Great ResetBuitenland

‘Kijk eens aan!’: WEF ontwikkelde in 2018 digitaal reispaspoort dat kan worden uitgebreid met vaccinatiebewijs

Help anderen door deze info met kennissen op je social media te delen!

Onlangs publiceerde het World Economic Forum een rapport getiteld Accelerating the Transition to Digital Credentials for Travel. In 2018 heeft zij een digitaal reispaspoort ontwikkeld, de zogeheten Known Digital Traveller Identity (KDTI). Dit digitale paspoort kan worden uitgebreid met het coronavaccinatiebewijs.

En wie o wie is partner in dit project? Het gaat om een samenwerkingsverband tussen het WEF en de Nederlandse en Canadese overheid. Het doel van het project: ‘een nieuwe toekomstvisie creëren voor grensoverschrijdend reizen en een vertrouwd, gemeenschappelijk en wederzijds voordelig systeem ontwerpen waarin de reiziger centraal staat’.

Digitale transitie

In het rapport valt te lezen dat de coronapandemie de luchtvaart, het reizen en toerisme op zijn kop heeft gezet en de digitale transitie waaraan de sector was begonnen, heeft versneld. Nu vaccinatie- of negatieve testbewijzen nodig zijn voor grensoverschrijdend reizen, schiet de vraag naar digitale accreditatie omhoog.

De KDTI kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld het coronavaccinatiebewijs, staat in het rapport. Het WEF werkt hierbij samen met onder andere de Nederlandse overheid, Schiphol en KLM.

“Kijk eens aan!” schrijft FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen op Twitter. Hij heeft enkele belangrijke passages in het rapport gearceerd.

4.8 71 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
1 jaar geleden

LS…

De Khazarian Mafia is al duizend jaar bezig maar nu wel erg doorzichtig !

Hollewijn
Hollewijn
1 jaar geleden

Zelfs de KLM en de griezels van Air Canada. Dit had ik nooit gedacht

Elise
Elise
1 jaar geleden

En als ze het andersom hadden gedaan, dan was er denk ik minder weerstand geweest. In feite heeft iedereen in de EU al een Europees paspoort. Dus heeft het meer met je zorggegevens te maken en met een digitale portemonnee. En als einddoel een onderhuidse chip.(met al jouw gegevens).

Underground
Underground
1 jaar geleden

Zolang ik al leeft, word er tegen mij (ons) al gelogen.
Deze hele wereld is een grote leugen!
We zitten met zijn allen in een grote Truman Show . Films worden niet voor niets gemaakt

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

68
0
We lezen graag je reactie!x