Great ResetMens en Dier

Van Houwelingen confronteert Segers: ‘Zo zo, het World Economic Forum doet best veel voor een praatclub’

Help anderen door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

In juni 2019 lanceerde het World Economic Forum in samenwerking met Canada en Nederland een testproject waarbij het mogelijk was om een vlucht tussen de twee landen te nemen zonder een paspoort te hoeven overhandigen. Dat kon door een app die de gegevens van de reizigers op hun telefoon controleerde.

Known Traveller Digital Identity heette het project. De identiteit van de passagiers werd bij aankomst in elke luchthaven bevestigd door gezichtsherkenning.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Uit antwoorden op Kamervragen blijkt dat Nederland in januari 2018 is benaderd door de Canadese overheid en het World Economic Forum om deel te nemen aan het project. “De kern van het idee is dat het passagiersproces vergemakkelijkt wordt doordat een burger zich op basis van vrijwilligheid, op digitale wijze, op een manier die betrouwbaar is en door de overheid gevalideerd is, met behulp van biometrische gegevens kan identificeren en de grens kan passeren,” schreef Ankie Broekers-Knol, die deze week is afgelost als staatssecretaris van Justitie en Veiligheid.

Management belegd bij Justitie

Voor de uitvoering van het project is een consortium ingericht, bestaande uit onder meer het World Economic Forum, de Canadese overheid, de Nederlandse overheid, KLM en Schiphol. Het projectmanagement aan Nederlandse zijde is belegd bij het ministerie van Justitie en Veiligheid, schreef Broekers-Knol.

Het project stelt de koninklijke marechaussee in staat ‘in toenemende mate risicogericht te opereren op de grens’ en tevens levert het de reiziger ‘waardevolle tijdwinst op’, voegde ze toe.

‘Praatclub’

Kamerlid Pepijn van Houwelingen van Forum voor Democratie reageert: “Zo zo, het WEF doet best veel voor een ‘praatclub’.”

Eerder noemde ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers het World Economic Forum ‘een Zwitserse praatclub’. “Ik heb nog nooit ook maar iets met dat hele WEF te maken gehad en het zegt me ook helemaal niets,” beweerde Segers.

4.8 104 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Loes in de Pels
Loes in de Pels
2 jaren geleden

Het deelnemen aan een criminele organisatie is voor gewone burgers strafbaar.
De lange arm met de stevige houdgreep van het WEF is zo overduidelijk dat iedere politicus die meer passie aan de dag legt voor deze
‘ praatgroep’ dan voor de taak waar hij of zij voor aangesteld is, het veld moet ruimen of een functie elders moet gaan vervullen.
Dit WEF heeft ook alles van een secte, deze politicizijn zo gebrainwashed dat ze iedere keer dezelfde onzin uitkramen als ze aangesproken worden op hun deelname aan het WEF.

De politici mogen geen schijn van belangenverstrengeling hebben en zelfs bij enig vermoeden, moet hier grondig onderzoek naar gedaan worden en hangende het onderzoek zou een politicus op non- actief gezet moeten worden.

Annette
Annette
2 jaren geleden

Hahaha, het World Economic Forum zou een praatclub zijn?

Pepijn, hartstikke goed dat je die zogenaamd christelijke Gert-Jan Segers even goed de waarheid hebt verteld.

Wie NU, na alles wat er over die dubieuze club is gezegd en geschreven, NOG ziet als een onschuldig clubje, heeft tonnen boter op zijn of haar hoofd.

Dit project uit 2019, waarin het World Economic Forum samen met Canada en Nederland, genaamd Known Traveller Digital Identity, LIJKT heel onschuldig, maar is het natuurlijk absoluut niet.

Wat ik ook heel raar vind, is dat er waarschijnlijk heel veel mensen, waaronder ook ondergetekende, hier helemaal niets van af wisten.

Het is alles behalve onschuldig, want dit was dus niets anders dan een beginnetje om te kijken, HOE mensen reageren op identificatie middels gezichtsherkenning.

Ik kan mij herinneren, dat ik alweer een tijdje geleden had gelezen over iemand in (ik dacht Denemarken) waar zij in plaats van een app een implantaat had gekregen, waardoor zij overal gevolgd kon worden, zelfs binnenshuis.

DIT is dus het beoogde voorland voor iedere burger. 24/7 controle op letterlijk ALLES wat je doet.

Ik ben het helemaal eens met diegenen, die het liefste willen dat een club als World Economic Forum wordt aangemerkt als een terroristische organisatie.

Alleen denk ik, dat dat voorlopig “wishful thinking” zal blijven.

Zeker als je ziet hoe partijen als PVV en Forum voor Democratie, die er nog WEL voor de burgers zijn, worden gedemoniseerd.

Niet alleen in de Tweede Kamer, maar nu dus ook op grote schaal binnen de gemeenteraden.

Wij gaan NOG zwaardere tijden tegemoet, maar…. opgeven is geen optie.

NOOIT!!!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 jaren geleden

Ook in de ‘Praatclub’ “telkens als iemand niest, hoest of koorts krijgt we gaan de winkels sluiten, zo maken we de economie kapot“..WAT EEN STELLETJE VERWARDE FIGUREN..

Marco
Marco
2 jaren geleden

Segers heeft zijn geloofwaardigheid door de plee gespoeld. Best lastig voor een leider van een Christelijke partij

Back to top button
96
0
We lezen graag je reactie!x