Binnenland

Canisius Wilhelmina Ziekenhuis: Bijna twee derde opgenomen patiënten is gevaccineerd, aantal neemt snel toe

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Arts-microbioloog Bert Mulder van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen heeft cijfers gepubliceerd over het aantal opgenomen coronapatiënten tot half november. Het gaat daarbij om patiënten die ook zuurstof nodig hadden.

De meerderheid (63,1 procent) van de opgenomen patiënten is gevaccineerd, laat Mulder weten via social media. “Het totale aantal patiënten neemt snel toe: half november al veel meer patiënten dan heel oktober.”

2G zal niet helpen om de zorg te ontlasten

Ten opzichte van augustus is het percentage gevaccineerde patiënten zo goed als verdubbeld.

Arts Jona Walk, een collega van Mulder, schrijft in een Twitter-draadje: “De data wijzen op een toename van Covid-19 in het ziekenhuis en afname van bescherming door vaccinatie. Zegt niet dat vaccineren geen bescherming meer biedt, maar wel dat het nemen van maatregelen specifiek tegen ongevaccineerden (zoals 2G) niet zal helpen om de zorg te ontlasten.”

Hoger en niet lager

Ze wijst erop dat alleen ziekenhuisopnames met longontsteking door Covid-19 zijn meegeteld. “Mensen die om een andere reden werden opgenomen en ook Covid hadden, staan er niet bij (die zijn overwegend wel gevaccineerd, dus het percentage zou dan hoger en niet lager uitkomen).”

Walk benadrukt dat van alle patiënten bekend is of ze al dan niet gevaccineerd zijn. “Dus er zijn géén ‘missing data’.”

4.7 90 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
76 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
-= GensNet =-
-= GensNet =-
1 jaar geleden

Ik vraag me nu toch iedere keer af of ziekenhuizen wel weten dat er helemaal geen covid-19 bestaat? Er zit nog steeds een half miljoen euro in de pot voor diegene die kan bewijzen dat covid-19 überhaupt bestaat. Wanneer covid-19 dan zou bestaan, is dit toch makkelijk verdiend?

Ik ga niet ontkennen dat er geen “virus” is. Dat vermeende oh zo gevaarlijk gemaakte virus is niet gevaarlijker dan een stevige griep en ik weet wel zeker dat een ziekenhuis dit ook wel weet, maar het spel maar meespeelt om geen gedonder te krijgen met de diverse overheidsinstanties.

Griep, cholera, pest, pokken, malaria e.d. zijn virussen die al eeuwenlang in heel Europa en ver daarbuiten heersen. Het is gebleken dat die niet uit te roeien zijn en dat we daar gewoon mee moeten leren leven en zo moet dat met dat covid-19 ook gebeuren. Mee leren leven en niet zo verbeten zijn om het met alle geweld te willen uitroeien want dat lukt echt niet.

Engelbracht
Engelbracht
1 jaar geleden

Veilig he Hugo,nog even de mensen straks met kinderen zonder ouders,die zich hebben laten injecteren,oma en opa ook niet meer zo gezond om op de kleintjes te letten de ramp wordt steeds groter,en toch maar in de rij staan voor het moord wapen.

Arie N
Arie N
1 jaar geleden

Dit is nog maar van 1 ziekenhuis en vertel dat even aan Hugo en Gommers dat er zo weinig te doen is .
De mensen zijn nu al verzwakt door dat vaccin.

Jopie
Jopie
1 jaar geleden

He bruls ben je al in het ziekenhuis in jouw woonplaats geweest hoe het met de opgenomen gevaccineerden gaat. Zou toch een kijkje gaan nemen, dan kom je achter de waarheid. Jij brult wel steeds laat je vaccineren. Nou never dus.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

76
0
We lezen graag je reactie!x