Homepagina » Mens en Dier » Cannabisolie werkt goed tegen kanker. Dochter Olivia Newton-John zegt er iets interessants over
Cannabisolie werkt goed tegen kanker. Dochter Olivia Newton-John zegt er iets interessants over

Cannabisolie werkt goed tegen kanker. Dochter Olivia Newton-John zegt er iets interessants over

De dochter van Olivia Newton-John, Chloe Lattanzi, zei in een post op Instagram dat haar moeder cannabisolie gaat gebruiken in de strijd tegen borstkanker. Ze heeft er het volste vertrouwen in dat haar moeder geneest.

“Ik wil jullie allemaal bedanken voor de liefde en steun,” schreef Chloe op Instagram. “Met mijn moeder en beste vriendin gaat het goed komen.”

“En ik weet dat, omdat ze cannabisolie gaat gebruiken in combinatie met moderne medicijnen om deze ziekte te verslaan,” vervolgde ze.

Remmende werking

Lattanzi beweert dat er veel wetenschappelijke literatuur is over de remmende werking van cannabisolie op de groei van kankercellen.

Bij Olivia Newton-John werd opnieuw borstkanker vastgesteld, maakte ze via Facebook bekend. De 68-jarige zangeres had al een tijd last van rugpijn.

Uitgezaaid

Na onderzoek werd kanker vastgesteld die bovendien is uitgezaaid naar het heiligbeen. Ze heeft al haar concerten in de VS en Canada afgeblazen.

In 1992 werd ook al borstkanker bij Newton-John geconstateerd. Na een chemotherapie en borstamputatie kwam ze er weer bovenop.

Sindsdien besteedt de zangeres een groot deel van haar tijd aan allerlei stichtingen tegen borstkanker en richtte ze haar eigen wellness- en onderzoekscentrum op.

[News.com.au]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
johan
johan
3 jaren geleden

Mijn theorie van hoe je kanker krijgt en natuurlijk hoe je het oplost!

SERVICE TO SELF = KANKERVERWEKKEND
Mind- ego, ik ik en de rest kan stikken.

—————————————————————————————————————————————–

SERVICE TO OTHERS = GENEESWERKEND
Hart-ego samenwerkend en wilt delen met iedereen.

emka
emka
Reactie op  johan
3 jaren geleden

flapdrol! Krijg het zelf maar een keer, en dan spreken we mekaar!
Ongelooflijk hoe hier door sommigen wordt gereageerd over deze verschrikkelijke ziekte!
Mijn vrouw is de liefste, zorgzaamste persoon die ik ken. En tóch kreeg ze kanker.
Echt, wat word ik kwaad over onbenullen met zo’n reactie.

johan
johan
Reactie op  emka
3 jaren geleden

@emka

Knap dat je weet wat in haar hoofd (realiteit) zich afspeelt! als je dat echt wist dan had je het ook kunnen oplossen met haar samen.
Maar goed het gaat voornamelijk hoe je er zelf mee handelt en ermee omgaat.

Wat weet jij over deze onbenullen reactie blijkbaar niks want je veroordeelt mij tot kanker terwijl je mij niet eens kent en is precies hetgeen wat ik bedoel uit te leggen hiero SERVICE TO SELF = KANKERVERWEKKEND

Denk je nou echt dat je vrouw de enige is die zo lief en zorgzaam is?
En om die reden geen kanker zou moeten krijgen? deze 2 redenen zijn al SERVICE TO SELF gericht heb je dat door? geen 1 persoon is namelijk beter/slechter dan de ander hier op aarde!

Buiten dit alles het is opmerkelijk hoe je reactie hierop is duidelijk op je teentje getrapt wat ook de bedoeling is ik trigger mensen graag zodat ze bewuster worden van zichzelf worden of je het nou leuk vind of niet.

Het is mijn mening, waarheid theorie erover zoals ik vermeld had.
Als het je niks deed zou je ook niet boos erover zijn. Zou je niet eens gereageerd hebben op mijn reactie. Maar jouw mind ego vond het wel nodig om mij te laten weten dat ik het zelf ook maar een keer moet gaan krijgen. Wat je zaait is wat je oogst.

Nog even voor duidelijk aan mijn kant ik heb niks te maken met jouw ik heb geen problemen met jouw ik ken jouw niet persoonlijk. dus nog even goeden vrienden aan mijn kant dan. Ik deel alleen mijn informatie en ervaringen met jullie nothing more. wat jullie ermee doen is aan jullie.

emka
emka
Reactie op  johan
3 jaren geleden

Jeetje mina. Wat een kolder kun jij verkopen.
Dus, als ik het goed begrijp:
“Knap dat je weet wat in haar hoofd (realiteit) zich afspeelt! als je dat echt wist dan had je het ook kunnen oplossen met haar samen”. Er is dus een tumor geconstateerd. Jij beweert dus, dat als we “Hart-ego samenwerkend en wilt delen met iedereen” hadden gedaan, die tumor weer was verdwenen?

Begrijp me niet verkeerd. Ik wens deze verschrikkelijke ziekte NIEMAND toe. Ook zo iemand als jou niet!! Echter: ik denk, dat als je zelf in deze situatie zou komen, je heel erg anders zou piepen, ipv misplaatste goeroe-wijsheden.

En nu ben ik klaar met jou, want ik heb wel betere dingen te doen dan me opwinden over zo’n flapdrol die duidelijk niet doorheeft wat hij zelf schrijft.

Het ga je goed kerel!

Ino
Ino
Reactie op  johan
3 jaren geleden

Totaal misplaatst om zoiets te beweren. Klinkt allemaal leuk, dacht jij, sociaal wenselijk en zo, en ter meerdere eer en glorie van jezelf, dacht jij even dit soort dingen te kunnen beweren, om zo de goeroe te kunnen uithangen. Zie reactie van emka: ik ben het met hem eens, totaal onwaar, en totaal ongepast.

Frans2
Frans2
3 jaren geleden

De dochter van een Australische zangeres zegt dat …
Tegen zoveel “deskundigheid” kan natuurlijk geen enkele wetenschapper op.

Yoep
Yoep
3 jaren geleden

Geen natuurlijke personen heeft kanker, kanker word veroorzaakt door de rottige maatschappij. Etenswaren, de rommel om je mooi te houden, geurtjes vrij, autogassen etc. Als jouw lichaam hier op reageert dan krijg je kanker. Kanker kan je wel zelf versnellen. Hoe blijer je bent hoe minder vlot het gaat, en hoe minder blij je bent kan je binnen no time afgeschreven worden. Er zijn natuurlijke personen waar van bekent is dat ze opgeruimd moesten worden, ze kregen in notime agressiefe kanker.

Natuurlijke personen is iedereen die geen mens is. Vraag maar aan je overheid.

x

Check Also

singer-songwriter

Singer-songwriter heeft oplossing voor pandemie: ‘Zet je tv uit’

Mensen, er heerst inderdaad een pandemie. Maar ...

melk

Melk drinken verhoogt kans op borstkanker aanzienlijk, aldus studie

Het drinken van melk verhoogt de kans ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

7
0
We lezen graag je reactie!x