Het Complot

Maakte Beyoncé geheim handgebaar tijdens Super Bowl?

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er wordt op internet veel gespeculeerd over de vreemde gebeurtenissen tijdens de Super Bowl. Zo werd het stadion in New Orleans waar de Super Bowl werd gespeeld getroffen door een stroomstoring waardoor het licht uitviel.

Daarnaast maakte Beyoncé tijdens haar optreden volgens velen een geheim handgebaar van de Illuminati. Ruim 150 miljoen Amerikanen keken naar de show.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Toen de zangeres samen met haar voormalige groepsleden Michelle Williams en Kelly Rowland waren aanbeland bij de zin ‘The rock I’m rockin’, I’ve bought it, ‘Cause I depend on me’ (0:55 in de videoclip) maakt Beyoncé duidelijk een gebaar met haar handen.

Rookgordijn

De Illuminati is naar verluidt een klein, supergeheim gezelschap van invloedrijke individuen die het reilen en zeilen in de wereld bepalen. De zichtbare Illuminati werd op 1 mei 1776 als de Orde der Perfectionisten opgericht door de graaf van Saint-Germain, Adam Weishaupt en baron Adolph von Knigge.

De Joods-Duitse bankier Meyer Amschel Bauer had de katholieke jezuïet en vrijmetselaar Weishaupt gevraagd om een geheime satanische orde op te richten. Meyer veranderde zijn achternaam later in Rothschild. Volgens sommige onderzoekers is de door Weishaupt opgerichte orde slechts een rookgordijn dat werd opgeworpen door de invloedrijke pausgezinde families van de onzichtbare Illuminati.

Ziel verkopen

Sommigen menen dat Beyoncé met haar handen het symbool van Roc-A-Fella Records maakte, het platenlabel van haar man Jay-Z dat is vernoemd naar filantroop John D. Rockefeller. Hoe dan ook is er een opvallend verband tussen de genoemde satanische orde en beroemde artiesten. Een aantal artiesten verkocht zijn of haar ziel aan de duivel om beroemd te kunnen worden.

Zo schrijft Joseph Niezgoda in zijn boek The Lennon Prophecy: “Op een dag in december 1960 gaf John Lennon zijn ziel aan de duivel in ruil voor 20 jaar roem en rijkdom. Twintig jaar later, in december 1980, nam de duivel bezit van Mark David Chapman om de deal af te ronden.” The Beatles werden na 1960 al snel aanbeden door vele miljoenen mensen. In deze video legt popzangeres Katy Perry uit dat ze haar ziel aan de duivel heeft verkocht om beroemd te worden.

In hun cover van Prince zingt de populaire band Metallica: “Duivel, neem mijn ziel, betaal ervoor met diamanten.” En rapper DMX: “Sinds ik met de duivel ben, ben ik één met hem. Ik heb mijn ziel aan de duivel verkocht, de prijs was laag.” Snoop Dogg, een andere grote rapper, maakte een film waarin hij vertelt dat hij zijn ziel aan satan geeft. De duivel biedt hem roem en rijkdom. Hij neemt het aanbod aan en raakt bezeten.

In 1999 probeerde regisseur Stanley Kubrick in zijn film Eyes Wide Shut een tipje van de sluier van de wereld achter de Illuminati op te lichten. Kort na de lancering van de film kwam Kubrick te overlijden.

Bron: Yahoo.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

74 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mamma
Mamma
11 jaren geleden

Only Jesus can save us

Bert
Bert
11 jaren geleden

Oud gegeven: als je je ziel aan de duivel verkoopt komt je leven in een ‘flow’, zoals men dat tegenwoordig in new age kringen wel noemt (en dan positief beoordeelt).

Spira80
Spira80
11 jaren geleden

Ik heb de show in het geheel gezien en ze maakt weliswaar dat gebaar, maar wie de hele show gezien heeft, ziet ook dat het publiek hetzelfde gebaar voor langere tijd maakt en meerdere malen. Ik denk inderdaad dat het en betekenis heeft. echter vraag ik me af of het deze betekenis heeft die in het artikel gesuggereerd wordt. Misschien moet ik eens gaan uitzoeken wat het teken kan betekenen. Zelf had ik het idee dat het een teken voorstelt zoals een hart wat je kan maken met je vingers/handen. Maar wie zal het zeggen..

Tom
Tom
11 jaren geleden

Beyoncé, Jay-Z, Lady Gaga, Rihanna, Kanye West, Katy Perry, Missy elliot, Madonna etc. etc. zijn allemaal handpopjes van de Illuminati. Michael Jackson zat er ook middenin en was bezig ze te ontmaskeren. Ineens was ie dood. O.a. Tupac rapte over de Illuminati. Ook Enimen hoorde erbij, maar hij is verstandig geworden en is gestopt. Hierdoor niet meer zo populair als 10 jaar geleden. Ze kunnen je maken en ze kunnen je breken. Alle genoemde artiesten maken/maakte in hun clips steeds gebruik van het alziende oog, vrijmetselaars symbolen, pentagrammen (ondersteboven), vaak verwijzingen naar 666 en meer sinistere zaken. Wanneer je niet bekend bent met de symboliek zoals de meeste kinderen dat niet zijn, zie je het ook niet, maar wanneer je er op let, schrik je je kapot. En de meeste artiesten hebben een doelgroep van 14 t/m 25 zo’n beetje, dus ja. Ik wil het geen provoceren noemen, want anders had het er nog veel dikker bovenop gelegen. Het is Hidden in plain sight. Voor mij is het duidelijk het romantiseren van het kwaad en dat is wat de illuminati doet of wie het ook zijn.

Back to top button
74
0
We lezen graag je reactie!x