Homepagina » Het Complot » Maakte Beyoncé geheim handgebaar tijdens Super Bowl?
Maakte Beyoncé geheim handgebaar tijdens Super Bowl

Maakte Beyoncé geheim handgebaar tijdens Super Bowl?

Er wordt op internet veel gespeculeerd over de vreemde gebeurtenissen tijdens de Super Bowl. Zo werd het stadion in New Orleans waar de Super Bowl werd gespeeld getroffen door een stroomstoring waardoor het licht uitviel.

Daarnaast maakte Beyoncé tijdens haar optreden volgens velen een geheim handgebaar van de Illuminati. Ruim 150 miljoen Amerikanen keken naar de show.

Toen de zangeres samen met haar voormalige groepsleden Michelle Williams en Kelly Rowland waren aanbeland bij de zin ‘The rock I’m rockin’, I’ve bought it, ‘Cause I depend on me’ (0:55 in de videoclip) maakt Beyoncé duidelijk een gebaar met haar handen.

Rookgordijn

De Illuminati is naar verluidt een klein, supergeheim gezelschap van invloedrijke individuen die het reilen en zeilen in de wereld bepalen. De zichtbare Illuminati werd op 1 mei 1776 als de Orde der Perfectionisten opgericht door de graaf van Saint-Germain, Adam Weishaupt en baron Adolph von Knigge.

De Joods-Duitse bankier Meyer Amschel Bauer had de katholieke jezuïet en vrijmetselaar Weishaupt gevraagd om een geheime satanische orde op te richten. Meyer veranderde zijn achternaam later in Rothschild. Volgens sommige onderzoekers is de door Weishaupt opgerichte orde slechts een rookgordijn dat werd opgeworpen door de invloedrijke pausgezinde families van de onzichtbare Illuminati.

Ziel verkopen

Sommigen menen dat Beyoncé met haar handen het symbool van Roc-A-Fella Records maakte, het platenlabel van haar man Jay-Z dat is vernoemd naar filantroop John D. Rockefeller. Hoe dan ook is er een opvallend verband tussen de genoemde satanische orde en beroemde artiesten. Een aantal artiesten verkocht zijn of haar ziel aan de duivel om beroemd te kunnen worden.

Zo schrijft Joseph Niezgoda in zijn boek The Lennon Prophecy: “Op een dag in december 1960 gaf John Lennon zijn ziel aan de duivel in ruil voor 20 jaar roem en rijkdom. Twintig jaar later, in december 1980, nam de duivel bezit van Mark David Chapman om de deal af te ronden.” The Beatles werden na 1960 al snel aanbeden door vele miljoenen mensen. In deze video legt popzangeres Katy Perry uit dat ze haar ziel aan de duivel heeft verkocht om beroemd te worden.

In hun cover van Prince zingt de populaire band Metallica: “Duivel, neem mijn ziel, betaal ervoor met diamanten.” En rapper DMX: “Sinds ik met de duivel ben, ben ik één met hem. Ik heb mijn ziel aan de duivel verkocht, de prijs was laag.” Snoop Dogg, een andere grote rapper, maakte een film waarin hij vertelt dat hij zijn ziel aan satan geeft. De duivel biedt hem roem en rijkdom. Hij neemt het aanbod aan en raakt bezeten.

In 1999 probeerde regisseur Stanley Kubrick in zijn film Eyes Wide Shut een tipje van de sluier van de wereld achter de Illuminati op te lichten. Kort na de lancering van de film kwam Kubrick te overlijden.

Bron: Yahoo.com

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Tom schreef:

  Beyoncé, Jay-Z, Lady Gaga, Rihanna, Kanye West, Katy Perry, Missy elliot, Madonna etc. etc. zijn allemaal handpopjes van de Illuminati. Michael Jackson zat er ook middenin en was bezig ze te ontmaskeren. Ineens was ie dood. O.a. Tupac rapte over de Illuminati. Ook Enimen hoorde erbij, maar hij is verstandig geworden en is gestopt. Hierdoor niet meer zo populair als 10 jaar geleden. Ze kunnen je maken en ze kunnen je breken. Alle genoemde artiesten maken/maakte in hun clips steeds gebruik van het alziende oog, vrijmetselaars symbolen, pentagrammen (ondersteboven), vaak verwijzingen naar 666 en meer sinistere zaken. Wanneer je niet bekend bent met de symboliek zoals de meeste kinderen dat niet zijn, zie je het ook niet, maar wanneer je er op let, schrik je je kapot. En de meeste artiesten hebben een doelgroep van 14 t/m 25 zo’n beetje, dus ja. Ik wil het geen provoceren noemen, want anders had het er nog veel dikker bovenop gelegen. Het is Hidden in plain sight. Voor mij is het duidelijk het romantiseren van het kwaad en dat is wat de illuminati doet of wie het ook zijn.

  3 likes
 • pepsi schreef:

  Nou vrienden, ik zal jullie is vertellen wat is hier nou nog geheim aan?

  Ik was laatst nog in een club in Amsterdam. Achter de dj stond een jonge knul die precies dezelfe pyramide achtig handgebaar deed als Beyoncé.
  En iedereen in het publiek of in de dancing crowd deed dit handgebaar na. Zonder enig inzicht te hebben op de betekenis van het handgebaar. Niks nieuws dus.

  En gister avond op net5, de tv serie Body of Proof:
  Een stad in de USA word getroffen door een virus. Al gauw worden maatregelen genomen om dit virus tegen te houden en voornamelijk in het ziekenhuis word alles hermetisch afgesloten. Maar het is te laat. Mensen buiten het ziekenhuis worden al gauw ziek.
  De artsen in het ziekenhuis en de gearriveerde FBI krijgen een filmpje binnen van een terrorist. Deze terrorist zei dat wij mensen een plaag zijn voor deze wereld. Al gauw begon de terrorist te praten over populatie reductie en de nieuwe wereld orde.

  Conclusie: De terrorist stelt de Illuminati voor. Er is niks geheims aan. Alleen jammer dat ik hier nog geen beelden over kan terug vinden zowel als op youtube of op uitzending gemist websites.

  Overal ter wereld, in films, muziek echt overal zijn aanwijzingen van de Illuminati.

  En je moet open-minded zijn om dit volgende filmpje te bekijken. En ja het is de realiteit. Dus als er mensen zijn met domme reacties, reageer dan niet 🙂

  http://www.youtube.com/watch?v=RJ84t2KkITA

  It’s the truth that we are living in a matrix.

  3 likes
 • Mamma schreef:

  Only Jesus can save us

  2 likes
 • Spira80 schreef:

  Ik heb de show in het geheel gezien en ze maakt weliswaar dat gebaar, maar wie de hele show gezien heeft, ziet ook dat het publiek hetzelfde gebaar voor langere tijd maakt en meerdere malen. Ik denk inderdaad dat het en betekenis heeft. echter vraag ik me af of het deze betekenis heeft die in het artikel gesuggereerd wordt. Misschien moet ik eens gaan uitzoeken wat het teken kan betekenen. Zelf had ik het idee dat het een teken voorstelt zoals een hart wat je kan maken met je vingers/handen. Maar wie zal het zeggen..

  1 likes
 • Peter ♥ schreef:

  Wat een geleuter allemaal zeg. Er is geen duivel en in de Illuminati geloof ik ook niet. Ben het een beetje heel erg zat aan het worden al dat gespeculeer en al die complottheorieën. Vind het een verspilling van energie en trekt je alleen maar bij je innerlijke zelf weg. Bovendien wordt er angst gecreëerd die helemaal niet nodig is. Zoals ik gisteren ergens anders al zei; Als we iets echt willen veranderen zullen we moeten leren dat we ons op het positieve moeten focussen en op de instrumenten die voorhanden zijn.

  1 likes
 • Jannine schreef:

  [quote name=”Peter ♥”]Wat een geleuter allemaal zeg. Er is geen duivel en in de Illuminati geloof ik ook niet. Ben het een beetje heel erg zat aan het worden al dat gespeculeer en al die complottheorieën. Vind het een verspilling van energie en trekt je alleen maar bij je innerlijke zelf weg. Bovendien wordt er angst gecreëerd die helemaal niet nodig is. Zoals ik gisteren ergens anders al zei; Als we iets echt willen veranderen zullen we moeten leren dat we ons op het positieve moeten focussen en op de instrumenten die voorhanden zijn.[/quote]
  En welke instrumenten bedoel je ? toch niet alleen maar mediteren he ? Dit doen we al eeuwen en nog is het zo dat er op deze wereld geweld is. Er moet toch wel meer gebeuren dan mediteren .Ik ben ook voor het positieve maar soms lijkt het er op dat er bij hun iets duidleijks moet over gebracht worden .

  0 likes
 • roy schreef:

  kijk dese clip maar eens: http://www.youtube.com/watch?v=NOubzHCUt4 vol met satanische symbolen, kan je niet missen. Dus @Peter, het is egt geen geleuter. die symbolens staan er egt niet voor niks in.

  1 likes
 • Dennis schreef:

  Het enige wat hun kracht geeft zijn volgens de quantum theorie, de christenen of alle geloven waarin een duivel als tegenhanger bestaat. in de bijbel staat dat god geen macht heeft op de wereld alleen de duivel kan wonderen verrichten. Dit is de reden waarom de meerderheid in god gelooft en een select groepje de duivel aanbid. Dus de 1 milion dollar question is geloof je nergens in ga je dan na de dood ook nergens heen? verkoop je je ziel en leef je een rijk (kort) leven om vervolgens naar de hell te gaan? of geloof je in god doorsta een leven vol beproevingen om na je dood naar de hemel te gaan? ik zou zeggen maak je eigen realiteit!!

  1 likes
 • Bert schreef:

  Oud gegeven: als je je ziel aan de duivel verkoopt komt je leven in een ‘flow’, zoals men dat tegenwoordig in new age kringen wel noemt (en dan positief beoordeelt).

  0 likes
 • NU schreef:

  De hoeren van Babylon, goedkoop en kortzichtig, (hun) duisternis zal uiteindelijk sowieso falen. Het leven is veel mooier dan ze het ooit kunnen bevatten.

  0 likes
 • Eden schreef:

  Ach.. dat symbool van Beyoncé zou wellicht waar kunnen zijn. Geen idee. Dat filmpje van Katie Perry ziet er overigens erg onovertuigend uit. Ik haal me schouders er verder voor op. In dat geval ben ik het met Peter (#5) eens: laten we het over wat leukers hebben =)

  0 likes
 • bonabuster schreef:

  Is een mudra …

  0 likes
 • Knn schreef:

  Jeeez wat een BS! Het is gewoon een optreden mensen! -_- Heeft NIKS met complottheorieeen te maken of geheime genootschappen. Waar mensen al niet paranoide van worden [email protected] Mamma: En Jezus bestaat niet, hij is morsdood of heeft nooit bestaan.

  0 likes
 • ro44bin schreef:

  Tja, je zou je er maar druk om maken..

  0 likes
 • pepsi schreef:

  [quote name=”Spira80″]Ik heb de show in het geheel gezien en ze maakt weliswaar dat gebaar, maar wie de hele show gezien heeft, ziet ook dat het publiek hetzelfde gebaar voor langere tijd maakt en meerdere malen. Ik denk inderdaad dat het en betekenis heeft. echter vraag ik me af of het deze betekenis heeft die in het artikel gesuggereerd wordt. Misschien moet ik eens gaan uitzoeken wat het teken kan betekenen. Zelf had ik het idee dat het een teken voorstelt zoals een hart wat je kan maken met je vingers/handen. Maar wie zal het zeggen..[/quote]

  Het is geen hart wat ze maakt. Ze promoot haar leiders, de Illuminati door hen is zij zo geworden zoals ze nu is.

  0 likes
 • Jeroen Dijsselbloem schreef:

  [quote name=”Mamma”]Only Jesus can save us[/quote]

  En ook de spaartegoeden bij SNS…

  0 likes
 • lijpe shit ouwe :P schreef:

  teken vertegenwoordigd top van de piramide met the all seeing eye. heeft niks met complot theorieen te maken. de meeste artiesten komen er gewoon open en bloot vooruit.(waar is dan het complot ? :P) je kan alleen een stap maken naar het positieve wanneer je je ook bewust bent van het negatieve. 🙂

  hier paar voorbeeldjes in muziek.

  http://www.youtube.com/watch?v=aFZH4_-nocQ

  is maar klein wereldje 😛 maar wat je niet weet zie je ook niet 🙂

  0 likes
 • Jack schreef:

  Deduivel bestaat niet! En dat wil hij graag zo houden.

  0 likes
 • pepsi schreef:

  Onvoorstelbaar dat zoveel mensen alleen maar denken dat het gewoon een optreden van haar is. Simpele zieltjes. En dan nog maar te bedenken dat jullie alleen maar zien wat jullie willen zien. Breid je grenzen is uit. Kijk verder dan je neus lang is. Vraag je is wat meer af van hoe steekt het nou in werkelijkheid in mekaar voordat je hier een reactie plaats en niet eens weet wat voor symbool Beyoncé met haar handen maakt.

  0 likes
 • legaal schreef:

  [quote name=”pepsi”]Nou vrienden, ik zal jullie is vertellen wat is hier nou nog geheim aan?

  Ik was laatst nog in een club in Amsterdam. Achter de dj stond een jonge knul die precies dezelfe pyramide achtig handgebaar deed als Beyoncé.
  En iedereen in het publiek of in de dancing crowd deed dit handgebaar na. Zonder enig inzicht te hebben op de betekenis van het handgebaar. Niks nieuws dus.

  En gister avond op net5, de tv serie Body of Proof:
  Een stad in de USA word getroffen door een virus. Al gauw worden maatregelen genomen om dit virus tegen te houden en voornamelijk in het ziekenhuis word alles hermetisch afgesloten. Maar het is te laat. Mensen buiten het ziekenhuis worden al gauw ziek.
  De artsen in het ziekenhuis en de gearriveerde FBI krijgen een filmpje binnen van een terrorist. Deze terrorist zei dat wij mensen een plaag zijn voor deze wereld. Al gauw begon de terrorist te praten over populatie reductie en de nieuwe wereld orde.

  Conclusie: De terrorist stelt de Illuminati voor. Er is niks geheims aan. Alleen jammer dat ik hier nog geen beelden over kan terug vinden zowel als op youtube of op uitzending gemist websites.

  Overal ter wereld, in films, muziek echt overal zijn aanwijzingen van de Illuminati.

  En je moet open-minded zijn om dit volgende filmpje te bekijken. En ja het is de realiteit. Dus als er mensen zijn met domme reacties, reageer dan niet 🙂

  http://www.youtube.com/watch?v=RJ84t2KkITA

  It’s the truth that we are living in a matrix.[/quote]
  Hoi,je hebt volkomen gelijk,wij leven in een matriix.
  Groetjes Tineke.

  0 likes
 • Timothy Drake schreef:

  Dus die halve seconde dat ze haar handen naar voren doet is een geheim teken? Nee hoor jongens en meisjes: dat is choreografie. Zonde van je energie om hier de focus op te leggen

  0 likes
 • lijpe shit ouwe :P schreef:

  we zijn met 7 miljard mensen maar de muziek op de radio tegenwoording is maar beperkt. elke dag is het weer dezelfde muziek die herhaalt word. hetzelfde met de nieuws berichten, elk uur vrijwel zelfde herhaling op vrijwel alle zenders alsof je het niet mag missen.zo zelfstandig zijn ze dus niet. met 7 miljard zijn er toch wel meer nieuwtjes en muziek mag ik hopen. 😛

  zodra dingen in je onderbewustzijn zitten ga je ze eerder ontkennen als erkennen als je ermee geconfronteerd wordt. waarom ? omdat je je er niet bewust van bent dat het in je kop zit 😛 hehe

  zo werkt het spelletje en daar zijn ze zich maar al te goed bewust van 🙂 nou de rest nog. 🙂

  hoofd in het zand steken is ook niet realistisch.

  0 likes
 • investigator schreef:

  [quote name=”pepsi”][quote name=”Spira80″]Ik heb de show in het geheel gezien en ze maakt weliswaar dat gebaar, maar wie de hele show gezien heeft, ziet ook dat het publiek hetzelfde gebaar voor langere tijd maakt en meerdere malen. Ik denk inderdaad dat het en betekenis heeft. echter vraag ik me af of het deze betekenis heeft die in het artikel gesuggereerd wordt. Misschien moet ik eens gaan uitzoeken wat het teken kan betekenen. Zelf had ik het idee dat het een teken voorstelt zoals een hart wat je kan maken met je vingers/handen. Maar wie zal het zeggen..[/quote]

  Het is geen hart wat ze maakt. Ze promoot haar leiders, de Illuminati door hen is zij zo geworden zoals ze nu is.[/quote]

  heeft de illuminati iets met haar gedaan waardoor zij zo goed kan zingen en zo’n mooie uitstraling heeft als artiest? onzin dus wat je zegt, de een doet mee aan een talentenjacht en een ander word ontdekt via youtube en een ander moet er nog harder voor werken.

  0 likes
 • Knn schreef:

  @ pepsi

  Hahahaha ja hoor! xD Buitenaardsen en ufo’s okay daar kan ik me helemaal in vinden, maar dit gaat toch echt richting waanzin. Zo kan je achter alles wel een complot vinden! Soms is wat je ziet simpelweg wat er ís. Muzikanten die iets met een ‘Illuminati’ te maken hebben slaat eigenlijk nergens op. Het zijn gewoon mensen die muziek maken voor t vermaak van mensen en omdat ze t zelf leuk vinden.

  0 likes
 • Cro schreef:

  Als dit richting waanzin gaat zoals de reactie hier onder aangeeft zou ik me toch maar meer wat gaan verdiepen in bepaalde dingen…

  Als voorbeeld heb ik een zusje die graag lady gaga luisterd en zij bekijkt de clips ook heel vaak… kijk eens een keer voor de grap deze clip van lady gaga : Bad romance…

  http://www.youtube.com/watch?v=aFZH4_-nocQ

  Of hoe lady gaga zegt: RA-RA RA-RA-RA! Ra de zonnegod… zoveel verwijzingen en symboliek in zulke clips die de fans van die clips niet eens doorhebben… er niet eens bij stil (kunnen) staan… ze hebben geen idee! alle een-ogige pyramide vormige symboliek en verwijzingen naar goden en weet ik veel…

  En inderdaad kijk eens naar micheal jackson die gebruikt ook symboliek maar voornamelijk voor het goede :
  Hij gebruikt zwarte panters om de black panther beweging aan te duiden , kranten die weg waaien om aan te tonen wat voor rotzooi het nieuws wel niet is , enzovoort enzovoort… Hij gebruikt het voor het goede maar ook die bepaalde dingen moet je echt opvallen of er in hebben verdiept wil je ze doorhebben… kijk naar zijn album covers en je ziet gewoon dat hij de illuminati weergeeft die (zwarte) kinderen controleren etc etc. Luister naar zijn teksten : black or with / they don’t care about us / earth song etc etc…

  En wat betreft lady gaga en haar demonische symboliek: Iemand die in een vleespak gaat rondlopen is op zijn minst gezegd al eigenaardig te noemen is het niet?

  En inderdaad: het tv/radio/muziek aanbod is zo beperkt en zit zovol met herhalingen dat ik er haast niet meer tegen kan… De top 40 is vaak een lijst met geautotunede shitty pop songs waar geen diepgang of emotie in zit… Echte muziek moet je naar op zoek gaan en word je niet snel aangeboden helaas… Maar misschien goed ook : ik weet in ieder geval voor mezelf wel wat ik mooi en goed vind en dat zoek ik dan ook op.

  0 likes
 • Cro schreef:

  [[quote name=”Knn”]@ pepsi

  Hahahaha ja hoor! xD Buitenaardsen en ufo’s okay daar kan ik me helemaal in vinden, maar dit gaat toch echt richting waanzin. Zo kan je achter alles wel een complot vinden! Soms is wat je ziet simpelweg wat er ís. Muzikanten die iets met een ‘Illuminati’ te maken hebben slaat eigenlijk nergens op. Het zijn gewoon mensen die muziek maken voor t vermaak van mensen en omdat ze t zelf leuk vinden.[/quote]

  En hoe kun jij dat nu weten? Sorry dat ik het zeg maar je sluit wel heel makkelijk wat uit… Waar veel geld is is ook veel antrekkingskracht…

  En het valt nog makkelijker te bewijzen dat die artiesten een demonische kant hebben en dat ook uit drukken dan dat er ufo’s bestaan… of laat jij mij maar een foto zien van een alien ?

  En ik geloof in het buitenaardse , net als bepaalde artiesten die zieltjes winnen winnen om nog meer macht/geld te verkrijgen…

  Welkom in the real world:)

  0 likes
 • bending unit 22 schreef:

  [quote name=”Knn”]Jeeez wat een BS! Het is gewoon een optreden mensen! -_- Heeft NIKS met complottheorieeen te maken of geheime genootschappen. Waar mensen al niet paranoide van worden [email protected] Mamma: En Jezus bestaat niet, hij is morsdood of heeft nooit bestaan.[/quote]

  Na also also also!

  0 likes
 • Aaltje schreef:

  [quote name=”Peter ♥”]Wat een geleuter allemaal zeg. Er is geen duivel en in de Illuminati geloof ik ook niet. Ben het een beetje heel erg zat aan het worden al dat gespeculeer en al die complottheorieën. Vind het een verspilling van energie en trekt je alleen maar bij je innerlijke zelf weg. Bovendien wordt er angst gecreëerd die helemaal niet nodig is. Zoals ik gisteren ergens anders al zei; Als we iets echt willen veranderen zullen we moeten leren dat we ons op het positieve moeten focussen en op de instrumenten die voorhanden zijn.[/quote]

  Helemaal mee eens. Ik heb ook erg veel moeite met die complottheorien. Het brengt ons ook nergens.

  0 likes
 • stefan steenhouwer schreef:

  [quote name=”Knn”]@ pepsi

  Hahahaha ja hoor! xD Buitenaardsen en ufo’s okay daar kan ik me helemaal in vinden, maar dit gaat toch echt richting waanzin. Zo kan je achter alles wel een complot vinden! Soms is wat je ziet simpelweg wat er ís. Muzikanten die iets met een ‘Illuminati’ te maken hebben slaat eigenlijk nergens op. Het zijn gewoon mensen die muziek maken voor t vermaak van mensen en omdat ze t zelf leuk vinden.[/quote]
  wel toch zijn er muziekanten die gestuurd worden zonder twijfel rechtstreeks of on – rechtstreeks .

  0 likes
 • Peter ♥ schreef:

  [quote name=”Jannine”][quote name=”Peter ♥”]Wat een geleuter allemaal zeg. Er is geen duivel en in de Illuminati geloof ik ook niet. Ben het een beetje heel erg zat aan het worden al dat gespeculeer en al die complottheorieën. Vind het een verspilling van energie en trekt je alleen maar bij je innerlijke zelf weg. Bovendien wordt er angst gecreëerd die helemaal niet nodig is. Zoals ik gisteren ergens anders al zei; Als we iets echt willen veranderen zullen we moeten leren dat we ons op het positieve moeten focussen en op de instrumenten die voorhanden zijn.[/quote]
  En welke instrumenten bedoel je ? toch niet alleen maar mediteren he ? Dit doen we al eeuwen en nog is het zo dat er op deze wereld geweld is. Er moet toch wel meer gebeuren dan mediteren .Ik ben ook voor het positieve maar soms lijkt het er op dat er bij hun iets duidleijks moet over gebracht worden .[/quote]

  Nee niet alleen mediteren, we kunnen zelf actie ondernemen zoals dat meisje dat een watersysteem uitvond op zonne-energie. Je kunt zelf op onderzoek uitgaan om te leren hoe dingen werkelijk in elkaar steken en je kunt natuurlijk op een positieve manier onze politici en beleidsmakers lastig vallen met je gedachte en ideeën. Door ze positief te benaderen kun je ze warm maken voor jou ideeën. Zoals het gezegde al zegt, wil je een beer vangen dan zul je heel veel honing mee moeten nemen. 😉

  0 likes
 • Westbound schreef:

  Zij die hun eeuwige ziel verkopen voor enkele jaren aardse roem, macht, succes, geld en sex, zijn niet méér dan een stel sufkoppen. Zij verdienen geen respect, maar medelijden en gebed… dát vooral!

  0 likes
 • Hans schreef:

  Luister naar de tekst en je snapt het symbool! Angst Angst Angst..zoek en gij zult vinden

  0 likes
 • Peter ♥ schreef:

  [quote name=”pepsi”]Onvoorstelbaar dat zoveel mensen alleen maar denken dat het gewoon een optreden van haar is. Simpele zieltjes. En dan nog maar te bedenken dat jullie alleen maar zien wat jullie willen zien. Breid je grenzen is uit. Kijk verder dan je neus lang is. Vraag je is wat meer af van hoe steekt het nou in werkelijkheid in mekaar voordat je hier een reactie plaats en niet eens weet wat voor symbool Beyoncé met haar handen maakt.[/quote]

  Pepsi, wie ben jij om over andere mensen te oordelen? Alles is zoals het moet zijn en iedereen ziet en hoort wat die mag zien, daar hebben noch jij noch ik iets over te zeggen. De wereld is niet het paradijs dat we ons zouden wensen maar met be- en veroordelingen komen we ook niet verder. Sterker nog, het brengt ons dichterbij de afgrond omdat het negatieve gedachtes zijn. Wees liever positief en laat mensen in hun waarde. 😉

  0 likes
 • Yoveta schreef:

  Van mijn dochter begrepen dat veel jongeren hier van bewust zijn en dit delen met elkaar. Persoonlijk heb ik flink vertrouwen in de jeugd. Ze laten zich niet zo gemakkelijk meer indoctrineren, of dat nu door illuminatie of anderzijds verlichtende clubjes is.

  0 likes
 • one love schreef:

  muziek die de radio/tv niet draait. gek joh 😛 (luister ook naar de boodschap in de lyrics, zou men ook is moeten doen met veel muziek van de radio)

  kan je toch aardig zaaltje mee vullen met de views van deze video’s 😛

  (luister ook ff naar de lyrics) 😛

  om maar ff een paar namen te noemen.

  playing for change: stand by me (musicians around the world)
  http://www.youtube.com/watch?v=Us-TVg40ExM

  ziggi marley: true to myself
  http://www.youtube.com/watch?v=ikzQmC3S-mE

  stephen marley: break us apart
  http://www.youtube.com/watch?v=zJhW9FDKJQE

  gentleman : the light within
  http://www.youtube.com/watch?v=_QSpPIgjhEc

  dub fx: love someone
  http://www.youtube.com/watch?v=UiInBOVHpO8

  dead prez : bigger than hip hop
  http://www.youtube.com/watch?v=4jNyr6BJZuI

  michael franti: oh my god
  http://www.youtube.com/watch?v=fSbdKDL8otc

  we are one

  0 likes
 • S0M30N3 schreef:

  [quote name=”the industry”]dmx about the industry

  http://www.youtube.com/watch?v=LHmQokVlmpo%5B/quote%5D

  Idd mooie dit! Hij had dat eerder wel gezegd. Hij is lang getreiterd, maar hij gaat nu (voor hem zelf) de goede kant op..

  en ja beyonce nix meer dan een “puppet”

  0 likes
 • Revolution schreef:

  Voor een ieder die er behoefte aan heeft te begrijpen wat Illuminati werkelijk inhoud, alsjeblieft! Helder uitgelegd.

  http://www.kristaldimensies.nl/nicoappelmandevalvandeIlluminati1.php

  0 likes
 • S0M30N3 schreef:

  [quote name=”Knn”]@ pepsi

  Hahahaha ja hoor! xD Buitenaardsen en ufo’s okay daar kan ik me helemaal in vinden, maar dit gaat toch echt richting waanzin. Zo kan je achter alles wel een complot vinden! Soms is wat je ziet simpelweg wat er ís. Muzikanten die iets met een ‘Illuminati’ te maken hebben slaat eigenlijk nergens op. Het zijn gewoon mensen die muziek maken voor t vermaak van mensen en omdat ze t zelf leuk vinden.[/quote]

  Grapjas, laatje maar lekker door brainwashen door de liedjes die ze zelf krijgen toegereikt door …. vul zelf maar in

  0 likes
 • Frits schreef:

  In de eeuwen heen zijn menig symbolen gebruikt en misbruikt: neem de swatika, wat een symbool van geluk was werd vervormd tot symbool van dood. Maar het ligt niet aan het symbool het ligt aan de domheid van mensen om zich vast te klampen aan symbolen:
  In India en Tibet worden beelden beschadigd door kortzichtigheid, in Afghanistan door religie, in China door onderdrukking, in nederland door het verzwijgen van geschiedenis en DNA.
  Geloof niks wat leiders zeggen, ze spreken naar hun eigen straatje.

  0 likes
 • Femke D schreef:

  http://www.youtube.com/watch?v=f8lo82tXbWU

  Zoek de vertaling ook even op:)

  0 likes
 • Abel schreef:

  Dit is precies waarom bepaalde muziek niet op de radio wordt gedraaid.

  Geen satanisch liedje? Geen air time.

  0 likes
 • Joris schreef:

  David Wilcock kauwt dit onderwerp helemaal uit: Beyonce niet, Madonna wel cabal, heel kort door de bocht:
  http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1110-super-bowl-blackout-an-alliance-strike-against-the-cabal

  0 likes
 • mb schreef:

  Aardig wat info te vinden over sterren die het publiek (met name de jeugd) shows voorschotelen die ze dan in hun ‘heilige’ dagelijkse leven zelf verafschuwen.

  0 likes
 • Artist schreef:

  Het symbool wat ze maakt staat ook voor de platenmaatschappij van haar lief, Roc-A-Fella Records. Wat meer de vorm is van een diamant-je kan ook je duimen recht houden en een piramide maken toch? (google het logo maar eens van Roc-A-Fella Records)
  Ik sta best open voor theorieën over gennootschappen,maar de waarheid weet je pas als je nauw betrokken zou zijn bij haar.
  Als ‘kunstenaar’ zelf stop je ook niet altijd overal symboliek in. Het kan, maar is geen regel. Ik vind duistere thema’s ook interessant/ spannend – zeker qua design. Dat maakt mij er geen aanhanger van. Dus vaak is het toch een interpretatie van de kijker.
  Voor de mensen die wel denken dat het te maken heeft met de Illuminati: Wanneer je iets aandacht geeft, gaat het groeien. Dus geen aandacht aan besteden. Net als wat er al eerder geschreven stond: mensen worden steeds wakkerder en steeds meer schandalen /corruptie komt boven water. Een betere wereld start bij jezelf en je omgeving. Dus leg daar de aandacht en dan beïnvloeden we vanzelf na verloop van tijd vanzelf de rest van de wereld. 😉

  0 likes
 • Kefa Shan schreef:

  [quote name=”Tom”]Beyoncé, Jay-Z, Lady Gaga, Rihanna, Kanye West, Katy Perry, Missy elliot, Madonna etc. etc. zijn allemaal handpopjes van de Illuminati. Michael Jackson zat er ook middenin en was bezig ze te ontmaskeren. Ineens was ie dood. O.a. Tupac rapte over de Illuminati. Ook Enimen hoorde erbij, maar hij is verstandig geworden en is gestopt. Hierdoor niet meer zo populair als 10 jaar geleden. Ze kunnen je maken en ze kunnen je breken. Alle genoemde artiesten maken/maakte in hun clips steeds gebruik van het alziende oog, vrijmetselaars symbolen, pentagrammen (ondersteboven), vaak verwijzingen naar 666 en meer sinistere zaken. Wanneer je niet bekend bent met de symboliek zoals de meeste kinderen dat niet zijn, zie je het ook niet, maar wanneer je er op let, schrik je je kapot. En de meeste artiesten hebben een doelgroep van 14 t/m 25 zo’n beetje, dus ja. Ik wil het geen provoceren noemen, want anders had het er nog veel dikker bovenop gelegen. Het is Hidden in plain sight. Voor mij is het duidelijk het romantiseren van het kwaad en dat is wat de illuminati doet of wie het ook zijn.[/quote]
  Dat romantiseren van het kwaad, 666 en zo, is dat niet gewoon iets van een christelijke sekte? Als je in 666 gelooft, geloof je in de ‘Openbaringen van Johannes’, en dat is – dacht ik – een bijbelboek. Dus dat soort satanisten vallen gewoon onder het christendom; zijn er een sekte van. Satan… is denk ik niets anders dan een personificatie van ons boos zijn: bevrijd ons van de boosheid! De enige die ons van ons boos zijn kan verlossen, is – als je hét gebed dat Jezus leerde serieus neemt – God zelf. ‘t Is lastig om niet boos te zijn. Waarom zijn we boos? Omdat we onrecht voelen. Waarom voelen we dat? Omdat we denken dat iets onrechtvaardig is. We zijn vaak boos. Dat hoeft natuurlijk niet. Eerst tot 10 tellen… By the way: zijn er nog mensen die NIET bij de Illuminati horen? Ik krijg zo langzamerhand de indruk dat iedereen een Illuminati is.

  0 likes
 • Bert schreef:

  Met die stroomuitval heeft de duivel heel wat elektriciteit afgetapt waarmee wij onze energie weer kunnen verhogen – tegen betaling van je eigen ziel uiteraard.

  0 likes
 • Kefa Shan schreef:

  [quote name=”NU”]De hoeren van Babylon, goedkoop en kortzichtig, (hun) duisternis zal uiteindelijk sowieso falen… [/quote]
  “Er waren eens twee vrouwen, dochters van dezelfde moeder. De oudste heette ‘de stad Samaria’, haar zuster ‘de stad Jeruzalem’. Al toen ze jong waren, waren ze ontrouw, in Egypte. Daar werden hun borsten betast en lieten ze zich, terwijl ze nog maagd waren, in hun tepels knijpen. Daarna werden ze de mijne, en ze baarden zonen en dochters.

  Maar de stad Samaria was mij ontrouw, ze hunkerde naar haar minnaars, de Assyriërs – strijders die zich kleedden in purper, ruiters te paard, gouverneurs en stadhouders, allemaal aantrekkelijke jongemannen. Ze pleegde overspel met heel de Assyrische elite, in haar verlangen naar hen maakte ze zich onrein met al hun afgoden. En ook haar overspel met de Egyptenaren zette ze weer voort. Die hadden immers in haar jeugd met haar geslapen, haar toen ze nog maagd was in haar tepels geknepen en haar als hoer gebruikt. Daarom leverde ik haar uit aan haar minnaars, de Assyriërs naar wie zij had verlangd, en die scheurden haar de kleren van het lijf, die voerden haar zonen en dochters weg en doodden haarzelf met het zwaard. Haar straf werd een waarschuwing voor alle vrouwen.

  Haar zuster de stad Jeruzalem zag dit alles en ging in haar wellust zelfs nog verder, ze dreef haar overspel nog verder dan haar zuster. Ook zij verlangde naar de Assyriërs, naar hun gouverneurs en stadhouders, hun schitterende krijgers, hun ruiters te paard, naar al die aantrekkelijke jongemannen. Ik zag hoe ook zij zich onrein maakte; de beide zusters gingen dezelfde weg.

  (wordt vervolgd)

  0 likes
 • Kefa Shan schreef:

  [quote name=”NU”]De hoeren van Babylon, goedkoop en kortzichtig, (hun) duisternis zal uiteindelijk sowieso falen…[/quote]
  En de stad Jeruzalem liet het niet bij dit overspel. Toen ze op een muur mannen getekend zag, in rode kleuren, Chaldeeën met een lendendoek om hun heupen en een wapperende tulband rond hun hoofd, mannen die er allemaal uitzagen als officieren, Babyloniërs uit Chaldea, hun geboorteland – toen werd haar verlangen naar hen zo groot dat ze boden naar Chaldea zond. De Babyloniërs kwamen met haar de liefde bedrijven, en maakten haar onrein door haar als hoer te gebruiken. Zo werd ze onrein, en ze kreeg een afkeer van hen.

  Toen ze zich openlijk als een hoer gedroeg en zich naakt liet zien, kreeg ik een afkeer van haar, zoals ik ook van haar zuster een afkeer had gekregen. Ze dacht terug aan de dagen van haar jeugd, toen ze ontrouw was in Egypte, en bedreef nog meer overspel. Ze verlangde terug naar haar minnaars daar, die zo zwaargeschapen zijn als ezels en hun zaad lozen als hengsten.

  Jij, de stad Jeruzalem, verviel weer in de schanddaden van je jeugd, toen ze in Egypte in je tepels knepen omdat je jonge borsten had. Daarom – dit zegt God, de HEER: Ik zet je minnaars, van wie je een afkeer hebt gekregen, tegen je op…”

  Wordt vervolgd – dit horrorverhaal – in den Bijbel. Leuke lectuur 🙂

  (Ezechiël 23)

  0 likes
 • Tom schreef:

  @Kefa Shan:

  Christelijke sekte? De Openbaring van Johannes noemt 666 het getal van het Beest. Verder wordt 666 ook verbonden aan de antichrist. Maar veel mensen denken ook dat het destijds betrekking had op Keizer Nero. Sowieso wordt door veel mensen de Duivel als entiteit ontkent. In de Joodse Bijbel bijvoorbeeld wordt verteld over DE Satan (HaSaTan), dat aanklager betekent. Dat is iets anders dan de Duivel. Voor Christenen is de Duivel een aparte macht die los van God opereert. In het nieuwe Testament wordt er pas echt over de Duivel gesproken. Daarvoor eigenlijk niet. Zelfs de slang in Genesis wordt gewoon de slang genoemd en niet de Duivel. En daarnaast zien de meeste het Adam en Eva verhaal als een leugen of als symbolisch.

  Maar toch is er iets aan de hand. Een pentagram op zn kop staat symbool voor een Duivelsster, ook de geitenkop, tevens 666. Veel metal muzikanten lopen er mee te koop en dat Duivelse gedoe ligt er heel dik bovenop en is het dus meer een houding dan overtuiging en provoceren natuurlijk. En tevens omdat de Devil sells. Dat is sowieso het geval. Maar juist in de clips van de genoemde artiesten in mijn vorige bericht doen ze het heel subtiel. Vaak zelfs bijna verborgen, maar wanneer je goed oplet, kun je het zien.

  Umbrella van Rihanna is in feite een heel duister lied. Uitleg kun je op internet vinden en ook de videoclip zit vol subtiele/verborgen Duivelse symboliek. En waarom gaat bij hun het alziende oog steeds gepaard met Duivelse symboliek? Veel mensen trekken maar 1 conclusie: Het alziende oog, is het oog van de Duivel en vereren hem. Op het dollarbiljet vinden wij ook het alziende oog, dus wat zegt dat over de USA?

  En misschien kun je de uitspraak van Charles Baudelaire ‘The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn’t exist’ letterlijk nemen.

  Natuurlijk begrijp ik dat mensen niet in God en de Duivel geloven. Maar ik doe dat wel.

  0 likes
 • tony A.J.A schreef:

  DE PIRAMIDE,,MET OOG ERIN,,MAAR WIE IS DE OOG,BOVEN ALE INLOMENASTIE STAAT,,HA
  UN KEIZER,,DANK OF SPELEN TECHEN,,ACH DIE TREED TOCH AL AF,,NIET GOED AH EN TOCH ZECHEN SCHAP HEEFT WETGEVING,,LATER WEER WEL,,LEUK EN SPANEND,UNIVE AL ONDER WEG 5 MILJOENEN NOTAS,,NAAR CORTHOUSE

  0 likes
 • tony A.J.A schreef:

  niet druk keizer gaat eve bezig,,zo als cesar zechde kope gaan role,,heerlijk,maar dan in het echt,,name byonce,,dank je,,ha leik rules dhoe,,dank je

  0 likes
 • Realist schreef:

  De illuminatie is overal. Wie heeft afgelopen zaterdag gekeken naar het concert van Robbie Williams in het O2 stadion?! Hier zie je bizar veel illuminatie/vrijmetselaars symbolen terug komen.

  Voor degene die dat niet hebben gezien, hier de link: http://www.youtube.com/watch?v=3gb8ChpYiMA

  0 likes
 • tony A.J.A schreef:

  her openen de zaak unive,,wel aanvulend verzekerd,daag unive,,gaat faït,,ken op roep doen,,op niburu of mensen verzekerd zein bei unive,over stapen,want unive gaat faït door de weten van ziekenfonds draaien met corupsie gewoon door,,van daar TONY ANTHONIUIS JACOB ADRIANUS witteman hierbei oproep doet aan burgers,,beweisen zein meegestuurd,,
  dan is er nog MOEDER VAN ALE GRONDWETEN,,
  MUDER OF OLE GROUND LAWS,,4 THE NEAMS

  0 likes
 • Hunting Wolf schreef:

  Die hebben voorgoed hun ziel aan de duivel verkocht.Het loopt erbij alsof het van de wallen komt, en zingen kan het niet.Kattengejammer is nog mooier.En wat een verbeelding hebben die trutjes.

  0 likes
 • wakend oog schreef:

  in mijn ogen niet onderbouwde fear porn

  0 likes
 • Ruud schreef:

  [quote name=”Artist”]Het symbool wat ze maakt staat ook voor de platenmaatschappij van haar lief, Roc-A-Fella Records.[/quote]

  Dit dus. Niets meer, niets minder.

  https://www.google.com/search?hl=en&q=roc+sign&tbm=isch

  0 likes
 • pepsi schreef:

  [quote name=”Peter ♥”][quote name=”pepsi”]Onvoorstelbaar dat zoveel mensen alleen maar denken dat het gewoon een optreden van haar is. Simpele zieltjes. En dan nog maar te bedenken dat jullie alleen maar zien wat jullie willen zien. Breid je grenzen is uit. Kijk verder dan je neus lang is. Vraag je is wat meer af van hoe steekt het nou in werkelijkheid in mekaar voordat je hier een reactie plaats en niet eens weet wat voor symbool Beyoncé met haar handen maakt.[/quote]

  Pepsi, wie ben jij om over andere mensen te oordelen? Alles is zoals het moet zijn en iedereen ziet en hoort wat die mag zien, daar hebben noch jij noch ik iets over te zeggen. De wereld is niet het paradijs dat we ons zouden wensen maar met be- en veroordelingen komen we ook niet verder. Sterker nog, het brengt ons dichterbij de afgrond omdat het negatieve gedachtes zijn. Wees liever positief en laat mensen in hun waarde. ;-)[/quote]

  Nou je vat het wel heel erg persoonlijk op moet ik zeggen. Ik wil mensen er graag op attenderen dat zij zelf eerst wel is wat meer onderzoek mogen gaan doen voordat zij zomaar wat in de rondte kakelen. En ik bevooroordeel niemand alleen men heeft soms een zetje nodig in de goede richting. That’s all so chill 🙂

  0 likes
 • maurits schreef:

  [quote name=”tony A.J.A”]DE PIRAMIDE,,MET OOG ERIN,,MAAR WIE IS DE OOG,BOVEN ALE INLOMENASTIE STAAT,,HA
  UN KEIZER,,DANK OF SPELEN TECHEN,,ACH DIE TREED TOCH AL AF,,NIET GOED AH EN TOCH ZECHEN SCHAP HEEFT WETGEVING,,LATER WEER WEL,,LEUK EN SPANEND,UNIVE AL ONDER WEG 5 MILJOENEN NOTAS,,NAAR CORTHOUSE[/quote]

  zo en dan nu in begrijpelijk Nederlands graag.

  0 likes
 • bending unit 22 schreef:

  ……….

  En misschien kun je de uitspraak van Charles Baudelaire ‘The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn’t exist’ letterlijk nemen.

  Natuurlijk begrijp ik dat mensen niet in God en de Duivel geloven. Maar ik doe dat wel.[/quote]

  En ik ook!!

  0 likes
 • Cathy schreef:

  Dit is een probleem van haar als zij graag een pact met de duivel wil nou dan is het haar probleem maar betrek niet anderen mensen hier bij .Ook zij moet ons dankbaar zijn om haar succes .

  0 likes
 • Kefa Shan schreef:

  [quote name=”bending unit 22″]……….

  En misschien kun je de uitspraak van Charles Baudelaire ‘The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he didn’t exist’ letterlijk nemen.

  Natuurlijk begrijp ik dat mensen niet in God en de Duivel geloven. Maar ik doe dat wel.[/quote] En ik ook!![/quote]
  “In Jesaja 45:7 zegt God: ‘Ik vorm licht en schep duisternis, ik bewerk het heil en schep onheil; ik de Here doe dit alles.’ Valentine’s Jewish Encyclopedia bevestigt het idee dat er een radicaal verschil is tussen de opvatting ten aanzien van Satan in het Oude Testament en hoe hij wordt gezien in het Nieuwe Testament, en dat zijn nieuwe rol zich niet heeft ontwikkeld uit zijn oorspronkelijke rol: er zijn geen verwijzingen ‘naar opstandige engelen in enig voorchristelijk boek. . . . De figuur Satan in respectievelijk de Hebreeuwse bijbel en het Nieuwe Testament benadrukt het verschil in opvatting. Er is geen sprake van een ontwikkeling maar van een fundamenteel verschil. . . Het Perzische denkbeeld van twee tegengestelde rijken heeft alleen in de christelijke literatuur, met Satan als de tegenstander van God, standgehouden.”
  Bron: http://bit.ly/Ww94fD

  0 likes
 • Peter II schreef:

  [quote name=”Realist”]De illuminatie is overal. Wie heeft afgelopen zaterdag gekeken naar het concert van Robbie Williams in het O2 stadion?! Hier zie je bizar veel illuminatie/vrijmetselaars symbolen terug komen.

  Voor degene die dat niet hebben gezien, hier de link: http://www.youtube.com/watch?v=3gb8ChpYiMA%5B/quote%5D

  mmm ja inderdaad…je heb gelijk, alhoewel ik niet weet wat die symbolen betekenen. Nietszeggend voor de meesten dus, maar… Robbie Williams, die geloofd ook in UFO’ s heb ik ergens gelezen. Zouden het ook figuren uit cropcircles kunnen zijn ? Lijkt er wel heel veel op… Of zouden al die cropcircles zoizo een direct verband kunnen hebben ? Wel intressant om ons daar eens op te focussen ?

  0 likes
 • romarin schreef:

  @ pepsi (en anderen die de ogen ook open hebben)

  Het is mij niet duidelijk of er in de “ontkennende” commentaren sprake is van onwetende mensen met een mening of dat er sprake is van debunkers. Wellicht beide.
  Hoe dan ook, mijn ongevraagde advies aan jou is: Laat ze voor wat ze zijn. Ze ( in het geval van de onbewuste lezers)hebben de kans om jouw commentaar op het artikel te lezen en zo de ogen verder te openen of te blijven hangen in hun eigen geloofssysteem. Ingaan tegen debunkers is hoe dan ook zinloos.

  Voor het geval dat je er nog niet bekend mee was.
  Op illuminati-news.com
  en
  wespenre.com
  is een schat aan informatie te vinden.

  0 likes
 • Cro schreef:

  Een van mijn favoriete bands is Muse… Deze band heeft veel teksten betrekkende op de illuminati en overheid… heb 2 keer hun live shows meegemaakt en de eerste keer was op het goffertpark kwamen ze met spandoeken op met de tekst : ‘they will not force us ‘ en omgekeerde illuminati symbolen etc… Hier een paar voorbeelden van nummers die wel interessant zijn :

  – uprising: de titel zegt genoeg http://www.youtube.com/watch?
  v=HYRGjMSUoU8

  – Take a bow: heerlijk recht in het gezicht van de ‘heersers’…http://www.youtube.com/watch?v=a1ieuwzQ9mA

  – Knights of cydonia: cydonia is het gezicht op mars waar veel over te doen is : NO ONE’S GONNA TAKE ME ALIVE , THE TIME HAS COME TO MAKE THINGS RIGHT , YOU AND I MUST FIGHT FOR OUR RIGHT , YOU AND I MUST FIGHT TO SURVIVE!’
  http://www.youtube.com/watch?v=XHpTQB-bH9M

  – City of Delusion : I choose to hide , from the all seeing eye… haha heerlijk… http://www.youtube.com/watch?v=o5oyIJV5LnM

  Zo hebben ze nog veel meer nummers , precies mijn straatje… soms een beetje cinister maar het geeft mij wel weer kracht en moed… en het is ook wel een redelijk duistere wereld om eerlijk te zijn , mits je een bepaalde kant op kijkt…

  Grappig bij deze band is wel dat mijn ook fan is : en toen ik haar een keer vroeg waar het nummer knights of cydonia over ging zei ze: over een ridder op een paard?

  Perspectieven kunnen dus heel erg verschillend zijn , en wat voor mij de beste band is met de beste teksten over de illuminatie en nwo en haarp ( en van hun shows heet ook haarp )is voor mijn moeder gewoon een goede rockband 🙂

  Just sharin’ 🙂

  0 likes
 • Peter ♥ schreef:

  [quote name=”pepsi”][quote name=”Peter ♥”][quote name=”pepsi”]Onvoorstelbaar dat zoveel mensen alleen maar denken dat het gewoon een optreden van haar is. Simpele zieltjes. En dan nog maar te bedenken dat jullie alleen maar zien wat jullie willen zien. Breid je grenzen is uit. Kijk verder dan je neus lang is. Vraag je is wat meer af van hoe steekt het nou in werkelijkheid in mekaar voordat je hier een reactie plaats en niet eens weet wat voor symbool Beyoncé met haar handen maakt.[/quote]

  Pepsi, wie ben jij om over andere mensen te oordelen? Alles is zoals het moet zijn en iedereen ziet en hoort wat die mag zien, daar hebben noch jij noch ik iets over te zeggen. De wereld is niet het paradijs dat we ons zouden wensen maar met be- en veroordelingen komen we ook niet verder. Sterker nog, het brengt ons dichterbij de afgrond omdat het negatieve gedachtes zijn. Wees liever positief en laat mensen in hun waarde. ;-)[/quote]

  Nou je vat het wel heel erg persoonlijk op moet ik zeggen. Ik wil mensen er graag op attenderen dat zij zelf eerst wel is wat meer onderzoek mogen gaan doen voordat zij zomaar wat in de rondte kakelen. En ik bevooroordeel niemand alleen men heeft soms een zetje nodig in de goede richting. That’s all so chill :)[/quote]

  Ik neem het niet persoonlijk, ik heb er alleen een hekel aan als mensen andere mensen op hun fouten gaan wijzen. Je ontneemt die mensen hun leermoment. Er word heel veel geschreven op het internet waarvan veel niet geloofwaardig is en ieder mens moet vanuit zijn/haar eigen gevoel leren wat wel en niet waar is. No hard feeling. 😉

  0 likes
 • moonbraker1 schreef:

  David Wilcock heeft een iets andere visie op de situatie die waarschijnlijk iets meer hout snijdt: http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1110-super-bowl-blackout-an-alliance-strike-against-the-cabal

  0 likes
 • Femke schreef:

  jaaahaaa http://www.vigilantcitizen.com

  Hier haal je veel informatie uit!!

  0 likes
 • lito schreef:

  Zoek niet in alles een complot! Als je een beetje in de muziek thuis bent dan weet je dat beyonce getrouwd is met Jay z! 1 van de oprichters van roca fella records sinds het begin is dat het teken van roca fella! beyonce support dus jay z ( haar man)

  0 likes
 • Jan Alleman schreef:

  [quote name=”Peter ♥”][quote name=”pepsi”][quote name=”Peter ♥”][quote name=”pepsi”]Onvoorstelbaar dat zoveel mensen alleen maar denken dat het gewoon een optreden van haar is. Simpele zieltjes. En dan nog maar te bedenken dat jullie alleen maar zien wat jullie willen zien. Breid je grenzen is uit. Kijk verder dan je neus lang is. Vraag je is wat meer af van hoe steekt het nou in werkelijkheid in mekaar voordat je hier een reactie plaats en niet eens weet wat voor symbool Beyoncé met haar handen maakt.[/quote]

  Pepsi, wie ben jij om over andere mensen te oordelen? Alles is zoals het moet zijn en iedereen ziet en hoort wat die mag zien, daar hebben noch jij noch ik iets over te zeggen. De wereld is niet het paradijs dat we ons zouden wensen maar met be- en veroordelingen komen we ook niet verder. Sterker nog, het brengt ons dichterbij de afgrond omdat het negatieve gedachtes zijn. Wees liever positief en laat mensen in hun waarde. ;-)[/quote]

  Nou je vat het wel heel erg persoonlijk op moet ik zeggen. Ik wil mensen er graag op attenderen dat zij zelf eerst wel is wat meer onderzoek mogen gaan doen voordat zij zomaar wat in de rondte kakelen. En ik bevooroordeel niemand alleen men heeft soms een zetje nodig in de goede richting. That’s all so chill :)[/quote]

  Ik neem het niet persoonlijk, ik heb er alleen een hekel aan als mensen andere mensen op hun fouten gaan wijzen. Je ontneemt die mensen hun leermoment. Er word heel veel geschreven op het internet waarvan veel niet geloofwaardig is en ieder mens moet vanuit zijn/haar eigen gevoel leren wat wel en niet waar is. No hard feeling. ;-)[/quote]

  Sorry peter, maar somige dingen mogen wel eens wat harder worden verteld. Snap je heel goed, maar word tijd dat mensen op de hoogte worden van deze dingen. Mijn broertje(14 jaar) doet ook doodleuk deze tekens terwijl hij geen idee heeft wat het betekend

  0 likes
 • bending unit 22 schreef:

  [quote name=”lito”]Zoek niet in alles een complot! Als je een beetje in de muziek thuis bent dan weet je dat beyonce getrouwd is met Jay z! 1 van de oprichters van roca fella records sinds het begin is dat het teken van roca fella! beyonce support dus jay z ( haar man)[/quote]

  Rockefeller zij je??????

  0 likes
 • JW schreef:

  [quote name=”bending unit 22″][quote name=”lito”]Zoek niet in alles een complot! Als je een beetje in de muziek thuis bent dan weet je dat beyonce getrouwd is met Jay z! 1 van de oprichters van roca fella records sinds het begin is dat het teken van roca fella! beyonce support dus jay z ( haar man)[/quote]

  Rockefeller zij je??????[/quote]

  Haha of niet, bij Jay-z staat het nog net niet op z’n voorhoofd geschreven!!

  0 likes
 • X schreef:

  God bestaat zeker, Hij is de almachtige Drieënige God, Vader, Zoon en Heilige Geest.
  De duivel bestaat ook en is een gevallen engel die uit de hemel is verbannen.
  De duivel heeft een derde van de engelen meegenomen die demonen genoemd worden.
  Voor hem en zijn heir is geen genade mogelijk en zij zijn veroordeeld voor eeuwige verdoemenis in de hel op Gods tijd.
  God heeft voor Zijn uitverkorenen een weg van genade uitgedacht in de nooit begonnen eeuwigheid.
  Door het volbrachte genadewerk van Zijn Zoon Jezus Christus is er genade mogelijk voor zondaren.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  supermarkt

  Sluiting ‘corona-supermarkt’ gepaard met groot machtsvertoon: ‘Dit hoort thuis in een politiestaat’

  In Noord Deurningen is een supermarkt gesloten ...

  artsen

  640 Europese artsen slaan handen ineen tegen ‘onderdrukkende coronamaatregelen’

  Op 27 juli gaven Amerikaanse artsen een ...

  >