Buitenland

Meer positieven per 100.000 bij gevaccineerden dan bij óngevaccineerden: ‘Dit is echt interessant’

Help ons door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit het weekrapport van de Engelse gezondheidsdienst PHE blijkt dat er inmiddels meer positieven per 100.000 zijn bij gevaccineerden dan bij ongevaccineerden. “Huh? Snap jij dit?” vraagt Volkskrant-journalist Maarten Keulemans op Twitter.

Hij reageert op een tweet van OMT-lid Marc Bonten, die even daarvoor had gezegd: “Nog steeds vooral ongevaccineerden die elkaar besmetten in Nederland, en ook ziekenhuisopnames blijven 95 procent voor ongevaccineerden.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Aan het beleid gaat niets veranderen

Er wordt flink gereageerd op de tweet van Keulemans, ook door Kamerleden. Zo zegt FVD-kopman Thierry Baudet: “Geprikten in verwarring. Maar wees gerust: aan het beleid gaat niets veranderen, want het gaat niet om gezondheid, maar om permanente QR voor toegang.”

“Dit is echt interessant. Iemand een verklaring?” vraagt Kamerlid Wybren van Haga.

Ex-verpleegkundige en artiest Marga Bult voegt toe: “Vanwaar deze verbazing? In Israël is dit al een tijd duidelijk. Ook onbegrijpelijk, gevaccineerde vrienden van me moesten van een opdrachtgever toch testen, beiden positief en QR-code blijft. En daar zijn er zeker meerderen van, kunnen dus overal naar binnen en besmetten.”

Volkomen onbetrouwbaar

“De verklaring die Israël had, is dat de vaccins eerder uitgewerkt zijn dan gedacht, waardoor de kwetsbaren en ouderen weer opnieuw vatbaar worden voor virusvarianten,” reageert gezondheidswetenschapper Yvonne Simons.

Onderzoeksjournalist Patrick Savalle zegt tegen Keulemans: “PCR of antigenen is volkomen onbetrouwbaar. Beide methoden zijn ongeschikt om infectie of zelfs maar besmettingen te meten. En daarnaast ook nog eens enorm onbetrouwbaar. Hoe vaak moet ik je dat nog uitleggen?”

4.6 75 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Spooked
Spooked
2 jaren geleden

Dus Israel zegt dat het komt omdat de vaccins uitwerken, maar dit is geen antwoord op de vraag waarom er MEER gevaccineerden Corona hebben en sterven dan ongevaccineerden. Met de verklaring van Israel zouden deze groep gelijk uit moeten komen.

Johnny
Johnny
2 jaren geleden

Dit is wat mij betreft al erg lang bekend. Alleen niet bij de schaapjes en covaids cultisten.
Maar ik ben op dit moment heerlijk naar een absoluut top interview aan het kijken van Jorn Luka’s Trueman show met Brecht Arnaert. Gaat u er maar even flink voor zitten want hij is maar liefst 2 uren en 40 minuten lang (in het NL) en ik kan het niet laten stukjes terug te kijken om het allemaal echt goed te snappen. Economie, geschiedenis, De Staat, oorlogen en de geestelijkheid, alles in één. Werkelijk fantastisch! Dikke dikke aanrader, op YT maar ook op LBRY/Odysee die niet censureert. Fijne zondag nog!

Maria
Maria
2 jaren geleden

Heb wel 10 kennisen, allemaal geprikt en……allemaal corona!
Twee daarvan in quarantaine in Turkije. En dat gaat ook nog allemaal in het vliegtuig. Tel uit je winst!

Annette
Annette
2 jaren geleden

Die leugenaars, zoals bijvoorbeeld ene Marc Bonten, vallen steeds meer door de mand.
De hele tijd maar de leugen opdissen, dat het vooral de ongevaccineerden zijn die elkaar besmetten en in de ziekenhuizen belanden. Ja hoor, ik geloof er geen barst van.
Als ik naar mijzelf kijk… ik heb de afgelopen maanden veel vertoefd bij gelijkgestemden (DUS de ongevaccineerde mensen). Wij hebben met honderden bij elkaar demonstraties gelopen. Wij hebben handen geschud, gezoend en geknuffeld.
Hartstikke goed voor je immuunsysteem.
Het is natuurlijk, als je er goed over nadenkt, van de zotte, dat iemand die dubbel gevaccineerd is en TOCH positief test (wat voor waarde je daar dan ook aan moet geven) rustig overal naar toe kan gaan en dus anderen kan besmetten. Totaal gestoord natuurlijk.
Volgens mij zijn de beleidsmakers, dus regering, OMT, RIVM, artsen als Patricia Bruijning, die zo dolgraag ieder kind wil lek prikken met die zooi, wanhopig aan het worden. HOE moeten ze in vredesnaam al deze leugens nog in stand houden?
Het vervelende is wel, dat volgens mijn bescheiden mening veel geprikte mensen al een hersenbeschadiging hebben opgelopen. Dat zeg ik, omdat ik vanmiddag die vreselijke twitterberichten zag. Je moet toch wel totaal van het padje af zijn om zulke walgelijke dingen te kunnen spuien.
Ik denk dat de komende weken heel belangrijk worden. Hoe lang kunnen ze de leugens, dat praktisch alle mensen die in de ziekenhuizen liggen, niet gevaccineerd zijn, volhouden? Er zijn toch zo’n beetje 85% gevaccineerd? Dan is het toch verrekte knap als er juist alleen maar ongevaccineerde mensen in de ziekenhuizen liggen.
De logica is steeds verder weg.
Prachtig trouwens dat die Maarten Keulemans helemaal flabbergasted is.
Goed zo! En ga NU eindelijk eens je werk als echte journalist doen. Misschien word je er wijzer van.

Back to top button
78
0
We lezen graag je reactie!x