Great ResetBuitenland

Great Reset in volle gang: ‘Wat er momenteel gebeurt, heeft weinig te maken met Rusland of oorlog’

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

De Verenigde Staten verbieden de import van fossiele brandstoffen uit Rusland, maakte president Joe Biden in een toespraak bekend. Het verbod geldt voor olie, gas en kolen. Met het verbod wil Biden ‘een belangrijke ader van de Russische economie aanpakken’.

Ook Groot-Brittannië kondigde een verbod op de import van olie aan. Italië heeft met Algerije en Qatar afgesproken om meer gas te leveren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Premier Rutte zei dat het onwaarschijnlijk is dat een positief koopkrachtbeeld nog mogelijk is. Veel meer dan dempen zit er volgens hem niet in. “Dat is de prijs van vrijheid,” beweerde Rutte.

Grote economische reset

Is dat zo? Het korte antwoord: nee. Volgens wereldleiders is Rusland het enige land dat de pijn van de maatregelen zal voelen. Het zit anders: wij, het volk, gaan de pijn voelen. De benzine- en voedselprijzen schieten omhoog.

Rusland is de grootste producent van kunstmest ter wereld. Als gevolg van de sancties wordt kunstmest steeds duurder. De prijs van tarwe is afgelopen jaar met 60 procent gestegen. Nooit eerder was tarwe zo duur. De sancties maken alles alleen maar erger. De prijzen blijven maar stijgen. De regering maakt je arm.

Wat er momenteel in Rusland gebeurt, heeft weinig te maken met Rusland of oorlog, stelt onderzoeksjournalist Ben Swann in bovenstaande video. Het heeft alles te maken met een grote economische reset die op dit moment plaatsvindt, ook wel de Great Reset genoemd.

Je zult niets bezitten

Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, zei het al: je zult niets bezitten en je zult gelukkig zijn. Dat is het scenario dat momenteel voor ons wordt neergezet.

Men zegt de oorlogsmachine van Poetin te willen vertragen door jou meer te laten betalen voor benzine en voedsel. En terwijl jij wordt uitgeknepen, krijg je van Rutte te horen dat ‘dit de prijs van vrijheid’ is.

4.7 135 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

123 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Er is inderdaad een Hele GROTE GREAT RESET ONDERWEG!!!! DE VERENIGDE SATAN van MURICA IS KLAARRR!!

OEKRAÏNE WILDE IN MAART 2022 EEN GROOTSCHALIGE MILITAIRE OPERATIE IN DONBASS UITVOEREN

Het Russische Ministerie van Defensie heeft op dit moment Originele Documenten van de Nationale Garde van Oekraïne openbaar gemaakt waaruit blijkt dat Oekraïne in maart van dit jaar een Grootschalige Militaire Operatie tegen Donbass wilde uitvoeren…Tijdens een Russische Speciale Militaire Operatie kwamen deze Geheime Documenten in handen van Speciale Eenheden…alle Documenten bevatten de Originele handtekeningen van ambtenaren van de Nationale Garde van Oekraïne

Onderstaande originele Link, werkt in Nederland overigens niet dankzij Censuur & Propaganda door het zo “Vrije & Democratische” Nederland
https://function.mil.ru/files/morf/dokumentynua.pdf

Maar moderne technologie lost dit soort problemen eenvoudig op, op Telegram zijn deze Documenten wel te openen:
https://t.me/mod_russia_en

De Documenten zijn gericht aan Bevelhebbers van de noordelijke Kiev, zuidelijke Odessa en westelijke Territoriale afdelingen van de Nationale Garde van Oekraïne met het Bevel om de Oekraïense Strijdkrachten voor te bereiden op Offensieve Operaties in de zogenaamde “Joint-Forces-Operation-Zone” in Donbass & kwam direct van de Nationale Garde van Oekraïne & had betrekking op de 4e Operationele Brigade van de Nationale Garde & de 80e afzonderlijke Luchtaanvalbrigade van Oekraïne…daarbij is het BELANGRIJK om te weten dat de Lucht-Aanvalstroepen van Oekraïne sinds 2016 in Lvov worden getraind door Amerikaanse en Britse instructeurs volgens het “NAVO-Standaard-Trainingsprogramma”….

De Commandant van de Nationale Garde was belast met het organiseren van gezamenlijke Gevechtstrainingen van 7 februari t/m 28 februari, 2022…de gezamenlijke Gevechtstrainingen moesten 28 februari zijn afgerond & voltooid om de uitvoering van Gevechtsmissies als onderdeel van de Oekraïense “Joint-Forces-Operation” in Donbass te kunnen garanderen…

De verklaringen van de Leiders van het Regime in Kiev (die in februari door de Westerse Media nog voortdurend werden herhaald), liggen nog vers in het geheugen: Dat er GÉÉN PLANNEN waren voor een gewapende inval in de Volksrepublieken Lugansk en Donetsk….maar dat ze één & ander op een “Politieke & Diplomatieke” wijze wilden oplossen…Deze Geheime Militaire Documenten van de Nationale Garde van Oekraïne schetsen echter een totaal ander beeld & bewijzen dat die Verklaringen zijn gebaseerd op Keiharde Leugens…

De Speciale Militaire Operatie & interventie door de Russische Strijdkrachten, uitgevoerd sinds 24 februari, heeft een Grootschalige Militaire Operatie door Oekraïense troepen op de Volksrepublieken Lugansk & Donetsk & daarmee talloze Burgerslachtoffers voorkomen…

DE GROTE VRAAG IS NU:
In hoeverre waren het Amerikaanse leiderschap & zijn NAVO-Bondgenoten op de Hoogte & Betrokken bij de Planning en Voorbereiding van deze Operatie om de Donbass te bestormen in deze Oekraïense “Joint-Forces-Operatie” maart 2022? Ik persoonlijk heb sterk het voorgevoel dat er héél wat koppen gaan rollen in de nabije toekomst….

Met vriendelijke groet M. Hugens

Eelke Piers
Eelke Piers
2 jaren geleden

100 miljoen voor de Ukraine (nee, niet die 106 miljoen voor humanitaire hulp) kan zonder meer.
O, O, wat zijn we gelukkig dat we weer wat armer zijn

Spike
Spike
2 jaren geleden

Biden zegt geen import meer uit Rusland te willen.
Eerder deze week las ik dat Rusland niets meer naar buitenland zal exporteren helemaal niets meer in elk geval tot 31 december.

Rienus
Rienus
2 jaren geleden

In 2030 zijn er gewoon mensen die heel veel meer bezitten dan ze nu al hebben. En dat is het echte probleem. Die hotemetoten hebben ook nog de illusie dat ze weten wat goed voor de mensheid is. Door vooral hun egoïsme bot te vieren op Joe Sixpack.

Back to top button
123
0
We lezen graag je reactie!x