CoronaBuitenland

Cardioloog onthult: zo planden de Amerikaanse overheid en Moderna-baas Bancel de ‘coronapandemie’

Help ons door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!

De ‘coronapandemie’ was een operatie van de Amerikaanse overheid. Dat zei cardioloog en internist Peter McCullough, die deze week van Twitter is gegooid, in gesprek met Kristi Leigh.

De Amerikaanse overheid heeft SARS-CoV-2 en het spike-eiwit gecreëerd. Ze werkten tegelijkertijd aan de bedreiging en de respons, aldus McCullough. “Het is duidelijk dat het een operatie van de Amerikaanse overheid is.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Moderna-baas bouwde het lab

“Het voorbereidende werk is gedaan in China. Directeur van Moderna Stéphane Bancel was de baas van het Franse bedrijf BioMérieux en bouwde met de Chinezen het laboratorium in Wuhan. In 2015 trad hij af en ging hij aan de slag bij Moderna. Vervolgens schreef Moderna het patent samen met [het Amerikaanse gezondheidsinstituut] NIH,” lichtte de cardioloog toe.

In augustus klaagde Moderna zijn concurrenten Pfizer en BioNTech aan voor het schenden van patenten bij de ontwikkeling van hun coronavaccin. Volgens Moderna hebben de bedrijven de mRNA-techniek van Moderna gekopieerd.

Dit was allemaal gepland

“Dit komt allemaal aan het licht,” benadrukte McCullough. “Het schrijven van een patent neemt heel veel tijd in beslag. Moderna en de Amerikaanse overheid hebben het patent lang geleden al geschreven.”

Drie dagen nadat de crisis was uitgeroepen in de Verenigde Staten kondigde Moderna aan een vaccin te hebben. “Hoe kun je binnen drie dagen een vaccin hebben? Dat kan helemaal niet. Dit was gepland. Dit was allemaal gepland,” zei de cardioloog.

4.8 121 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
59 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans
Hans
3 maanden geleden
zaza
zaza
3 maanden geleden

Zoals al lang bekend bij ons. Een smerige lang van tevoren geplande zaak.

Krueger
Krueger
3 maanden geleden

Nee echt ?

voor
voor
3 maanden geleden

Alles is gepland , ook door het nazi tuig wef.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

59
0
We lezen graag je reactie!x