Homepagina » Natuur en Milieu » Het KNMI sjoemelt en manipuleert cijfers. Baudet reageert op verontrustend rapport
Het KNMI sjoemelt en manipuleert cijfers. Baudet reageert op verontrustend rapport

Het KNMI sjoemelt en manipuleert cijfers. Baudet reageert op verontrustend rapport

Het KNMI knoeit met cijfers over hittegolven, stelt De Groene Rekenkamer. Uit een nieuw rapport blijkt dat veel hittegolven uit de boeken zijn geschrapt.

“Het is een zeer verontrustend rapport,” reageert Tweede Kamerlid Thierry Baudet (FvD). “Het is een rapport wat eigenlijk concludeert dat het KNMI sjoemelt en de cijfers manipuleert.”

Van de 23 hittegolven die zich voor 1951 hebben voorgedaan, heeft het KNMI er 16 geschrapt om nu te kunnen betogen dat het de warmste zomer ooit zou zijn en dat het nog nooit zo heet was, aldus Baudet.

Alarmistische klimaatclub

Hij wees erop dat het KNMI al bekendstond als een alarmistische klimaatclub.

“Als blijkt dat ze ten onrechte hebben zitten schrappen en klooien met de cijfers, dan is dat een heel ernstige zaak,” zei het Kamerlid, toevoegende dat de FvD hier een debat over heeft aangevraagd.

Er moet over gedebatteerd worden in de Tweede Kamer, vindt Baudet. Hij zei dat de minister het KNMI op het matje moet roepen.

Niet betrouwbaar

“Dit moet tot op de bodem worden uitgezocht,” benadrukte hij.

Als dit rapport klopt, dan is ons nationale instituut – dat ons moet voorlichten over het weer, over het klimaat, dat wij vertrouwen als het gaat om adviezen over de zeespiegel, overstromingen, over alle mogelijke zaken die te maken hebben met het klimaat en weer – niet betrouwbaar, besloot Baudet.

Bekijk de video hieronder:

[Lissauer.com]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. De burger wordt opgezadeld met een peperdure rekening om het klimaat te redden terwijl andere studies en wetenschappers het tegendeel beweren, ik vind dat hier serieus naar gekeken moet worden door de politiek.
  Mensen hebben nu al moeite om de eindjes aan elkaar te knopen hoe moet dat straks dan? nog meer verwarde mensen erbij in de maatschappij en wat kost de samenleving dat wel niet!
  Zelfs de telegraaf komt vandaag met een bericht van een wetenschapper die verteld dat het allemaal niet zo spannend is.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3265053/europese-uitstoot-doet-er-niet-toe

  21 likes
  • Strijdervoorvrijheid

   Ga dan vooral wel stemmen massaal op FvD PVV dan krijg je een dreamteam.

   20 likes
   • Dream on om weer een illusie armer te worden? Nee dank je, stemmen in dit systeem heeft totaal geen zin al veertig jaar niet. Negeer die kleuters gewoon dat is veel beter.

    20 likes
    • Je heb gelijk! Maar dan gaat jouw stem weer naar een van die eikels. Al kan het nu ook zijn dat fvd de grootste wordt. Maar niet als die stemmers weer thuis blijven. Dus ga stemmen en stem in ieder geval een niet coalitie partij en voor de EU een anti EU partij. Dit is onze kans!!! #Stemzeweg

     15 likes
     • De trein dendert gewoon door Mike, hoe je ook stemt binnen alle partijen van de gevestigde orde. ook gecontroleerde oppositie partijen als FvD en PVV. Van de regen in de drup heet dat, dus inderdaad STOP STEMMEN

      11 likes
    • waarom reageer je stoïcijns niet op het argument dat als men niet stemt,de stem naar de grootste partij gaat ???
     ik kan niets anders concluderen dan dat je VVD-er bent.

     fff

     7 likes
    • Strijdervoorvrijheid

     Dat moet jij weten, als je niks doet worden de stemmen verdeeld over de zogenaamd winnende partijen dan komt als je mazzel hebt kindertjes misbruiker Rob Jetten aan het roer.

     8 likes
 2. Dus wat denken jullie? Dat het KNMI ook de “loopjongen” is van de multinationals? En Baudet is onze redder op het witte paard?

  Vergeet klimaatverandering even. Is er geen vervuiling door de mens? Is er geen plastic in onze zee? Is er geen sprake van uitsterven van diersoorten? Zijn er wereldwijd niet meer auto’s dan ooit tevoren? Zijn de industrieen wereldwijd niet veel massaler dan ooit tevoren?

  De pionnen die klimaatverandering bashen zijn juist de loopjongens van de multinationals. Dus de “gewone” man, die zich bedrogen voelt door een elite van multinationals en bankiers, die is juist degene die in de leugens van die elite geloven.

  De elite is er bij gebaat om haar macht te behouden, dit zijn de lui die nu nog rustig op bijna uitgestorven dieren gaan jagen. Zouden zij zich zorgen maken om het milieu? Of om hun winst/ behoud van macht?

  Trap niet in de leugen. Je denkt misschien ten onrechte dat het klimaat probleem wordt uitgebuit door deze elite, maar je kunt niet ontkennen dat de aarde ontzettend uitgebuit en vervuild wordt. Mensen die vaak de wereld rondreizen en op veel plekken komen weten dit heel goed.

  8 likes
  • Wat mij niet bevalt is als gewoon mens: Dat die goede doelen over milieu gewoon stichtingen zijn die hun zakken blijven vullen. Er niks concreets wordt gedaan.
   Voorbeeldje: kreeg een aantal weken geleden een brief van een bejaardeninstelling. Daar stond in dat ze gaan samenwerken met milieu stichting. Er zat een zandlopertje bij. Deze kun je gebruiken als je gaat douchen. Zie je het al voor je dat een bejaarde die zichzelf al niet kan douchen/hulp ook nog zo’n zandlopertje gaat gebruiken. Ik heb er over na gedacht om dat zandlopertje(milieuvervuiling) terug te sturen. Dan erbij heb ik een leeftijd dat ik al jaren moet aanhoren over te lang douchen. Ik ben geen debiel. Tuurlijk denk ik er over na, maar hoe minder water ik gebruik hoe duurder het wordt(werking systeem) Je zou dus beloond moeten worden als je minder water verbruikt.
   De grootste watervervuilers zijn: de grote bedrijven. bv. Nestlé die overal water opkoopt. Waarom zijn er plastic flessen waar water in zit in de winkels? Industrie die water gebruikt voor van alles en nog wat. Waarom wordt de gewone man een schuldgevoel aangepraat? Om er weer geld uit te trekken!

   10 likes
  • @[email protected]

   De enige weg naar totale macht voor het milieu (is iets anders dan klimaat) is het afmaken van de mensheid tot op de laatste stuk milieuvervuilende drekstuk die men “mens” noemt.

   De aarde, het milieu, het klimaat lacht om ons en weet dat wij in tijd niets voorstellen en slechts een kriebeltje zijn waar niet eens voor gekrabd hoeft te worden. De leugenachtige, ‘moderne’ mensheid ploft ooit en de planeet daarna draait vrolijk verder, zo zal het gaan.

   De planeet, die de mens de naam “aarde” gaf, heeft meer te vrezen van de zon of een botsing met een andere planeet of een gigantische stuk ruimte steen, maar het experiment “de mens”?….LOL!!

   Leef zolang het nog kan!

   Het milieu wordt al goed voor gezorgd op vele fronten, maar het klimaat of de zogenaamde klimaatverandering is net als weapons of mass destruction in Irak, één grote vuige leugen waarmee de mensheid in de tang en uitgelerst kan worden.

   Praktische problemen om vervuiling aan te pakken hoeft geen hysterische klimaatverandering in duizenden miljarden te kosten.

   Klimaatverandering is als een ziekelijk toneelstuk en door de zionisten zelfverzonnen koude oorlog, net als de leugens rond terrorisme en zogenaamde dictators in vreemde landen. Men wil overal z’n voormalige zieke Oostblokhaakneus in stoppen voor macht en geld!

   And last but not least, in deze kunstmatig aangewakkerde strijd zal China als de lachende derde hond zijn economische, strijd gaan winnen, met of zonder daar geldende milieunormen.

   9 likes
 3. Nou ze kunnen schrappen wat ze willen ik weet wel beter, hoe bloed verziekend heet zomers vroeger waren. Ik heb zomers meegemaakt met droger en geler gras dan afgelopen zomer. Mijn moeder vertelde dat ze voor de oorlog ook half februari met korte mouwtjes buiten liepen !

  18 likes
 4. Misschien wordt het tijd dat de belastingdienst/overheid laat zien waar al het geld aan besteed wordt. Het systeem werkt nog steeds met potjes. Vele potjes moeten blijven bestaan. Diegene die iets krijgt zorgt er elk jaar weer voor dat het potje gevuld blijft. Er zijn zat subsidie projecten die helemaal niet nodig zijn. Als de basis al goed zit, dan heb je geen subsidie nodig. Er wordt ook nog eens veel geld verbrast door mislukte projecten.
  Wat ook opvalt is dat de klimaathysterie tegelijkertijd loopt met de bouw van de Noordstream pijplijn.(russisch gas). We weten allemaal dat het nieuws verwarring veroorzaakt. We weten allemaal dat er achter de schermen al dingen bekokstooft zijn. Er is gewoon weer een lobby aan de gang en iemand gaat zijn zakken weer vullen.
  Kijk als wij niet/nooit de juiste informatie krijgen, dan vraag ik me af of stemmen nog wel zin heeft. Ik begrijp niet dat de burger nog steeds niet massaal in opstand is gekomen. We worden steeds maar weer gemanipuleerd. Tegen elkaar opgezet etc. en ondertussen worden er dingen doorgevoerd waar wij niet beter van worden.
  On topic. Buma komt met het plan om mensen die in de bijstand zitten te werk te stellen en dat ze dan geld bovenop hun uitkering krijgen tot bepaalt bedrag. Denk je Ha leuk, maar vergeet niet dat de belastingdienst je minder huursubsidie/zorgtoeslag gaat geven. Weet dus niet of hij hier rekening mee heeft gehouden.
  Weet Buma ook dat veel mensen niet eens kunnen werken, omdat ze ziek/beperkt zijn. Er velen uit de WAO zijn geflikkerd door herkeuringen. Die nu in de bijstand zitten of zelfs geen inkomen meer hebben, omdat hun partner een gewone baan had.
  Als je denkt dat deze mensen de banen moeten opvullen in zorg etc. waar te korten zijn, dan ben je verkeerd bezig, want die banen zijn veel te zwaar.
  Elke keer worden er dingen verzonnen waar men(onderaan) niet beter van wordt. Of beter gezegd, er vallen steeds weer mensen tussen wal en schip. Er worden geen aanpassingen gedaan om het haalbaar te maken. En dat zorgt ervoor dat mensen geen eigen waardigheid meer hebben in het systeem. Je voelt je een speelbal. Oh ja en ze brengen het ook als eigen verantwoordelijkheid. Tuurlijk, ik heb er niet om gevraagd om ziek te worden. Deze maatschappij is knettergek geworden. Deze maatschappij/dit systeem is super egoïstisch(het misbruikt zwakke mensen om het systeem omhoog te houden). Dit is gewoon satanisch.

  15 likes
 5. Knoeien, liegen met/over cijfers en manipuleren totdat men brandt in de hel is tegenwoordig een algemeen feit, binnenkort kan er weer geknoeid worden met verkiezingscijfers en waarbij de huidige kartelpolitiek, de Bilderberg marionetten, gwn bijven zitten waar ze zit en door kunnen gaan met hun destructieve werk.

  Nederland is verloren en zal ten ondergaan in een nazi EU orgie, met als climax de totale slaaf en daarna de volledige ineenstorting en WOIII.

  Is dat wat slapend en mak Nederland wil? Nederland is nog enigzins te redden, maar er is niet veel meer om nog te redden.

  12 likes
 6. Een doelgerichte smerige leugen is weer eens niet meer onder de pet te houden en moet noodgedwongen publiekelijk te discussie gesteld worden. Het gereedschap om het uiteindelijk weer in de kiem te smoren is al in stelling gebracht nl. : De stelling dat het meetkastje nu een andere positie heeft en dus de cijfers uit het verleden moesten worden aangepast . De leugen zal zonder twijfel weer succesvol gemaskeerd worden. Omgekochte wetenschapper gaan hier een zeer ingewikkeld klinkend verhaal aan koppelen, waar niemand nog iets van snapt (want geen klimatoloog) en de 2e kamer zal er daarna weer het zwijgen toe doen en alles is weer in kannen en kruiken, zo voorspel ik. Als je het spel doorziet wordt het erg saai en voorspelbaar.

  10 likes
 7. Tja hier in België worden we momenteel opgezadeld met een volksverlakker die geld wil laten bijdrukken om het klimaat te redden!!!
  Over marionetten van de banken gesproken. Een andere marionet is voorstander om de spaarcenten op de bank aan te wenden voor het klimaat. Zonde hoe iedereen zich hier naar de slachtbank laat leiden.
  Wordt stilaan tijd om ze op te sluiten.

  Buiten het fake nieuws omtrent klimaatverandering en MJ komt er niets in het nieuws. Of het zijn misdaden tegen de bevolking veroorzaakt door dezelfde marionetten.

  Ik zou momenteel zo de boel kunnen verkopen om te vertrekken.
  Vraag is waarheen en zou er mss toch eens verandering komen.
  Vrees van niet.

  7 likes
 8. De zeespiegel stijgt niet Nederland zakt.

  4 likes
 9. Een partij lid van een partij die opgericht en gedomineerd wordt door de economische elite . Dat is Iemand die dus voor economische groei is en hij vertelt dat een argument tegen economische groei niet waar is.En verbaast zich ,wordt zelf kwaad op wetenschap!Wetenschap is nou een maal veranderlijk. Dat is wetenschap zodra er nieuwe gegevens of inzichten een theorie staven en of er misschien een nieuwe theorie moet worden bedacht die vervolgens weer aan alle kanten gestaafd en getest wordt.
  Misschien begrijpt een religieus iemand zoals Boudet dat niet aangezien religie onveranderlijk blijft op wetenschaps niveau van 2000 jaar geleden. En de religieuzen op god vertrouwen op elk gebied omdat volgens hun alles gods wil is. Jesus en god grijpen op tijd in zoals zij dat altijd al gedaan hebben .Een kijk tip voor Boudet Joe Rogan 1259 spreekt met David Wallace-Wels een onderzoeks journalist die net een boek over deze materie heeft geschreven waarin de nieuwste inzichten zijn verwerkt.
  Ieder normaal mens schrikt van de staat van het klimaat!
  En er is geen tijd meer voor ge-koch-te Olie industrie argumenten .
  We moeten echt aan de gang ermee als mensheid zijn wij echt wel geniaal genoeg om het te regelen.
  Een met zonnekracht gemaakte waterstof economie is de oplossing namelijk: het past op onze gas systemen en met een andere molecuul[al twee ontdekt] vloeibaar in verbrandings motors zonder veel aanpassingen.Op gel*l in de ruimte van religieuzen zit niemand te wachten.Die moeten eerst hun religie fact checken op fake news en andere wetenschappelijke nonsens van 2000 jaar geleden.En meteen even aanwijzen waar hun god al een keer heeft ingegrepen bij grote aardse problemen. Eigelijk wel raar door de economische elite geimporteerde buitenlanders gebruiken om dan met die buitenlanderangst van de gewone burgers zware wereld vernietigende industie de hand boven het hoofd te houden.
  Mooie politieke praatjes en die vullen geen gaatjes alleen de eigen zakken.In nederland zouden wij een krimp economie moeten hebben met steeds hogere salarissen vele goedkope woningen en steeds meer natuur en langer leven .Iplv het bevolking overschot uit landen waar men tegen de klippen aanfokt onder religieuze leiders zonder [alweer] enig verantwoordings gevoel vertrouwend op god om alles te regelen.

  Mvrg,Marcel

  5 likes
 10. Wij als EU hebben bar weinig invloed op onze oost europianen die nog zitten in de 50’tger jaren qua brandstof en energie gebruik. Hier zou de politiek eens naar moeten kijken maar ja, da’s nadenken en een visie ontwikkelen. Woorden die in de huidige politiek als vreemd klinken. De burger opzadelen met torenhoge kosten die geen enkel invloed hebben op het milieu da’s pas stoer vinden ze…..tja…gelukkig komen de verkiezingen eraan. Heb je nu de mogelijkheid om dergelijke denkers weg te stemmen.

  4 likes
 11. Heel het mediagebeuren Wordt door DeNwo gestuurd
  ?

  4 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

minister Ollongren

Minister Ollongren wil politieke partijen makkelijker kunnen VERBIEDEN

Daar zit ze, de sluipmoordenaar van de ...

malieveld

Agressief politieoptreden op Malieveld ‘echt onbegrijpelijk’. Waar zijn we mee bezig in dit land?

Vandaag kwamen veel mensen naar het Malieveld ...