Mens en Dier

Secretaris FDF over rapport Remkes: ‘We worden met z’n allen besodemieterd’

Help anderen door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Ik zie niks nieuws of positiefs, maar ik zie wel een optelsom van dingen waarvan ik denk: dit komt nooit goed, dit gaat hele grote gevolgen hebben voor de hele landbouw. Dat zegt Sieta van Keimpema, secretaris van Farmers Defence Force, in een vlog over het rapport van Johan Remkes.

Ze wijst erop dat Remkes in 2019 kwam met het rapport ‘Niet alles kan’. Toen was hij plaatsvervangend burgemeester van Den Haag. De burgemeester van Den Haag zette toen het leger tegen de boeren in om te verhinderen dat ze aanwezig konden zijn bij het stikstofdebat.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Onschuldige voorbijganger geplet

“Als je eruitzag als een boer kwam je niet door de blokkade van het leger heen,” aldus Van Keimpema. “Op 16 oktober [dat jaar] heeft het gecreëerde stikstofprobleem ook al de eerste dode opgeleverd. Daar is weinig aandacht voor geweest. Er is een onschuldige voorbijganger geplet door een legerauto omdat er vooral geen boer doorheen moest kunnen.”

“Dat is toen al de rol geweest van Remkes: het demoniseren van de boeren, het leger tegen hen inzetten,” zegt de FDF-secretaris.

Daarna kwam het rapport ‘Niet alles kan overal’, ook weer van Remkes. In zijn nieuwste rapport zijn alle proefballonnetjes en alle ideetjes opgenomen die eerder uitgewerkt en zogenaamd uitgelekt zijn.

Het is een uitrookbeleid, het is een sterfhuisconstructie

“Het rapport houdt in ieder geval in dat de boeren gewoon verdwijnen uit Nederland,” benadrukt Van Keimpema. “Ze worden in een aantal reservaten gestopt met een kleurtje. Maar als je het geheel bekijkt, dan zie je één ding en dat is: het is een uitrookbeleid, het is een sterfhuisconstructie en Remkes heeft daar een heel belangrijk aandeel in.”

“Wie welke rol speelt in dit geheel weet ik niet. Eén ding weet ik wel: we worden met z’n allen besodemieterd.”

4.8 141 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

111 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dick.
Dick.
1 jaar geleden

Politici praten.
Creëren problemen.
Beloven die op te lossen.
Politiek wordt steeds breder.

De weg van het volk smaller.

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Remkes is net als Rutte een gore landverrader die ze per direct op moeten sluiten wegens samenwerking met een buitenlande mogendheid, een WEF aanbidder en een crimineel die alleen aan zichzelf denkt en aan zijn bankrekening. Er is maar een ding mogelijk en dat is in een kerker trappen dat tuig, samen met die hele VVD, D66 CDA, CU en GL kliek. Ik heb zelden zulke smerige landverraders bij elkaar gezien. Waar blijft het Nederlandse leger, waar blijft de politie waar blijven onze brave rechters, laten die dat toe, dan zijn zij ook medeplichtig, en zullen zij zich ook moeten verantwoorden voor een tribunaal.

Strijder...
Strijder...
1 jaar geleden

De boeren hebben inmense tractoren, vaak nog met grote lepels er op om grote balen te verplaatsen.
Laat ze snappen dat ze gewoon genaaid worden door dat zooitje landverraders in den haag.
Praten is klaar, ze willen de boeren weg, en de bevolking kan verhongeren, en eventueel de GMo troep vreten van Bill Gates.
Dat gaat niet gebeuren, fuck Remkes en alle andere verraders.
Trek je eigen plan als boer, rij naar alle woonhuizen van de ministers, en hang de slang van de gierwagens in de bovenste verdieping, en stop pas als de stront door de brievenbus naar buiten komt. Dat is pas een statement, doe dat ook met de regeringsgebouwen waar dat zooitje landverraders tesamen komen.
En blijf dan doen, week na week.
Dat is klare taal, en een statement.
Praten is klaar… ze gaan eerst de boer onteigenen, en dan de rest van het volk, we moeten allemaal in woontorens met 16m2 leefruimte zonder leefruimte, doe je onderzoek naar wat ze ons gaan flikken.
Wij moeten ophouden met Praten, en protesteren, maakt weinig indruk bij de landverraders, met 100.000 man naar den haag met hooivorken wel.
We moeten die hufters verjagen, anders komt het nooit meer goed.

Mattie
Mattie
1 jaar geleden

En waarom moesten de boeren ook alweer weg?
De mensen, of beter monsters, die hierachter zitten gaan gewoon door. Allerlei crisissen creëren en daarna “iedereen gelukkig” zonder bezittingen.
Sterkte allemaal 😕

Back to top button
111
0
We lezen graag je reactie!x