Mens en Dier

Caroline van der Plas (BBB) trekt fel van leer: ‘D66 is echt totaal los van de samenleving’

Help ons door deze informatie met je kennissen op je socials te delen!

Laura Neijenhuis, fractievoorzitter en lijsttrekker van D66 Zuid-Holland, deed zaterdag op het regiocongres van haar partij enkele opmerkelijke uitspraken.

We gaan grote stappen zetten om onze natuur echt te beschermen, zei Neijenhuis. “Boeren en bedrijven zijn dan misschien de oorzaak van ons stikstofprobleem, maar dat wil niet zeggen dat zij de schuldigen zijn. Wij gaan als D66 voor het halen van de natuurdoelen, het realiseren van de stikstofreductie en perspectief bieden aan boeren en ondernemers.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Aanval op BBB

“Niet wachten op het Rijk, maar nu de regie pakken en duidelijkheid bieden. Door snel met plannen te komen voor reduceren, verplaatsen of stoppen. Onze provincie gaat de komende jaren ingrijpend veranderen, ten goede van de natuur én de gezondheid van mens en dier,” voegde ze toe.

Vervolgens opende Neijenhuis de aanval op BBB. “De verkiezingen worden spannend. Met partijen als BBB die ook in onze provincie steeds meer vaste voet aan de grond krijgen, ligt er voor ons als D66 een belangrijke taak weggelegd. Een taak om die grond te beschermen en voor de natuur te kiezen, en te kiezen voor vooruitgang,” zei ze.

Waarom denken mensen dat ik een partij heb opgericht?

BBB-voorvrouw Caroline van der Plas trekt op Twitter fel van leer. “D66 is echt totaal los van de samenleving,” schrijft ze.

“Waarom vraagt iedereen steeds: ‘Heb je het nu door?’, ‘Ben je eindelijk wakker?’, ‘Verbaast het je echt?’ Waarom denken mensen dat ik een partij heb opgericht?” vraagt Van der Plas.

4.9 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
roro 237
roro 237
1 jaar geleden

Democratie en D66 gaan nu niet meer samen helaas!

Jessedepesse
Jessedepesse
1 jaar geleden

Bizar dat VVD, F66, CDA, CU überhaupt nog stemmen krijgen. Zijn dat de useless eaters en de useless idiots (Quote Klaus Schwab).

Hans
Hans
1 jaar geleden

“Wij kiezen voor vooruitgang waar anderen stil bij staan”. Ja, natuurlijk, anderen staan stil bij het ravijn waar D’66 wil dat Nederland daar graag in dondert.
Wat een arrogantie van deze dame. Er zelf een grote puinhoop van maken en dan roepen dat het allemaal door anderen komt. Je moet maar durven, weg met deze incompetente club!

Kees
Kees
1 jaar geleden

Laura Neijenhuis, fractievoorzitter en lijsttrekker van D66 Zuid-Holland,
een debiel kind welk bij D666 huisvest, ik zou als ik haar was haar geest openen
voor meer maar dan ook meer duidelijkheid ga een praten met de tegenstanders
dan hoor jij andere info je kan dan vergelijken en een conclusie trekken.
Maar zomaar het standpunt van D666 overnemen is zo iets als achter de muziek aan.
👩🏻‍🎓🔔👁🤪

Back to top button
83
0
We lezen graag je reactie!x