CoronaBinnenland

RIVM hield zich maand vóór start vaccinatiecampagne al bezig met latere boosterprik

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Eind 2020 diende het RIVM een onderzoeksvoorstel in voor het toedienen van een booster met een ander type vaccin dan de primaire serie. Dat blijkt uit een vrijgegeven Wob-document dat boven tafel is gehaald door data-analist Cees van den Bos.

“Vóór de vaccinatiecampagne ging men er dus al van uit dat boosters nodig waren en dat de vaccins gemixt zouden worden,” concludeert Van den Bos.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png


Ook de Europese gezondheidsdienst ECDC hield zich al in een vroeg stadium bezig met boosterprikken. Op 25 februari 2021, toen we net waren begonnen met prikken in Nederland, bleek tijdens een meeting van het ECDC dat de huidige vaccins een mindere werking hebben tegen de Zuid-Afrikaanse variant B.1.351. Er werd al gesproken over boosters.

Iets opmerkelijks

Eerder ontdekte de Amerikaanse onderzoeksjournalist Ben Swann dat Moderna, één van de bedrijven die coronaboosters maken, in maart 2019 iets opmerkelijks heeft gedaan. Het bedrijf blijkt een patentaanvraag te hebben gewijzigd die betrekking heeft op vaccinatietechnologie.

Moderna zei destijds ‘bezorgd te zijn dat het Sars-coronavirus weer de kop opsteekt of doelbewust zal worden verspreid’. Dit was negen maanden voordat het nieuwe coronavirus daadwerkelijk uitbrak.

1 op 3 biljoen

Daarnaast bevat het spike-eiwit van het coronavirus een DNA-sequentie die identiek is aan een genetische code die drie jaar voor het uitbreken van de coronapandemie is gepatenteerd door Moderna.

Onderzoekers schrijven in het tijdschrift Frontiers in Virology dat de furine-splitsingsplaats, de plaats waar de spike van het virus door een enzym geactiveerd wordt, een klein stukje genetische code bevat dat identiek is aan een deel van een gen dat Moderna in 2016 heeft gepatenteerd.

De onderzoekers zeiden dat de kans dat de gepatenteerde sequentie van Moderna is ontstaan door natuurlijke processen 1 op 3 biljoen is.

4.8 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willy wonka
Willy wonka
1 jaar geleden

Er zijn er zeker nog niet genoeg dood he!

Marie
Marie
1 jaar geleden

We leven in een dictatuur.
Berichten zoals dit komen niet en nooit in de Staatsmedia.
Schokkend nieuws met betrekking tot de plandemie, maar geen schreeuwende koppen op de voorpagina’s van de Staatskranten.

En de gigantische winst van Meloni is slechts aanleiding om te roepen dat “radicaal-rechts” heeft gewonnen.

De extreemlinkse globalisten die de burger en de authenticiteit van de landen kapot willen maken zijn goed, de rest is fout.
De Staatsmedia en de overbetaalde Staatsvoorlichters (“journalisten”) zijn fouter dan de Telegraaf en de NRC in de Tweede Wereldoorlog.

adriana
adriana
1 jaar geleden

mensen coctailprik heet dit heel gevaarlijk deze mensen proberen ons te vermoorden hoe kan die mensen nou zeggen dat iedereen ziek word en iefdereen is zogenaamd kwetsbaar met cocrailprilkkies ga je ziek of zelfs dood die booster is gewoon moord vandaar fe obersterfte

Ryan
Ryan
1 jaar geleden

Overduidelijk een grote smeerlappen bende is hier aan het werk.
Built back better WEF world economic forum clubje.
Maar hoe dan ook,ze gaan eraan, allemaal.

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x