CoronaBinnenland

RIVM hield zich maand vóór start vaccinatiecampagne al bezig met latere boosterprik

Help door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!

Eind 2020 diende het RIVM een onderzoeksvoorstel in voor het toedienen van een booster met een ander type vaccin dan de primaire serie. Dat blijkt uit een vrijgegeven Wob-document dat boven tafel is gehaald door data-analist Cees van den Bos.

“Vóór de vaccinatiecampagne ging men er dus al van uit dat boosters nodig waren en dat de vaccins gemixt zouden worden,” concludeert Van den Bos.


Ook de Europese gezondheidsdienst ECDC hield zich al in een vroeg stadium bezig met boosterprikken. Op 25 februari 2021, toen we net waren begonnen met prikken in Nederland, bleek tijdens een meeting van het ECDC dat de huidige vaccins een mindere werking hebben tegen de Zuid-Afrikaanse variant B.1.351. Er werd al gesproken over boosters.

Iets opmerkelijks

Eerder ontdekte de Amerikaanse onderzoeksjournalist Ben Swann dat Moderna, één van de bedrijven die coronaboosters maken, in maart 2019 iets opmerkelijks heeft gedaan. Het bedrijf blijkt een patentaanvraag te hebben gewijzigd die betrekking heeft op vaccinatietechnologie.

Moderna zei destijds ‘bezorgd te zijn dat het Sars-coronavirus weer de kop opsteekt of doelbewust zal worden verspreid’. Dit was negen maanden voordat het nieuwe coronavirus daadwerkelijk uitbrak.

1 op 3 biljoen

Daarnaast bevat het spike-eiwit van het coronavirus een DNA-sequentie die identiek is aan een genetische code die drie jaar voor het uitbreken van de coronapandemie is gepatenteerd door Moderna.

Onderzoekers schrijven in het tijdschrift Frontiers in Virology dat de furine-splitsingsplaats, de plaats waar de spike van het virus door een enzym geactiveerd wordt, een klein stukje genetische code bevat dat identiek is aan een deel van een gen dat Moderna in 2016 heeft gepatenteerd.

De onderzoekers zeiden dat de kans dat de gepatenteerde sequentie van Moderna is ontstaan door natuurlijke processen 1 op 3 biljoen is.

4.8 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willy wonka
Willy wonka
4 maanden geleden

Er zijn er zeker nog niet genoeg dood he!

Marie
Marie
4 maanden geleden

We leven in een dictatuur.
Berichten zoals dit komen niet en nooit in de Staatsmedia.
Schokkend nieuws met betrekking tot de plandemie, maar geen schreeuwende koppen op de voorpagina’s van de Staatskranten.

En de gigantische winst van Meloni is slechts aanleiding om te roepen dat “radicaal-rechts” heeft gewonnen.

De extreemlinkse globalisten die de burger en de authenticiteit van de landen kapot willen maken zijn goed, de rest is fout.
De Staatsmedia en de overbetaalde Staatsvoorlichters (“journalisten”) zijn fouter dan de Telegraaf en de NRC in de Tweede Wereldoorlog.

adriana
adriana
4 maanden geleden

mensen coctailprik heet dit heel gevaarlijk deze mensen proberen ons te vermoorden hoe kan die mensen nou zeggen dat iedereen ziek word en iefdereen is zogenaamd kwetsbaar met cocrailprilkkies ga je ziek of zelfs dood die booster is gewoon moord vandaar fe obersterfte

Ryan
Ryan
4 maanden geleden

Overduidelijk een grote smeerlappen bende is hier aan het werk.
Built back better WEF world economic forum clubje.
Maar hoe dan ook,ze gaan eraan, allemaal.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

62
0
We lezen graag je reactie!x