Great ResetBuitenland

Eat ze bugs: ‘Vlees wordt iets bijzonders om te eten’, aldus het WEF

Help anderen door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!

Hoe ziet onze wereld er over zes jaar uit? Daarover deden ‘experts’ van de Global Future Councils van het World Economic Forum in 2016 acht voorspellingen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

  1. Alle producten zijn diensten geworden. Oftewel: ik bezit niets, geen auto, geen huis, geen apparaten en geen kleding. “Je zult niets bezitten en gelukkig zijn.”
  2. Er zal een wereldwijde prijs op koolstof gelden. Sinds 2017 moeten Chinese bedrijven betalen voor CO2-uitstoot om bedrijven te stimuleren af te stappen van het gebruik van fossiele brandstoffen.
  3. De dominantie van de Verenigde Staten is voorbij en er zijn meerdere wereldmachten. Amerika zal moeten concurreren met Rusland, China, maar ook Duitsland, India en Japan.
  4. Ziekenhuizen zoals we die kennen zullen ophouden te bestaan. Scalpels en orgaandonoren maken plaats voor robots en geprinte organen.
  5. We eten veel minder vlees. Want dat is ‘beter voor de planeet en onze gezondheid’.
  6. De Syrische vluchtelingen van vandaag zijn de directeuren van 2030. Dat jaar zijn één miljard mensen ontheemd door ‘klimaatverandering’. Die moeten we ‘verwelkomen en integreren’.
  7. De westerse waarden zullen tot het breekpunt zijn getest. Een ‘verontrustend’ aantal Europeanen zal het populisme omarmen.
  8. Tegen 2030 kunnen we mensen naar Mars sturen. Daar gaan we waarschijnlijk bewijs voor buitenaards leven ontdekken.
Zo snel mogelijk verlaten

Aanstormend Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) zegt over een tweet die het WEF later plaatste over de voorspellingen: “Vlees wordt iets bijzonders om te eten, aldus het WEF in 2018. Zes jaar later wordt de Nederlandse veestapel gedecimeerd (met de absurde zogenaamde ‘stikstofcrisis’ als excuus) en zegt de directeur van de WHO dat we minder vlees moeten gaan eten. Je verwacht het niet!”

“De directeur van de Wereldgezondheidsorganisatie wil ook gaan bepalen wat u moet gaan eten (u raadt het al, geen vlees meer!) om zo voor uw gezondheid schadelijke klimaatverandering (one health!) te voorkomen,” aldus Van Houwelingen. “Nederland moet de WHO zo snel mogelijk verlaten!”


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 129 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

119 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Steven
Steven
2 maanden geleden

Kan niet wachten totdat straks half Europa in opstand komt tegen deze gasten die het leven van een ander willen bepalen en om zeep willen helpen!

Arnie
Arnie
2 maanden geleden

Wij gaan een heftige prijs betalen om onze vrijheid terug te krijgen, het gaat om communisten die het niet zo nauw nemen met een beschaving die niet de hunne is…..

Annette
Annette
2 maanden geleden

Toen ik zo’n TIEN JAAR geleden ditzelfde, wat het World Economic Forum nu predikt, aan mijn jongste zoon vertelde, zei hij tegen mij: “Mam, geloof toch niet al die onzin, die ze op die alternatieve sites prediken.”

Ik las in die tijd sites als Frontnieuws, E.J. Bron, Xandernieuws en nog een paar.

In tegenstelling tot mijn jongste zoon, nam ik al deze informatie WEL bloedserieus.

En precies deze instelling heeft mij NU, anno 2024, zo ver gebracht, als waar ik nu sta.

En dat is, dat ik absoluut totaal geen vertrouwen meer heb in onze zogenaamde overheid, die er voor ONS zou moeten zijn, maar dat dus niet is. En uiteraard OOK geen vertrouwen meer in die hele gezondheidszorg. Op een paar eenzame, nog ECHTE, artsen na.

Wat betreft dat eten van insecten: Dat gaat wat mij betreft 100% niet gebeuren. Hetzelfde verhaal als met die experimentele gentechinjecties. Dat is alleen maar bedoeld om je ziek te maken. En vervolgens dood.

lnsecten zijn 100% NIET geschikt voor menselijke consumptie. Wij zijn geen vogels of reptielen. Wij hebben zuivelproducten, verse groente, vers fruit enzovoorts nodig.
NIET de rotzooi, vol met giftige stoffen, die “ze” ons letterlijk door de strot willen duwen.

Het is nu bijna twee jaar geleden, dat ik op Telegram las over het toevoegen van insectentroep door het meel om brood te bakken.
DAT was dus het moment, dat mijn man en ik besloten een broodbakmachine te kopen.
Vanaf dat moment hebben wij ook NOOIT meer fabrieksbrood gegeten.

Verder halen wij onze groenten en fruit bij de boer. En ook onze zuivel komt daar rechtstreeks vandaan.

Het zal ons ZEKER niet gemakkelijk worden gemaakt, maar wij zullen blijven vechten voor een rechtvaardig bestaan.

En wat die “bugs” betreft: die eet dat zootje gajes maar lekker zelf!

Wilbert thijsen
Wilbert thijsen
2 maanden geleden

Open en blood en schaamteloos is er een totalitaire overcame wereldwijd gaande . De politici zijn landverraders in dienst van de globalisten die allemaal dd doodstraf verdienen .we mogen dit niet toelaten en burgeroorlogen zijn onvermijdelijk . Het verhaaltje over koolstof en haar invloed op het klimaat wordt misbruikt in alles. Dit is gekmakend omdat de indoctrinate via de media en de nep wetenschap ons dig opdringen en helaas zijn dd meeste mensen groepsdoeren did volgen en niet hun verstand gebruiken als ze t al hebben. De toekomst ziet er duister uit

Back to top button
119
0
We lezen graag je reactie!x