CoronaMens en Dier

Huisarts in Twitter-ruzie met Marion Koopmans: ‘Mag dat nog van onze overheid of is dat een strafbaar feit?’

Help door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!

De Belgische huisarts Frank Peeters laat weten dat hij vorige week wat grieperig is geweest, geen enkele test heeft gedaan en gewoon heeft doorgewerkt zonder mondkapje. “Mag dat nog van deze overheid of is dat een strafbaar feit geworden?” schrijft hij op Twitter.

Zijn tweet maakte veel los en het duurde dan ook niet lang voordat hij werd aangevallen door het establishment. “Onbegrijpelijk. Blij dat u niet de huisarts bent van mijn kwetsbare ouders,” reageert OMT-lid en viroloog Marion Koopmans.

De huisarts krijgt veel bijval. “Nee, zo werkt dat niet,” zegt neuroloog Jan Bonte tegen haar. “Er was eens een tijd dat huisartsen en medisch specialisten niet om ieder kuchje en ieder snotterbelletje thuisbleven. En dat had een reden, iets wat u volledig vreemd is: verantwoordelijkheidsgevoel.”

Rechtszaken

“Mevrouw Koopmans: uw bewind van onnodige en niet-werkende maatregelen is voorbij. Mensen leven weer hun leven,” zegt BVNL-bestuurslid Hans van Tellingen.

Oud-verpleegkundige Marga Bult vraagt: “Maar uw ouders zijn toch inmiddels vier of vijf keer geprikt? Wat is dan het probleem?”

“Ik kijk uit naar de rechtszaken tegen u,” twittert arts Paul van Hoek.

Geen enkel wetenschappelijk bewijs

Peeters voegt toe: “Tot 2019 droeg geen enkele huisarts een mondmasker, maar televisie-experts zoals Marion Koopmans hebben ervoor gezorgd dat men het normaal vindt dat iedereen in de gezondheidszorg een mondmasker, waar geen enkel wetenschappelijk bewijs voor is dat het transmissie stopt, opzet.”

Peeters vraagt het OMT-lid of ze enig idee heeft waar de huidige oversterfte door veroorzaakt wordt en verwijst daarbij naar de grafiek van immunoloog Theo Schetters.


5 157 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
121 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Guus Velraeds
Guus Velraeds
2 maanden geleden

Oud-verpleegkundige Marga Bult vraagt: “Maar uw ouders zijn toch inmiddels vier of vijf keer geprikt? Wat is dan het probleem?”

Marga is scherp hoor.

Victor Hugo
Victor Hugo
2 maanden geleden

Die ouders van haar zijn toch gevaccineerd en driemaal geboosterd mag ik aannemen, en dan nog kwetsbaar?

Ron
Ron
2 maanden geleden

Die heks 🧙‍♂️ is al door de mand gevallen.
En nu nog een grote mond hebben.
Dat heksen reptiel mogen ze van mij aan een ……….

Victor Hugo
Victor Hugo
2 maanden geleden

Samen met Vanranst nog eens een procesje aanspannen?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

121
0
We lezen graag je reactie!x