Gezondheid

Censuur: Wat u niet mag weten over uw gezondheid

Help mee door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De moderne mens leeft op vlak van gezondheid als een vogeltje in een kooi. Een vogeltje in een kooi dat zich er zelfs niet van bewust is dat zijn vrijheid is ingeperkt. Het weet niet dat er zo’n 100 jaar geleden een stille coup, een staatsgreep, heeft plaatsgevonden in de gezondheidszorg.

De geneesmiddelenmaffia heeft zich toen de controle over de hele gezondheidszorg en het medische onderwijs toegeëigend, schrijft dr. Gábor Lenkei in zijn boek Censuur. Sindsdien lijkt het steeds minder belangrijk dat mensen gezond blijven.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Dr. Lenkei ontdekte dat de inname van de juiste hoeveelheden vitamines en mineralen het aantal ziektegevallen drastisch vermindert. Maar zijn conclusies, die cruciaal zijn voor uw gezondheid, stuitten op grote weerstand bij de gevestigde belangen in de ‘zorg-industrie’.

De farmaceutische en psychiatrische industrie doen er alles aan om dr. Lenkei’s conclusies belachelijk te maken en te ontkennen. Om hun gevaarlijke schijnoplossingen op grote schaal te kunnen verkopen hebben ze onwetende mensen nodig.

Lenkei studeerde in 1986 summa cum laude af in de geneeskunde. Hij werkte zes jaar als arts en besefte al snel dat hij verblind was geraakt door zijn opleiding. In 1992 nam hij ontslag. Hij kwam tot de ontdekking dat sommige mensen profiteerden van de aids-hysterie. Lenkei besloot patiënten te behandelen met hoge doses vitamines en andere natuurlijke middelen.

De patiënten begonnen op te knappen. Het staat volgens Lenkei buiten kijf dat de activiteit van alle virussen deels of geheel kan worden geblokkeerd met behulp van natuurlijke behandelmethoden, zoals de inname van vitamine C.

Al in 1990 was onderzoek in het tijdschrift PNAS verschenen waarin aangetoond werd dat hoge doses vitamine C de vermenigvuldiging van het aids-virus kunnen remmen. Hieraan is nooit enige ruchtbaarheid gegeven, want dat zou lijnrecht tegen de belangen van de farmaceutische lobby zijn ingegaan, aldus dr. Lenkei.

Hij ontdekte dat hart- en vaatziekten in het dierenrijk bijna niet voorkomen, terwijl het bij mensen één van de voornaamste doodsoorzaken is. Dieren zijn zelf in staat vitamine C aan te maken, wat noodzakelijk is voor de vorming van collageen, een versterkend molecuul voor ons lichaam en bloedvatenstelsel.

Hoe meer vitamine C, hoe meer collageen, hoe beter de stabiliteit van de wanden van het bloedvatenstelsel en hoe minder hartaanvallen. Dieren krijgen zelden hartaanvallen omdat ze zelf voldoende vitamine C kunnen aanmaken, aldus Lenkei.

Wie betaalt, bepaalt. Je kunt er zeker van zijn dat er totale controle is over wat er niet onderwezen wordt en dat onder geen beding ook maar een stuivertje van Rockefeller ooit zijn weg zal weten te vinden naar een faculteit, ziekenhuis, docent of onderzoeker die het onorthodoxe uitgangspunt koestert dat de beste medicijnen in de natuur zijn te vinden, zegt Lenkei.

Terwijl dokters in spe gedwongen honderden uren moeten besteden aan het stampen van namen en werkingen van allerlei soorten chemische geneesmiddelen, mogen ze in hun handen knijpen als er überhaupt tijd besteed wordt aan het onderwerp voeding.

Het boek ‘Censuur’ van dr. Gábor Lenkei is hier verkrijgbaar. Waarom leven we maar half zo lang als we zouden moeten? Waarom worden alleen mensen in natuurgemeenschappen makkelijk 100 jaar? Wie houdt belangrijke wetenschappelijke ontdekkingen achter, en waarom? Hoe kun je schatrijk worden met het verzinnen van een kinderziekte? Wie hield de behandeling voor kanker geheim? Weet je hoe makkelijk het is om gezond te blijven?

[Wat u niet mag weten over uw gezondheid]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joris
Joris
4 jaren geleden

vergeet de censuur niet rond GcMAF

The innocent Lynda Thyer is now in a French prison, Fleury-Mérogis.

Lynda Thyer, a biomedical scientist under Professor Marco Ruggiero MD, was saving lives with GcMAF, a safe natural human protein, and therefore a human right, that treats 75% of terminal stage 4 cancer patients successfully.

If used in the NHS it will save 120,000 lives a year. It has negligible or no side effects, and is 1% the cost of chemotherapy.

https://www.change.org/p/the-british-government-the-french-government-free-the-innocent-lynda-thyer-from-a-french-prison

Mrs. No-one
Mrs. No-one
4 jaren geleden

De huidige overheden en elites gaan eerder voor eigen machtsbelangen dan dat ze werkelijk om het welzijn voor het volk en de mensen bekommeren. Het is daarvoor al behoorlijk laat, maar desondanks de hoogste tijd dat deze valse egoistische ego’s en machthebbers, dezen plaats gaan maken voor nieuwe elites die wel luisteren naar ‘de stem van het volk’ en wel daadwerkelijk om het welzijn van de mensheid geven.

Willem
Willem
4 jaren geleden

Nou dat klopt wel want die schijf van vijf daar klopte ook niets van, allemaal voor de handel nietwaar, eet veel brood en drink meer melk, melk moet en meer van die kretologie we kennen allemaal Joris Driepinter nog wel.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x