Homepagina » Gezondheid » Censuur: Wat u niet mag weten over uw gezondheid
Censuur: Wat u niet mag weten over uw gezondheid

Censuur: Wat u niet mag weten over uw gezondheid

De moderne mens leeft op vlak van gezondheid als een vogeltje in een kooi. Een vogeltje in een kooi dat zich er zelfs niet van bewust is dat zijn vrijheid is ingeperkt. Het weet niet dat er zo’n 100 jaar geleden een stille coup, een staatsgreep, heeft plaatsgevonden in de gezondheidszorg.

De geneesmiddelenmaffia heeft zich toen de controle over de hele gezondheidszorg en het medische onderwijs toegeëigend, schrijft dr. Gábor Lenkei in zijn boek Censuur. Sindsdien lijkt het steeds minder belangrijk dat mensen gezond blijven.

Dr. Lenkei ontdekte dat de inname van de juiste hoeveelheden vitamines en mineralen het aantal ziektegevallen drastisch vermindert. Maar zijn conclusies, die cruciaal zijn voor uw gezondheid, stuitten op grote weerstand bij de gevestigde belangen in de ‘zorg-industrie’.

De farmaceutische en psychiatrische industrie doen er alles aan om dr. Lenkei’s conclusies belachelijk te maken en te ontkennen. Om hun gevaarlijke schijnoplossingen op grote schaal te kunnen verkopen hebben ze onwetende mensen nodig.

Lenkei studeerde in 1986 summa cum laude af in de geneeskunde. Hij werkte zes jaar als arts en besefte al snel dat hij verblind was geraakt door zijn opleiding. In 1992 nam hij ontslag. Hij kwam tot de ontdekking dat sommige mensen profiteerden van de aids-hysterie. Lenkei besloot patiënten te behandelen met hoge doses vitamines en andere natuurlijke middelen.

De patiënten begonnen op te knappen. Het staat volgens Lenkei buiten kijf dat de activiteit van alle virussen deels of geheel kan worden geblokkeerd met behulp van natuurlijke behandelmethoden, zoals de inname van vitamine C.

Al in 1990 was onderzoek in het tijdschrift PNAS verschenen waarin aangetoond werd dat hoge doses vitamine C de vermenigvuldiging van het aids-virus kunnen remmen. Hieraan is nooit enige ruchtbaarheid gegeven, want dat zou lijnrecht tegen de belangen van de farmaceutische lobby zijn ingegaan, aldus dr. Lenkei.

Hij ontdekte dat hart- en vaatziekten in het dierenrijk bijna niet voorkomen, terwijl het bij mensen één van de voornaamste doodsoorzaken is. Dieren zijn zelf in staat vitamine C aan te maken, wat noodzakelijk is voor de vorming van collageen, een versterkend molecuul voor ons lichaam en bloedvatenstelsel.

Hoe meer vitamine C, hoe meer collageen, hoe beter de stabiliteit van de wanden van het bloedvatenstelsel en hoe minder hartaanvallen. Dieren krijgen zelden hartaanvallen omdat ze zelf voldoende vitamine C kunnen aanmaken, aldus Lenkei.

Wie betaalt, bepaalt. Je kunt er zeker van zijn dat er totale controle is over wat er niet onderwezen wordt en dat onder geen beding ook maar een stuivertje van Rockefeller ooit zijn weg zal weten te vinden naar een faculteit, ziekenhuis, docent of onderzoeker die het onorthodoxe uitgangspunt koestert dat de beste medicijnen in de natuur zijn te vinden, zegt Lenkei.

Terwijl dokters in spe gedwongen honderden uren moeten besteden aan het stampen van namen en werkingen van allerlei soorten chemische geneesmiddelen, mogen ze in hun handen knijpen als er überhaupt tijd besteed wordt aan het onderwerp voeding.

Het boek ‘Censuur’ van dr. Gábor Lenkei is hier verkrijgbaar. Waarom leven we maar half zo lang als we zouden moeten? Waarom worden alleen mensen in natuurgemeenschappen makkelijk 100 jaar? Wie houdt belangrijke wetenschappelijke ontdekkingen achter, en waarom? Hoe kun je schatrijk worden met het verzinnen van een kinderziekte? Wie hield de behandeling voor kanker geheim? Weet je hoe makkelijk het is om gezond te blijven?

[Wat u niet mag weten over uw gezondheid]
5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joris
Joris
1 jaar geleden

vergeet de censuur niet rond GcMAF

The innocent Lynda Thyer is now in a French prison, Fleury-Mérogis.

Lynda Thyer, a biomedical scientist under Professor Marco Ruggiero MD, was saving lives with GcMAF, a safe natural human protein, and therefore a human right, that treats 75% of terminal stage 4 cancer patients successfully.

If used in the NHS it will save 120,000 lives a year. It has negligible or no side effects, and is 1% the cost of chemotherapy.

https://www.change.org/p/the-british-government-the-french-government-free-the-innocent-lynda-thyer-from-a-french-prison

Only TRUTH
Only TRUTH
Reactie op  Joris
1 jaar geleden

Laten we in Nederland het onrecht jegens Sara ook niet vergeten. De petitie is nog steeds open. 10 December 2019 is de eerste regiezitting in het hoger beroep in Arnhem

https://www.ninefornews.nl/?zoeken=Sara+Glatt

Mrs. No-one
Mrs. No-one
1 jaar geleden

De huidige overheden en elites gaan eerder voor eigen machtsbelangen dan dat ze werkelijk om het welzijn voor het volk en de mensen bekommeren. Het is daarvoor al behoorlijk laat, maar desondanks de hoogste tijd dat deze valse egoistische ego’s en machthebbers, dezen plaats gaan maken voor nieuwe elites die wel luisteren naar ‘de stem van het volk’ en wel daadwerkelijk om het welzijn van de mensheid geven.

Jerry
Jerry
Reactie op  Mrs. No-one
1 jaar geleden

Jammer genoeg zal de elite hun machtspositie niet zomaar opgeven en dan wordt het hommeles… WW3 met veel onschuldige slachtoffers.

Willem
Willem
1 jaar geleden

Nou dat klopt wel want die schijf van vijf daar klopte ook niets van, allemaal voor de handel nietwaar, eet veel brood en drink meer melk, melk moet en meer van die kretologie we kennen allemaal Joris Driepinter nog wel.

Mooieneerlijk
Mooieneerlijk
1 jaar geleden

Correct Willem, lees Melk de witte sloper.
Niets is wat het moet zijn kwa kennis wat ons is gegeven, exact het omgedraaide.
De studies die bewijzen dat vitamine pillen helpen kan niemand mij laten zien.
B12 wat geen vitamine is maar een bacterie en een gezonde voeding is wat de mens nodig heeft.
Genetich gemanipuleerd , probleem !
Het lichaam kent het niet want het komt niet voor in de natuur.
Evil set up om mensen ziek te maken, net als corn fructose in al de frisdranken ook in Coka Cola in de VS, bij ons is het nog suiker.

Markus
Markus
1 jaar geleden

Lees het volgende boek maar eens: Jij bent de placebo van Dr. Joe Dispenza ( neurowetenschapper).
De kracht zit in jezelf, het is de kunst om het eruit te halen…….

Jaap
Jaap
1 jaar geleden

Dat boek is toch niet nieuw? Ik heb hier de 2e druk in mijn handen van 2010. En de 1e druk kwam uit in 2004

Johannes
Johannes
1 jaar geleden

Rond 1500 dus nu al ruim 500 jaar geleden hebben de orde van geneesheren besloten dat wat ze niet zien ook niet mee te nemen in hun onderzoeken etc. Paracelsus bijvoorbeeld stond niet enkel bekend als het vervaardigen van medicijnen ( wat nu nog steeds toegepast wordt) maar ook zijn bijzondere kijk op de mens in verband met astrologie etc. Hij was ook zeer empathisch en kon daardoor ook inschatten hoeveel werkzame stof de patiënt nodig had. Nu is alles gestandaardiseerd en krijgt iedereen dezelfde hoeveelheid. Het is dus al veel eerder begonnen en deze tijd zien we wat artsen en farmacie ons aanrichten met hun ‘ manier ‘ van geneeskunde. Het zou eigenlijk volledig herbekeken mogen worden. Als je een medicijn krijgt van een arts vraag maar eens hoeveel werkzame stof in die medicijn zit en / of je lichaam dat werkelijk ook aankan zonder verlies en contact van je ziel en lichaamseigen immuunsysteem die je zou moeten beschermen. . Dat laatste wordt totaal geen rekening mee gehouden. Ze produceren maar om je nog zieker te maken ( geld verdienen) Genetisch gemanipuleerde stoffen is nog gevaarlijker De mens rommelt zomaar in de kosmische pot, en denkt zo dat we een probleem (voedsel te weinig) kunnen oplossen. De structuren (platonische lichamen) van cellen worden niet meer herkent in het lichaam door dit gen proces. Dit betekent veelal ook er reacties ontstaan in het lichaam waaronder tumoren. tumoren ontstaan op zich door o.a. stress en het eigenbeeld van de ziel door ook nog het lichaam (tempel van de ziel) veranderingen aan te brengen creëer je dus ongemakken.

Dolex
Dolex
1 jaar geleden

“Hij ontdekte dat hart- en vaatziekten in het dierenrijk bijna niet voorkomen, terwijl het bij mensen één van de voornaamste doodsoorzaken is.”

Dat geldt voor heel veel ziekten.
Overigens worden dieren ook minder oud.
De kans op veel ziekten bij mensen nemen toe naarmate we ouder worden.

Dolex
Dolex
1 jaar geleden

Als een boek bij bol.com ligt, is dat niet bepaald gecensureerd.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Censuur_(informatie)

x

Check Also

grote reset

De Grote Reset: een zet van de financiële elite

De lockdowns die tijdens de coronapandemie zijn ...

coronapaspoort

Microsoft ontwikkelt door Rockefeller gefinancierde coronapaspoorten

Verschillende grote techbedrijven, waaronder Microsoft, werken momenteel ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x