Buitenland

Australische basisschool: over 10 jaar hebben leerlingen een microchip in hun brein

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Een Australische basisschool heeft voorspeld dat leerlingen over 10 jaar allemaal een microchip in hun brein hebben. Kort daarop verwijderde de school de nieuwsbrief waarin de griezelige voorspelling werd gedaan.

In de nieuwsbrief van 26 mei somde de Preston West Primary School een aantal zaken op die volgens de school over 10 jaar werkelijkheid zullen zijn. De school noemde onder meer ‘microchips in de hersenen van leerlingen ter bevordering van intelligentie en geheugen’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

school

Hoewel de nieuwsbrief is verwijderd door de school, is het oorspronkelijke bericht nog wel te vinden via een zoekopdracht in Google.

school

Gedachten lezen

Stripschurk en World Economic Forum-chef Klaus Schwab schreef al in zijn boek ‘The Great Reset’ dat de vierde industriële revolutie zou ‘leiden tot een versmelting van onze fysieke, digitale en biologische identiteit’. In zijn boek verduidelijkt hij dat het daarbij gaat om implanteerbare microchips die je gedachten kunnen lezen.

Pillen met een chip

Eerder sprak Pfizer-baas Albert Bourla in Davos tijdens het World Economic Forum over pillen met een piepkleine chip die een signaal sturen naar de relevante autoriteiten op het moment dat ze zijn ingenomen door de patiënt.

(Video verwijderd? Klik hier...)


[Summit News]

4.9 61 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jolanda
Jolanda
1 jaar geleden

Ze willen gewoon robots maken van ons.walgelijk

Annette
Annette
1 jaar geleden

Deze Australische school heeft dus niet anders dan even een tipje van de sluier opgelicht. Wat een absoluut horror scenario!

Toen er NATUURLIJK zeer felle reacties ontstonden, hebben zij dit bericht verwijderd. Maar ja…. dat lukt natuurlijk nooit 100%. Eenmaal een bericht geplaatst, wordt deze altijd wel ergens opgeslagen.

Dit is natuurlijk niets anders dan een super gecontroleerde actie van dit schoolbestuur. Hoogstwaarschijnlijk in opdracht van die engerds van het World Economic Forum.

Zo werken zij toch? Je komt met een bericht naar buiten en kijkt vervolgens HOE er in het algemeen op wordt gereageerd.

Duidelijk is, dat de huidige mens anno 2022 NOG niet klaar is voor dit afschuwelijke schrikbeeld.

Dan dat berichtje over die CEO van Pfizer, Albert Bourla. Ook zo’n doodenge vent met zijn chips in de toekomstige medicijnen.

Het zou MIJ niets verbazen, als dat inmiddels al volop in bedrijf is.

En DAT was nu precies de reden, waarom mijn man en ik gistermiddag een bezoek hebben gebracht aan een homeopathische arts (die wij gelukkig al kenden) om “gecontroleerd” van onze medicijnen af te komen.

IK had dit bericht namelijk al eerder gelezen. Het bleek, dat ik sowieso al drie pillen slik, die absoluut niet nodig zijn. Daar ben ik dus mee gestopt. Wél met een afbouwschema.

Mijn man heeft, omdat hij een pacemaker heeft, wat meer medicijnen. Dat wordt met haar begeleiding ook gecontroleerd afgebouwd.

Het is best wel heftige stuf, als je tot de ontdekking komt, dat je jarenlang medicijnen slikt, die nota bene niet eens nodig zijn.

Dit past precies in het plaatje, waarin zowel mijn man als ik 0% vertrouwen hebben in de reguliere medische wereld.

Ik was het niet van plan om weer een off topic te schrijven, omdat ik vaak méér reacties krijg op die off topic dan op mijn werkelijke reactie, maar ik kan het helaas niet laten.

Off topic:

Vanochtend een berichtje gelezen over een Haagse basisschool, waarin op de kleuterleeftijd van 4 jaar de HELFT van de kinderen geen woord Nederlands spreekt.

Dit is natuurlijk maar één basisschool, maar staat natuurlijk gelijk aan ALLE basisscholen in Den Haag.

Er stond bij, dat DIT nu een exact voorbeeld is van omvolking. Dat zogenaamde verboden woord, omdat dat natuurlijk niets anders dan de waarheid is.

Deze kinderen zijn dus de toekomst van ons land. Duidelijk is, dat al deze ouders er geen enkel probleem mee hebben om hun kinderen het Nederlands niet bij te brengen.

Met dit voorbeeld in gedachten, is het natuurlijk niet vreemd om te veronderstellen, dat de Nederlandse taal op termijn zal gaan verdwijnen.

Dat zie je natuurlijk al op de Nederlandse universiteiten, waar het heel normaal is om als voertaal het Engels te gebruiken.

Wéér een goed voorbeeld van de “WEG MET ONS” maatschappij.

Interfuik
Interfuik
1 jaar geleden

Als er een chip in het hoofd van een kind zit dan moet dat kind natuurlijk ook volledig programmeerbaar zijn. Want wat heb je er aan als dat niet kan.
Dan is het gewoon een useless eater.

Dat idee voor een chip in het hoofd is echt heel bruikbaar voor diegenen die niets met menselijkheid en goddelijkheid hebben. Om zoveel mogelijk robotjes te hebben die hen absoluut kunnen dienen.
Het is echt een enorm dom idee, om de natuur te vervangen door chips en technologie.

Psa
Psa
1 jaar geleden

Als er dan nog kinderen zijn, kom zondag naar Leeuwarden en laat je horen.

Back to top button
99
0
We lezen graag je reactie!x