Homepagina » Chemtrails » Chemtrails zijn zeer bedreigend, maar bieden ook enorme kansen. Bekijk dit onthullende tafelgesprek
Chemtrails zijn zeer bedreigend, maar bieden ook enorme kansen. Bekijk dit onthullende rondetafelgesprek

Chemtrails zijn zeer bedreigend, maar bieden ook enorme kansen. Bekijk dit onthullende tafelgesprek

De sporen die vliegtuigen achterlaten die op grote hoogte chemicaliën in de atmosfeer sproeien, worden ook wel chemtrails genoemd.

Deze chemicaliën – waaronder aluminium, barium en strontium – dalen neer op het aardoppervlak, ons lichaam, onze bomen, ons voedsel en ons water.

Veel mensen verwarren chemtrails met de normale contrails. Het verschil is dat contrails binnen enkele minuten verdwijnen, terwijl de zware metalen in chemtrails ervoor zorgen dat ze urenlang blijven hangen.

Niet realistisch

Experts op het gebied van chemtrails spraken onlangs tijdens een tafelgesprek over dit fenomeen.

Aan tafel zat onder meer Willem Felderhof, die vele jaren werkzaam was als KLM-piloot.

Dat het bestaan van dit programma genegeerd wordt heeft volgens hem psychologische oorzaken. “Het is niet zo dat mensen het niet weten, maar het is meer dat mensen het niet willen weten,” aldus Felderhof, die meteorologie heeft gestudeerd.

Hij voegde toe dat het niet realistisch is om te proberen een einde te maken aan geo-engineering, waarbij op grote schaal wordt ingegrepen in de natuurlijke systemen van de aarde.

Matrix

“Geo-engineering is dermate belangrijk in het licht van de global warming-tirannie, dat gaat echt niet zomaar stoppen,” benadrukt hij.

“Global warming gaat ons als gezamenlijke vijand richting een wereldsysteem leiden,” klinkt het.

We leven in een systeem hier, een Matrix of control die gericht is op het fysieke, op het materiële,” licht de oud-piloot toe. “Het is een satanisch, luciferiaans systeem. Dus dat systeem moet omvallen.”

Wat hij ziet is dat mensen morele concessies gaan doen op het moment dat het te dicht bij komt.

“Mensen willen wel verandering, maar ze willen niet zelf veranderen als het te dichtbij komt,” zegt hij.

Enorme kans

Hij denkt om die reden dat de oplossingen gezocht moeten worden op het bewustzijnsniveau.

Journalist en uitgever Fred Teunissen is het met Felderhof eens dat vooral moet worden gekeken naar het bewustzijnsaspect.

Chemtrails zijn volgens hem aan de ene kant zeer bedreigend, maar hij ziet ze aan de andere kant ook als een enorme kans.

Angst

“Degenen die dit doen, wie het ook zijn, willen de aarde vormen naar hun beeld,” zegt hij. “Daar kunnen wij van leren, want wij kunnen dat ook.”

Felderhof merkt verder op dat steeds meer mensen zich bewust worden van geo-engineering, maar dat wetenschappelijk onderzoek uitblijft.

Dat komt volgens hem omdat mensen er hun vingers niet aan durven te branden als het te dichtbij komt. “Mensen worden door angst gedreven.”

Complot

Tafeldame Fritha de Swardt roept mensen op over dit onderwerp te praten. “Wees niet bang om als complotdenker weggezet te worden.”

“Hoe meer mensen het erover hebben, hoe minder het een complot wordt,” stelt ze.

Bekijk het hele tafelgesprek hieronder:

Foto: YouTube/The LHP train

[The LHP train]


Vind je deze informatie belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

29 reacties

 1. Wanneer komt die Felderhof nu eens met foto’s en video’s en stiekem genomen samples om te bewijzen dat er echt getankt wordt, gesproeid wordt?
  Nu blijft het bij gezellig geklets van drie mensen die alleen maar overtuigd zijn en verder niks.

  16 likes
  • Tsja die bewijzen..

   Ondanks het feit dat de halve wereld met een HD camera in zijn mobieltje rondloopt gaan die niet komen omdat chemtrails een verzinsel zijn.

   Los van die filmpjes: voor de uitvoering van zo’n programma zouden dagelijks duizenden mensen nodig zijn die dan ook nog jarenlang allemaal hun mond zouden moeten houden. Ook onmogelijk!

   Er is idd wat geëxperimenteerd met het beïnvloeden van weer maar hebben nog nooit wat opgeleverd. Het zijn zoals gewoonlijk mensen zonder technisch wetenschappelijke achtergrond (mijn achtergrond) die met dat soort info aan de haal zijn gegaan er een geheel eigen verhaal van hebben gemaakt.

   11 likes
   • Er stort ook nooit eens een vliegtuig neer waarbij de tank met chemicaliën openbarst en iedereen in een straal van een kilometer dood gaat door ontsnapt gif. Nooit.

    Het zou ook veel effectiever zijn om in een wit bestelbusje achterin een giftank te plaatsen en straat voor straat door te rijden en zo het gif aan huis te brengen. Valt niet op, je kunt de straat van de opdrachtgever vermijden en je hebt een fractie van het gif nodig dat je uit vliegtuigen zou moeten gooien. En een fractie van alle betrokken piloten cabin crew en grondpersoneel en vluchtleiders en zo voorts.

    10 likes
    • Precies.

     Los daarvan: hoe zou je in hemelsnaam tiebnduizenden mensen zo gek kunnen krijgen vrijwillig mee te werken aan een programma waarmee ze hun eigen vrienden, familie, zichzelf en hun leefomgeving vergiftigen. En dat allemaal in het geheim zonder dat er ooit iemand bedenkt: hé voor dit soort nieuws hebben de media vast geld over.

     Iemand die in chemtrails geloofd heeft van heuristiek nul kaas gegeten.

     9 likes
     • Van die duizenden medewerkers krijgt ook nooit iemand gewetenswroeging en gaat bewijzen verzamelen. En ook geen kanker waar ze veel geld voor nodig hebben om experimentele behandelingen te betalen. En ook geen narcisten die graag in de belangstelling staan.

      Maar ja, dat geldt ook voor 9/11…

      9 likes
     • Tsja…dat klinkt allemaal overtuigend, echter ik blijf mij afvragen waarom afgelopen zomer er werkelijk wéken voorbij gingen zonder één streepje!! Kan iemand dát dan verklaren? Weersomstandigheden blijven nooit weken achter elkaar stabiel. Dus dat kan ook geen reden zijn. En…er vliegen soms vliegtuigen over met een giga chemtrail en wat verderop een normale ´contrail´ achter een vliegtuig. Erg apart hoor.
      Daarnaast…youtube filmpjes daarover zat.

      2 likes
    • Hoe zou het toch komen dat in de jaren 50 en 60 nooit of te nimmer van die ´on/verklaarbare´ strepen te zien waren?
     Mijn vader was tuinder en keek, omdat hij afhankelijk was van het weer, altijd naar de lucht. En heus dat er toen genoeg vliegtuigen vlogen!!
     De kerosine die tegenwoordig gebruikt wordt zal meer verontreinigd zijn!!

     Afgelopen zomer wéken achter elkaar geen steepje aan de lucht. En genoot ik van de stralend blauwe hemel. Men is er eindelijk mee gestopt bedacht ik. Maar helaas….

     6 likes
  • Je hoeft het niet bij gezellig geklets te laten …ga zelf op zoek naar informatie ….bedrijven die aan geoengeneering doen …cloudseeding en ook meer geavanceerde technieken …fabrikanten van cloudseeding flares , patenten , tot het behalen van een licentie om aan cloudseeding te doen ….het haarp project en de tientallen patenten ivm weerbeinvloeding …
   Eens je op zoek gaat naar je eigen informatie hoef je niemand anders te geloven …toch ? Dan weet je het .

   11 likes
 2. Hoe meer mensen het erover hebben, hoe minder het een complot wordt,” stelt ze.
  ik ben al jaren een complotdenker en het bevalt me best lekker die gaan sarren die de vingers in de oren steken of de andere kant opkijken als je over dit onderwerp wilt praten.
  het leukste is als ze giftig kwaad worden en je uitschelden dat je knettergek ben.

  ik ga lekker door al bereik ik niets en niet zeuren als je plotseling (of je kinderen) ziek wordt met huidaandoeningen die niet verklaarbaar zijn volgens de huidige wetenschap.

  nog een fijne dag verder en ik ga strepen tellen.

  40 likes
  • sta op je strepen

   9 likes
  • LS…

   Zolang wij als mens niet willen inzien dat wij een mislukt experiment zijn van buitenaardsen blijft het dweilen met de kraan open. We hebben de klok horen luiden maar weten niet waar de klepel hangt. We spelen met vuur en weten niet wat wij afbranden. Tot op de dag van vandaag worden processen gestart waarvan wij geen flauw benul hebben waar het uitkomt. Het zal inderdaad de natuur zijn die hier een einde aan gaat maken. Voor nu: Trap niet in het rad van de wedergeboorte / het Samsara anders moet ook jij hier deze waanzin als halve gare opnieuw meemaken. En… Wees niet beledigd want halve garen zijn wij allemaal !

   6 likes
 3. Vandaag hebben ze weer flink gesproeid boven Arnhem en omgeving.
  Vanavond zal die rooie NPO handpop, weerman Gerrit Hiemstra wel weer duizend keer herhalen dat het vliegtuigstrepen waren…

  27 likes
  • Pim+ Ze zeiden dat ze zeer veel foto´s van de zonsopkomst en zonsondergangen hadden ontvangen van die prachtige roodoranje geel pracht en praal sfeerfoto,s
   En eerlijk gezegd als je even het bewustzijn aan chemtrails uitschakelt dan is het ´mooi´!
   Waren het maar geen chemtrails!
   Bewust worden is belangrijk, maar rustig blijven ook. Bezorgdheid ook, maar gelukkig voelen ook.
   Liefdevol zijn is ook belangrijk. Want dat gaat het overwicht krijgen.

   6 likes
  • Vanaf vanmorgen vroeg tegen die prachtige felblauwe hemel, tot tegen het donker werd hier ( zuid-west Drenthe ) de lucht volgespoten.

   6 likes
 4. Het wordt echt de hoogste tijd dat hier veel meer ruchtbaarheid aan gegeven wordt en dat het uit de taboesfeer getrokken wordt. Het is tegenwoordig zo prominent aanwezig dat ontkennen inmiddels aan waanzin grenst. Men geeft volmondig toe aan geoengineering te doen en chemtrails worden in alle toonaarden ontkent.

  32 likes
 5. Je kunt wel proberen om de wereld naar je hand te zetten met geo-engineering, maar dan is er nog de natuur die op een of andere manier gaat protesteren in de vorm van weersveranderingen of ziektes.

  15 likes
 6. ik zat laatst in de trein op een mooie na-zomerse dag. De weilanden groen en de lucht blauw. Plots zegt de vrouw naast me boos tegen haar man: kijk ze zijn weer bezig boven in, haar man kijkt ook de lucht in en vloekt wat binnensmonds. In de lucht waren allemaal chemtrails te zien. Ik werd zo blij van die opmerking, alsof je een bevestiging krijgt dat je niet gek bent.

  15 likes
 7. Ik werk voor de maffia (lees een van de grootste chemische bedrijven in de wereld) en samen met mij vele andere. Als ik met collega’s praat over chemtrails of iets dergelijks dan bekijken ze me alsof ik buitenaards ben. De mens is niet klaar voor de waarheid… nog niet hopelijk…

  14 likes
 8. Huh?

  frenske rutte en consorten hebben hebben toch extreme moeite gedaan om ons uit te leggen dat het onzin is….wie liegt er nu?

  fff

  9 likes
 9. Men ( elite) probeert de mensheid bang te maken, enerzijds door hun werk af te pakken, sociale uitsluiting en zonder geld te zitten. Dat zijn de redenen waarom de meesten niet DURVEN te spreken.
  Maar als alle mensen SAMEN er tegen vechten in naam van Christus (titel), staan zij alleen, zonder geld en werk!! Alleen uit eigen kracht en zelfs collectief zal het nooit lukken. Daarvoor reikt de menselijke ware! geschiedenis te ver.
  Men behandelt ten slotte een ander zoals men zelf wil behandelt worden.

  In lak ‘ ech ala k’ in

  8 likes
 10. De lezer van dit artikel (onderstaande link) moet begrijpen dat geo-engineering de planeet ongeschikt kan maken voor al het leven: de mens, dier en plant. Geo-engineering kent veel verschillende facetten en elk van die facetten kan buitengewoon schadelijk zijn voor de atmosfeer van de aarde.

  http://www.wijwordenwakker.org/NL/P2271

  7 likes
 11. Zou Felderhof zelf wel begrijpen wat hij oreert? “het is zó groot, dat het moeilijk te zien is….”
  Ook heeft Felderhof niets gemerkt tijdens zijn actieve pilotenbestaan. Gezien de hoeveelheid strepen zouden duizenden piloten zich wel bewust met sproeien bezig moeten houden. Waar zijn betrouwbare klokkenluiders uit deze wereld?

  Opvallend ook de opmerking van Desiree tijdens haar introductie. Nádat ze gevraagd werd om over chemtrails te spreken is ze zich gaan verdiepen in het onderwerp. Hoezo amateuristisch?

  5 likes
 12. Het opruimen ervan is een metalen, net wat ze als ongewenste producten van aardolie de lucht inblazen?

  2 likes
 13. Een van de betere bijdrages van Ninefornews.

  Graag meer van dit met alternatieve tvkanalen

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Russische Revolutie was complot van de Rothschilds om Nieuwe Wereldorde te stichten, zegt onderzoeker in deze video

Russische Revolutie was complot van de Rothschilds. Volgens een onderzoeker was dit het doel

Recentelijk werd op de Iraanse tv een ...

Ligt diep in onze planeet nog een andere aarde verscholen? Dit zet je aan het denken

Ligt diep in onze planeet nog een andere aarde verscholen? Dit zet je aan het denken

Op 13 juni 2014 kondigden wetenschappers aan ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.