Chemtrails

Chemtrails zijn zeer bedreigend, maar bieden ook enorme kansen. Bekijk dit onthullende tafelgesprek

Help anderen door dit met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De sporen die vliegtuigen achterlaten die op grote hoogte chemicaliën in de atmosfeer sproeien, worden ook wel chemtrails genoemd.

Deze chemicaliën – waaronder aluminium, barium en strontium – dalen neer op het aardoppervlak, ons lichaam, onze bomen, ons voedsel en ons water.

Veel mensen verwarren chemtrails met de normale contrails. Het verschil is dat contrails binnen enkele minuten verdwijnen, terwijl de zware metalen in chemtrails ervoor zorgen dat ze urenlang blijven hangen.

Niet realistisch

Experts op het gebied van chemtrails spraken onlangs tijdens een tafelgesprek over dit fenomeen.

Aan tafel zat onder meer Willem Felderhof, die vele jaren werkzaam was als KLM-piloot.

Dat het bestaan van dit programma genegeerd wordt heeft volgens hem psychologische oorzaken. “Het is niet zo dat mensen het niet weten, maar het is meer dat mensen het niet willen weten,” aldus Felderhof, die meteorologie heeft gestudeerd.

Hij voegde toe dat het niet realistisch is om te proberen een einde te maken aan geo-engineering, waarbij op grote schaal wordt ingegrepen in de natuurlijke systemen van de aarde.

Matrix

“Geo-engineering is dermate belangrijk in het licht van de global warming-tirannie, dat gaat echt niet zomaar stoppen,” benadrukt hij.

“Global warming gaat ons als gezamenlijke vijand richting een wereldsysteem leiden,” klinkt het.

We leven in een systeem hier, een Matrix of control die gericht is op het fysieke, op het materiële,” licht de oud-piloot toe. “Het is een satanisch, luciferiaans systeem. Dus dat systeem moet omvallen.”

Wat hij ziet is dat mensen morele concessies gaan doen op het moment dat het te dicht bij komt.

“Mensen willen wel verandering, maar ze willen niet zelf veranderen als het te dichtbij komt,” zegt hij.

Enorme kans

Hij denkt om die reden dat de oplossingen gezocht moeten worden op het bewustzijnsniveau.

Journalist en uitgever Fred Teunissen is het met Felderhof eens dat vooral moet worden gekeken naar het bewustzijnsaspect.

Chemtrails zijn volgens hem aan de ene kant zeer bedreigend, maar hij ziet ze aan de andere kant ook als een enorme kans.

Angst

“Degenen die dit doen, wie het ook zijn, willen de aarde vormen naar hun beeld,” zegt hij. “Daar kunnen wij van leren, want wij kunnen dat ook.”

Felderhof merkt verder op dat steeds meer mensen zich bewust worden van geo-engineering, maar dat wetenschappelijk onderzoek uitblijft.

Dat komt volgens hem omdat mensen er hun vingers niet aan durven te branden als het te dichtbij komt. “Mensen worden door angst gedreven.”

Complot

Tafeldame Fritha de Swardt roept mensen op over dit onderwerp te praten. “Wees niet bang om als complotdenker weggezet te worden.”

“Hoe meer mensen het erover hebben, hoe minder het een complot wordt,” stelt ze.

Bekijk het hele tafelgesprek hieronder:

Foto: YouTube/The LHP train

[The LHP train]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
vladi
vladi
4 jaren geleden

Huh?

frenske rutte en consorten hebben hebben toch extreme moeite gedaan om ons uit te leggen dat het onzin is….wie liegt er nu?

fff

Marc
Marc
4 jaren geleden

Ik werk voor de maffia (lees een van de grootste chemische bedrijven in de wereld) en samen met mij vele andere. Als ik met collega’s praat over chemtrails of iets dergelijks dan bekijken ze me alsof ik buitenaards ben. De mens is niet klaar voor de waarheid… nog niet hopelijk…

Only you
Only you
4 jaren geleden

Het opruimen ervan is een metalen, net wat ze als ongewenste producten van aardolie de lucht inblazen?

Pim
Pim
4 jaren geleden

Vandaag hebben ze weer flink gesproeid boven Arnhem en omgeving.
Vanavond zal die rooie NPO handpop, weerman Gerrit Hiemstra wel weer duizend keer herhalen dat het vliegtuigstrepen waren…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

30
0
We lezen graag je reactie!x