Homepagina » Buitenland » VIDEO: “Ja, er zijn kolonies op Mars en er is een geheim ruimtevaartprogramma”
VIDEO: "Ja, er zijn kolonies op Mars en er is een geheim ruimtevaartprogramma"

VIDEO: “Ja, er zijn kolonies op Mars en er is een geheim ruimtevaartprogramma”

Hillary Clinton is geen mens en er leven mensen op Mars: zomaar een greep uit de theorieën die aan bod komen tijdens een speciale cruise voor complottheoretici.

De cruise, Conspira-Sea Cruise genaamd, duurt een week en doet een poging de waarheid boven tafel te krijgen over onderwerpen zoals klimaatverandering, de Wereldbank, NASA, 9/11 en de moord op JFK.

Sommige sprekers delen hun theorieën met Refinery29. Laura Eisenhower claimt bijvoorbeeld dat ze in 2006 werd gerekruteerd om op Mars te leven. Ze leerde naar eigen zeggen veel over wat er achter de schermen gebeurt.

Area 51

“Ja, er zijn kolonies op Mars en ja er is een geheim ruimtevaartprogramma waar we niets over mogen weten,” zei ze, toevoegende dat mensen niet op Hillary Clinton moeten stemmen omdat ze ‘geen mens is’.

Theoreticus Sean David Morton zei: “Ze willen niet dat je weet wat er in Area 51 gebeurt. Ze willen niet dat je weet dat er een kartel is bestaande uit zo’n 750 mensen die alles in handen hebben.”

Met ‘ze’ bedoelde hij een groep buitenaardsen die de Nephilim worden genoemd. “Ze vergrepen zich aan mensen en hun zonen en dochters werden de koningen en koninginnen, de aristocratie, de overheid,” zei hij.

Laboratorium

Bedenker van de Conspira-Sea Cruise Susan Shumsky zei dat mensen tijdens de cruise lekker kunnen genieten terwijl ze tegelijkertijd ‘de waarheid ontdekken’.

Aan boord van het cruiseschip is ook dr. Leonard Horowitz, die claimt dat virussen zoals hiv en ebola zijn gemaakt in een laboratorium en door middel van vaccins worden verspreid in de Verenigde Staten en Afrika.

Andere onderwerpen die aan bod komen tijdens de cruise: Monsanto, autisme, Big Pharma, fluoride, Bohemian Grove, Skull and Bones, HAARP, chemtrails, graancirkels, MK-Ultra, Bilderberg, MH370, Nieuwe Wereldorde, false flags, Dulce, Planeet X, COINTELPRO en RFID-chips.

[MailOnline]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • dutchresearcher schreef:

  Nee, er zijn geen kolonies op Mars. De ruimtetechnologie staat al tientallen jaren stil en ze kunnen nét het ISS draaiende houden, want anders wordt het te duur. Financieel niet haalbaar, biologisch niet haalbaar (ivm spier- en botafbraak in ruimte én op Mars).

  Hillary Clinton is gewoon een mens, ze gedraagt zich alleen zo wereldvreemd als een alien. Maar dat doet iedereen die meer dan 100.000 Euro per jaar verdient, volgens mij 😉

  Kom op, jongens, focus op de hedendaagse realiteit, die is al erg genoeg! Dit soort fantasieverhalen doen afbreuk aan de geloofwaardigheid. 20e x dat ik het zeg.

  • Dnnnoz schreef:

   En je zal het nog heel vaak moeten zeggen.

   • Loki schreef:

    dutchresearcher

    Ik moet je helaas teleur stellen in je opvattingen want er zijn weldegelijk basissen op Mars en er is ook zwaartekracht, al is die niet zo sterk als op Aarde.
    Ook is er leven op Mars en dat kan ik je nog bewijzen ook. Op dit punt zit je er dus al behoorlijk naast.

    Ook het geheime ruimtevaart programma bestaat, waar denk nou dat het “black budget” heen gaat. Weleens van Earth Space Defence Force gehoord. Feitelijk is dit niets anders dan een cover up programma van de in het verhaal genoemde basissen op Mars en hoogwaardige ruimtevaat technologie. Weet dat ze een ruimteschip hebben die al 250 lichtjaar is weg geweest en waarmee ze tijdsprongen kunnen maken.

    “Hillary Clinton is gewoon een mens” nooit van shapeshifters gehoord. Queen Elizabeth is er ook een. Hier in NL zijn ze ook, maar dat kan je zelf wel bedenken wie dat zouden zijn.

    De hedendaagse realiteit waar we ons volgens jou op moeten focussen, is een illusie.
    Een illusie die jouw in die hedendaagse realiteit wil houden. Dat zie je schijnbaar al niet in.
    Kijk even naar beide woorden illusie & illuminati
    Illusie = Een illusie is een schijnbare werkelijkheid of een onjuist idee van de werkelijkheid
    Illuminati = De wortel van al het kwaad De oorsprong van de illuminati is niet menselijk, maar buitenaards. bestaande uit geheime genootschappen.

    Wie denk je nou, wie jou hedendaagse illusoire realiteit heeft gecreëerd?

    • GertJ schreef:

     Ik ben het helemaal met je eens Loki. Er zijn idd. bases op Mars en op de maan. Ook het geheime ruimtevaartprogramma is een feit. Google maar eens op ‘Solar Warden’. Super interessant.

     • omeharm schreef:

      Dus.

      De illuminatie heeft een groot geheim masterplan, en jij kunt dat allemaal via Google te weten komen?

     • Rob ter Horst schreef:

      Dus je kan nu opeens wél een link geven, vreemd.
      Vervolgens ga je tóch weer een spelletje spelen, publiceert een foto van de NASA en zegt, er zitten hier levende wezens verborgen. Kijk maar of jij als leek ze wel ziet, ik als “professional” zie ze wel.
      Stop met spelletjes spelen Loki, en laat ook gewoon zien waar jij denkt dat er levende wezens te zien zijn, op deze foto, interpratatieloos.

     • Chris schreef:

      Baarlijke nonsens…

    • Rob ter Horst schreef:

     “Ook is er leven op Mars en dat kan ik je nog bewijzen ook.”

     Dan willen ik en anderen graag dat bewijs nu eens zien, loki. Ik neem tevens aan dat het eigen onderzoek betreft, en niet bij elkaar geharkte bewijzen, van door anderen gedaan “onderzoek”?

     Dus gewoon duidelijk, interpretatie loos bewijs van leven op mars…

     • Sathos schreef:

      Ja, Loki, ik ben ook nog altijd benieuwd naar je bewijzen van de holle Aarde.

     • Loki schreef:

      Ja, eigen onderzoek en geen bij elkaar geraapt zooitje. Ik spreek ook regelmatig anders onderzoekers tegen omdat die met allerlei software en belichtingen zaken anders doen voorkomen dan het werkelijk is. Dan krijg je beeldvervorming waardoor het ware object er heel anders uit gaat zien. Neem deze foto bijvoorbeeld zelf de grootste leek kan zien wat er veranderd is.
      http://mars.jpl.nasa.gov/msl-raw-images/msss/01399/mcam/1399ML0068470080601722E01_DXXX.jpg
      Veel kijk plezier en ik hoop dat je kunt vinden wat ik bedoel.
      Want er zien weggepoetste levende wezen te zien omdat het slecht gedaan is.

     • Robert schreef:

      Waar Loki? Waar Loki? Waar Loki? Loki, waar? Waar zien we wat? Geef me wat van die pillen die jij gebruikt. Dan zie ik het misschien ook?

     • Loki schreef:

      Robert

      Hahaha, geeft niet hoor ik ben anti pilletjes.
      Zoek, zoek zoek en gij zult vinden.

      Ik geef je 1 hint

      Links onderaan ongeveer 10cm omhoog op de zandribbel zie je een weggepoetst wezen. (lichtgrijs)
      Er zijn ongeveer in deze foto 10 tot 15 dingen te zien.

      Ik raad je aan eens naar http://www.ifosightingsdaily.com te gaan kan je een hoop zien. (al ben ik het daar niet altijd mee eens) De eigenaar van de site mist vaak een heleboel in foto’s.

     • Robert schreef:

      Loki,

      Linksonder, 10 cm omhoog…..hoe weet jij de verhoudingen op deze foto? Wat is 10 cm in deze foto? 10 cm op beeld….dan zit ik op mijn beeldscherm halverwege. Als ik denk wat jij bedoeld dan heb je te maken met wegglijdend zand.

      Op deze foto is helemaal niets te zien anders dan zand en stenen.
      Beste jongen, ik denk dat jij ze echt ziet vliegen. Je ziet dingen die er niet zijn. Ik laat deze website voor wat het is. Ik vond het altijd wel grappig om complotten te lezen maar het is me nu te gortig geworden.

     • Rob ter Horst schreef:

      Dit is echt lachen Loki! Elke keer laat je niet het achterste van je tong zien. Lijkt er steeds meer op dat je een spelletje aan het spelen bent, zeker nu je met de website “http://www.ufosightingsdaily.com/” komt.
      Het zijn de typische pareidolia effecten die jij aanziet voor buitenaardse artefacten/wezens, naast het effect van digitaal inzoomen. In de door jouw geleverde foto, kan ik ook van alles en nog wat zien als buitenaards. Bijv. rechts net onder het midden staat een “voet”. Zo “zie” ik op verschillende plekken schedels, en andere voorwerpen.
      Dus, graag een overduidelijk bewijs van, anders wordt je steeds ongeloofwaardiger, Loki! Laat die buitenaardse in vol ornaat zien Loki, in detail. Geen gemanipuleer, geen onduidelijke foto’s maar gewoon als de gemiddelde portretfoto, anders lijkt het er steeds meer op dat je de boel aan het trollen bent…

  • GertJ schreef:

   Leuk zo’n cruise. Het biedt ongetwijfeld een interessant platform om je eens te verdiepen in de boeiende wereld van de complottheorie.

   Theorieën die met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid 1000 x interessanter zijn dan de hedendaagse vervloekte nep-realiteit.

  • King schreef:

   LoL Dutchresearchers, heeft de AIVD nu ook al shills voor ze werken :P, doe niet zo blind man.

  • Rob ter Horst schreef:

   Je bent nog niet uitgemaakt voor overheidstrol?

 • Maarten schreef:

  Is ze een Trumph-aanhangster? Ik vind die kerel eerder onaards wat betreft zijn geblaf vol tegenstrijdigheden. Ach.Volgens mij zijn complottheoritici zelf de aliens. Ze geloven in hun eigen fantasie. Allemaal bullsh*t dus.

  Ik vind de complotheorieën hier op de site soms wel boeiend, maar meestal onzinnig (tot zelfs lachwekkend). Vaak erg anti of gewoonweg te ver gezocht.

  • Loki schreef:

   Jou reactie is nu precies wat ze willen. Tot je een keer keihard wordt wakker geschud.
   Slaap voorlopig lekker verder.

   • Pietje Bell schreef:

    @Loki,

    Ik vind jou altijd een genot om te lezen. Jij gaat zeggen dat andere nog slepen en daarmee maak je andere duidelijk dat jij de wakkere bent.

    Ik vind je fantastisch!!! hahaha

    • Loki schreef:

     Niet alleen wakker Pietje Bell, het gaat nog veel verder. Om bepaalde redenen laat ik me daar niet over uit. Laat ik het zo zeggen zodat je nog wat meer kan genieten, “kennis is macht” en die kennis kun je gebruiken om het kwade in deze illusoire wereld te bestrijden.
     Het probleem is dat het gros van de bevolking dat niet ziet en niet wil zien uit angst voor het onbekende. Dat getuigd weer van zwak licht, welke door angst is gecreëerd door het kwaad.
     En daardoor is het volk geen teamplayer en nemen ze alles voor zoete koek.

     De tijd zal het leren als hun illusoire wereld in stort, want die tijd breekt over een aantal jaren aan. En misschien zelfs volgend jaar al.

   • maarten schreef:

    @ Loki, t voilà! (Ook) Jouw reactie is precies wat de complot-theoretici ook willen. Geloven in hun paranoïde wereldbeeld0. 😉

    Toegegeven. Ik ben een regelmatige bezoeker (en meer een non-believer dan een gelovige) van deze site. Het verstevigd mijn sceptisch gedachtegoed en ik vind het soms amusant.

    Natuurlijk heeft de traditionele media of de politiek niet altijd bij het rechte eind. Het zijn ook maar mensen die hongeren naar macht of op zijn minst naar aandacht zoals complot-avonturiers.

    Tja… ook ik ben maar een mens (maar geen hagedis, he!) 😉

    • Loki schreef:

     Maarten

     “Natuurlijk heeft de traditionele media of de politiek niet altijd bij het rechte eind.”

     Mijn hemel, niet altijd bij het rechte eind zeg je. Zeker 75% van alle berichtgeving is verdraaid of er wordt gelogen.
     Heb je de stukken gemist over hoe de Media/journalisten worden gekocht zeker.
     Ik ben ontzettend kritisch in berichtgeving en geloof niet alles zomaar.
     En dan de politiek zeker nog niet gezien hoe lang die neuzen van Rutte, Koenders, Samson, Pechthold, Hennis en Wilders zijn.
     Man, man, man in wat voor wereld leef jij.

     En voor als je het nog niet wist, je bent eigendom van de Staat der Nederlanden. Officieel besta je niet eens, want je bent vermist op zee verklaard. Je bestaat alleen nog op papier als geld-trekpop.
     Een wereld waar je niet zo kritisch op bent.
     Dat is jouw wereld vriend.

     Ook ik ben geen reptiel, maar wel iets anders.

     • maarten schreef:

      Ach. Ik ben (maar) een Belg. De Belgische regering is overigens ook meer discussie met als basis elkaar te overtreffen met een stevige woordenbrij en zo alles op langere baan te schuiven. Het gaat vaak allemaal om het partij-belang en het belang van het volk lijkt soms eerder een bijzaak. (Dzju toch! Wat ben ik toch een pessimist!) 😉

      Alles wat onder “nieuws” valt is voor 75% een interpretatie van de verslaggever. In zekere zin ben ik hier mee akkoord. Maar datzelfde geldt absoluut over de complottheoretici (die naar mijn gevoel een hogere score haalt in dit spel). Ach. Leve het internet die dit alles mogelijk maakt. Leve de vrije meningsuiting! 🙂

     • Loki schreef:

      Maarten

      Oh ben je Belg, nou dat is hetzelfde laken en pak. Vergeet even niet dat een deel van jullie staatsinrichting deels Nederlands is. Dus ook voor jou geldt hetzelfde. Vermist op zee.

      En wat nieuws betreft is het een ware kunst om echt nieuws tot je te nemen, het maken van onderscheid tussen bedrog ene waarheid en het links laten liggen van de MSM.

      Vrije meningsuiting best maarten begint een illusie te worden. Voor je het weet staat hier in NL de politie aan de voordeur als je maar iets verkeerd zou zeggen op Facebook, twitter enz over immigranten of andere zaken.
      Vrije meningsuiting wordt ons steeds meer afgenomen, dankzij die mooie club in België genaamd EU.

 • pietje schreef:

  Dutchresearcer , hoe kan je zo dom zijn de wereld valt uitelkaar met allemaal foute “mensen”als je ze mensen wilt noemen ! Denk jij nou echt dat alleen onze wereld bewoond is ! Wat doe je dan op deze site ga lekker naar EEN REFO SITE WANT DENK DAT JE DAAR BETER GEHOOR KRIJGT !!!!! Trump is een clown maar laat niet alleen lachen maar heeft ook degelijk plannen ! Hillery is echt een serpent !Letterlijk en figuurlijk ! Met Trump gaan we de (onvermijdelijke val) in ieder geval met humor tegemoet en …….misschien worden we wel gered door onze ruimte broeders (waarvan jij denkt dat ze niet bestaan) !!! Zo ik heb gezegd !

  • Loki schreef:

   klap klap klap klap klap, een oorverdovend applause.
   Die is recht voor zijn raap zeg.
   Dutchresearcher is duidelijk een blindganger die de werkelijke realiteit niet wil inzien.

  • dutchresearcher schreef:

   Misschien als je je zou verdiepen in wat voor vijandige omgeving Mars (en de Maan nog meer) is, zou je dit niet zeggen. Er is een hele waslijst aan vereisten om ervoor te zorgen dat ontwikkeling van leven (meer dan eencelligen) misschien mogelijk zou kunnen zijn. En Mars voldoet bij lange na niet aan deze lijst. Net als elk ander hemellichaam in het zonnestelsel (met uitzondering van de Aarde).
   Dat er op 1000 lichtjaar misschien een exoplaneet ronddraait, die wel (intelligent) leven bevat, sluit ik natuurlijk niet uit. Maar ook al bestaan deze samenleving, wat kunnen WIJ daar NU op dit moment mee. Leuk, we zijn niet alleen. Dus… maakt dat onze samenleving ineens anders?
   Ik zou dan zeggen: “leuk, interessant” en dan gaat het leven verder. En bij de meeste andere mensen gaat dit ook zo. Want hier op Aarde hebben we onze eigen problemen die we op moeten lossen en die aliens hebben waarschijnlijk ook hun eigen problemen, whatever they might be. 😉

   Daarnaast weet je mijn politieke voorkeur helemaal niet. Ik heb TEGEN het Oekraineverdrag gestemd (jij ook?). Ik zou zeker voor Trump stemmen (of een willekeurige zwerver), om ervoor te zorgen dat Clinton niet in het Witte Huis zou komen. Het is maar even dat je het weet. Oordeel niet te vroeg. Maar het feit dat Amerika moet kiezen tussen Trump en Clinton is toch gewoon een dieptepunt van de mensheid. Alleen al omwille van het feit dat het zo ver gekomen is dat deze twee mensen uitmaken wie over 8000 kernkoppen kan beschikken, geloof ik niet dat de mens in staat is om überhaupt op Mars te geraken.

   • GertJ schreef:

    Die ‘willekeurige zwerver’ is een illusie en als ik toch zou moeten kiezen uit twee kwaden zou ik heel rationeel en met veel plezier op Clinton stemmen om ervoor te zorgen dat Trump niet aan de macht komt.

   • Rob ter Horst schreef:

    Waarom zou je dan op Trump stemmen, als het gaat dat blijkbaar twee idioten over 8000 kernkoppen kunnen beschikken. Kiezen tussen twee kwaden, kan ook betekenen, niet stemmen.

    Lijkt wel op de vraag die ik af en toe aan personen stel. Stel, je komt aan bij een T-kruising. Welke kant ga je op, links of rechts…

   • Loki schreef:

    Ik heb ook tegen het Oekraïne verdrag gestemd en ook ik geef liever de voorkeur aan Trump (omdat er geen betere keuze is) dan moeke Clinton.

    Leven op andere planeten is veel dichterbij dan je denkt en slechts maar 385.000 km bij ons vandaan en verder wordt al het leven in ons zonnestelsel welke aangetoond kan worden door de NASA weggepoetst. Dus 1000 lichtjaar weg is nou niet bepaald direct nodig.

    Geloof me er is echt leven op Mars. Ik onderzoek al een tiental jaar foto’s en heb duizenden foto’s waar leven op staat. Dat slappe gelul over bacteriën en eencelligen van NASA zijn zoethoudertjes. Weet je nog dat ze blaten en jarenlang hebben ontkend dat er water op Mars zou zijn. Uiteindelijk hebben ze toch toe moeten geven onder druk van amateur onderzoeker en dat zal tzt ook met het leven op Mars gebeuren.
    Ik zou je zo een foto kunnen laten zien waar een mens in ruimtepak op staat welke bar slecht is weggepoetst. Ik zou je foto’s kunnen laten zien van tientallen soorten wezens, ruïnes en basissen. Weet dan dat ik misschien pas 1/3 heb onderzocht.
    Mijn bestand bestaat nu ongeveer uit 5000 foto’s met van alles en nog wat, zelfs een schep en wat kan er nog aardser zijn dan een bier/frisdrankflesje.

    Jammer genoeg kan ik hier geen kleine uitvergrotingen plaatsen in dit reactie forum, anders had ik dit allang gedaan om te laten zien wat er echt speelt op Mars.
    (Robin denk daar eens over na video zijn te groot maar een fotootje moet kunnen)

    Maar goed dutch, jij hebt jou ding en ik het mijne.

    • Rob ter Horst schreef:

     “Ik zou je zo een foto kunnen laten zien”
     “Jammer genoeg kan ik hier geen kleine uitvergrotingen plaatsen in dit reactie forum, anders had ik dit allang gedaan”

     Kom op zeg, wat een onzin Loki.

     Er zijn méér dan genoeg websites waar jij die foto’s kan publiceren, en waarvan jij hier een rechtstreekse link kan plaatsen.

     Eerlijk gezegd zullen het wel foto’s zijn, die al op internet gepubliceerd zijn door anderen, maar waar jij gewoon goede sier mee probeert te maken, of staan ze nog steeds op de PC die bij iemand anders staat, en die hem niet terug wilt geven, of zoiets.

     Dus gewoon publiceren op een foto website, of de link geven naar de originele publicatie!

    • omeharm schreef:

     Haha, dus jij hebt foto’s waar slecht weggepoetste ruimtefiguren op te zien zijn. Voor jou is dat gegeven genoeg om allerlei verregaande conclusies te trekken. Misschien heb ik die foto’s wel bewerkt en op internet geplaatst om mensen zoals jij erin te laten trappen.

     Onderzoek is wel een heel duur woord wanneer je niet eens weet hoe dat moet.

     • Loki schreef:

      omeharm

      Niet alleen foto’s met weggepoetste wezens, ook in vol ornaat.

      Misschien heeft u wel een hoop fantasie, dat blijkt wel op de manier waarop u zich uitlaat.

      U weet niet eens waar ik allemaal mijn foto’s vandaan haal en wie zegt dat mijn onderzoek op die foto’s niet degelijk is, iemand die daar al meer dan tien jaar mee bezig is.
      U, hihihihi.

     • omeharm schreef:

      @Loki 17 juli 2016 14:26 op 14:26

      Conclusies trekken alleen op basis van foto’s vind ik niet degelijk. Vooral digitale foto’s zijn in een handomdraai te manipuleren, wie garandeert jou dat ze authentiek zijn?

      Die wezens op die foto’s waar jij het over hebt kunnen net zo goed manipulatie zijn maar omdat je zo graag bevestiging wilt ben je blind geworden om dat in twijfel te trekken.

      Misschien wil de NASA wel dat jij denkt dat er allerlei wezens op mars rondlopen en hebben ze daarom niet zo hun best gedaan op het ‘wegpoetsen’.

      Deze vragen stel jij jezelf niet? En dan heb je het over degelijk onderzoek?
      Van mij mag je maar serieus neem ik je niet.

     • Rob ter Horst schreef:

      Ik wil de link zien naar tientallen/honderden foto’s zien, waarop duidelijk buitenaards leven is te zien, in vol ornaat Loki!

      Het enigste wat je deed is een foto van NASA laten zien, en claimen dat er slecht weggepoetste wezens op staan…

    • Oskaar schreef:

     Laten zien dan maar die foto’s ! En met je analyse gegevens en motivatie uiteraard ! Kom er mee naar buiten zodat we allemaal overrtuigd raken van je gelijk !

     Kom maar op met die bewijzen

   • vladi schreef:

    maar ‘ze’ kunnen wel door de Van Allen Belt reizen?

    fff

    • Rob ter Horst schreef:

     Jij doelt op de temperatuur tot 2000 graden, die ruimtevaart onmogelijk zou maken?
     Misschien is verder uitzoeken handig, om het verschil te weten tussen die 2000 graden in een vacuüm, en in een atmosfeer…

 • Kalki schreef:

  We kunnen ons gaan voorbereiden om Mars te koloniseren.

 • klomp schreef:

  Kom op mensen, stop eens met die luchtfietserij en blijf met de voetjes op de grond. Regelmatig staan er interessante artikelen op deze site , maar met dit soort werk haal je je eigen site omlaag. Ik begrijp goed dat er veel meer is dan wat er in de media komt , maar dit daar zit geen weldenkend mens op te wachten.

 • wolfje schreef:

  ja, en ik wil graag een vrouw die mij begrijpt…. maar toevallig heb ik wel de allerliefste

 • Berenbotje schreef:

  Wie weet hoe die marsrovers hun cameralens al die tijd schoon weten te houden?

 • helder schreef:

  het is een gokje maar vooruit de mens is op Mars. Waarschijnlijk zoals in de film Total Recall. Ze gaan ons echt niet het fijne vertellen.

 • dutchresearcher schreef:

  Als ik nu zeg dat ik van Jupiter kom en door de Intergalactische Raad naar deze site ben gezonden om hier onrust te stoken, neem je dit toch ook niet serieus?! Ook al kopieer ik een ‘foto’ van het (zogenaamde) oppervlak van Jupiter erbij als bewijs. Tegenwoordig kan een foto, flimpje of een ‘gesprek’ nauwelijks als bewijs dienen. Tegenwoordig moet iedereen zijn eigen waarheid zelf vinden.

  Even inhoudelijk over Mars: een man van 80 kilo weegt op Mars slechts 30 kilo. Na een ruimtereis van 8 maanden, een verblijf op Mars (waar je spierweefsel en botten NIET herstellen) en de terugreis, mag je blij zijn als je nog leeft.
  Mars heeft GEEN zuurstof. En hoe verbouw je daar voedsel (planten e.d. doen rare dingen bij weinig zwaartekracht)? En er zit geen voeding in de bodem (waar moet die vandaan komen?), dus waarop groeien die planten. Idem voor dieren. Ander puntje: er is nauwelijks een atmosfeer en nauwelijks een magnetisch veld. Een basis is bijzonder kwetsbaar voor ruimtepuin, die dus NIET verbrand, maar gewoon inslaat. Weg basis. Hoe kom je aan reparatiemateriaal? Zomaar wat puntjes, hoor…
  Laatste vraag: waarom zou je dit geheim houden? Ideaal prestigeproject voor de USA om juist mee te pochen en de grootsheid van het Duizendjarige Rijk (ahum) aan te tonen.

  Over de aliens. Hoe komen die hier? Waarom eten die hetzelfde als ons, doen ze exact hetzelfde als ons? Waarom zo geheim? Als je de wereld over wilt nemen, waarom doe je dat niet? Als je al hier kunt komen, verborgen kunt blijven e.d., dan is de mensheid verslaan toch een peuleschil. Had het 100-200 jaar geleden gedaan, dan was je zo klaar geweest als buitenaardse veroveraar. Ook vragen genoeg dus…
  In het oude Egypte was de farao ook een (half)god, dachten de mensen. Maar was hij dat ook? Nee. Nu kennen jullie Hillary Clinton en consorten een vergelijkbare status toe, een die ver boven de mensheid is verheven. Willen jullie haar zoveel eer geven? Het is gewoon een mens, net als jij en ik en vooral ook NIETS meer dan ons.

  En omdat ik niet geloof in elk bizar verhaal wat op deze site mijn pad kruist, ben ik meteen een overheidstrol? Dan vind ik het niet zo gek dat de oppositie van de NWO-regeringen (want dat er een soort plan voor wereldheerschappij van de USA ligt, geloof ik dus wel, gelet op alle ontwikkelingen) zich niet kan verenigen. En wie wint er dan? Precies, de NWO!

  Steek nu eens energie in een Nexit, steun Poetin in zijn streven tot vrede en zorg voor tegengeluid. Want Poetin is de enige persoon die nu voor tegenwicht zorgt. Zorg dat zoveel mogelijk mensen je serieus nemen. Spreek de versie van Erdogan tegen. En al liggen er 1000 bases op Mars, we hebben hier onze eigen bonen te doppen. Dus die (niet bestaande) basis op Mars, interesseert me ook nog eens helemaal niets!!! Ik wil dat dit land weer gewoon fatsoenlijk geregeerd wordt door mensen die er verstand van hebben. En andere landen ook.

  • eNdEmiOn schreef:

   Dat zijn heel wat vragen. Waarvan je een hoop (mogelijke) antwoorden zelf wel kunt bedenken dus om ze nu zo te brengen al dat jij het doet…

   Blij zijn dat je nog leeft, kunstmatige zwaartekracht is al mogelijk door centrifuge dus die reis naar mars hoeft alvast niet zonder zwaartekracht. Geen idee hoe lang je verder het verblijf op mars had gedacht maar zelfs als die verminderde zwaartekracht echt zo’n issue is (menselijk lichaam is best flexibel) is daar rekening mee te houden. En dan hebben we nog niet eens black budget technologie onder beschouwing genomen.

   Planten groeien prima op ISS dus waarom dat een probleem zou zijn op mars? En een koepeltje bouwen lijkt me ook geen issue (atmosfeer, magnetisch veld). Hoewel een gruwelijk slechte film geeft “the martian” op dat gebied toch wel aan dat er mogelijkheden zijn. Dieren lijken me niet direct nodig. Ruimtepuin, nogal kleine kans ook mars wordt grotendeels beschermd door Jupiter op dat gebied.

   Waarom je het geheim zou willen houden? Waarom wordt er zoveel geheim gehouden as is?

   Hoe aliens hier komen, daar zijn tal van theoretische mogelijkheden voor welke een buitenaardse beschaving die ons zo weinig als 100j voor liggen allang in praktijk kunnen hebben gebracht.
   Of ze hetzelfde eten als wij geen idee. Hoe kom je daarop? Hoewel als het koolstof gebaseerde levensvormen zijn net als wij is dat zo ver gezocht niet. Ook de interesse in ander gelijksoortige levensvormen is natuurlijk niet ver gezocht. Geheim, tja in hoeverre houden zij het zelf geheim? Tal van graancirkels, getuigenverklaringen etc. Het is meer het gezag hier op aarde dat alles in de doofpot stopt. Of bedoel je dat ze niet op het gazon van het witte huis landen? Tja of dat nu de juiste plek is, onze wereld is nogal verdeeld. Misschien moet eerst een meerderheid van de aardse bevolking open staan voor buitenaardse intelligente levensvormen voordat men over gaat tot grootschalig en openbaar contact? Er kan ook zoiets als “the prime directive” als in star trek gelden.

   De aarde willen overnemen, persoonlijk vind ik dat soort ideeën vrij primitief. Meer geavanceerde beschavingen moeten toch eigenlijk dat soort aspiraties wel ontgroeid zijn lijkt me. Wat valt er hier op aarde nu te halen wat niet op 1001 andere plaatsen in het heelal te vinden is zonder dat een zelfbewuste levensvorm “in de weg” zit.

   Wat er in de gangbare geschiedenisboeken staat over het oude Egypte, tja daar zou ik niet zomaar vanuit gaan dat dat ook echt klopt.
   Dat reptielen verhaal, als daar al iets van waar is is het meer een ding op spiritueel gebied of metaforisch dan het fysieke gebied als je het mij vraagt waarbij het reptielen brein/denken te boek staat als nogal primitief dus die verhevenheid die je eraan toekent lijkt me niet echt te passen in het plaatje. Meer een kwestie van macht behouden binnen bepaalde bloedlijnen al dan niet ondersteund door oude/geavanceerde kennis (het occulte).

   Die laatste 2 alinea’s kan ik het alleen mee eens zijn. Hoewel waar jij Amerika aanwijst denk ik dat je beter zionisten aan kunt wijzen.

   Energie in Nexit (of liever weg met de staat hier en overal) etc steken sure maar die verrekte MSM en dan met name het TV aspect ervan daar is zo lastig tegenin te gaan want hoewel het niet eens zo lijkt is de TV wel gewoon heilig voor nog altijd een groot merendeel vd wereldbevolking. Ik zou wel zo’n soort alien interventie zoals in Childhood’s End willen zien. Dat zet tenminste echt zoden aan de dijk.

  • Rob ter Horst schreef:

   “Ik wil dat dit land weer gewoon fatsoenlijk geregeerd wordt door mensen die er verstand van hebben. En andere landen ook.”

   Ik ook, maar dat gaat gewoon niet gebeuren. Simpel voorbeeld: https://www.ninefornews.nl/meer-dan-80-doden-bij-aanslag-met-vrachtwagen-in-nice-mensen-vlogen-als-bowlingkegels-in-de-lucht/

   Kijk hoe ziek er door verschillende personen wordt gereageerd. Personen die zelf zeggen dat de mensen slapen. Eén persoon heeft zelfs nog niet genoeg bloed gezien, en noemt het vrijwel gelijk al een “false flag”. Er waren al genoeg filmpjes te vinden op internet, zelfs hele gruwelijke, maar zelf e.e.a. opzoeken, ho maar.

   Opvallend is dat deze mensen andere mensen wakker willen maken, en een betere wereld willen. Sommigen roepen zelfs op tot een staatsgreep, maar hun gemiddelde reacties op de gebeurtenissen in Nice maakt mij duidelijk, dat dit gewoon geestelijk zieke personen zijn, die helemaal niet betrokken moeten worden bij het verbeteren van de wereld, maar uitgesloten.
   De mensheid is hopeloos verdeeld, daar heeft Bataaf gelijk in. Het lukt de elite blijkbaar goed de mensen gek en verdeeld te maken. De nodige personen hier hebben echter nog niet door dat zij ook daadwerkelijk gek zijn…

  • peter schreef:

   Dutchresearcher: je trekt de bevindingen van anderen in twijfel door hen te vragen om bewijzen verkregen uit eigen onderzoek. Dan beweer je dat iedereen zijn eigen waarheid zelf moet vinden. Dan kom je zelf met feiten over Mars die je onmogelijk zelf kunt hebben verkregen uit eigen onderzoek.

   Is ieders waarheid dan waar, maar is jouw waarheid dan toch waarder?

  • Realist schreef:

   Geld? Energie? Macht? Zou dat niet de reden zijn waarom het nog steeds een zooitje is hier?………..daarmee ook gelijk antwoord op je vraag…….., wat als bekend gemaakt wordt dat die knakkers er allang zijn (want dat zijn ze), ze zullen niet op diesel vliegen……………….vul de rest zelf maar in.

  • riet schreef:

   maar weet je waarom mensen hier hun gezonde verstand verliezen? omdat men dieren eet die zijn vervreemd van hun leefomgeving en dat eten van deze dieren maken ons ook vervreemd van deze wereld. we eten t leed wat we die dieren aan doen. maar we doen t ons zelf eigenlijk aan. dus stop met het eten van vlees waar bij een dier niet in een gezonde dieren omgeving is opgegroeid waar bij de informatie van generatie op generatie nog word door gegeven. We zijn echt wat we eten……dus ontheemd afgesloten verstoord en ongelukkig daarom.

 • danny schreef:

  Worden complittheoretici betaald?…Leuk baantje..Wat bullsh*t schrijven over H.Clinton, pokemon, netflix …en er zijn altijd mensen die het geloven…Mss begin ik ook wat te verzinnen…het is nml best grappig…

 • luna schreef:

  FUGAZI luisteren van Marilllion.. simpel genoeg zijn de vragen.. des te moeizamer de antwoorden

  • peter schreef:

   Ik ga dan eerst boeken op de conspiracy cruise. Ik val bij Marillion in slaap, dus dat kan ik dan mooi draaien op mijn ligbedje bij het zwembad dat verder helemaal leeg is omdat iedereen meedoet aan het volledige programma met lezingen.

   En dan ‘s avonds helemaal uitgerust eerst dineren en daarna met wifi van de boot op nine4news inloggen om in te halen wat ik ‘s middags heb gemist.

   Leuke trip! 🙂

 • PsyChris schreef:

  De hemel voor schizofreentjes…

  die psychoten kunnen zich volledig laten gaan daar. Goed initiatief…

 • atomnics schreef:

  ¨Bedenker van de Conspira-Sea Cruise Susan Shumsky zei dat mensen tijdens de cruise lekker kunnen genieten terwijl ze tegelijkertijd ‘de waarheid ontdekken¨

  Dit wordt dus een filosofische complot kweekvijver voor mensen. heel gevaarlijk.

  voor de mensen die in hooggeplaatste mensen geloven.

  vraag jezelf eens af heb je een hart (ziel) gevoel als mens als je zonder pardon op een knop drukt en poef paf duizenden doden ff iedereen om een kam scheren. omdat dat de opdracht was van bovenaf.

  Alle wereldleiders & hooggeplaatste doen dit en werken onbewust/bewust met elkaar samen.
  en kom ik op een conclusie dat zij totaal niet van aarde af komen zij zijn inderdaad buitenaards en hebben geen geweten. ze hebben %00,00 schijt aan de mensheid.

 • Johan schreef:

  Alweer bladvulling

 • Teun schreef:

  Maar was Tom Cruise er ook ?

 • Paco schreef:

  “Hillary Clinton is geen mens…” Er zit inderdaad wel wat meer siliconen en botox in dan gemiddeld. (sorry, slechte grap)

  Verder een prima presidentskandidaat wat mij betreft, met ervaring als “first lady” en als minister. Ze heeft ook haar fouten, dat maakt haar tot mens. En ja, als je moet kiezen tussen Hillary Clinton en een clown die niet grappig is (lees: gevaarlijke gek), dan is de keuze snel gemaakt.

 • x

  Check Also

  bill gates

  Bill Gates jaagt iedereen de stuipen op het lijf

  De coronapandemie laat ons zien dat het ...

  timmermans

  Frans Timmermans vraagt offers van iedereen: ‘Hoe eerder, hoe beter’

  Frans Timmermans heeft weer van zich laten ...

  >