Buitenland

VIDEO: “Ja, er zijn kolonies op Mars en er is een geheim ruimtevaartprogramma”

Help door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hillary Clinton is geen mens en er leven mensen op Mars: zomaar een greep uit de theorieën die aan bod komen tijdens een speciale cruise voor complottheoretici.

De cruise, Conspira-Sea Cruise genaamd, duurt een week en doet een poging de waarheid boven tafel te krijgen over onderwerpen zoals klimaatverandering, de Wereldbank, NASA, 9/11 en de moord op JFK.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Sommige sprekers delen hun theorieën met Refinery29. Laura Eisenhower claimt bijvoorbeeld dat ze in 2006 werd gerekruteerd om op Mars te leven. Ze leerde naar eigen zeggen veel over wat er achter de schermen gebeurt.

Area 51

“Ja, er zijn kolonies op Mars en ja er is een geheim ruimtevaartprogramma waar we niets over mogen weten,” zei ze, toevoegende dat mensen niet op Hillary Clinton moeten stemmen omdat ze ‘geen mens is’.

Theoreticus Sean David Morton zei: “Ze willen niet dat je weet wat er in Area 51 gebeurt. Ze willen niet dat je weet dat er een kartel is bestaande uit zo’n 750 mensen die alles in handen hebben.”

Met ‘ze’ bedoelde hij een groep buitenaardsen die de Nephilim worden genoemd. “Ze vergrepen zich aan mensen en hun zonen en dochters werden de koningen en koninginnen, de aristocratie, de overheid,” zei hij.

Laboratorium

Bedenker van de Conspira-Sea Cruise Susan Shumsky zei dat mensen tijdens de cruise lekker kunnen genieten terwijl ze tegelijkertijd ‘de waarheid ontdekken’.

Aan boord van het cruiseschip is ook dr. Leonard Horowitz, die claimt dat virussen zoals hiv en ebola zijn gemaakt in een laboratorium en door middel van vaccins worden verspreid in de Verenigde Staten en Afrika.

Andere onderwerpen die aan bod komen tijdens de cruise: Monsanto, autisme, Big Pharma, fluoride, Bohemian Grove, Skull and Bones, HAARP, chemtrails, graancirkels, MK-Ultra, Bilderberg, MH370, Nieuwe Wereldorde, false flags, Dulce, Planeet X, COINTELPRO en RFID-chips.

[MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dutchresearcher
dutchresearcher
7 jaren geleden

Nee, er zijn geen kolonies op Mars. De ruimtetechnologie staat al tientallen jaren stil en ze kunnen nét het ISS draaiende houden, want anders wordt het te duur. Financieel niet haalbaar, biologisch niet haalbaar (ivm spier- en botafbraak in ruimte én op Mars).

Hillary Clinton is gewoon een mens, ze gedraagt zich alleen zo wereldvreemd als een alien. Maar dat doet iedereen die meer dan 100.000 Euro per jaar verdient, volgens mij 😉

Kom op, jongens, focus op de hedendaagse realiteit, die is al erg genoeg! Dit soort fantasieverhalen doen afbreuk aan de geloofwaardigheid. 20e x dat ik het zeg.

Maarten
Maarten
7 jaren geleden

Is ze een Trumph-aanhangster? Ik vind die kerel eerder onaards wat betreft zijn geblaf vol tegenstrijdigheden. Ach.Volgens mij zijn complottheoritici zelf de aliens. Ze geloven in hun eigen fantasie. Allemaal bullsh*t dus.

Ik vind de complotheorieën hier op de site soms wel boeiend, maar meestal onzinnig (tot zelfs lachwekkend). Vaak erg anti of gewoonweg te ver gezocht.

pietje
pietje
7 jaren geleden

Dutchresearcer , hoe kan je zo dom zijn de wereld valt uitelkaar met allemaal foute “mensen”als je ze mensen wilt noemen ! Denk jij nou echt dat alleen onze wereld bewoond is ! Wat doe je dan op deze site ga lekker naar EEN REFO SITE WANT DENK DAT JE DAAR BETER GEHOOR KRIJGT !!!!! Trump is een clown maar laat niet alleen lachen maar heeft ook degelijk plannen ! Hillery is echt een serpent !Letterlijk en figuurlijk ! Met Trump gaan we de (onvermijdelijke val) in ieder geval met humor tegemoet en …….misschien worden we wel gered door onze ruimte broeders (waarvan jij denkt dat ze niet bestaan) !!! Zo ik heb gezegd !

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

We kunnen ons gaan voorbereiden om Mars te koloniseren.

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x