Bewustzijn

Leer met dit 5-stappenplan je manifestatiekracht te gebruiken

Help door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sinds mensenheugenis proberen mensen hun doelen te realiseren met behulp van visualisatie en meditatie. Beide technieken zijn alom bekend en helpen soms mee om tot resultaten te komen. Maar hoe komt het dat visualisatie soms wel maar meestal niet tot fysiek tastbare resultaten en/of manifestatie kan leiden?

Neville Goddard

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Neville Goddard
Neville Goddard (Foto Wikimedia Commons CC0)

Het antwoord op die vraag kan gevonden worden in het werk van de schrijver, lector en spreker Neville Lancelot Goddard, die leefde van 19 februari 1905 tot 1 oktober 1972.

Tijdens één van zijn lezingen zei Goddard:

“ik raad je ten zeerste aan je inbeeldingsvermogen te gebruiken op een liefdevolle manier ten gunste van iedereen en te geloven in de realiteit van datgene wat je inbeeldt. Als je een vriend hebt die graag een nieuwe baan wil, luister dan aandachtig totdat je hem hoort zeggen dat hij een nieuwe baan heeft. Voel hoe hij met zijn handen jouw handen pakt, zie die lach op zijn gezicht en gebruik elk mogelijke manier om deze voorgestelde scène zo levendig mogelijk te maken. Hou dit net zolang vol totdat je de spanning van de realiteit voelt. Laat dan los en vergeet het. Laat deze ingebeelde beleving zichzelf in realiteit omzetten in de buitenwereld.”

Goddard ontdekte dat louter ‘resoneren’ met datgene wat je wenst onvoldoende werkt, ondanks dat het wel een voorwaarde is. Er is volgens Goddard een katalysator nodig. Iets dat als versterker werkt, waarmee de energetische frequentie waarmee je resoneert sterker wordt en die daarmee helpt bij het visualiseren en realiseren van doelen.

David Icke

Uiteindelijk is alles energie en is het voor velen lachwekkend te zien hoe de ‘wetenschap’ met het concept van fysieke realiteit omgaat. David Icke omschrijft dit in zijn laatste boek ‘The Perception Deception’ als volgt:

‘Ze gaan hun gang alsof we leven in een solide realiteit van gebouwen, steden, bossen en bergen terwijl ze kunnen weten dat, wanneer ze zich de beginselen van de kwantumfysica eigen maken, dit onzinnig is.

Er bestaat niet zoiets als vastigheid, er is slecht de illusie daarvan. Kwantumfysici hebben dit bewezen en daarmee bevestigd wat bij inheemse volkeren en ontwaakte individuen sinds de prehistorie al bekend is . De wereld is niet ‘vast’.

Nee, zelfs niet de muur waar je misschien naar kijkt of het boek dat je aan het lezen bent. De Mainstream wetenschap vertelt ons dat ‘solide’ materie is opgebouwd uit atomen terwijl de kwantumfysica al lang heeft vastgesteld dat atomen niet uit vaste materie bestaan. Elk atoom bestaat uit ‘lege’ elektronen die rond een kern cirkelen die zelf ook geen solide materie bevat. Wetenschappers zeggen dat 99,99999 procent van een atoom ‘lege ruimte’ bevat en datgene wat overblijft (bijna niets) is energie.’

Het blijkt een grote denkfout te zijn dat het menselijk lichaam ‘solide’, of ‘fysiek’ is. Willen we iets manifesteren, of aantrekken in ons leven, dan zullen we energetisch moeten resoneren met datgene wat we willen hebben of realiseren. En dat betekent dat we ons op dezelfde ‘golflengte’ moeten afstemmen van datgene wat we willen hebben/realiseren. Soort zoekt soort en gelijksoortige frequenties versterken elkaar. Ze horen als het ware bij elkaar.

Joe Vitale

Dit ‘mechanisme’ met een aan de visualisatie toegevoegde katalysator werkt zo goed, dat schrijver, coach en ondernemer Joe Vitale er een woord voor bedacht: ‘Nevillizing’. Vitale is mede bekend geworden door zijn optreden in onder andere de populaire verfilming van ‘The Secret’, van het gelijknamige boek van Rhonda Byrne, en in zijn boek ‘De attractor factor’ schreef hij:

‘Een van mijn favoriete spirituele auteurs is Neville Goddard. Hij schreef klassiekers als ‘Out of this world’ en ‘The law and the promise’. Hij was een charmant figuur die klaarblijkelijk toegang had tot werelden die de meesten van ons niet zien. Hij leerde mensen te visualiseren (…) en daarmee resultaten te boeken.’

Vitale deed onderzoek en schreef een 5-stappenplan dat tot manifestatie leidt:

  1. Stel vast wat je niet wilt of waar je vanaf wilt
  2. Keer het antwoord van stap 1 om zodat je een duidelijk beeld hebt van wat je wél wilt
  3. Schrijf in een tabel al je beperkende overtuigingen op
  4. Visualiseer en Nevillize
  5. Laat los en vergeet

Cursus Nevillizing

Michel Lejeune van Trancewerk heeft een e-cursus ontwikkeld op basis van het werk van Goddard en Vitale en combineert dat met enkele krachtige NLP-technieken en een speciale Meditatie-Nevillizing-sessie waarmee tijdens de meditatie het Nevillizing-traject ingezet wordt. De cursus leert je op de juiste wijze je doelen vast te stellen en ze middels Nevillizing te realiseren/manifesteren.

Lejeune spreekt uit eigen ervaring: “De Nevillizing-techniek is een mooie techniek waarmee je een visualisatie vleugels geeft. Zo had ik van kindsaf aan een droom, die zelfs in mijn volwassen jaren te hoog gegrepen leek. Ik droomde er vaak van en heb er zelfs op gevisualiseerd, toch bracht het mij niet wat ik echt al jarenlang graag wilde. Binnen enkele weken nadat ik ben gaan Nevillizen kwam er ‘toevallig’ een positieve samenloop van omstandigheden, waarmee ik deze lang gekoesterde droom ineens kon realiseren.”, aldus Lejeune.

In de cursus vertelt hij daar meer over. Ook leer je in deze e-cursus het 5-stappenplan op de juiste manier te gebruiken en leer je hoe je jezelf binnen vijf minuten af kunt stemmen op de energetische frequentie van datgene wat je wilt hebben/realiseren. Na de theorie volgt een speciale meditatiesessie/training waarbij je de Nevillizing-techniek leert toepassen, waardoor je een ongekende manifestatiekracht creëert die je als een laserstraal kunt richten op je doelen.

Meer informatie vind je hier…

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
7 jaren geleden

LIEFDE in meditatie schept wonderen.

Peter
Peter
7 jaren geleden

Als dit waar zou zijn zouden er inmiddels al heel erg veel gelukkige mensen rondlopen. En ik stel voor dat David Icke eens een keer door een muur heen loopt, als het allemaal toch maar energie is. Dan kan hij meteen die Miljoen van James Randy op gaan halen. Ook ik heb me helaas veel te lang laten misleiden door new-age onzin. Maar nu niet meer.

Bassielides
Bassielides
7 jaren geleden

Een mens kan alleen creeren in overeenstemming met zijn bewustzijn, een beperkt consumptie bewustzijn creert niet veel goeds.

NLP is een systeem en dwingt mensen om continu anderen te analyseren via vastgelegde systemen, niks vrijheid en compassie…………

Typisch westerse machts spiritualiteit, mediteren op GELD, MACHT, EN HEBBEN HEBBEN HEBBEN.

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Wees 1 met de Christus en die terug is in de wereld.

Back to top button