Homepagina » Bewustzijn » Leer met dit 5-stappenplan je manifestatiekracht te gebruiken
manifesteren

Leer met dit 5-stappenplan je manifestatiekracht te gebruiken

Sinds mensenheugenis proberen mensen hun doelen te realiseren met behulp van visualisatie en meditatie. Beide technieken zijn alom bekend en helpen soms mee om tot resultaten te komen. Maar hoe komt het dat visualisatie soms wel maar meestal niet tot fysiek tastbare resultaten en/of manifestatie kan leiden?

Neville Goddard

Neville Goddard

Neville Goddard (Foto Wikimedia Commons CC0)

Het antwoord op die vraag kan gevonden worden in het werk van de schrijver, lector en spreker Neville Lancelot Goddard, die leefde van 19 februari 1905 tot 1 oktober 1972.

Tijdens één van zijn lezingen zei Goddard:

“ik raad je ten zeerste aan je inbeeldingsvermogen te gebruiken op een liefdevolle manier ten gunste van iedereen en te geloven in de realiteit van datgene wat je inbeeldt. Als je een vriend hebt die graag een nieuwe baan wil, luister dan aandachtig totdat je hem hoort zeggen dat hij een nieuwe baan heeft. Voel hoe hij met zijn handen jouw handen pakt, zie die lach op zijn gezicht en gebruik elk mogelijke manier om deze voorgestelde scène zo levendig mogelijk te maken. Hou dit net zolang vol totdat je de spanning van de realiteit voelt. Laat dan los en vergeet het. Laat deze ingebeelde beleving zichzelf in realiteit omzetten in de buitenwereld.”

Goddard ontdekte dat louter ‘resoneren’ met datgene wat je wenst onvoldoende werkt, ondanks dat het wel een voorwaarde is. Er is volgens Goddard een katalysator nodig. Iets dat als versterker werkt, waarmee de energetische frequentie waarmee je resoneert sterker wordt en die daarmee helpt bij het visualiseren en realiseren van doelen.

David Icke

Uiteindelijk is alles energie en is het voor velen lachwekkend te zien hoe de ‘wetenschap’ met het concept van fysieke realiteit omgaat. David Icke omschrijft dit in zijn laatste boek ‘The Perception Deception’ als volgt:

‘Ze gaan hun gang alsof we leven in een solide realiteit van gebouwen, steden, bossen en bergen terwijl ze kunnen weten dat, wanneer ze zich de beginselen van de kwantumfysica eigen maken, dit onzinnig is.

Er bestaat niet zoiets als vastigheid, er is slecht de illusie daarvan. Kwantumfysici hebben dit bewezen en daarmee bevestigd wat bij inheemse volkeren en ontwaakte individuen sinds de prehistorie al bekend is . De wereld is niet ‘vast’.

Nee, zelfs niet de muur waar je misschien naar kijkt of het boek dat je aan het lezen bent. De Mainstream wetenschap vertelt ons dat ‘solide’ materie is opgebouwd uit atomen terwijl de kwantumfysica al lang heeft vastgesteld dat atomen niet uit vaste materie bestaan. Elk atoom bestaat uit ‘lege’ elektronen die rond een kern cirkelen die zelf ook geen solide materie bevat. Wetenschappers zeggen dat 99,99999 procent van een atoom ‘lege ruimte’ bevat en datgene wat overblijft (bijna niets) is energie.’

Het blijkt een grote denkfout te zijn dat het menselijk lichaam ‘solide’, of ‘fysiek’ is. Willen we iets manifesteren, of aantrekken in ons leven, dan zullen we energetisch moeten resoneren met datgene wat we willen hebben of realiseren. En dat betekent dat we ons op dezelfde ‘golflengte’ moeten afstemmen van datgene wat we willen hebben/realiseren. Soort zoekt soort en gelijksoortige frequenties versterken elkaar. Ze horen als het ware bij elkaar.

Joe Vitale

Dit ‘mechanisme’ met een aan de visualisatie toegevoegde katalysator werkt zo goed, dat schrijver, coach en ondernemer Joe Vitale er een woord voor bedacht: ‘Nevillizing’. Vitale is mede bekend geworden door zijn optreden in onder andere de populaire verfilming van ‘The Secret’, van het gelijknamige boek van Rhonda Byrne, en in zijn boek ‘De attractor factor’ schreef hij:

‘Een van mijn favoriete spirituele auteurs is Neville Goddard. Hij schreef klassiekers als ‘Out of this world’ en ‘The law and the promise’. Hij was een charmant figuur die klaarblijkelijk toegang had tot werelden die de meesten van ons niet zien. Hij leerde mensen te visualiseren (…) en daarmee resultaten te boeken.’

Vitale deed onderzoek en schreef een 5-stappenplan dat tot manifestatie leidt:

 1. Stel vast wat je niet wilt of waar je vanaf wilt
 2. Keer het antwoord van stap 1 om zodat je een duidelijk beeld hebt van wat je wél wilt
 3. Schrijf in een tabel al je beperkende overtuigingen op
 4. Visualiseer en Nevillize
 5. Laat los en vergeet

Cursus Nevillizing

Michel Lejeune van Trancewerk heeft een e-cursus ontwikkeld op basis van het werk van Goddard en Vitale en combineert dat met enkele krachtige NLP-technieken en een speciale Meditatie-Nevillizing-sessie waarmee tijdens de meditatie het Nevillizing-traject ingezet wordt. De cursus leert je op de juiste wijze je doelen vast te stellen en ze middels Nevillizing te realiseren/manifesteren.

Lejeune spreekt uit eigen ervaring: “De Nevillizing-techniek is een mooie techniek waarmee je een visualisatie vleugels geeft. Zo had ik van kindsaf aan een droom, die zelfs in mijn volwassen jaren te hoog gegrepen leek. Ik droomde er vaak van en heb er zelfs op gevisualiseerd, toch bracht het mij niet wat ik echt al jarenlang graag wilde. Binnen enkele weken nadat ik ben gaan Nevillizen kwam er ‘toevallig’ een positieve samenloop van omstandigheden, waarmee ik deze lang gekoesterde droom ineens kon realiseren.”, aldus Lejeune.

In de cursus vertelt hij daar meer over. Ook leer je in deze e-cursus het 5-stappenplan op de juiste manier te gebruiken en leer je hoe je jezelf binnen vijf minuten af kunt stemmen op de energetische frequentie van datgene wat je wilt hebben/realiseren. Na de theorie volgt een speciale meditatiesessie/training waarbij je de Nevillizing-techniek leert toepassen, waardoor je een ongekende manifestatiekracht creëert die je als een laserstraal kunt richten op je doelen.

De e-cursus ‘Manifesteren doe je zo!’ kost normaal 97 euro, en is nu  gedurende 3 dagen verkrijgbaar voor slechts 3 tientjes.

Begin vandaag nog met manifesteren van wat je echt wil.

Klik hier en gebruik de speciale kortingscode NEV30 om deze cursus te downloaden.Vind je dit waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Als dit waar zou zijn zouden er inmiddels al heel erg veel gelukkige mensen rondlopen. En ik stel voor dat David Icke eens een keer door een muur heen loopt, als het allemaal toch maar energie is. Dan kan hij meteen die Miljoen van James Randy op gaan halen. Ook ik heb me helaas veel te lang laten misleiden door new-age onzin. Maar nu niet meer.

  8 likes
  • Ga toch weg man. Natuurlijk is dit geen onzin. Materie is inderdaad bewezen niet vast. Het is energie die een bepaalde frequentie krijgt toegemeten waardoor het vaste vorm krijgt. Ik vraag me af waar je de vergelijking vandaan haalt dat men door muren moet kunnen lopen. Als je drie keer nadenkt begrijpt je dat jouw lichaam ook vaste vorm heeft.

   Alleen het allerhoogste bewustzijn kan door vaste vormen heen. Het lichaam van de mens kan dit bewustzijn kanaliseren, maar kan niet aan zijn eigen vaste vorm ontsnappen omdat het individu hiervoor volledig verlicht moet zijn. We zijn het als het ware dan ook zelf die de materiele vaste vorm in stand houden.

   Wederom bewezen door de quantumfysica.

   15 likes
 2. LIEFDE in meditatie schept wonderen.

  10 likes
  • Met deze manifestatiekracht kun je demonen verslaan.

   4 likes
   • De demonen werden op aarde geworpen door Michaêl en de mens moet er zich nu mee uitzetten , door weer en wind . Vandaar al de techno de laatste jaren , de demon staat sterk is heel sluw en intelligent ! De Antichrist staat voor de deur en het is 5 voor 12 !!

    2 likes
 3. Een mens kan alleen creeren in overeenstemming met zijn bewustzijn, een beperkt consumptie bewustzijn creert niet veel goeds.

  NLP is een systeem en dwingt mensen om continu anderen te analyseren via vastgelegde systemen, niks vrijheid en compassie…………

  Typisch westerse machts spiritualiteit, mediteren op GELD, MACHT, EN HEBBEN HEBBEN HEBBEN.

  1 likes
 4. Wees 1 met de Christus en die terug is in de wereld.

  1 likes
 5. “Nee, zelfs niet de muur waar je misschien naar kijkt of het boek dat je aan het lezen bent. De Mainstream wetenschap vertelt ons dat ‘solide’ materie is opgebouwd uit atomen terwijl de kwantumfysica al lang heeft vastgesteld dat atomen niet uit vaste materie bestaan. Elk atoom bestaat uit ‘lege’ elektronen die rond een kern cirkelen die zelf ook geen solide materie bevat. Wetenschappers zeggen dat 99,99999 procent van een atoom ‘lege ruimte’ bevat en datgene wat overblijft (bijna niets) is energie.’”

  Geestelijke wezens kunnen alleen maar daar zijn , daar waar geen zogezegde materie is want materie bestaat niet eens zij is Maya , een illusie die het licht weerspiegelt, want zelfs het licht zien wij niet , doch alleen de weerspiegeling ervan .

  Bijgevolg werken de engelen en geestelijke wezens in ‘leegte ‘ , en daarom staat de leegte in het boeddhisme ook voor ‘God’ .

  Bij de mens grijpen de geestelijke wezens aan in het zenuwstelsel, dat zelf eigenlijk puur dode materie is, maar waarvan via de ‘neuronen’ het aangrijpingspunt met de ziel gebeurt .
  Het is het hogere Ik , welks uitsluitend mits meditatie verbinding geeft bij de mens . Verder is er niets in de hersenen, alleen de werking van God , de mens is slechts stof en vergaat tot stof , buiten zijn ziel en geest ! Stof is mineraal .

  “Gij zijt stof en tot stof zult gij wederkeren ” maar mijn woorden zullen eeuwig bestaan , zei de Christus .

  1 likes
 6. Beste Kalki

  Wees 1 met de Christus en die terug is in de wereld.

  de wereld gaat kapot door gelovigen die het zeker weten,
  dus kap daar mee, en geloof in je zelf.
  zondag worden niet je schulden vergeven, dat geloof je enkel maar.
  alle gelovigen die het zeker weten zijn het kwaad.
  geloven = ziet zekerweten, anders ben je ge brainwashen.

  0 likes
 7. ‘ David Icke omschrijft dit in zijn laatste boek ‘The Perception Deception’ als volgt:’

  ‘Latest’ kun je niet vertalen als ‘laatste’. Het betekent ‘nieuwste’, of meest ‘recente’.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

minneapolis

Wat een Democratische senator te maken heeft met de chaos in Minneapolis

De Amerikaanse stad Minneapolis staat in brand. ...

trump

Trump: ‘Ik heb een kans om de Deep State te breken, dit zijn wrede mensen’

De Amerikaanse president Donald Trump heeft donderdag ...