Homepagina » Het Complot » Steden en snelwegen op Mars? (video)
Steden en snelwegen op Mars?

Steden en snelwegen op Mars? (video)

David Vose laat in onderstaande video zien hoe Mars er volgens hem echt uitziet. Ter vergelijking toont hij foto’s van Mars die door NASA zijn vrijgegeven.

Vanaf het moment dat men ontdekte dat Mars geen ster is maar een planeet, wordt er gespeculeerd over leven op de rode planeet.

Vose beweert dat er inderdaad leven is op Mars, iets waar de Amerikaanse schrijver Ray Bradbury vaak over schreef in The Martian Chronicles en zijn collectie korte verhalen getiteld The Illustrated Man.

Volgens Vose zijn we niet alleen in ons zonnestelsel en kunnen op onze buurplaneet steden, snelwegen en bruggen worden gevonden.

Boriska van Mars

Enkele jaren terug kwam de Russische Boris Kiprijanovitsj in het nieuws. Het jongetje zat soms in de lotushouding en vertelde zijn ouders dan over Mars, zonnestelsels en andere beschavingen. Zodra Boris kon praten zei hij dat hij zelf op Mars heeft geleefd.

Hij vertelde ook dat Mars op dit moment bewoond is, hoewel de planeet na een catastrofe het grootste gedeelte van zijn atmosfeer is kwijtgeraakt. De meeste Martianen leven nu in ondergrondse steden, aldus Boriska.

Juliana en vliegende schotels

Ook andere planeten in ons zonnestelsel schijnen minder levenloos te zijn dan algemeen wordt gedacht. In mei 1959 nodigde de toenmalige koningin Juliana contactee George Adamski uit op Paleis Soestdijk.

Adamski gaf aan contact te hebben met wezens van Venus. Die zien er net zo uit als u en ik, zei hij destijds. Juliana was al langer geïnteresseerd in vliegende schotels.

Bron: Thelibertydigest.com

Gerelateerd:

 Vond je dit waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

48 reacties

 1. word deze “prison planet” zo stilaan kotsbeu. het wordt hoog tijd om de elite die de touwtjes in handen heeft naar het hiernamaals te sturen, zoals zij doen met mensen die teveel weten (hastings, walker,…)
  als ik onze wereld begin te vergelijken met de sf-film The Island dan lijkt me dat geen sf meer maar werkelijkheid!
  (heb toch niet teveel gezegd hé want zou graag nog even leven…)

  1 likes
 2. Nu weten jullie ook waar het geld naar toe gaat,ze bouwen daar de rijken op mars en hier maar afleiden hehe !!!

  0 likes
 3. Als deze video op werkelijkheid berust heb ik weinig vertrouwen in de ”goede afloop” dat de pas gelanceerde Indiase mars verkenner daadwerkelijk op 24 september 2014 bij de rode planeet aankomt.
  Want ik neem aan dat bepaalde organisaties, de foto’s van de Indiase satelliet niet graag gepubliceerd ziet worden. Want dat zou betekenen dat we al jarenlang bedrogen worden. Ik ben dus benieuwd hoe dit af gaat lopen.

  0 likes
 4. Een officiële pers foto uit 1972 beschrijft structuren op Mars we hebben allemaal zitten slapen terwijl NASA ons voor de gek hield. Wakker worden mensen! Ik denk dat NASA nooit de waarheid uit zichzelf zal vertellen. Ze hebben zoveel uitgevreten dat de honden er geen brood van lusten. Ze jokken omdat de ze iets verborgen proberen te houden.
  http://www.awe130.co.uk/index.php/the-latest-news/174-1972-mar-1-mars-geometric-patterns-near-the-martian-south-pole

  0 likes
 5. Denk je nou echt dat ALS de NASA al iets wil retoucheren dat ze het dan zo slecht Photoshoppen dat elke @#%$#@# het kan herstellen?

  Google Mars is een imperfecte fotocollage, net als Google Earth, de foto’s zijn verschillend belicht et, daarom ziet het er soms vreemd uit. Zijn bijverschijnselen geen NASA conspiracy.

  Sowieso kan je niet van een lage resolutie blur terug naar een scherpe hoge resolutie foto met detals als “snelwegen” etc.

  0 likes
 6. [quote name=”max1″]Als deze video op werkelijkheid berust heb ik weinig vertrouwen in de ”goede afloop” dat de pas gelanceerde Indiase mars verkenner daadwerkelijk op 24 september 2014 bij de rode planeet aankomt.
  Want ik neem aan dat bepaalde organisaties, de foto’s van de Indiase satelliet niet graag gepubliceerd ziet worden. Want dat zou betekenen dat we al jarenlang bedrogen worden. Ik ben dus benieuwd hoe dit af gaat lopen.[/quote]
  Ik denk dat uw er rekening mee moet houden dat ook NASA in de Indiase raket zit. De wereld is al vele jaren 1 maar ze verdelen het volk om overbevolking tegen te gaan. ieder land op deze planeet heeft zijn Vrijmetselaren die de landen beheren en samen afspraken maken om oorlogen te maken. Al de oorlogen zijn afgesproken en iedere generaal is verbonden aan het Vaticaan.

  0 likes
 7. Ik word persoonlijk een beetje moe van alle mars, maan een holle aarde verhaaltjes. Er moet toch IEMAND zijn die de duidelijke foto’s of video’s een keer laat zien. Altijd maar die vage foto’s en video’s. Ik sta voor veel open en geloof 100% in buitenaards leven maar als er echt iets is op mars dan komen we daar vanzelf wel een keer achter. De waarheid komt ALTIJD boven water. Maar dit soort videootjes doen het bij bij niet meer. Teveel van gezien en begint ongeloofwaardig te worden.

  En dan heb ik nog een klein vraagje…ik denk zelf dat mars gewoon een aarde achtige planeet is geweest waar mogelijk intelligent leven is geweest. Maar waarom als je zo geavenceerd bent ga je wonen op een dorre planeet en onder de grond??? Ik zie ver geavenceerde beschavingen eerder in huge ruimteschepen rondvliegen. Miss dat iemand hier antwoord op weet??
  Voor de rest….respect 2 all..laterzz

  0 likes
 8. Van dit soort verhalen krijg ik altijd heimwee naar de toekomst.

  Wat zou ik graag een 500 jaar in de toekomst willen kijken. Stel je voor dat we dan misschien wel op mars en de maan leven. dat lijkt mij echt super.

  0 likes
 9. [quote name=”AwE130″]Een officiële pers foto uit 1972 beschrijft structuren op Mars we hebben allemaal zitten slapen terwijl NASA ons voor de gek hield. Wakker worden mensen! Ik denk dat NASA nooit de waarheid uit zichzelf zal vertellen. Ze hebben zoveel uitgevreten dat de honden er geen brood van lusten. Ze jokken omdat de ze iets verborgen proberen te houden.
  http://www.awe130.co.uk/index.php/the-latest-news/174-1972-mar-1-mars-geometric-patterns-near-the-martian-south-pole%5B/quote%5D

  Ik vind die video niet overtuigend, en het zijn afbeeldingen genomen van google mars….. buildings and cars on mars..? ziet de video maker op Mars, sure ;D

  De foto van de geplaatste link , neeh ook niet overtuigend hoor , kan net zo goed op Texel zijn, van boven af genomen, zand vorming door harde wind ;))

  0 likes
 10. [quote name=”max1″]Als deze video op werkelijkheid berust heb ik weinig vertrouwen in de ”goede afloop” dat de pas gelanceerde Indiase mars verkenner daadwerkelijk op 24 september 2014 bij de rode planeet aankomt.
  Want ik neem aan dat bepaalde organisaties, de foto’s van de Indiase satelliet niet graag gepubliceerd ziet worden. Want dat zou betekenen dat we al jarenlang bedrogen worden. Ik ben dus benieuwd hoe dit af gaat lopen.[/quote]

  Ja en toevallig gisteren werd er een zogenaamd satelliet gelanceerd naar de maan of mars door de Japanners..
  Als ik mij goed herinner :))
  Ja ze willen allemaal plots maar al te graag de uníversum zogenaamd verkennen..

  0 likes
 11. [quote name=”Zoë”]Van dit soort verhalen krijg ik altijd heimwee naar de toekomst.

  Wat zou ik graag een 500 jaar in de toekomst willen kijken. Stel je voor dat we dan misschien wel op mars en de maan leven. dat lijkt mij echt super.[/quote]
  Dat zou nu ook al kunnen maar dan wel onder een dome. De maan en misschien zelfs Mars kunnen best bewoonbaar gemaakt kunnen worden. Mét voor ons geschikte atmosfeer. Kost alleen tijd. Héél veel tijd.

  0 likes
 12. Wat een dom filmpje.

  0 likes
 13. [quote name=”Zoë”]Van dit soort verhalen krijg ik altijd heimwee naar de toekomst.

  Wat zou ik graag een 500 jaar in de toekomst willen kijken. Stel je voor dat we dan misschien wel op mars en de maan leven. dat lijkt mij echt super.[/quote]

  Ik wou niet dat ik in de toekomst kon kijken…ik wou dat ik niet zo vroeg geboren was…haha. En dat we gaan leven op mars en de maan is wel onze toekomst. Eerst dichtbij beginnen en dan steeds verder.

  0 likes
 14. Die structuren die je ziet zijn DCT basis patronen uit lossy image/video compressie.

  …Het wordt steeds moeilijker hier nog artikelen serieus te nemen. Ik moet echt mijn best doen, allemachtig wat een hoop kul vaak.

  0 likes
 15. [quote name=”Redice”]word deze “prison planet” zo stilaan kotsbeu. het wordt hoog tijd om de elite die de touwtjes in handen heeft naar het hiernamaals te sturen, zoals zij doen met mensen die teveel weten (hastings, walker,…)
  als ik onze wereld begin te vergelijken met de sf-film The Island dan lijkt me dat geen sf meer maar werkelijkheid!
  (heb toch niet teveel gezegd hé want zou graag nog even leven…)[/quote]

  Amen broeder, amen!

  Trouwens, er wordt in het filmpje gezegt dat er auto’s en snelwegen enzo zijn… En ik heb ook ergens gelezen, dat als de elite het “spel” verloren hebben, dat ze dan vertrekken naar Mars… Mars (god) is de god van de oorlog…

  Maar, ik denk dat een groot deel van de elite/illuminati daar allang is. Want denk eens na; als het echt buitenaardsen zouden zijn die op Mars leven, waarom zouden ze dan nog in auto’s rijden ghe?..

  Zodra de elite/illuminati straks vertrekt (na het eindspel), vertrekken ze naar Mars.. Daarom wordt Mars beschouwd als een gevangenis planeet!

  0 likes
 16. [quote name=”max1″]Als deze video op werkelijkheid berust heb ik weinig vertrouwen in de ”goede afloop” dat de pas gelanceerde Indiase mars verkenner daadwerkelijk op 24 september 2014 bij de rode planeet aankomt.
  Want ik neem aan dat bepaalde organisaties, de foto’s van de Indiase satelliet niet graag gepubliceerd ziet worden. Want dat zou betekenen dat we al jarenlang bedrogen worden. Ik ben dus benieuwd hoe dit af gaat lopen.[/quote]

  Iedereen denk ik wel… Hoe dan ook, wij als burgers van deze planeet hebben al gewonnen.. Wat de Elite nu nog doet, kun je zien als de laatste stuiptrekkingen… Zeer binnenkort krijgen we alles te horen wat ons eeuwen lang is voorgelogen, bedrogen en verzwegen! Mede dankzij onze ruimte broeders van de Galactische Federatie!

  0 likes
 17. Van deze fotosessie kan ik weinig soep koken.
  Maar… Kijk en luister eens bij Project Camelot.
  Daar zijn interviews met supersoldiers, die vertellen, dat er al heel lang naar Mars gevlogen wordt en dat ze daar heel snel zijn. Bovendien wordt er gewoond door mensen. Vergelijkbaar met een staat uit Amerika. Ik kan even niet op de naam komen.

  0 likes
 18. no one wins….it’s a war of men….
  Neil Young

  op deze prachtige Aarde, werken de planeten in…Mars is daadkracht…
  Niemand kan iemand dwingen…
  alleen dit…lees Antroposofie…
  echt hé, niet maar een beetje…verdiep je er in…en niet als “burger” maar als mens…
  al die ilusies…
  er zijn geen grenzen, allemaal denkbeeldig….
  en….het is niet uit te leggen…
  ik ben dát….
  want je bent alles, alles, alles….
  We are One!!!

  0 likes
 19. [quote name=”Jippiiiiiiiii!”][quote name=”max1″]Als deze video op werkelijkheid berust heb ik weinig vertrouwen in de ”goede afloop” dat de pas gelanceerde Indiase mars verkenner daadwerkelijk op 24 september 2014 bij de rode planeet aankomt.
  Want ik neem aan dat bepaalde organisaties, de foto’s van de Indiase satelliet niet graag gepubliceerd ziet worden. Want dat zou betekenen dat we al jarenlang bedrogen worden. Ik ben dus benieuwd hoe dit af gaat lopen.[/quote]

  Ja en toevallig gisteren werd er een zogenaamd satelliet gelanceerd naar de maan of mars door de Japanners..
  Als ik mij goed herinner :))
  Ja ze willen allemaal plots maar al te graag de uníversum zogenaamd verkennen..[/quote]

  China ja…naar de maan ja.

  * Zucht*

  0 likes
 20. Dat ze veel voor ons verbergen staat als een huis. Mars maar ook de Maan is volgeplakt met strepen om ons te misleiden. Dat er veel meer te zien is staat ook vast maar dat wij dat niet mogen zien. Misschien moeten we Google eens schrijven waarom dat is en wanneer we een echte Maan en Mars krijgen.

  0 likes
 21. [quote name=”Jippiiiiiiiii!”][quote name=”AwE130″]Een officiële pers foto uit 1972 beschrijft structuren op Mars we hebben allemaal zitten slapen terwijl NASA ons voor de gek hield. Wakker worden mensen! Ik denk dat NASA nooit de waarheid uit zichzelf zal vertellen. Ze hebben zoveel uitgevreten dat de honden er geen brood van lusten. Ze jokken omdat de ze iets verborgen proberen te houden.
  http://www.awe130.co.uk/index.php/the-latest-news/174-1972-mar-1-mars-geometric-patterns-near-the-martian-south-pole%5B/quote%5D

  Ik vind die video niet overtuigend, en het zijn afbeeldingen genomen van google mars….. buildings and cars on mars..? ziet de video maker op Mars, sure ;D

  De foto van de geplaatste link , neeh ook niet overtuigend hoor , kan net zo goed op Texel zijn, van boven af genomen, zand vorming door harde wind ;))[/quote]
  Je hebt gelijk het kan trouwens ook ergens een woestijn op aarde zijn, dusss, zeg je eigenlijk dat NASA ons voor de gek houd. Dat begrijp ik uit je berichtje.

  0 likes
 22. ik heb laatst een heel mooi boek gelezen
  de menselijke evolutie in pleiadisch perspectief, egt heel interessant. en als je dit boek wat gechannelt is via Amorah Quan Yin door Ra ziet als Sci-faction, dan is het op eens niet heel raar dat we van alles vinden op mars

  0 likes
 23. Met zulke filmpjes en bijhorende beweringen wil men waarschijnlijk te weten komen hoeveel hersenloze dromers er op aarde rondlopen.Het verwonderd mij dat er geen beelden bij waren waarop Elvis, Marilyn Monroe en Michael Jackson samen over de straat liepen.Eeuwen weet men al en zegt men dat de onnozelen God zullen zien. En met de lichtgelovigen kan je alles doen en laten doen.

  0 likes
 24. Planten groei op Mars in 1966 was het geen probleem en het waren vele vooraanstaande wetenschappers die dit steunden.
  http://www.awe130.com/index.php/the-latest-news/172-vegetation-on-mars-many-believed-to-be-true-in-1966

  0 likes
 25. Voor een paar weken terug vond ik toevallig een site van de NASA waar de nieuwste foto’ s van mars op stonden, maar dan van bovenaf genomen. Je zag zeer duidelijk op deze zeer scherpe foto’ s allemaal lijnen staan, alsof er wegen op te zien waren. Door dit artikel ben ik opnieuw gaan zoeken naar die foto’ s om jullie die link te geven. Mag je 1x raden… nergens meer te vinden… Ik zou aan willen raden deze sites even goed door te spitten. Soms plaatsen ze foto’ s die kort daarna weer verdwijnen.

  0 likes
 26. toc best vaag dit sace shuttle aan stukken geschoten
  http://youtu.be/b3hEUfRq-vg

  0 likes
 27. [quote name=”Rudy”]Met zulke filmpjes en bijhorende beweringen wil men waarschijnlijk te weten komen hoeveel hersenloze dromers er op aarde rondlopen.Het verwonderd mij dat er geen beelden bij waren waarop Elvis, Marilyn Monroe en Michael Jackson samen over de straat liepen.Eeuwen weet men al en zegt men dat de onnozelen God zullen zien. En met de lichtgelovigen kan je alles doen en laten doen.[/quote]

  ehhhhh, *proest* hahahahaha
  Dit meen je toch niet serieus he!?!?!

  0 likes
 28. toch geloof ik er weinig van. Mars ligt een heel eind verder van de Zon dan de Aarde. Welke enery hebben zij daar om planten en bomen te laten groeien? Hoe warm/kou is het daar op Mars.

  0 likes
 29. [quote name=”Peter II”]Voor een paar weken terug vond ik toevallig een site van de NASA waar de nieuwste foto’ s van mars op stonden, maar dan van bovenaf genomen. Je zag zeer duidelijk op deze zeer scherpe foto’ s allemaal lijnen staan, alsof er wegen op te zien waren. Door dit artikel ben ik opnieuw gaan zoeken naar die foto’ s om jullie die link te geven. Mag je 1x raden… nergens meer te vinden… Ik zou aan willen raden deze sites even goed door te spitten. Soms plaatsen ze foto’ s die kort daarna weer verdwijnen.[/quote]
  Speltip 12: indien je interessante foto’s vindt op internet, bewaar ze dan op je harde schijf zodat je later je verhaal beter kunt onderbouwen.

  0 likes
 30. [quote name=”ELisabeth”]toch geloof ik er weinig van. Mars ligt een heel eind verder van de Zon dan de Aarde. Welke enery hebben zij daar om planten en bomen te laten groeien? Hoe warm/kou is het daar op Mars.[/quote]
  Ze zitten ondergronds al heel lang binnenkort gaan ze mensen ronselen om mee te doen aan een project ,ze krijgen dan de mogelijkheid om een nieuwe beschaving daar te laten ontstaan alleen die gene die daar aan mee gaan doen weten nog niet dat ze als slaafjes volk zullen moeten fungeren.Want dat hebben ze er nu nog niet zie de link met de schaapjes op aarde ?Weet je meteen waar al ons geld naar toe is gegaan.

  0 likes
 31. [quote name=”AwE130″]Planten groei op Mars in 1966 was het geen probleem en het waren vele vooraanstaande wetenschappers die dit steunden.
  http://www.awe130.com/index.php/the-latest-news/172-vegetation-on-mars-many-believed-to-be-true-in-1966%5B/quote%5D
  Het was een kinderboek en de ideeën waren toen al verouderd en in feite nog afkomstig van voor 1940; de donkerder en helderder gebieden werden af en toe onder de globale zandstormen van mars verborgen. Deze zandstormen zijn min of meer seizoensgebonden, omdat bij het sublimeren van de poolkap in de lente er sterke winden naar lagere breedtes ontstaan. Hieronder overigens een NASA-link met marsfoto’s met allerlei kleurschakeringen inclusief wat je bluish-green patches zou kunnen noemen.
  http://nssdc.gsfc.nasa.gov/photo_gallery/photogallery-mars.html
  en met betrekking tot de poolkappen:
  over een relatief constante hoeveelheid waterijs ligt een laag CO2-ijs, die bevriest in de poolwinter en sublimeert in de lente. Het is dus geen waterijs dat komt en gaat maar CO2 (“droog ijs”).
  Dit is al decennia lang bekend

  0 likes
 32. Deze is misschien iets overtuigender

  https://www.youtube.com/watch?v=gEDu3EX3wOs

  0 likes
 33. [quote name=”Peter II”]Voor een paar weken terug vond ik toevallig een site van de NASA waar de nieuwste foto’ s van mars op stonden, maar dan van bovenaf genomen. Je zag zeer duidelijk op deze zeer scherpe foto’ s allemaal lijnen staan, alsof er wegen op te zien waren. Door dit artikel ben ik opnieuw gaan zoeken naar die foto’ s om jullie die link te geven. Mag je 1x raden… nergens meer te vinden… Ik zou aan willen raden deze sites even goed door te spitten. Soms plaatsen ze foto’ s die kort daarna weer verdwijnen.[/quote]
  Je bent dus gewoon op de site van NAsa terecht gekomen, alwaar elke foto vrij toegankelijk is tegenwoordig. Waarschijnlijk heb je gwoon op de verkeerde plaats gezocht, of je was misschien wel niet onder de invloed van iets, waardoor je ietsjes helderder denkt dan normaal. Maar als die fotoos op de site van de NASA stonden dan staan ze er nog. Zoals je zelfs bepaalde videos kan vinden van astronouten die dingen buiten de spaceshutle zien die er niet horen te zijn. JA inderdaad die kan je gewoon op de site van NASA vinden. Zelfs dat wordt niet meer verborgen.

  0 likes
 34. [quote name=”getreal155″]Deze is misschien iets overtuigender

  https://www.youtube.com/watch?v=gEDu3EX3wOs%5B/quote%5D
  Geen enkele foto zal de ware kleuren precies kunnen weergeven. Amateurfoto’s laten zien hoe mars er door een telescoop en door de atmosfeer heen uitziet. De meeste amateurs kunnen de verleiding waarschijnlijk niet weerstaan om het (kleur-)contrast en beetje te versterken of gebruiken een contrastverhogend planeetfilter achter hun oculair, maar zelfs als ze dat niet doen is het beeld altijd vertekend door de atmosfeer en de optiek. Maar ook Hubble, de mars-orbiters en de mars-rovers maken geen directe kleuropnames. Zij maken meerdere opnames door verschillende kleurfilters elk met een eigen calibratie enz., die later weer worden samengevoegd tot een zo getrouw mogelijk beeld. Prachtige panorama’s zijn in werkelijkheid een groot aantal opnames aan elkaar “gestiched”. Dat je in de achtergrond af en toe “lasnaden” vindt na extreme kleur- of contrastbewerking is dus niet zo vreemd. Ook de “stratenpatronen?” zijn volgens mij een artefact van de voorafgaande extreme beeldbewerking. Ik heb eens een foto van de Sahara op een soortgelijke manier “mishandeld” en daar ontstonden soortgelijke kruisende lijnpatronen. De suggestie dat jij en de eerste Hubble de juiste weergave laat zien en de NASA/ESA foto’s niet is op geen enkele manier hard te maken en alleen aannemelijk als je toch al van een samenzwering uitging.

  Over “dingen” zien op Mars:

  http://m.livescience.com/33331-seeing-things-mars-history-martian-illusions-human-delusions.html

  Over kleuren op Mars:
  http://www.abovetopsecret.com/forum/thread30048/pg1

  en:
  http://marsrovers.jpl.nasa.gov/spotlight/spirit/a12_20040128.html

  Over kleuren van Hubble-foto’s:
  http://heritage.stsci.edu/2000/25/ngc7078supp.html

  0 likes
 35. [quote name=”getreal155″]Deze is misschien iets overtuigender

  https://www.youtube.com/watch?v=gEDu3EX3wOs%5B/quote%5D

  En op deze pagina van NASA laten ze zowel de “oude” (o.a. Hubble) foto’s zien als de nieuwe.

  0 likes
 36. [quote name=”Henk001″][quote name=”getreal155″]Deze is misschien iets overtuigender

  https://www.youtube.com/watch?v=gEDu3EX3wOs%5B/quote%5D

  En op deze pagina van NASA laten ze zowel de “oude” (o.a. Hubble) foto’s zien als de nieuwe.[/quote]

  De Mars foto die hierboven is gebruikt is uit mijn video gekopieerd en komt van mij persoonlijk.

  Er zitten zoals gewoonlijk weer een aantal fundamentele onjuistheden in je verhaal over Mars fotografie.

  De grootste fout is dat er geen ‘normale’ kleuren fotografie apparatuur wordt gebruikt in Mars landers en satelieten.

  0 likes
 37. Over “dingen” zien op Mars:

  http://m.livescience.com/33331-seeing-things-mars-history-martian-illusions-human-delusions.html

  Over kleuren op Mars:
  http://www.abovetopsecret.com/forum/thread30048/pg1

  en:
  http://marsrovers.jpl.nasa.gov/spotlight/spirit/a12_20040128.html

  Over kleuren van Hubble-foto’s:
  http://heritage.stsci.edu/2000/25/ngc7078supp.html%5B/quote%5D

  Je bent niets anders dan een advocaat van gevestigede orde die leugens misleiding verkoopt Henk. Geen enkele poging om ook maar IETS op waarheid te toetsen.

  De Militaire cabal waaronder NASA en ESA vallen planten de illusies en leugens bij de massa om controle te houden.

  Buitenaards leven is overal en in grote overvloed. Hier op aarde en door de gehele cosmos.
  Dat is HET grote geheim dat angstvallig geheim wordt gehouden.

  0 likes
 38. [quote name=”getreal155″][quote name=”Henk001″][quote name=”getreal155″]Deze is misschien iets overtuigender

  https://www.youtube.com/watch?v=gEDu3EX3wOs%5B/quote%5D

  En op deze pagina van NASA laten ze zowel de “oude” (o.a. Hubble) foto’s zien als de nieuwe.[/quote]

  De Mars foto die hierboven is gebruikt is uit mijn video gekopieerd en komt van mij persoonlijk.

  Er zitten zoals gewoonlijk weer een aantal fundamentele onjuistheden in je verhaal over Mars fotografie.

  De grootste fout is dat er geen ‘normale’ kleuren fotografie apparatuur wordt gebruikt in Mars landers en satelieten.[/quote]
  Deze link vergeten:
  http://nssdc.gsfc.nasa.gov/photo_gallery/photogallery-mars.html

  0 likes
 39. [quote name=”getreal155″]

  Je bent niets anders dan een advocaat van gevestigede orde die leugens misleiding verkoopt Henk. Geen enkele poging om ook maar IETS op waarheid te toetsen.

  [/quote]
  De pot verwijt hier de ketel dat ie zwart ziet. Ik laat zien dat NASA de oude Mars-opnames helemaal niet geheim houdt. Ik laat zien hoe verschillen in kleurschakeringen bij amateur en professionele opnames kunnen ontstaan zonder kwade opzet of onderliggende betekenis. Daar tegenover stel je alleen de verdachtmaking dat ik aan e.o.a. samenzwering zou meedoen, maar geen tegenargumenten. Als ik al een advocaat ergens van ben dan is het van wat ik beschouw als de nuchtere feiten. Ik geloof niet in grote samenzweringen, en al helemaal niet als het over mijn vakgebied, de sterrenkunde, gaat.

  0 likes
 40. [quote name=”Freek”][quote name=”Peter II”]Voor een paar weken terug vond ik toevallig een site van de NASA waar de nieuwste foto’ s van mars op stonden, maar dan van bovenaf genomen. Je zag zeer duidelijk op deze zeer scherpe foto’ s allemaal lijnen staan, alsof er wegen op te zien waren. Door dit artikel ben ik opnieuw gaan zoeken naar die foto’ s om jullie die link te geven. Mag je 1x raden… nergens meer te vinden… Ik zou aan willen raden deze sites even goed door te spitten. Soms plaatsen ze foto’ s die kort daarna weer verdwijnen.[/quote]
  Speltip 12: indien je interessante foto’s vindt op internet, bewaar ze dan op je harde schijf zodat je later je verhaal beter kunt onderbouwen.[/quote]

  Freek de bewuste foto’s hen ik inderdaad opgeslagen… Alleen hoe laat ik die zien?

  0 likes
 41. [quote name=”M. Brandenburg”][quote name=”Peter II”]Voor een paar weken terug vond ik toevallig een site van de NASA waar de nieuwste foto’ s van mars op stonden, maar dan van bovenaf genomen. Je zag zeer duidelijk op deze zeer scherpe foto’ s allemaal lijnen staan, alsof er wegen op te zien waren. Door dit artikel ben ik opnieuw gaan zoeken naar die foto’ s om jullie die link te geven. Mag je 1x raden… nergens meer te vinden… Ik zou aan willen raden deze sites even goed door te spitten. Soms plaatsen ze foto’ s die kort daarna weer verdwijnen.[/quote]
  Je bent dus gewoon op de site van NAsa terecht gekomen, alwaar elke foto vrij toegankelijk is tegenwoordig. Waarschijnlijk heb je gwoon op de verkeerde plaats gezocht, of je was misschien wel niet onder de invloed van iets, waardoor je ietsjes helderder denkt dan normaal. Maar als die fotoos op de site van de NASA stonden dan staan ze er nog. Zoals je zelfs bepaalde videos kan vinden van astronouten die dingen buiten de spaceshutle zien die er niet horen te zijn. JA inderdaad die kan je gewoon op de site van NASA vinden. Zelfs dat wordt niet meer verborgen.[/quote]

  Ja inderdaad… de NASA. Je kan meer vinden over hoe de NASA b.v. over Ufo’s denkt. Maar de dingen waar het echt om gaat, dat krijgen we echt niet te zien en te horen.

  0 likes
 42. Zie deze link maar eens brandenburg…

  http://www.nasa.gov/centers/glenn/technology/warp/warpfaq.html

  Allemaal leesvoer

  0 likes
 43. [quote name=”Henk001″][quote name=”getreal155″]

  Je bent niets anders dan een advocaat van gevestigede orde die leugens misleiding verkoopt Henk. Geen enkele poging om ook maar IETS op waarheid te toetsen.

  [/quote]
  De pot verwijt hier de ketel dat ie zwart ziet. Ik laat zien dat NASA de oude Mars-opnames helemaal niet geheim houdt. Ik laat zien hoe verschillen in kleurschakeringen bij amateur en professionele opnames kunnen ontstaan zonder kwade opzet of onderliggende betekenis. Daar tegenover stel je alleen de verdachtmaking dat ik aan e.o.a. samenzwering zou meedoen, maar geen tegenargumenten. Als ik al een advocaat ergens van ben dan is het van wat ik beschouw als de nuchtere feiten. Ik geloof niet in grote samenzweringen, en al helemaal niet als het over mijn vakgebied, de sterrenkunde, gaat.[/quote]

  Linkje naar een artikel dat speciaal voor jou geschreven lijkt.
  http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/bewezen-complotdenkers-hebben-gelijk/

  0 likes
 44. [quote name=”Henk001″][quote name=”getreal155″]

  Je bent niets anders dan een advocaat van gevestigede orde die leugens misleiding verkoopt Henk. Geen enkele poging om ook maar IETS op waarheid te toetsen.

  [/quote]
  De pot verwijt hier de ketel dat ie zwart ziet. Ik laat zien dat NASA de oude Mars-opnames helemaal niet geheim houdt. Ik laat zien hoe verschillen in kleurschakeringen bij amateur en professionele opnames kunnen ontstaan zonder kwade opzet of onderliggende betekenis. Daar tegenover stel je alleen de verdachtmaking dat ik aan e.o.a. samenzwering zou meedoen, maar geen tegenargumenten. Als ik al een advocaat ergens van ben dan is het van wat ik beschouw als de nuchtere feiten. Ik geloof niet in grote samenzweringen, en al helemaal niet als het over mijn vakgebied, de sterrenkunde, gaat.[/quote]

  Het enige dat jij laat zien zijn referenties naar de welbekende NASA excuses en leugens. Nogmaals geen enkel initiatief om bevindingen of feiten te toetsen die NASA tegen spreken.
  Al je verhalen hebben maar 1 doel: Kritiekloos NASA statements verdedigen door mensen plat te gooien met massa’s irrelevante details.

  0 likes
 45. [quote name=”Peter II”][quote name=”Freek”][quote name=”Peter II”]Voor een paar weken terug vond ik toevallig een site van de NASA waar de nieuwste foto’ s van mars op stonden, maar dan van bovenaf genomen. Je zag zeer duidelijk op deze zeer scherpe foto’ s allemaal lijnen staan, alsof er wegen op te zien waren. Door dit artikel ben ik opnieuw gaan zoeken naar die foto’ s om jullie die link te geven. Mag je 1x raden… nergens meer te vinden… Ik zou aan willen raden deze sites even goed door te spitten. Soms plaatsen ze foto’ s die kort daarna weer verdwijnen.[/quote]
  Speltip 12: indien je interessante foto’s vindt op internet, bewaar ze dan op je harde schijf zodat je later je verhaal beter kunt onderbouwen.[/quote]

  Freek de bewuste foto’s hen ik inderdaad opgeslagen… Alleen hoe laat ik die zien?[/quote]

  Je zou me een zeer groot plezier doen als je ze me kon sturen ([email protected])
  Ik zou ze graag willen bestuderen.

  0 likes
 46. [quote name=”Peter II”]Zie deze link maar eens brandenburg…

  http://www.nasa.gov/centers/glenn/technology/warp/warpfaq.html

  Allemaal leesvoer[/quote]

  En allemaal pure misleiding en leugens

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

code rood griep

Loop jij gevaar? Code rood in Nederland!

Het is weer zover. Er heerst een ...

jaar

Vergeet alles wat u hebt gehoord. Ontdek hoeveel kouder het in de afgelopen 200 jaar is geworden in West-Europa

Jaar in jaar uit beweren bekende personen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.