Het Complot

Steden en snelwegen op Mars? (video)

Help ons door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

David Vose laat in onderstaande video zien hoe Mars er volgens hem echt uitziet. Ter vergelijking toont hij foto’s van Mars die door NASA zijn vrijgegeven.

Vanaf het moment dat men ontdekte dat Mars geen ster is maar een planeet, wordt er gespeculeerd over leven op de rode planeet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Vose beweert dat er inderdaad leven is op Mars, iets waar de Amerikaanse schrijver Ray Bradbury vaak over schreef in The Martian Chronicles en zijn collectie korte verhalen getiteld The Illustrated Man.

Volgens Vose zijn we niet alleen in ons zonnestelsel en kunnen op onze buurplaneet steden, snelwegen en bruggen worden gevonden.

Boriska van Mars

Enkele jaren terug kwam de Russische Boris Kiprijanovitsj in het nieuws. Het jongetje zat soms in de lotushouding en vertelde zijn ouders dan over Mars, zonnestelsels en andere beschavingen. Zodra Boris kon praten zei hij dat hij zelf op Mars heeft geleefd.

Hij vertelde ook dat Mars op dit moment bewoond is, hoewel de planeet na een catastrofe het grootste gedeelte van zijn atmosfeer is kwijtgeraakt. De meeste Martianen leven nu in ondergrondse steden, aldus Boriska.

Juliana en vliegende schotels

Ook andere planeten in ons zonnestelsel schijnen minder levenloos te zijn dan algemeen wordt gedacht. In mei 1959 nodigde de toenmalige koningin Juliana contactee George Adamski uit op Paleis Soestdijk.

Adamski gaf aan contact te hebben met wezens van Venus. Die zien er net zo uit als u en ik, zei hij destijds. Juliana was al langer geïnteresseerd in vliegende schotels.

Bron: Thelibertydigest.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Nancy.
Nancy.
10 jaren geleden

Nu weten jullie ook waar het geld naar toe gaat,ze bouwen daar de rijken op mars en hier maar afleiden hehe !!!

max1
max1
10 jaren geleden

Als deze video op werkelijkheid berust heb ik weinig vertrouwen in de ”goede afloop” dat de pas gelanceerde Indiase mars verkenner daadwerkelijk op 24 september 2014 bij de rode planeet aankomt.
Want ik neem aan dat bepaalde organisaties, de foto’s van de Indiase satelliet niet graag gepubliceerd ziet worden. Want dat zou betekenen dat we al jarenlang bedrogen worden. Ik ben dus benieuwd hoe dit af gaat lopen.

AwE130
AwE130
10 jaren geleden

Een officiële pers foto uit 1972 beschrijft structuren op Mars we hebben allemaal zitten slapen terwijl NASA ons voor de gek hield. Wakker worden mensen! Ik denk dat NASA nooit de waarheid uit zichzelf zal vertellen. Ze hebben zoveel uitgevreten dat de honden er geen brood van lusten. Ze jokken omdat de ze iets verborgen proberen te houden.
http://www.awe130.co.uk/index.php/the-latest-news/174-1972-mar-1-mars-geometric-patterns-near-the-martian-south-pole

biko steve
biko steve
10 jaren geleden

Denk je nou echt dat ALS de NASA al iets wil retoucheren dat ze het dan zo slecht Photoshoppen dat elke @#%$#@# het kan herstellen?

Google Mars is een imperfecte fotocollage, net als Google Earth, de foto’s zijn verschillend belicht et, daarom ziet het er soms vreemd uit. Zijn bijverschijnselen geen NASA conspiracy.

Sowieso kan je niet van een lage resolutie blur terug naar een scherpe hoge resolutie foto met detals als “snelwegen” etc.

Back to top button
48
0
We lezen graag je reactie!x