BuitenlandCorona

‘China bereidde zich afgelopen 6 jaar voor op Derde Wereldoorlog met biowapens, waaronder corona’

Help ons door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Chinese wetenschappers hebben zich de afgelopen zes jaar voorbereid op een Derde Wereldoorlog met biologische en genetische wapens, waaronder het coronavirus. Dat blijkt uit een document dat in handen is van Amerikaanse onderzoekers, schrijft de Daily Mail.

Het dossier van de wetenschappers van het Chinese leger gaat over de manipulatie van ziektes om wapens te maken ‘op een manier die nog nooit eerder vertoond is’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Sinds 2015 doet Peking onderzoek naar Sars-coronavirussen als biowapen. Sommigen zijn ervan overtuigd dat het nieuwe coronavirus is ontsnapt uit een lab. De auteurs van het document beweren dat de Derde Wereldoorlog een biologische oorlog zal zijn. In het document staat beschreven hoe je met een biowapen zoveel mogelijk schade kunt aanrichten.

China noteerde als enige G20-land een plus

Inlichtingenagentschappen vermoeden dat corona is ontsnapt uit een lab in Wuhan. De Braziliaanse president Jair Bolsonaro beschuldigde het land afgelopen week nog van het creëren van corona om een chemische oorlog te beginnen.

“Het is een nieuw virus. Niemand weet of het is ontstaan in een lab of omdat iemand een dier heeft gegeten dat hij of zij niet had moeten eten. Maar het is er. Het leger is bekend met chemische en biologische oorlogvoering. Is dit geen nieuwe oorlog? In welk land groeide het bbp het meest? Dat zeg ik niet.” Uit cijfers van de OESO blijkt dat China als enige G20-land een plus noteerde in 2020. De Chinese economie groeide vorig jaar met 2,3 procent.


[Daily Mail]

4.3 51 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Isabeau
Isabeau
2 jaren geleden

Dat gaat nauwelijks over China, eerder over welke labs ingelijfd zijn door billy-the kid-killer gates.
Hij had in 2014 al 3 labs in verschillende landen waar hij miljoenen instopte om mRNA te ontwikkelen. Ook diverse biotanische banken, oa in ijsland waar van elke boom, struik, plant etc DNA, zaden, pitten, enten, stekjes, van alles dus, bewaard wordt.
Om na de totale technocratie voor 499.900.000 overlevenden voor zichzelf en zijn medestanders een soort tuin van eden te herbouwen? En de mens 2.0 zielloos het werk te laten doen..?

Annette
Annette
2 jaren geleden

Ik ben er 100% van overtuigd, dat dit allemaal voorgekookt is. Vanaf het begin heb ik dat zotte verhaaltje over een markt, waar “toevallig” dat “virus” zijn oorsprong zou hebben, niet geloofd. Het was toch ook een beetje te toevallig dat ze kort daarvoor nog een simulatie hebben gehouden over wat er zou gebeuren bij een outbreak. Toeval bestaat niet.
China is inderdaad het enige land dat voordeel heeft gehad van deze hele wereldwijde ellende. Economisch gegroeid en de rest van de wereld in diepe rotzooi. Trouwens, ook de grootste criminelen ter wereld hebben hun vermogen krankzinnig kunnen vermeerderen. Voor de rest is iedereen verliezer geworden, zowel financieel als emotioneel.
Een biologische oorlogvoering is zeer geraffineerd, omdat je alleen mensen raakt en geen natuur, gebouwen en andere zaken. IK heb er maar één woord voor: duivels!
Als slot is het natuurlijk duidelijk dat vanaf dag 1 deze hele zogenaamde pandemie één grote fake was: met een IFR van 0,15% is het nooit meer geweest dan een griep. Ze hebben er alleen een nieuwe naam aan gegeven en verder een psychologische oorlogvoering gevoerd, waarbij helaas het gros van de mensheid in getrapt is.

Edwin Vissers
Edwin Vissers
2 jaren geleden

Armageddon is de definitieve oorlog tussen regeringen op aarde en God. Deze regeringen en hun aanhangers verzetten zich nu al tegen God door te weigeren zich aan zijn bestuur te onderwerpen ( Psalm 2:2 ). De oorlog van Armageddon zal een eind maken aan menselijk bestuur ( Daniël 2:44 ).

Ludger
Ludger
2 jaren geleden

Wat weer een doorzichtig nepnieuws van de mainstream media om verschillende bevolkingsgroepen tegen mekaar op te zetten. Doet me gelijk denken aan het artikel gisteren over Prof. Bob de Wit. Het is helemaal geen nieuw virus, dan zou het bestaan náást de griep. Dit is gewoon nog steeds dezelfde griep en verkoudheidsvirussen met een andere naam. Volgens de niet zo betrouwbare (en kankerverwekkende) PCR test heb ik en velen uit mijn omgeving het ook gehad en het stelde weinig voor. Het gaat alleen maar om het al jaren bestaande plan van o.a. bil keets om een groot deel van de wereldbevolking uit te roeien. Zogenaamd vanwege climatechange en global warming. T’is nog nooit zo koud geweest als nu

Back to top button
93
0
We lezen graag je reactie!x