Financieel

VIDEO: “Belastingheffing door overheid is gelegaliseerde roof”

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Jurist en lijsttrekker van de Libertarische Partij Toine Manders is één van de namen die voorkomt in de Panama Papers. In gesprek met presentatrice en activiste Ancilla Tilia pleit hij voor het afschaffen van belasting omdat hij het een gelegaliseerde vorm van roof vindt.

“Als je eigendommen worden afgenomen onder bedreiging van geweld, zonder dat je schade hebt aangericht, zonder dat je verplichtingen weigert na te komen die je bent aangegaan en bezittingen worden afgenomen dan noemen we dat roof,” zegt Manders. “En dat is precies wat de overheid doet.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De jurist ziet het als zijn morele plicht om zich zoveel mogelijk aan belastingen te onttrekken. Sterker nog: hij zegt dat belasting ontwijken een mensenrecht is.

Hij voelt geen ongemak en schaamte over de onthullingen rond de Panama Papers. “Het échte schandaal betreft de 140 politici die er met hun vriendjes en familieleden in voorkomen,” stelt hij. “Het blijkt maar weer hoe lucratief het is om macht te hebben. Sterker, het is zelfs zó lucratief dat de buitenwereld het kennelijk niet mag weten. Nu willen ze de aandacht verschuiven van zichzelf naar mensen die hun eigen brood hebben verdiend, op een eerlijke manier, en daarover belasting hebben bespaard.”

Een belangrijk programmapunt van de Libertarische Partij is het afschaffen van inkomstenbelasting en belastingheffing via ondernemers.

[Cafe Weltschmerz]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
J@n
J@n
7 jaren geleden

Ter info:

Manders en een medeverdachte worden of werden verdacht van het leveren van illegale trustdiensten, het vormen van een criminele organisatie en het helpen van klanten bij het plegen van strafbare feiten als faillissementsfraude, fiscale delicten en valsheid in geschrifte. Volgens Manders’ partij echter betreft het een complot tegen libertairen.

Tja…….

pietje
pietje
7 jaren geleden

Ik ben 61 jaar oud en ik denk dat het 50 jaar geleden is (hou met te goede ) dat mijn vader (die een eigen huis had gekocht) met de vuist op tafel sloeg na het openen van de post van de (maffia) belastingdienst !! En zei nu moet ik gaan betalen over mijn eigen eigendom dit is absurd ! Dit is mijn huis mijn grond daar moet ik voor betalen ! Toen zei hij de aarde is van iedereen waarom in vredesnaam moeten we betalen voor een plekje op aarde ! Hij had gelijk maar we slikken het allemaal wij zijn lafaards ! Het wordt tijd om terug te eisen van van de aardbewoners is ! Gewoon onze aarde !! Fijn weekend allemaal !

Loki
Loki
7 jaren geleden

Belastingheffing is geen gelegaliseerde roof, HET IS ILLEGALE ROOF.

Het wordt tijd dat de bevolking nu eens leert te begrijpen hoe ze in de maling worden genomen met de “Natuurlijk Persoon”.
Ieder mens die wordt geboren en krijgt meteen het stempeltje natuurlijk persoon opgeplakt.
Dat mag niet omdat de “Natuurlijk Persoon” eigendom is van de mens, dus de overheid doet iets wat in strijd is met de Rechten van de Mens.
Op deze manier vindt de overheid, zonder dat u kennis van zaken heeft omtrent de “Natuurlijk Persoon”, dat u zich erkend heeft voor de “wet”. Let wel de Nederlandse wetgeving is gebaseerd op Natuurlijk Personen en Rechtspersonen en niet op mensen.
De niet bestaande ‘Koninkrijk/Staat der Nederlanden” met zijn wetgeving wordt dus opgedrongen aan mensen en laat deze in het ongewisse door deze niet te informeren hoe dat nu precies zit met de natuurlijk persoon.

GEEN ENKEL MENS heeft in Nederland zijn persoon erkend voor de wet. Het wordt je opgelegd.
Dat is geen democratie maar een dictatuur.

Dus bijna alles wat maar te maken heeft met de Overheid, politie, belasting rechtspraak gebeurd illegaal en in strijd met uw 1ste rechten het UVRM. Daarnaast is het gebruik van de “Persoon” internationaal verboden door de International Law, de hoogste rechtsorde.

Even voor de goede orde;

De Rechtsorde

Kort samen gevat ziet de Rechtsorde er dus zo uit:

1. International Law (UCC, Common Law, Universal Law)
(internationale handel en mensenrechten verdragen en besluiten)
Internationaal Gewoonterecht / ongeschreven recht.
Internationaal Hof voor de Rechten van de Mens te Straasburg
IVBPR, UVRM, EVRM, Handvest voor de Grondrechten van de EU, …..
2. Nederlandse Grondwet (welke voort komt uit het Statuut)
3. Wetten, decreten en ordonnanties (politierechtbanken, …….)
4. De Besluitwetten
5. Koninklijke besluiten
6. Ministeriële besluiten
7. Reglementen en verordeningen.

Het is maar dat u het weet en dat u dit vieze spelletje niet hoeft te accepteren.

Reality Check
Reality Check
7 jaren geleden

Ja…..en dan te bedenken dat we indertijd Alva en de Spanjaarden het land uitknikkerden omdat ze een belasting van TIEN (10) procent in wilden stellen.
Waar is onze GEUZEN mentaliteit gebleven. We zijn allemaal gewillige schapen geworden!

Back to top button
52
0
We lezen graag je reactie!x