Binnenland

8000 mensen lopen mee in verbindingsmars van Police for Freedom in Barneveld: ‘Prachtig!’

Help ons door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vandaag werd in Barneveld de tweede verbindingsmars van Police for Freedom Nederland gehouden. De mars was in eerste instantie aangemeld in Nijmegen, maar werd verboden. Vele duizenden betogers verzamelden zich na een puzzeltocht rond 12.00 uur bij kasteel De Schaffelaar in Barneveld.

Burgemeester Jan Luteijn van de Gelderse gemeente kondigde een noodbevel af. Ter hoogte van de spoorwegovergang tussen de Van Zuijlen van Nieveltlaan en de Burgemeester Kuntzelaan was de ME opgesteld om de demonstranten bij het winkelcentrum vandaan te houden. De betogers wisten door de linie te breken en vervolgden hun weg.

Veteranen als stewards leidden alles in prima banen

De autoriteiten probeerden de mars uit alle macht tegen te houden omdat er ook politieagenten, militairen, veteranen, marechaussees, artsen, verpleegkundigen, ambulancebroeders, psychologen en docenten meeliepen. Als het grote publiek tot de ontdekking komt dat ook deze mensen tegen de coronamaatregelen zijn, zal dat een grote impact hebben op het vertrouwen in het overheidsbeleid. De autoriteiten willen bovendien niet dat mensen zich verenigen omdat zij weten hoe krachtig een gelijkgestemde massa is.


Onder andere theatermaker George van Houts liep mee in de mars. “Ik heb de hele stoet gefilmd, er tegenin lopend. De film duurt 10 minuten. Ik schat 6000 à 8000 wandelaars. Prachtig! Veteranen als stewards leidden alles in prima banen,” zegt hij.

“De Barneveldse politie schrok zich een hoedje en binnen een half uur waren er vijf ME-busjes, tientallen politiewagens en een heuse politiehelikopter. Dat was nergens voor nodig.”

Omroep Ongehoord Nederland maakte onderstaande beelden:

4.6 73 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Yep, 12000 supporters vierden dat Ajax kampioen werd. Cojonatotalitarisme deden ze niet aan. Halsema greep niet in omdat ze bang was dat het uit de hand zou lopen.
Jensen had een terechte opmerking: kennelijk is dat een aantal dat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat er niet wordt ingegrepen.

Echter een totalitaire regiem zal dit spoedig de kop moeten indrukken daar totalitarisme alleen kan drijven op een heterogene geatomiseerde samenleving.

Overigens, a.s. maandag uitspraak kort geding over alle coronatotalitarisme. Het is buigen of barsten.

R W
R W
1 jaar geleden

Burgemeester en agentjes moeten zich de ogen uit hun kop schamen, Ze hadden zich aan moeten sluiten. Gestapotuig.

Aan de organisatie en iedereen die erbij was, top, super bedankt!!

Deppie
Deppie
1 jaar geleden

Dit zijn er niet een paar honderd zoals vandaag in het AD werd gesuggereerd. Er stond natuurlijk wel dat het weer ‘vreselijk’ uit de hand was gelopen. Hoop dat van Houts er een goede verslaggeving van maakt. Las ook in de krant dat er in die regio twee politiemensen met elkaar op de vuist zijn gegaan. Volgens de krant zou het om een geschil in de rationele sfeer gaan, maar ik kreeg bij het lezen van het bericht het gevoel dat het iets te maken kon hebben met Barneveld.
Het systeem kraakt aan alle kanten.

Maria
Maria
1 jaar geleden

Het was fantastisch. Wel jammer van het politie optreden. Er werd zelfs een oude man op een zebrapad door een politiebusje aangereden… puur politie geweld..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

64
0
We lezen graag je reactie!x