Het Complot

Nibiru…? The Movie (video)

Help door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De aanwezigheid van Nibiru of Niburu heeft de laatste jaren voor veel onduidelijkheden en vragen gezorgd.

De nu volgende film geeft duidelijk inzicht in hoe er vanaf het moment dat Nibiru werd ontdekt is gegoocheld met allerlei scenario’s over de aanwezigheid en passage van deze planeet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Sinds 1982 zijn er duidelijke aanwijzingen dat dit hemellichaam in ons zonnestelsel aanwezig is. Nibiru is bekend bij het Vaticaan, de wetenschappelijke gemeenschap, overheden en het leger, die nieuws over de planeet tot nu toe systematisch uit de media hebben gehouden.

Wij hebben de overtuiging dat het object nu absoluut geen gevaar voor ons oplevert. Na de officiële bekendmaking van Nibiru zal ons leven er totaal anders uit gaan zien. Wanneer dit gebeurt hebben wij als mensen zelf in de hand.

Na de magische datum van 21-12-2012 komen velen tot het besef dat er niet langer kan worden toegeleefd naar een volgende datum, maar dat wij mensen nu zelf het initiatief dienen te nemen.

Grote rampen hebben zich niet meer voorgedaan door de interventie van vredelievende buitenaardse intelligenties. Vele honderden miljoenen wereldburgers zijn hiervan op de hoogte.

We hebben nu de mogelijkheid om soeverein te worden en te beseffen dat we galactische wezens zijn. We mogen nu verder evalueren en ontdekken wat het universum verder voor ons in petto heeft. De energetische veranderingen op aarde en de positieve gevolgen hiervan komen in deze video uit 2007 ruimschoots aan bod.

Bron: YouTube/UFOTVstudios

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Knn
Knn
11 jaren geleden

Volgens mij is er niet echt bewijs…sowieso niet in de vorm van foto’s, video opnamen OF zelfobservatie.

kalkin
kalkin
11 jaren geleden

Grote rampen hebben zich niet meer voorgedaan door de interventie van vredelievende buitenaardse intelligenties. Vele honderden miljoenen wereldburgers zijn hiervan op de hoogte.

ik heb nog nooit een alien of voertuig waargenomen gwn een hoax.
spiritualiteit echter..!

Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Schitterende documantaire.En NASA(NAZI) maar FHOTOSHOPPEN!!!Dus remember, alles draait om: “ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE”.

Ruben
Ruben
11 jaren geleden

Is dit een oudere film? er staat me iets van bij dat ik dit al gezien heb! Hoe dan ook denk ik dat je in ieder geval ook deze leuk vind: http://www.thrivemovement.com/

Er is laatste tijd veel info available for those who seek it. Teachings of Ra geeft een hele hoop relatief pure insights. Ik denk dat het voornamelijk aan onszelf zal liggen en onze wil tot ontwikkeling. peace and love

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x