Homepagina » Universum » Christelijke numeroloog stelt de apocalyps uit. Het einde der tijden vindt nu op deze datum plaats
Christelijke numeroloog stelt de apocalyps uit. Het einde der tijden vindt nu op deze datum plaats

Christelijke numeroloog stelt de apocalyps uit. Het einde der tijden vindt nu op deze datum plaats

De christelijke numeroloog die suggereerde dat de wereld op 23 september zou eindigen, heeft nu gezegd dat de apocalyps is uitgesteld.

Tegenover de Washington Post verklaarde David Meade, die claimde dat een mysterieuze planeet in botsing zou komen met de aarde, dat die datum slechts het begin van de eindtijd markeert.

“De wereld eindigt niet, maar de wereld zoals we die kennen zal eindigen,” lichtte hij toe. “Een groot deel van de wereld zal rond het begin van oktober niet meer hetzelfde zijn.”

Geen toeval

Meade voorspelde dat de planeet Nibiru op 23 september op de aarde zou botsen en tot een aantal rampzalige gebeurtenissen zou leiden.

Volgens hem zijn de recente zonsverduistering in de VS en de reeks verwoestende orkanen geen toeval.

Nibiru zou 33 dagen na de totale zonsverduistering te zien zijn, aldus de numeroloog. “Ik heb het hier over astronomie, over de Bijbel,” vertelde hij aan de krant.

Teken

Een andere christelijke groep, die zichzelf Unsealed noemt, claimde dat er een ‘teken’ aan de hemel te zien zou zijn op 23 september.

Een video die de groep over dit proces maakte is al ruim vier miljoen keer bekeken.

Eind augustus zei Meade dat Nibiru tussen 20 en 23 september zichtbaar zou worden. Hij zei dat aanwijzingen hiervoor op de Egyptische piramides en in de Bijbel zijn geschreven.

15 oktober

Hij focust zich nu op een andere datum: 15 oktober 2017. “Dat is de belangrijkste datum van deze eeuw en van dit millennium,” schrijft hij op zijn website.

“Het begin van het einde start nu,” voegt hij toe. “De wereld gaat zeven jaar ellende tegemoet. Er zullen zeven jaar lang catastrofale gebeurtenissen plaatsvinden.”

“Wacht maar tot midden oktober,” klinkt het nog. “Ik denk niet dat je teleurgesteld zult zijn.”

[Daily Mail]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Loki schreef:

  Leuk dat David Meade 15 oktober vermeld, maar dat heeft de gis-meneer niet van zichzelf. In een artikel ruim een maand geleden deelde hij mede dat hij dit had gehoord van een Franse astroloog uit Parijs.
  Meneer doet nu alsof hij dit zelf heeft ontdekt, een teken van een bedrieger.

  Marshall Masters en Nancy Lieder zitten veel beter in de vuurlinie.
  bijna een jaar geleden meldde ik al de datum 23 september en dat daarna Niburu langzaam en tegen het eind van het jaar in zicht zou komen. De 2 bovengenoemde zeggen dit nu ook.

  11 likes
 • Justin schreef:

  Het samenstel van dingen zal veranderen want dat is het een verandering geen vernietiging van de aarde zelf die zal tot onbepaalde tijd blijven bestaan, wel kan het leven OP aarde de veranderingen voelen in de vorm van natuurrampen en/of een soort kill shot vanaf de zon, of een meteorieten regen waar dan ook door veroorzaakt voor mijn part de planeet Niburu. Een derde deel van de aarde zal hierdoor dusdanig te maken hebben dat het op een vernietiging lijkt.
  Van alles wat ik gelezen heb begrijp ik dat we een hoge energieband een ander deel van het universum
  ingaan die maakt dat ons d.n.a zich meer ontwikkelt onze cellen vernieuwt/verjongt en naarmate de tijd verstrijkt in die hoge energie ons op een zeker moment uit het 3D haalt/tranformeert .
  Alles wat we nu meemaken heeft daarmee te maken.
  Wat me ook intrigeert is dat er in de bijbel staat dat ”De zon als een haren zak al worden en haar licht niet meer zal geven en de maan en sterren ook niet ,dat sluit aan bij de belofte ;”zie ik maak een NIEUWE HEMEL en een ”nieuwe” aarde en daar zal rechtvaardigheid wonen ,geen ziekte geen dood geen rouw zal er meer zijn, de vroegere dingen zijn voorbij gegaan”..er zullen dus inderdaad nieuwe planeten te zien zijn
  De aarde zal als het ware geschoond worden sowieso van alles wat laag in trilling is en dat wil blijven ,bv de Cabal/elite (machtshonger onderdrukking /uitbuiting etc)
  De tijd van duisternis loopt op het eind .de bevrijding is in zicht.
  Ja we leven in de eindTIJD,.. tijd zal ophouden te bestaan, in de hogere dimensies/trilling/energie is geen tijd. Dus ja het EINDE DER TIJDEN klopt exact.

  21 likes
  • Sander schreef:

   Justin,

   What the f*ck did you smoke?

   9 likes
  • Christgalactic schreef:

   Beste,

   Ik weet niet of jij de juiste perceptie over “tijd” hebt; tijd is namelijk dynamisch.
   Zie Johan Oldenkamp voor een betere perceptie inzake tijd.

   Namaste

   0 likes
  • Berend Logtenberg schreef:

   De wereld draait door en en vergaat sowieso nog lang niet.

   Voor wie de bijbel goed leest KOMT de Heere Jezus Christus ÉÉRST op de wolken van de hemel.
   En dan zullen alleen maar de doden in Christus ontslapen heiligen opstaan en wij die nog leven Hem tegemoet gaan in de lucht om eeuwig bij Hem te zijn.

   1Thessalonicenzen 4 & 5.

   Dit kan ieder moment plaats vinden.

   Dan krijg je 7 jaren van grote verdrukking voor Israël en de oordelen van God over de wereld.

   De 1e helft van de grote verdrukking voor Israël is van vrede vrede geen gevaar.

   Dan wordt ook de tempel van God in Jeruzalem herbouwt en de offerdienst van Israël hervat.

   Dat is de 1e 3.5 jaar.

   De 2e helft van de grote verdrukking voor Israël wordt zwaar.

   De offerdienst van Israël wordt dan stop gezet én de antichrist zetelt zich dan in de tempel van God in Jeruzalem.

   En dan grijpt God Zelf in.

   Dan komt het 1000 jarig vrede rijk waarin de satan gebonden is en Jezus Christus Koning is en wij met HÉM zullen regeren.

   Na die 1000 jaren zal de satan nog een korte tijd los gelaten om de mensheid weer met grote leugens te verleiden die voor de schijn hebben mee gedaan.

   Dan heb je het grote eindoordeel pas.
   Openbaringen 20.

   En dan komt er de NIEUWE HEMEL, EN EEN NIEUWE AARDE.

   Dáár op zal dan pas het Nieuwe Jeruzalem nederdalen van uit de hemel.

   Zegen en groet van BEREND Logtenberg.

   0 likes
   • Justin schreef:

    Goedendag B .L Dank je voor de reactie
    Het is alleen wel het Hemelse Jeruzalem.
    Klopt eerst zal er vrede en zekerheid klinken over de aarde vooraleer het.e.e.a zal plaatsvinden.
    En na die 1000 jaar zal het aantal als de zandkorrels der zee zijn die het ondanks het vrederijk alsnog niet gaan redden.
    We hebben nog lang te gaan 🙂

    0 likes
 • Aradhel schreef:

  “Nibiru zou 33 dagen na de totale zonsverduistering te zien zijn, aldus de numeroloog.”

  Heel bijzonder dat ik alweer het nummer 33 voorbij zie komen. dit is een belangrijk nummer in de vrijmetselarij. In de Vrijmetselarij is de 33e graad de hoogste orde van de Schotse Ritus. Pas nog haalde de VVD bij de 2e kamerverkiezingen in maart 33 zetels, net zoals de partij van mutti Merkel – CDU/CSU – afgelopen zondag 33% procent haalde. En Macron haalde 66 %procent bij de Franse verkiezingen vorig jaar. Bangmakerij, niets meer en niets minder. En die orkanen en overstromingen? HAARP!!!! Er wordt wat af gemanipuleerd door the povers that be de laatste tijd.

  8 likes
  • Hawks schreef:

   En waarom zijn juist deze feiten interessant? Ik bedoel: ik reed vandaag even 33 km/uur. Waarom haalt dit jouw lijstje niet? En waarom tel je Macron dubbel?

   8 likes
   • Aradhel schreef:

    Beste @Hawks, verdiep je eens in de vrijmetselarij/deep state en het gechoogel #numerelogie. Rutte, Trump, Merkel, Macron cs….. the’re all puppets on a string!

    4 likes
    • Hawks schreef:

     Hoi Aradhel,

     Zojuist gedaan, dat verdiepen. Alfabet gemaakt, numertjes toegekend aan de letters, en dan de namen van Rutte, Trump, Merkel en Macron (hun volledige geboortenamen) geassacieerd. Nou, ze komen niet eens in elkaars buurt. Ook niet als je de modulo 9 methode toepast, maar dan kom je ook niet eens uit op 33 (logisch). Dus, welk systeem gebruik jij om je conclusie te onderbouwen dat er een numerologisch verband bestaat tussen deze mensen, anders dan de zetel verdeling, en percentages, waarven je er eentje arbitrair verdubbeld?

     Dan, als je het numerologish belang van 33 opzoekt, dan kom ik veel, heel veel verschillende en elkaar contrasterende duidingen tegen. Ik gaf het op een verband tussen al die duidingen te vinden na 33 pogingen (grapje, mag toch wel?).

     2 likes
  • Aradhel schreef:

   De laaste zin moet zijn “Er wordt wat af gemanipuleerd door the powers that be de laatste tijd.”

   3 likes
  • Mika schreef:

   33 verstappen confirmd

   0 likes
 • Henk schreef:

  Net als na de ‘Maya-eindtijd’ zijn er dit keer zeker wel dingen veranderd. Ik geloof niet dat de aarde zal vergaan, wel geloof ik dat de aarde nu andere punten van verlichting heeft welke andere volkeren de kans geeft om te shinen. Ieder volk, ieder rijk komt op en verdwijnt. Net als de seizoenen komen en gaan. Zo hebben de Egyptenaren hun moment gehad, de boedisten, de Duitsers, de Maya, de Mesopotamiërs, ect…

  We zien de machtsbalans verschuiven op aarde. De joden krijgen steeds minder macht, de EU faalt, USA staat op instorten.

  16 likes
  • Hawks schreef:

   Hoezo faalt de EU? De enige reden waarom (de voorlopers van) de EU is (zijn) opgericht is voorkomen van oorlog tussen de aangesloten lidstaten door economische samenwerking. Volgens mij is het daar prima in geslaagd.

   4 likes
 • Marquez schreef:

  Hoe noem je zo’n ziekte die die man heeft?

  6 likes
 • Arwijn schreef:

  Alsjeblieft zeg, geloof je het zelf?

  13 likes
 • Mike schreef:

  Anton Teuben schreeuwde in 2012 al dat iedereen eten moest inslaan, omdat de wereld zou vergaan, de euro zou klappen, de aliens zouden komen en meer ellende… Inmiddels is mijn ingeslagen voer bedorven. Al die gasten, inclusief Teuben, die het zogenaamd allemaal weten zijn onrustzaaiers. Aandachtsgeile psychopaten.

  6 likes
  • Oskaar schreef:

   Volgens mij is Teuben inmiddels raaskallen en schuimbekkend in dubbele dwangbuis afgevoerd naar, voor hem veiliger oorden.
   De streng beveiligde gesloten inrichting..

   2 likes
 • marcelleke schreef:

  En dat men zulke mensen los laat rondlopen …

  6 likes
 • Michel schreef:

  Die God toch! Hij kan het niet laten…Constant druk in de weer om de mensheid te vernietigen ( strookt niet helemaal met zijn boodschap van naastenliefde, maar laten we daar zeker niet over vitten!); door Zijn drukke Hemelse Agenda wordt het Evenement nu verplaatst naar 15 oktober; tickets voor het Schouwspel bij mij verkrijgbaar (ik ben namelijk een undercover apostel), inclusief luxesuite in mijn zelfgebouwde Ark, die daarna ten hemel zal opgenomen worden (en hopelijk niet zal botsen met Nibiru)

  6 likes
 • nimrod14 schreef:

  ik moet toegeven het zijn rouwdouers ze geven maar niet op ze verschuiven het gewoon een beetje Ik vraag me af of ze nou een keer door hebben dat ze zich volledig belachelijk maken

  5 likes
 • Shockley schreef:

  Er gebeurt altijd wel iets op 15 oktober…Zal vast wel iemand een feestje geven vanwege zijn of haar verjaardag. Maar laat mij eens raden, deze gast zeker op 16 oktober zeggen ‘Ik heb me vergist, met kerst zien wij Niburu in vol ornaat en nodigt god alle gelovigen uit voor de verjaardag van zijn zoon’….Zucht

  5 likes
 • Earthaxis schreef:

  Lijkt wel of hij zich erop verheugd. Kinds en slecht onderbouwd.

  4 likes
 • Maarten V schreef:

  En dan wordt het 15 november en daarna schuiven ze het op naar 15 december en daarna schuiven…

  Zelfs mijn reacties op deze steeds wederkerende “einde-der-tijden” of de “overgang” beginnen hetzelfde te klinken. Ik hou het hier bij: ‘Verzinsels van een godvrezend brein die de wetenschap benadert vanuit bijbelteksten, dat wat niet op ratio en logica is berust’.

  ─Uiteraard heb je van die schurkenstaten (in het Midden-Oosten, Amerika, Rusland, Noord-Korea,…) die de wereld maar al te graag zien branden om hun macht en kracht te bevredigen. Bij hen zit ook het grote gevaar voor het welzijn van de planeet en dus niet bij een of ander onzichtbare planeet die plotseling op een dag tevoorschijn komt zonder dat enige wetenschapper met een telescoop het zag komen.─

  4 likes
 • A W Reijersen van Buuren schreef:

  Er werden gouden schalen in de lucht gezien in het Midden-Oosten en dan zijn er plotseling ziektes waarvan sommige dodelijk zijn. Trekvogels komen over in dat gebied (en poepen dat het een lieve lust is en die poep is vaak besmet met ziektes) en dan zien ze ook nog gouden schalen in de lucht en die gouden schalen in de lucht veroorzaken dood en verderf stellen de schrijvers. Het zal wel zo zijn dat die inzittenden van die gouden schalen aan het observeren zijn wat of er gebeurt.

  4 likes
 • wolfje schreef:

  van uitstel komt afstel

  4 likes
 • Coldshot schreef:

  @ hawk De Eu faalt wel degelijk, Einde democratie, vrijheids beperking, big brother, armoe, ellende daklozen, oorlog uitlokking met rusland, false flag attacks, verdeel en heers, opkomst neo nazi’s en sterk verminderde verdraagzaamheid (gevolg van draconische bezuinigingen tbv de zelfverrijkende elite). enz enz

  2 likes
  • Hawks schreef:

   Laten we het maar eens zijn dat we het met elkaar oneens zijn. Feit is en blijft dat de EU is opgericht om oorlogen op het Europese continent te voorkomen door economische samenwerking. En geen van de aangesloten lidstaten hebben met elkaar oorlog gevoerd. Conclusie: doel behaald en niet gefaald.

   De dingen die jij benoemt zijn meningen, of althans niet of nauwelijks meetbaar:
   Einde democratie > Franco? Caucescu?
   armoe > https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_landen_naar_bbp_per_hoofd_van_de_bevolking
   opkomst neo nazi’s > USA?
   … bijvoorbeeld

   1 likes
  • Maarten V schreef:

   (@ Coltshot) Ook zonder de EU zou Europa falen. Ik ben er zeker van dat wanneer Nederland (of België) er uitstapt veel meer zal verliezen dan met de EU. Er komt bijvoorbeeld geen Europees geld meer binnen. Minder samenwerking. Meer conflicten. Natuurlijk zal het niet tot een oorlog leiden zoals de twee WO’s in het verleden.

   Uiteraard is het probleem de vluchtelingenstroom van niet-Europese mensen naar Europa. Deze mensen willen vooral naar het niet-EU-gezinde Groot-Brittannië gaan. En ja. We moeten de buitengrenzen van Europa strenger bewaken.
   Eigenlijk moeten we juist Europees’er gaan denken in plaats van nationalistisch. Echter is het onder andere de taalbarrière het grote probleem. In België is taal dat Vlamingen en Walen van elkaar scheidt. De EU in ieder geval zal niet de VS’E’ worden zoals de VS in Amerika. Maar we moeten de vooroordelen (in veel gevallen fake news) moeten laten vallen. En de grote landen als Duitsland en Frankrijk moeten hun macht gelijk stemmen let de kleinere landen.

   Waar ik sinds het begin van de EU altijd bezorgd van was is de te snelle uitbereiding. We hadden het bij 12 landen moeten blijven en daarmee eerst stabiliteit streven voordat we uitbreidden.
   Nu spreekt men over om en Europa met twee snelheden te bouwen. Tja. Er is weinig ander alternatief. Tenzij de EU afschaffen en lange wachtrijen aan de landgrenzen, minder geld voor projecten en uit de hand lopen van de wisselkoersen (als de Euro verdwijnt) etc… er wilt bij nemen.

   0 likes
 • garriet60 schreef:

  kunnen ze deze eikel al niet vast op ruimen op het vuilstort .

  2 likes
 • Sjaak afhaak schreef:

  Tja.
  Verkoopcijfers van z’n boek nog niet gehaald.
  om nog maar wat dommerikken te overtuigen z’n boek te lezen heeft Meade de datum maar aangepast.

  2 likes
 • Yoepie schreef:

  OEPS … vergeet nieuws er bij te voegen
  En zoals ook in de bijbel staat er is niets nieuws onder de zon, ga ik jullie groeten jonge lui!

  1 likes
 • Maarten V schreef:

  15 oktober is het de laatste dag van de traditionele Jeneverfeesten in mijn stad. Vele mensen zullen zich goed vermaken op dat moment en de volgende dag met een kater rondlopen. Dat staat al vast.

  1 likes
 • leon*** schreef:

  openbaring 17 Het beest dat u gezien hebt, was en is niet; en het zal opkomen uit de afgrond en naar het verderf gaan. En zij die op de aarde wonen, van wie niet vanaf de grondlegging van de wereld de naam geschreven staat in het boek des levens, zullen zich verwonderen als zij het beest zien, dat was en niet is, hoewel het er toch is.

  want het beest werd ook weer daarvoor vergeleken met de draak die het derde deel der sterren mee trok.
  snappen jullie het nog ik wel .

  1 likes
  • Hawks schreef:

   Zacharia 5:

   En ik hief mijn ogen weder op, en ik zag; en ziet, een vliegende rol. En Hij zeide tot mij: Wat ziet gij? En ik zeide: Ik zie een vliegende rol, welker lengte is van twintig ellen, en haar breedte van tien ellen. Toen zeide Hij tot mij: Dit is de vloek, die uitgaan zal over het ganse land; want een iegelijk, die steelt, zal van hier, volgens denzelven vloek, uitgeroeid worden; desgelijks een iegelijk, die valselijk zweert, zal van hier, volgens denzelven vloek, uitgeroeid worden. Ik breng dezen vloek voort, spreekt de Heere der heirscharen, dat hij kome in het huis van den dief, en in het huis desgenen, die bij Mijn Naam valselijk zweert; en hij zal in het midden zijns huizes overnachten, en hij zal het verteren, met zijn houten en zijn stenen.

   Ik bedoel maar…

   0 likes
 • lezertje schreef:

  Ja Nee, ‘t was de afgelopen zeven jaar natuurlijk toppie! Wat een sukkel is dit zeg….

  1 likes
 • Hawks schreef:

  15 Oktober? Dammit, had me zo verheugd op Sinterklaas. Vervelend om de surprise al op 15 Oktober te krijgen, spoils the fun.

  0 likes
 • Yoepie schreef:

  Volgens mij, als ik de reacties lees, zijn jullie nogal teleurgesteld dat er niet iets naast je deur gebeurd.
  Waarom gaan jullie niet alvast naar die omgevingen toe! Of je gaat wachten tot na de immigratie explosie.
  Dan zal Europa aan de beurd zijn.
  Want wat niet gezien word, is dat de rampen over de hele scala steeds sneller en groter worden.
  En de vrouw die moet baren zal straks ook nog een rol gaan spelen. En dat heeft waarschijnlijk met Jerusalem te maken.

  Elk die de bijbel (het sprookjesboek) volgt zal als de wil hem gegeven word, zal het boek langzaam ontvouwen. Elk die geen interesse heeft zal het NIET snappen. Een aanname is dat God een experiment aan het doen/maken is naar de perfecte mens. Een mens die naar zijn evenbeeld is. Het is gestart met de eerste Adam en Eva, Noach was de 7de Adam en de Heere Jezus is de tweede mens. De nieuwe Koning van Jerusalem op de nieuwe Aarde en Hemel. Dit tijdbeeld gaat over (wat men denkt) ca 220.000 jaar. Om de nieuwe mens te maken moest Jezus sterven in Jerusalem, waardoor god zijn bloed kon vermengen met het bloed van Jezus. De Joden konden dit niet hebben en hebben zich hierdoor van god afgekeerd. En dat is wat deze rommel laatste 300jaar die nu op wereld gebeurd de oorzaak van. Even voor de duidelijkheid. Joden zijn gods kinderen en Christenen zijn Jezus zijn kinderen. Ze belijden allebei een andere religie.

  Btw, misschien kunnen jullie het niet geloven. Bij velen en hebben nog een ooglapje voor. Maar de joden weten dit en daardoor kunnen ze graancirkels maken! En eigenlijk gezegd hebben ze de geheimen van deze wereld doorgrond. Maar de joden hebben de eindtijd nog niet bereikt, de rest van de volken wel. Maar wij mensen wonen onder de tent van god en dit is inderdaad een matrix. De server ruimte staat buiten de matrix. Ook dit staat in de bijbel!
  En zoals ook in de bijbel staat er is niets onder de zon, ga ik jullie groeten jonge lui!

  0 likes
  • A W Reijersen van Buuren schreef:

   Adam is een verbastering van het Afrikaanse woord Ha Dame = De Dame. Een Dame is een vrouw die een rijke man als partner kiest. Eva is een Oost-Afrikaans woord dat vrouw van de liefde betekent en zij kiest een man die ze leuk vindt. De Adampjes en de Evaatjes leven gezamenlijk in dorpen in Afrika, in dit geval in gebieden waar weinig regen valt, terwijl de mannen van het dorp met hun vee achter de regens aan gaan om het vee in leven te houden. De schrijver van het verhaal van Adam en Eva heeft de klok horen luiden maar weet niet waar de klepel hangt. Blijkbaar begreep de schrijver niet waar de mannen waren en of er mannen waren.

   0 likes
 • Pascal schreef:

  Hoe verberg ik een planeet ????? doormiddel van lasers !!!
  Een interessant artikel , daar staat alleen in hoe wij onze planeet voor aliens kunnen verbergen , maar wie zegt dat ze het niet gebruiken om planeten voor ons te verbergen .. vandaar veel chemtrails (voor een Mega IMAX bioscoop )
  https://www.space.com/32423-laser-cloak-could-hide-earth-from-aliens.html

  0 likes
 • M.Coolen schreef:

  13 oktober 2017. Precies 100 jaar na het fameuze zonnenwonder in Fatima, Portugal, in 1917 waar 80.000 mensen getuige van waren. Verdiep u eens in de impact daarvan in deze tijd. Ermee samenhangend is het derde geheim van Fatima.

  0 likes
 • Johan Alphons schreef:

  Ik heb me vergist, het was niet 23 september 2017 maar 23 december, mea culpa voor dit ene letterje en we hebben weer 3 maanden uitstel in doomdenken.

  0 likes
 • Sparkie schreef:

  Je zal maar gelovig zijn, wat een stelletje zielige randfiguren.

  0 likes
 • Rene Strobos schreef:

  Nou …ik ben benieuwd …
  Het is nu 00:00…. in de nacht van 14/15 oktober ..
  kijken of we de 24 volgende uren het redden ..

  0 likes
 • x

  Check Also

  coronavirus

  Ik sta midden in een apocalyps. Dit zeggen mensen in Wuhan over de uitbraak van het coronavirus

  China heeft in verband met het dodelijke ...

  klimaatapocalyps

  VN-klimaatpanel IPCC valt door de mand. Zo werd de klimaatapocalyps gepland

  Klimaatonderzoekers tonen aan dat het alarm over ...

  >