Universum

Christelijke numeroloog stelt de apocalyps uit. Het einde der tijden vindt nu op deze datum plaats

Help door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De christelijke numeroloog die suggereerde dat de wereld op 23 september zou eindigen, heeft nu gezegd dat de apocalyps is uitgesteld.

Tegenover de Washington Post verklaarde David Meade, die claimde dat een mysterieuze planeet in botsing zou komen met de aarde, dat die datum slechts het begin van de eindtijd markeert.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“De wereld eindigt niet, maar de wereld zoals we die kennen zal eindigen,” lichtte hij toe. “Een groot deel van de wereld zal rond het begin van oktober niet meer hetzelfde zijn.”

Geen toeval

Meade voorspelde dat de planeet Nibiru op 23 september op de aarde zou botsen en tot een aantal rampzalige gebeurtenissen zou leiden.

Volgens hem zijn de recente zonsverduistering in de VS en de reeks verwoestende orkanen geen toeval.

Nibiru zou 33 dagen na de totale zonsverduistering te zien zijn, aldus de numeroloog. “Ik heb het hier over astronomie, over de Bijbel,” vertelde hij aan de krant.

Teken

Een andere christelijke groep, die zichzelf Unsealed noemt, claimde dat er een ‘teken’ aan de hemel te zien zou zijn op 23 september.

Een video die de groep over dit proces maakte is al ruim vier miljoen keer bekeken.

Eind augustus zei Meade dat Nibiru tussen 20 en 23 september zichtbaar zou worden. Hij zei dat aanwijzingen hiervoor op de Egyptische piramides en in de Bijbel zijn geschreven.

15 oktober

Hij focust zich nu op een andere datum: 15 oktober 2017. “Dat is de belangrijkste datum van deze eeuw en van dit millennium,” schrijft hij op zijn website.

“Het begin van het einde start nu,” voegt hij toe. “De wereld gaat zeven jaar ellende tegemoet. Er zullen zeven jaar lang catastrofale gebeurtenissen plaatsvinden.”

“Wacht maar tot midden oktober,” klinkt het nog. “Ik denk niet dat je teleurgesteld zult zijn.”

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

52 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nimrod14
nimrod14
6 jaren geleden

ik moet toegeven het zijn rouwdouers ze geven maar niet op ze verschuiven het gewoon een beetje Ik vraag me af of ze nou een keer door hebben dat ze zich volledig belachelijk maken

Henk
Henk
6 jaren geleden

Net als na de ‘Maya-eindtijd’ zijn er dit keer zeker wel dingen veranderd. Ik geloof niet dat de aarde zal vergaan, wel geloof ik dat de aarde nu andere punten van verlichting heeft welke andere volkeren de kans geeft om te shinen. Ieder volk, ieder rijk komt op en verdwijnt. Net als de seizoenen komen en gaan. Zo hebben de Egyptenaren hun moment gehad, de boedisten, de Duitsers, de Maya, de Mesopotamiërs, ect…

We zien de machtsbalans verschuiven op aarde. De joden krijgen steeds minder macht, de EU faalt, USA staat op instorten.

Earthaxis
Earthaxis
6 jaren geleden

Lijkt wel of hij zich erop verheugd. Kinds en slecht onderbouwd.

Marquez
Marquez
6 jaren geleden

Hoe noem je zo’n ziekte die die man heeft?

Back to top button
52
0
We lezen graag je reactie!x