Buitenaards

Foto’s van ‘aliens in Roswell’ op 5 mei getoond in Mexico-Stad

Help mee door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De aankondiging van een conferentie over foto’s uit Roswell heeft voor beroering gezorgd. Mensen zijn benieuwd of de foto’s laten zien wat er in 1947 werkelijk is gebeurd in het Amerikaanse plaatsje. Dat meldt de Houston Chronicle.

De foto’s, die volgens experts authentiek zijn, worden op 5 mei aanstaande getoond in het Auditorio Nacional in Mexico-Stad. Via internet kan het programma live worden gevolgd. In de conferentieruimte is plek voor 10.000 bezoekers.

Volgens de blog A Different Perspective zullen ook astronaut Edgar Mitchell, de zesde man op de maan, en Roswell-onderzoekers Tom Carey en Don Schmitt een praatje houden tijdens de bijeenkomst.

Foto's van 'aliens in Roswell' op 5 mei getoond in Mexico-Stad
21 procent van de Amerikanen zegt dat de overheid de waarheid over Roswell verborgen houdt.

De Mexicaanse journalist en ufoloog Jaime Maussan besteedt op de website van zijn televisieprogramma Tercer Milenio de nodige aandacht aan de foto’s. Het zou gaan om foto’s van een buitenaards wezen dat in de buurt van Roswell is neergekomen en vervolgens door het Amerikaanse leger is meegenomen, schrijft de website Mysteriousuniverse.

Volgens diverse bronnen werden de kiekjes in 1989 ontdekt op een zolder van een woning in Arizona. De oorspronkelijke eigenaars zouden Bernard en Hilda Ray zijn geweest, hoogopgeleide mensen met ‘veel connecties’.

Bernard Ray was als geoloog werkzaam rond de olievelden in de buurt van Roswell. Hij was voorzitter van het American Institute of Petroleum Geologists in Texas en New Mexico. Hilda Ray was advocaat en privépiloot. Na 1947 zegde Bernard zijn lidmaatschap op en stopte hij met publiceren.

[Chron]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x