Homepagina » Buitenaards » Foto’s van ‘aliens in Roswell’ op 5 mei getoond in Mexico-Stad
Foto's van 'aliens in Roswell' op 5 mei getoond in Mexico-Stad

Foto’s van ‘aliens in Roswell’ op 5 mei getoond in Mexico-Stad

De aankondiging van een conferentie over foto’s uit Roswell heeft voor beroering gezorgd. Mensen zijn benieuwd of de foto’s laten zien wat er in 1947 werkelijk is gebeurd in het Amerikaanse plaatsje. Dat meldt de Houston Chronicle.

De foto’s, die volgens experts authentiek zijn, worden op 5 mei aanstaande getoond in het Auditorio Nacional in Mexico-Stad. Via internet kan het programma live worden gevolgd. In de conferentieruimte is plek voor 10.000 bezoekers.

Volgens de blog A Different Perspective zullen ook astronaut Edgar Mitchell, de zesde man op de maan, en Roswell-onderzoekers Tom Carey en Don Schmitt een praatje houden tijdens de bijeenkomst.

Foto's van 'aliens in Roswell' op 5 mei getoond in Mexico-Stad

21 procent van de Amerikanen zegt dat de overheid de waarheid over Roswell verborgen houdt.

De Mexicaanse journalist en ufoloog Jaime Maussan besteedt op de website van zijn televisieprogramma Tercer Milenio de nodige aandacht aan de foto’s. Het zou gaan om foto’s van een buitenaards wezen dat in de buurt van Roswell is neergekomen en vervolgens door het Amerikaanse leger is meegenomen, schrijft de website Mysteriousuniverse.

Volgens diverse bronnen werden de kiekjes in 1989 ontdekt op een zolder van een woning in Arizona. De oorspronkelijke eigenaars zouden Bernard en Hilda Ray zijn geweest, hoogopgeleide mensen met ‘veel connecties’.

Bernard Ray was als geoloog werkzaam rond de olievelden in de buurt van Roswell. Hij was voorzitter van het American Institute of Petroleum Geologists in Texas en New Mexico. Hilda Ray was advocaat en privépiloot. Na 1947 zegde Bernard zijn lidmaatschap op en stopte hij met publiceren.

[Chron]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

ruimtesignaal

Harvard-prof: Dit ruimtesignaal is mogelijk van een buitenaardse beschaving

Eerder deze maand kondigden Canadese onderzoekers aan ...

>