Homepagina » Buitenaards » Foto’s van ‘aliens in Roswell’ op 5 mei getoond in Mexico-Stad
Foto's van 'aliens in Roswell' op 5 mei getoond in Mexico-Stad

Foto’s van ‘aliens in Roswell’ op 5 mei getoond in Mexico-Stad

De aankondiging van een conferentie over foto’s uit Roswell heeft voor beroering gezorgd. Mensen zijn benieuwd of de foto’s laten zien wat er in 1947 werkelijk is gebeurd in het Amerikaanse plaatsje. Dat meldt de Houston Chronicle.

De foto’s, die volgens experts authentiek zijn, worden op 5 mei aanstaande getoond in het Auditorio Nacional in Mexico-Stad. Via internet kan het programma live worden gevolgd. In de conferentieruimte is plek voor 10.000 bezoekers.

Volgens de blog A Different Perspective zullen ook astronaut Edgar Mitchell, de zesde man op de maan, en Roswell-onderzoekers Tom Carey en Don Schmitt een praatje houden tijdens de bijeenkomst.

Foto's van 'aliens in Roswell' op 5 mei getoond in Mexico-Stad

21 procent van de Amerikanen zegt dat de overheid de waarheid over Roswell verborgen houdt.

De Mexicaanse journalist en ufoloog Jaime Maussan besteedt op de website van zijn televisieprogramma Tercer Milenio de nodige aandacht aan de foto’s. Het zou gaan om foto’s van een buitenaards wezen dat in de buurt van Roswell is neergekomen en vervolgens door het Amerikaanse leger is meegenomen, schrijft de website Mysteriousuniverse.

Volgens diverse bronnen werden de kiekjes in 1989 ontdekt op een zolder van een woning in Arizona. De oorspronkelijke eigenaars zouden Bernard en Hilda Ray zijn geweest, hoogopgeleide mensen met ‘veel connecties’.

Bernard Ray was als geoloog werkzaam rond de olievelden in de buurt van Roswell. Hij was voorzitter van het American Institute of Petroleum Geologists in Texas en New Mexico. Hilda Ray was advocaat en privépiloot. Na 1947 zegde Bernard zijn lidmaatschap op en stopte hij met publiceren.

[Chron]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

corona

Coronasterfte keldert nadat deze wereldstad ivermectine inzet

Een initiatief om in Mexico-Stad ivermectine voor ...

mexico-stad

In Mexico-Stad krijgen coronapatiënten sinds 29 december ivermectine. Dit zijn de cijfers

Patiënten die positief testen op corona worden ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x