Universum

Passage ISON vanaf nu rechtstreeks te volgen

Help door dit met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen kunnen de passage van ISON bij de zon vanaf nu rechtstreeks volgen. We weten inmiddels door de prachtige geometrische patronen en de graancirkels dat dit een speciaal celestial object is.

Als we de geometrie van ISON vertalen in energie en bewustzijn voelen we innerlijk dat we ons kunnen voorbereiden op de mooiste sprong in bewustzijn.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Geometrie en elektromagnetische velden hebben een effect op ons en de aarde, wat vervolgens weer een effect heeft op de mensheid.

ISON zal in de weken voor kerstmis wellicht de hemel oplichten. In de vroege ochtend zal het vanuit Nederland gezien daarom mogelijk lijken alsof de Bijbelse Ster van Bethlehem te zien is.

Passage van ISON rechtstreeks te volgen

ISON wordt sinds afgelopen nacht waargenomen door het zonneobservatorium SOHO. De beelden van de sonde verschijnen direct op internet, waardoor de ontwikkelingen zo goed als live zijn te volgen.

Regelmatig stuurt SOHO foto’s naar de aarde, die online worden gezet door NASA. Ook de STEREO-sondes houden ISON in de gaten. In onderstaande video is ISON gedurende een periode van vijf dagen te volgen.

Gerelateerd:

  

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Aardebewoner
Aardebewoner
10 jaren geleden

Deze komeet wordt weer geweldig opgeklopt. Kometen zijn heel normaal in het zonnestelsel.

365Y
365Y
10 jaren geleden

Graan cirkels … tja “men” kan er van alles bij gaan zoeken .., de uitleg en betekenis verklaren.. maar misschien bijt deze slang zich in zij eigen staart en is het misschien niks anders dan een simpele aanvulling van een groter creatief draaiboek in handen van the few who have all the answers… Huuu ?

Quasar
Quasar
10 jaren geleden

Wat is dat stipje op 14 seconden wat onder de komeet door gaat??? Het is het enige stipje wat beweegt of is dit een andrre planeet of maan???

octavium
octavium
10 jaren geleden

“We weten inmiddels door de prachtige geometrische patronen en de graancirkels dat dit een speciaal celestial object is”

Nou heeeel speciaal, gelukkig wordt er in het artikel niet gezegd dat het een ruimteschip met aliens is.

Enige speciale is dat deze komeet wat dichterbij komt en wat meer licht weerkaatst. Uiteindelijk is het niet meer dan een brok steen van een paar km diameter.

Heel speciaal om hopelijk straks voorbij te zien komen en hopelijk verbrand/verplintert ISON niet in de rondgang om de zon.
Maar om er nou allemaal speciale krachten aan toe te kennen…

Hooguit massa hysterie opwekkend

Back to top button
67
0
We lezen graag je reactie!x