Homepagina » Mens en Dier » Christian Bale bedankt Satan tijdens Golden Globes voor inspiratie rol Dick Cheney. Zie hier de beelden
Christian Bale bedankt Satan tijdens Golden Globes voor inspiratie rol Dick Cheney. Zie hier de beelden
Foto: Tony Webster Wikimedia Commons

Christian Bale bedankt Satan tijdens Golden Globes voor inspiratie rol Dick Cheney. Zie hier de beelden

In de nacht van zondag op maandag vond in de Verenigde Staten de 76e uitreiking van de Golden Globes plaats.

Christian Bale kreeg een beeldje voor zijn rol als de Amerikaanse voormalig vicepresident Dick Cheney in de biografische film Vice.

Satan

De acteur uit Wales baarde tijdens zijn dankspeech opzien door Satan uitgebreid te bedanken als bron van inspiratie.

“Ik wil Satan bedanken, omdat hij me heeft geïnspireerd deze rol goed te spelen,” zei Bale, toevoegende dat hij hét voorbeeld is van een charismaloze klootzak.

Enkele jaren geleden zei het Republikeinse congreslid Walter Jones dat de oud-vicepresident in de hel zal belanden van vanwege zijn rol in de Irakoorlog.

“Lyndon Johnson rot waarschijnlijk in de hel vanwege de Vietnamoorlog,” zei Jones. “Hij zal waarschijnlijk ruimte moeten maken voor Dick Cheney.”

Onvoldoende bewijs

De dochter van Dick Cheney, Liz, was not amused en vroeg zich op Twitter af of Bale ook geïnspireerd was door de duivel toen hij in 2008 zijn moeder en zus zou hebben mishandeld.

Bale heeft deze beschuldiging, waar onvoldoende bewijs voor is gevonden, altijd ontkend.

[Telegraaf, Fox News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Abidewithme schreef:

  Ik geloof het niet, ik weet het zeker!

  We leven met 100% zekerheid inmiddels in een verrotte “Babylonische Wereld” welke geheel vlekkeloos volgens de Heilige profetieën zal eindigen.

  16 likes
 • Louise schreef:

  Is dit het nieuwe Hollywood niveau….een lelijk dom creatuur…..natuurlijk bedankt hij Satan dat is alles wat hij weet…
  Er zijn gewoon veel te veel mensen,dommer dan dommer…….

  14 likes
 • weg met ons schreef:

  Hollywood is een links broeinest van cokesnuivende en hoerspelende acteurs. Echter in deze opmerking waar satan bedankt wordt kan men het ook dubbel oppikken. Satan bedanken om in de huid te mogen kruipen van de satanaanbidder en oorlogsmisdadiger Dick Cheney is bijzonder, zo bijzonder dat satan daarvoor bedankt wordt dat hij dat toestond. Welke verlichte rol Christian Bale speelt in de hoedanigheid van Dick Cheney zal moeten blijken hoe deze stanische uitspraak te interpreteren.

  Hoe ziek is de macht en de wereld, want voor hetzelfde geld is alles spel en zitten de acteurs en democraten en republikeinen gezellig ergens van God los kinderen in sekskelders te verkrachten of ritueel te vermoorden. Of zijn ze gezellig plannen te smeden hoe ze de wereld verder kunnen verzieken en de mensheid kunnen onderdrukken en kapot maken ter vermaak.

  In ieder geval in een wereld waar gerechtigheid dient zou de gehele Bush administratie naakt achter slot en grendel in een koude stinkende cel moeten verdwijnen voor openlijk liegen over de massavernietigingswapens in Irak en het vermoorden van duizenden onschuldige mensen in het Midden-Oosten. Maar, gelijk daarbij de gehele Obama administratie en de Clinton maffia voor het ombrengen van mensen en binnenvallen van Libië en Syrië, ook oppakken en voor altijd wegstoppen.

  11 likes
 • Louise schreef:

  Hollywood is net een spookhuis, satanisme , pedofilie , extreme sex, masochisme ,sadisme, scientology , en wat we nog niet weten…….. Maar het verdient lekker als je je ziel verkoopt…..en soms komt er een goede film uit…….

  8 likes
 • Gea Breuker schreef:

  Christian Bale.. Die naam zegt alles en niets.. Is ie een christen, of hangt ie toch satan aan? Welke naam is de afleiding, Baal of Christian? Hij was ook Batman, maar ook Patrick Bateman… Succes in Hollywood, maar hij heeft nog geen vrouw gespeeld als rol… Hij kan dus nog voor het Licht vechten, een pion van het goede.
  Bijzonder persoon, nog te vroeg om echt een oordeel te vellen. Maar, zijn ogen waren vroeger eerlijker, zonder schaamte. Dus ik vrees een satanist, zijn echte naam is dan dus Baal…

  5 likes
 • deze schreef:

  is en blijft een dom volk als je het eerlijk durft te ontleden..
  alles geloven ze daar , althans de meesten, want er is duidelijk een omslag sinds Trompie met zijn grote spuit alles omver spuit !
  Je kan er 2 meningen op na houden, de 1e is dat het waar is wat hij zegt en doet, en de 2e optie is dat alles wat hij zegt of doet dichtbij de waarheid ligt

  feit is dat de meest preutse en (bij)gelovige mensen in de vs leven en wonen.. of mag ik dat niet zeggen?

  3 likes
 • Louise schreef:

  Weg met ons, het eerste gedeelte van je reactie ging bij mij ook door het hoofd…
  Maar dat vond ik zo’n domme gedachte, dan moet je Hitler en andere dwazen in deze wereld ook bedanken..
  Als acteur moet je voor jezelf altijd nadenken kan ik me hierin vinden, het grote probleem vaak met acteren is dat mensen zich gaan vereenzelvigen …… Dat valt mij de laatste 20/30 jaar op, dan verval je in sex,drugs, cosmetische verminking etc…..Her grote geld…..Dat de mens inmiddels volledig de weg kwijt is ben ik helemaal met je eens en dan staat satan klaar om je te ontvangen……..
  Geloof zo langzamerhand dat we beter een beweging om licht te ontvangen moeten opstarten , ohhh wat zou ik nieuwschierig zijn wie zich daar allemaal voor aanmelden …………misschien wel bovengenoemde mensen, het lijkt me afschuwelijk om altijd in het duister te zitten het is pure zelfvernietiging …….

  2 likes
 • Rob schreef:

  Satan is het omgekeerde van god ,,deze schept ook ..allerlei vormen en beelden ,,zowel het mooie als het lelijke, met liefde word satan een vrind en god je vijand.. zonder god bestaat geen satan ,en zonder satan bestaat geen god ..geef aan beide geen aandacht en ze zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon ..aan gezien er veel aandacht aan kan worden besteed bestaan ze ook , maar zijn en blijven beelden waarmee de meeste mensen mee worstelen, het blijft een illusie van de echte werkelijkheid ,in het echt bestaan ze niet..
  maar mensen spelen wel een grote rol in hun of het bestaan…zodat onwerkelijkheid ,werkelijkheid word voor vele geloven ..

  2 likes
 • Hega schreef:

  Moet eerlijk zeggen dat ik toch wel benieuwd ben naar deze film.
  Christian Bale heeft mij als acteur altijd wel gefascineerd en ik mag zijn films dan ook graag zien.
  Weet echter niet wat ik van deze film Vice moet gaan vinden.

  1 likes
 • Jaya schreef:

  Satan met zijn ongebreideld geweld en perversies regeert over de wereld en zolang het Kali-yuga-tidperk(zie het Hindoeïsme) duurt.

  0 likes
  • Bas van Shie schreef:

   @Jaya

   Ik denk dat men nooit moet vergeten, dat wij de gene zijn die satan creëren door onwetendheid.
   Juist in het kali-yuga tijd perk is ontwaken mogelijk.
   Kali die in extase is, hakt alle bullshit door.

   Onze valse identiteit is satan. En satan is onze valse identiteit.
   Vals, in de zin van niet echt.
   En wie niet zichzelf is, is vals.
   En zie daar, in een noten dop uitgelegd waarom het zo,n ellende is in de wereld.

   0 likes
 • Bas van Shie schreef:

  Dankbaarheid is een mooie kwaltijd.

  Satan zal het vreselijk vinden, als je hem dankbaar bent.
  Hij wil je boos en verontwaardigt en wantrouwend zien.

  0 likes
 • Louise schreef:

  Je hebt gelijk @ Jaya, ik vind het altijd veel zachter dan de christelijke uitleg, hetzelfde resultaat einde der tijden…
  Maar……..deze periode duurt 432.000 mensen jaren 🙈

  0 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Gestoorde Amerikanen.

  0 likes
 • x

  Check Also

  huisarts

  Huisarts loopt leeg over Hugo de Jonge. ‘U hebt nog maar één taak: vertrekken!’

  Op zaterdag verscheen er een onthullend interview ...

  Ze hebben 9/11 laten gebeuren. Een waslijst aan dingen die niet kloppen

  Ze hebben 9/11 laten gebeuren. Een waslijst aan dingen die niet kloppen

  Boven plekken als het Witte Huis en ...

  >