Het Complot

CIA financiert onderzoek naar weermanipulatie

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er doen veel verschillende samenzweringstheorieën de ronde over de macht en invloed van de Central Intelligence Agency (CIA).

Het nieuws dat de CIA een wetenschappelijke studie naar weermanipulatie financiert zal de speculatie over de activiteiten van de spionagedienst alleen maar voeden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Tijdens de studie wordt onderzocht of mensen een einde kunnen maken aan klimaatverandering door geo-engineering toe te passen, het bewust ingrijpen in het functioneren van de aarde. Het betreft ingrijpende maatregelen die direct effect hebben op grootschalige systemen.

Cloud seeding

In dit geval wordt voornamelijk gedacht aan het plaatsen van spiegels om zonlicht terug te kaatsen en de opname van koolstofdioxide.

Aan het project hangt een prijskaartje van 630.000 dollar (479.000 euro). Naast de CIA hebben naar verluidt ook het Amerikaanse meteorologie-instituut NOAA en NASA geld opzij gezet voor de studie.

Er wordt al lange tijd beweerd dat de Amerikaanse overheid betrokken is bij weermanipulatie. Eén van de meest omstreden vormen van geo-engineering is cloud seeding, waarbij stoffen in de lucht worden gesproeid om het te laten regenen of sneeuwen. De Amerikaanse overheid zou het weer onder andere tijdens de Vietnamoorlog hebben gemanipuleerd.

HAARP

De Chinese overheid schoot voor de openingsceremonie van de Olympische Spelen van 2008 chemische stoffen in de wolken om de hemel boven Peking kunstmatig op te klaren. In de wolken werd zilverjodide en droog ijs verspreid.

Sinds de jaren vijftig bestudeert de Chinese luchtmacht hoe het weer kan worden beïnvloed. Achttien vliegtuigen en 48 mobiele eenheden van het Chinese leger werken samen met wetenschappers die het weer kunnen manipuleren.

Weermanipulatie was onlangs in het nieuws nadat sommige Amerikaanse commentatoren hadden beweerd dat de vernietigende orkanen in Oklahoma en andere extreme weergebeurtenissen zoals orkaan Sandy, door de Amerikaanse overheid zijn gecreëerd met de HAARP-installatie in Alaska.

Bron: Independent.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
m&m
m&m
10 jaren geleden

ze moeten ophouden met dat geouwehoer.
de natuur moet zijn kunnen blijven gaan.
aangezien het manipuleren van de natuur zal een andere reden hebben dan het tegen gaan van klimaatverandering.
deze kliek wil zelf klimaatverandering.
het zal wat zijn als ze van Europa een woestijn kunnen maken om de mensheid te reduceren tot pakweg 200 miljoen mensen en dat is volgens mij de reden waaron ze hiermee bezig zijn.
misschien te ver gezocht maar ik vertrouw ze voor geen meter.

Dondervogel
Dondervogel
10 jaren geleden

Weermanipulatie was onlangs in het nieuws nadat sommige Amerikaanse commentatoren hadden beweerd dat de vernietigende orkanen in Oklahoma en andere extreme weergebeurtenissen zoals orkaan Sandy, door de Amerikaanse overheid zijn gecreëerd met de HAARP-installatie in Alaska.COMMENTATOREN die geen natuurkunde op school hebben genoten zijn moeders slimsten niet.HAARP kan het weer namelijk niet beìnvloeden.chemicalieèn is een ander verhaal.Maar speel rustig verder met het HAARP instrument, die met haar stevige radiosignalen dwars door een turbulent ionosfeertje schroeit, richting heelal.Haarp het muziekinstrument voor complottertjes.

Dondervogel
Dondervogel
10 jaren geleden

Tegenstanders van al deze kritiek beweren echter dat de hoeveelheid energie’Agregaatje’ die door HAARP in de ionosfeer wordt geprojecteerd, minuscuul is ten opzichte van de energie die door zonnestraling en onweersbuien in de ionosfeer belandt. Ook zouden eventuele manipulaties die HAARP aanbrengt in de atmosfeer binnen een paar seconden weer opgeheven worden omdat de ionosfeer een erg turbulent gebied is.http://nl.wikipedia.org/wiki/High_Frequency_Active_Auroral_Research_Program

Dondervogel
Dondervogel
10 jaren geleden

Het Russische broertje van HAARP soera genaamd.http://nl.wikipedia.org/wiki/Soera_(onderzoek) Nogmaals de gebruikte vermogens zijn veel te zwak om het als reflector voor aardbevingen aan te merken,of die van een magnetron.Slapende wordt eens wakker.Natuurkunde is maar simpel.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x