Buitenland

‘Zelenski is een gevaarlijke dictator die met ons belastinggeld een politiestaat heeft opgetuigd’

Help ons door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!

Het is vrij duidelijk dat president Zelenski niet geïnteresseerd is in vrijheid en democratie. Hij is een gevaarlijke dictator die 100 miljard aan Amerikaans belastinggeld heeft gebruikt om een politiestaat op te tuigen in Oekraïne, zei Tucker Carlson in zijn show.

Het afgelopen jaar heeft Zelenski oppositiepartijen verboden, kritische media met geweld gesloten, politieke tegenstanders gearresteerd en soldaten naar kerken gestuurd, somde Carlson op.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

In strijd met de Grondwet

Zijn geheime dienst is kloosters binnengevallen, waaronder een klooster vol nonnen. Hij heeft zonder reden tientallen priesters opgepakt, wat in strijd is met de Oekraïense Grondwet, die er overigens niet meer toe doet.

Westerse leiders hebben geen woord gezegd. Ze blijven Zelenski belastinggeld sturen. Het gevolg is dat hij nog brutaler is geworden. Zo heeft hij aangekondigd een hele religie uit te bannen, de Oekraïens-Orthodoxe Kerk, en al haar bezittingen in beslag te nemen.

Een vrij land verbiedt geen grote religies, merkte Carlson op. Zelenski doet dat wel en zijn kabinet zoekt nu naar manieren om christenen die hun geloof belijden te straffen.

Staande ovatie

Eerder noemde econoom Kees de Kort hem een dictator. “Oppositie wordt verboden, bedrijven worden gesloten, als je je mond opentrekt, zit je in de bak. Die wordt in het Nederlandse parlement toegejuicht,” zei De Kort. “Hij is gewoon een dictator.”

President Zelenski kreeg na afloop van zijn toespraak in de Tweede Kamer een staande ovatie.

4.8 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

144 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk R.
Henk R.
1 jaar geleden

Hij heeft ook zichzelf verrijkt met miljarden. Eigenlijk zoals de hele etablissement in Europa. Hij is hier geen uitzondering in. Hier in Nederland wil d666 ook politieke partijen als FvD verbieden . Hier is deze nar uit de Oekraïne geen uitzondering in.

Spooked
Spooked
1 jaar geleden

Dit is exact wat Hitler deed en onze overheid is ook deze trekjes aan het vertonen. Zouden die fake elite daarom de Navo opgezet hebben, zodat ze oorlogje kunnen voeren met belastinggeld van andere landen ipv met hun eigen geld?

Annette
Annette
1 jaar geleden

Natuurlijk heeft Tucker Carlson hartstikke gelijk met alles wat hij beweert: Zelensky is een dictator in de ruimste zin van het woord.

Dat IS hij, omdat hij door de machtigste “mensen” op Aarde hier is neergezet. Anders was dit absoluut niet gelukt. Hij is een gevaarlijke “puppet” en doet precies wat zijn meesters en meesteressen hem vertellen om te doen.

Dit alles is natuurlijk omdat de Oekraïne al sinds een aantal jaren HET bolwerk is van de cabal en men wil onder geen beding dat dit land in handen valt van de Russen.

Wat er verder met de bevolking van de Oekraïne gebeurt, laat ze natuurlijk 100% koud. Daar zijn al genoeg bewijzen van geleverd.

Ik denk (of beter gezegd: ik WEET inmiddels), dat Oekraïne, net als China trouwens, HET grote voorbeeld voor de Nederlandse regering is. Dat zie je aan alle maatregelen, die NU genomen worden, de laatste maatregel OOK nog eens ZONDER toestemming van de leden van de Tweede Kamer.

Als “ZE” bij de Nederlandse regering dan nog steeds praten over de “geweldige” democratie, die met hand en tand moet worden verdedigd tegen de leden van Forum voor Democratie OF de mensen van Ongehoord Nederland, dan kun je met recht spreken, dat “ze” daar allemaal tonnen boter op hun kop hebben.

Trouwens, dat staaltje van al die onbenullen, die die oorlogsmisdadiger van een Zelensky een staande ovatie gaven…. boosaardiger kun je het niet meer krijgen.

ALLES wat er de afgelopen tijd en NU in de Oekraïne gebeurt (en dan bedoel ik specifiek het monddood maken van oppositie EN niet te vergeten de leden van kerkgenootschappen) is precies wat ze van plan zijn om in Europese landen ook te implementeren.

Laten wij in Godsnaam ervoor zorgen met z’n allen, dat dit NOOIT zal gebeuren.

ALS het tegengeluid gesmoord is, IS het gesmoord en dan helpt er geen lieve moeder meer aan.

Even off topic:

In deze barre tijden is het héél belangrijk om positieve berichten te delen met jullie.

Jullie weten waarschijnlijk allemaal wel, dat er veel commotie is ontstaan over baby Will, de drie maanden oude baby, die een hartoperatie nodig had.

Omdat de ouders niet wilden, dat hij gevaccineerd bloed zou krijgen, hadden zij gezorgd, met de hulp van vrienden, dat er genoeg ongevaccineerd bloed was.

Dat werd NIET geaccepteerd door het ziekenhuis. Het ging zelfs zover, dat de ouders tijdelijk uit de ouderlijke macht werden geplaatst.

In de laatste update, gedaan door de ouders van Will, is redelijk duidelijk geworden, dat ze in het ziekenhuis TOCH ongevaccineerd bloed hebben gebruikt bij de operatie.

Dit was eigenlijk onvermijdelijk, gezien de enorme media-aandacht.

Hopelijk komt dus toch alles nog goed voor dit jonge leventje.

Psa
Psa
1 jaar geleden

Het is in Nederland niet veel anders.

Back to top button
144
0
We lezen graag je reactie!x