CoronaBuitenland

EMA publiceert zonder ophef risicomanagementplan Pfizer: ‘Het is shocking’

Help anderen door deze info met iedereen op je socials te delen!

Onlangs heeft het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) zonder ophef het geüpdatete risicomanagementplan van Pfizer en BioNTech gepubliceerd. “Het is shocking,” zegt ondernemer Roland Brautigam, die het 167 pagina’s tellende plan in één ruk heeft uitgelezen.

“Niemand kan serieus zeggen dat de vaccins volledig getest zijn of veilig,” schrijft Brautigam in een Twitterdraadje. Zo is na twee jaar nog steeds niet bekend wat de risico’s zijn voor zwangeren en vrouwen die borstvoeding geven, immunogecompromitteerde patiënten, auto-immuunpatiënten, diabetici en mensen met COPD. Ook is niet bekend wat de langetermijnrisico’s zijn en wat de effecten zijn van het mixen van vaccins, blijkt uit het document.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Verder zijn myocarditis en pericarditis zonder enige ophef toegevoegd als ‘belangrijk geïdentificeerd risico’. Dat was in november 2021 nog niet het geval. Bij het Lareb zijn inmiddels 373 meldingen van hartontsteking binnengekomen na coronavaccins.

Wij weten het niet

Ook geven Pfizer en BioNTech toe dat VAED (Vaccine Acquired Enhanced Disease) een ‘potentieel risico’ is. Vrij vertaald: de ziekte wordt erger nadat je gevaccineerd bent.

Zijn de vaccins gevaarlijk of veilig voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven? Veilig, zegt zorgminister Kuipers. Wij weten het niet, zegt Pfizer. Zijn de vaccins gevaarlijk of veilig voor MS-patiënten? Veilig, klinkt het overal. Wij weten het niet, zegt Pfizer.

Zijn er langetermijngevolgen? Hugo de Jonge zei dat de vaccins ‘uit en te na onderzocht en dus veilig zijn’. Wat zegt Pfizer? We weten het niet.

Niet meer serieus

“Wie mij ooit nog een keer wil wijsmaken dat de vaccins veilig zijn en ‘uit en te na getest’ neem ik niet meer serieus,” zegt Brautigam, die het document heeft uitgeprint en gebundeld.

In 2020 stelde de ondernemer een schip ter beschikking waar aan boord 600 coronapatiënten kunnen worden behandeld. Tot zijn frustratie was er geen belangstelling en weigerden meerdere partijen zelfs om met hem te praten.

4.8 103 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jopie
jopie
1 jaar geleden

De zoveelste leugen van die prikpooier. Maar dit is niet nieuw. Wat heeft die huugje een doden, hartontstekingen, hepatitis enz. op zijn geweten. Begrijp niet dat die kerel zich nog in het openbaar durft te vertonen. Je moet je toch doodschamen. En de rechters zijn niet thuis. Natuurlijk niet als je zo’n bak met geld toegeschoven krijgt. Die willen daar voor wel alles zwart kalken als het moet.

Henk
Henk
1 jaar geleden

1 bedrijf dat de hele wereld wil vacineren is het zelfde als proberen slimmer te zijn als alle anderen en dat zelf niet in de gaten hebben. dat is volgens mij een bekende psychische aandoening.

Mar
Mar
1 jaar geleden

En nu stoppen met alkes, het heeft geen nut meer.

sjakie
sjakie
1 jaar geleden

ik heb geen 167 pagina,s nodig om tot die conclusie tekomen.
1; met een geheel nieuwe techniek ontwikkelde “vaccins” binnen 1 of 2 jaar tijd, zonder 10jarig grootschalig dubbelblind testperiode wat gebruikelijk is, is voor mij acuut een nono.
2; mijzelf als gezond mens met dat goedje in laten spuiten omdat “je doet het voor die ander” is helemaal een nono.
3; hzq en ivermectine wereldwijd criminaliseren en verboden maken is eigenlijk de nummer 1 van nono,s die elk mens met meer dan 1 hersencel zou moeten alarmeren.

kan zo nog wel 10 punten opnoemen maar deze 3 dekken de lading wel…

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x