Gezondheid

Peuters sterven vlak na vaccinatie. Dit is de hartverscheurende reactie van de ouders

Help mee door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op Samoa zijn alle kindervaccinaties opgeschort na de dood van twee peuters. De overheid heeft een onderzoek ingesteld.

Twee kinderen, allebei één jaar oud, stierven enkele minuten nadat ze het BMR-vaccin tegen bof, mazelen en rodehond hadden gekregen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Het nieuws over de twee peuters begon zich te verspreiden nadat de ouders foto’s van het tweetal op Facebook hadden geplaatst.

Zonder toestemming

De minister van Volksgezondheid heeft inmiddels aangekondigd dat alle BMR-vaccins in het land teruggeroepen zijn.

Eén van de kinderen, een jongetje, werd zonder toestemming gevaccineerd.

“We waren nog geen minuut buiten toen ik zag hoe hij zijn hoofd liet zakken en zijn ogen sloten,” zei de moeder van het jongetje.

Het is gedaan met hem

“Ik rende terug naar het ziekenhuis,” vervolgde de moeder. “Ik huilde en keek toe hoe ze met hem bezig waren.”

“Ik vroeg: ‘Hoe gaat het met mijn baby?’ en de dokter zei: ‘Het is gedaan met hem’,” klonk het. “Ze deden niets om me gerust te stellen. Ze zeiden gewoon: ‘Het is gedaan met hem’.”

Nooit meer hetzelfde

Minister-president Tuilaepa Aiono Sailele Malielegaoi van Samoa zei dat één van zijn kleinkinderen jaren geleden iets soortgelijks had meegemaakt.

Hij zei dat zijn kleinzoon ‘nooit meer hetzelfde zal zijn en niet meer zal kunnen praten’.

[NZ Herald]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wil
Wil
5 jaren geleden

Diep triest. Ikzelf heb zowel de mazelen als de bof gehad in mijn jeugd en ben supergezond! De laatste keer dat ik de griep heb gehad was toen ik 14 jaar was. Hierdoor wordt je immuunsysteem ijzersterk!

Louise
Louise
5 jaren geleden

Ik had het in een Nederlandse of Vlaamse krant gelezen., en daar was het argument dat vaccinatie’s in India gemaakt worden, lekker goedkoop natuurlijk. Maar zo schuiven ze de verantwoording heen en weer, het zal weer afgedaan worden als zijnde, een kleine groep is er helaas gevoelig voor……..Uitgepraat ben je ..Ik ben er van overtuigd dat de vaccinatie schade wereldwijd vele malen groter is en dat de media het ook negeert……We zijn goed op de verkeerde weg, kon je vroeger nog religie de schuld geven van hun idiote verzonnen offers , intussen is het in het medische en pharma circuit niet anders…..Zoveel stelt een mensen leven kennelijk niets voor, treurig …

Rosalie
Rosalie
5 jaren geleden

Ja heel belangrijk hoor die bmr!! Weten jullie nog dat wij vroeger allemaal de mazelen kregen en hele klassen dood zijn gegaan ? Nee, natúúrlijk niet ! Wij,die de mazelen krgen kwamen er sterker uit. Bouwden ons immunsysteem op. Wat is daar mis mee ? O, wacht even : zwakke immunsystemen, meer ziektes die dankzij dat zwakke immuunsysteem moeilijk overwonnen kunnen worden ,of onderdrukt met paracetamol. Dat is kassa voor de Parma,evenals onnodige vaccinaties. Als je iets niet begrijpt, gaat het altijd weer om geld.

Elles
Elles
5 jaren geleden

https://www.trouw.nl/home/mogelijk-tientallen-syrische-kinderen-dood-na-vaccinatie~a28017d6/
Oud artikel 2014 in Trouw
Zeker vijftien Syrische kinderen zijn gestorven na het krijgen van een mazelen-vaccinatie. Dat hebben artsen en medische hulporganisaties laten weten. Een grootschalige vaccinatiecampagne van de Verenigde Naties, bedoeld om de verspreiding van mazelen, rodehond en polio te voorkomen, is tijdelijk stilgelegd.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x