Het Complot

VIDEO: 9/11 Truth Movement eindelijk serieus genomen

Help mee door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Architect Richard Gage mocht op C-SPAN (het Amerikaanse Politiek24) vertellen waarom hij en andere bouwkundigen en architecten niets geloven van de officiële uitleg over het instorten van het World Trade Center. En dan met name toren 7, die niet door vliegtuigen is geraakt.

Het lijkt erop dat een serieus onderzoek naar de gebeurtenissen op 11 september 2001 een stap dichterbij is. Na de aanslagen waren er gelijk twijfels over de vrije val van de Twin Towers. Bouwkundig gezien zou een toren niet op een dergelijke manier moeten instorten, laat staan dat twee wolkenkrabbers in korte tijd na elkaar omlaag komen. Vervolgens stortte ook nog eens WTC7 in.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Richard Gage besloot namens ‘Architects & Engineers for 9/11 Truth’ onderzoek te doen, zonder gelijk te roepen dat het een inside job was. Hij pakt het mysterie van 9/11 aan door zich met name te richten op de achilleshiel van de officiële uitleg: WTC7.

Kritische kanttekeningen bij 9/11 raakten al snel verstrikt in de wereld van complottheorieën, waardoor journalisten huiverden er aandacht aan te besteden. Ondertussen bleven vragen over bijvoorbeeld WTC7 onbeantwoord.

Politici en journalisten durven vaak niet te twijfelen aan het verhaal van de autoriteiten, bang om weggezet te worden als complotdenker. Eerder bleef het al stil tijdens de verwezenlijking van het Project for the New American Century (PNAC), waarvan leden goed waren vertegenwoordigd in de regeringen onder George W. Bush.

Het PNAC wordt door velen als omstreden gezien omdat het project militaire en economische overheersing van land, ruimte en cyberspace door de VS lijkt voor te staan, ofwel Amerikaanse wereldzakenoverheersing (Pax Americana). Hierbij past de term ‘the New American Century’, gebaseerd op het idee dat de 20e eeuw de Amerikaanse Eeuw was.

Analisten debatteren of de Irakoorlog, die in maart 2003 onder de codenaam Operation Iraqi Freedom is begonnen, de eerste belangrijke stap naar het uitvoeren van deze doelstelling is. Onder de oprichters van PNAC bevonden zich onder meer oud-vicepresident Dick Cheney, oud-minister van Defensie Donald Rumsfeld, oud-presidentieel adviseur Paul Wolfowitz en Jeb Bush, oud-gouverneur van de staat Florida.

Terwijl privacyschendende wetten werden doorgedrukt en illegale oorlogen werden gevoerd, begonnen verontruste burgers zelf met speurwerk. De documentaire ‘Loose Change’ uit 2005 is daar een goed voorbeeld van.

[Revu]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kees hooreman
kees hooreman
9 jaren geleden

Misschien komt de waarheid pas over 500 jaar naar boven. Evenals de moord op Kennedy.

hader
hader
9 jaren geleden

Bla. Bla. De grote fout die de architecten maakte met de WTC torens is elke vloer vast te maken op L vormen. Als 1 of meer falen, dan is het klap.. klap.. klap.. omdat elke L vorm berekend is op 1 à 2 vloeren, maar is niet berekend op x vloeren die naar beneden vallen. Hitte heeft een aantal L vormen verzwakt en heeft zo een cascade veroorzaakt.

Marc
Marc
9 jaren geleden

Zeer interessante uitzending van C-SPAN, goed dat ze Richard Gage en zijn verhaal een podium bieden, alhoewel er niets nieuws wordt gezegd. Het verhaal van gebouw nummer 7 is voor mij nog steeds het sluitende bewijs dat de gebeurtenissen op die dag, de datum is in onze hersenen gegraveerd, gepland waren en met militaire precisie zijn uitgevoerd.

Het was belangrijk om een sfeer te creëren waardoor het grote publiek positief stond tegenover het aangaan van twee oorlogen en tegenover het opgeven van essentiële persoonlijke vrijheden. Daarnaast zorgde het ervoor dat Amerika zijn leidende internationale rol kon blijven uitoefenen (PNAC, zie boven) en konden zij de energievoorziening en het beheer daarvan voor de komende jaren veiligstellen. De gebeurtenissen op die dag maken deel uit van ons collectieve bewustzijn en onderbewustzijn doordat ze constant maar weer herhaald werden.

Huisheks
Huisheks
9 jaren geleden

Heeft dat nog nut dan over 500 jaar ? Het is toch de bedoeling dat de veroorzakers van dit gebeuren op het matje geroepen worden en hun terechte straf krijgen ? Of zit ik nu verkeerd te denken ?

Back to top button
44
0
We lezen graag je reactie!x