Homepagina » Graancirkels » Verrassend indrukwekkende graancirkel ontdekt. Waar doet dit ons aan denken?
Verrassend indrukwekkende graancirkel ontdekt. Waar doet dit ons aan denken?

Verrassend indrukwekkende graancirkel ontdekt. Waar doet dit ons aan denken?

Een automobilist met pech ontdekte bij Badbury Rings, een fort uit de ijzertijd in het Engelse Dorset, een graancirkel in de vorm van een levensboom in een weiland.

Pete Coker was op weg naar huis toen er plotseling witte rook onder de motorkap van zijn MG Midget vandaan kwam.

“Terwijl de rook verdween, zag ik iemand zitten in het hoge gras die me vroeg of ik was gekomen om de levensboom te zien,” zei hij.

Aantrekkingskracht

“Ik vertelde hem dat ik panne had, maar hij was ervan overtuigd dat de aantrekkingskracht van de boom hier verantwoordelijk voor was,” vervolgde Coker.

De man zei verder dat hij speciaal was afgereisd uit Wenen om de graancirkel, die enkele dagen daarvoor was verschenen, te aanschouwen.

Onder de indruk

“Ik was onder de indruk van deze graancirkel, des te meer nog toen ik de formatie op het internet zag,” verklaarde Coker.

Het is niet voor het eerst dat er een graancirkel is ontstaan bij het oude monument. In de afgelopen jaren zijn er meerdere keren bijzondere patronen verschenen.

Bekijk hieronder dronebeelden van de graanformatie:

[Somerset Live]


Vind je dit waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

21 reacties

 1. Deze cirkels worden gemaakt door kleine robots. Zoals je robotstofzuigers kunt programmeren in welke banen ze moeten stofzuigen, zo ook kun je deze robots programmeren om een exacte route plat te walsen.

  8 likes
  • Beste Cerman,

   Met jouw reactie kom je over alsof je weet hoe deze graancirkels gemaakt worden.
   Een juiste reactie zou zijn als je had geschreven dat het jouw ‘vermoeden’ is hoe ze zijn gemaakt, en door wie of wat.
   Nu pretendeer je kennis te hebben van iets wat je niet weet.

   Laten we proberen de alternatieve media zo eerlijk en zuiver mogelijk te houden.
   Dat hebben we tenminste nog zelf in de hand.

   25 likes
  • Hi Cerman als jij denkt dat dit figuur door robotjes is gemaakt dan rijst bij mij de volgende vraag. Wie heeft die robotjes daar neergezet en met welk doel? Het is in ieder geval, in mijn ogen, een heel mooie tekening.

   1 likes
 2. Ik denk er waren al vroeger cirkels met de Kabbala. Misschien een wenk van de cirkel makers aan degenen, die (nog?) de illusie plegen, het beleid over deze planeet te doen?

  1 likes
  • De Kabbala is toch Joodse hocus pocus waaar Mozes en Jezus van gebruik maakten?

   0 likes
   • Strijdervoorvrijheid

    Kabbala is een taal hier naar toe gebracht door een buitenaardse beschaving in de tijd dat wij nog met berenvellen om wijn uit de schedels van onze vijanden zaten te zuipen, Sanskriet (India) is hieruit voortgekomen hun bijbels daarmee geschreven zijn ouder dan 35000 jaar, daarna kwamen allerlei andere (alle) talen hieruit voort. ‘Voor’ kabbala er was maakten wij stripverhalen (wandschilderingen) in de grotten uit de steentijd toen wij nog met berenvellen om wijn zaten te zuipen uit de schedels van onze vijanden. Daar in die tijd ± 450000 jaar geleden hebben wij visite gekregen (gewoon overvallen) door een buitenaards ras die toen al beschikte over ruimtevaart, atoomkrachten, mobile telefoons, genetische manipulatie, reageerbuis bevruchting, enz, wij primitieven konden daar niet tegenop (zij waren tovenaars voor ons) met voor ons onmogelijke ontzettende krachten, d.m.v. genetische manipulatie en reageerbuis bevruchting (de botten die god uit zijn lijf rukte) om Eva te creëren, is er van de holbewoner de mens gecreëerd soortgelijk als hun om het goud voor hun uit de grond te halen zodat ‘zij’ dat niet zelf meer hoefden te doen. Dit doen wij nu nog steeds voor ze (zijn gewoon hun slaven) en krijgen in ruil daar voor nieuwe technieken, dit is gebeurd in 9/11 toen heel de journalistieke wereld en tv allemaal daar zaten, keken wij maar 1 kant uit, (gewoon een afleidingsmanoeuvre) toen is er op de andere kant van de wereld een groot deel van onze goudvoorraad verhandeld voor nieuwe technieken vandaar dat de economieën zo in crisis zitten want het goud is er voor een groot gedeelte niet meer. (wij worden gewoon door ze gechanteerd)

    4 likes
    • A. De economieën zitten niet in een crisis
     B. Elk verder dan wij geëvolueerd leven kan zelf goud maken met nanotechnologie
     C. Doei dus

     3 likes
    • Beste Strijdervoorvrijheid,

     Het is jammer dat ook jij dingen schrijft alsof het zo is en/of het zo is gebeurd.
     Onderbouw je uitspraken dan met de bronnen waaruit jij je beweringen haalt.
     Ik wil hiermee niet beweren dat je ongelijk hebt, maar wederom,
     schrijf geen dingen alsof jij weet hoe het zit.

     Ook jouw verwijzing naar de mythologie.
     Hieronder de uitleg van wat mythologie is:

     Een mythologie is het geheel van verhalen en denkbeelden van een bepaalde cultuur waarin belangrijke vragen aan bod komen zoals de oorsprong van de mens, de wereld en natuurverschijnselen. Een mythologie kan in de loop van de tijd veranderen en meegroeien met veranderende omstandigheden. Ze wordt als waarheid beschouwd en bruikbaar binnen de cultuur waarin ze functioneert, omdat mythen filosofische reflecties, normen, waarden en historische gebeurtenissen uitdrukken. Mythologie komt onder andere tot uiting in muziek, literatuur, geschiedschrijving, religie en beeldende kunst. Om de mens en zijn cultuur goed te begrijpen, wordt mythologie al sinds de klassieke oudheid bestudeerd vanuit diverse benaderingen. Sinds de negentiende eeuw is mythologie een studieobject van onder anderen antropologen, sociologen, historici, psychologen en letterkundigen. Het doel van onderzoek naar mythen is er de oorsprong, ontwikkeling en betekenis van te achterhalen, waarbij meer geleerd wordt over religieuze praktijken, het wereldbeeld van groepen mensen en hun cultuur in het algemeen. Zo zijn mythen opgevat als verhalen die moraliseren, educatief zijn en gegeven elementen van een samenleving rechtvaardigen. De bestudering van mythologie richt zich ook op meerdere culturen of de mens in het algemeen, waarbij een rol is weggelegd voor de analyse en vergelijking van symbolen, rolpatronen van figuren en bepaalde gebeurtenissen. Doel daarbij is tot inzicht te komen over de werking van de menselijke geest, de opbouw van samenlevingen en de verwantschappen tussen culturen en daarbij behorende mythologieën.
     Bron: nl.wikipedia.org

     Al met al kun je dus stellen dat mythologie geen concrete bewijzen zijn voor gebeurtenissen.
     Je kunt dus mythologie niet aanvoeren als zijnde ‘bewijs’.

     0 likes
     • Strijdervoorvrijheid

      Wie waren de annunaki wat kwamen zij hier doen? Succes ermee.
      Ahn nhu nah ki, is de taal uit de tijd van Uhr wat de soemeriers spraken het betekend letterlijk: mens gevallen van boven.

      2 likes
  • Kaballah is een joodse leer. Niet eenvoudig, maar erg leerzaam. Joden zijn veel verder dan iedereen denkt. Terwijl we hier in Europa, uit pure onwetendheid, ons continent in luttele decennia naar de afgrond brengen, weten zij precies wie en hoe aan te pakken. Het zijn overlevers, dus probeer van ze te leren, in plaats van ze te veroordelen.

   3 likes
 3. Ze graancirkels waren er al in de 15e eeuw. Toen waren er geen robots, d.w.z. geen aardse.

  12 likes
  • In ieder geval lijkt het erop dat door de geometrische precisie waarmee deze figuren (het zijn niet altijd cirkels trouwens, deze ook niet) gemaakt worden, de uitvoering door machines (robots) gebeurt.

   3 likes
 4. Men heeft in ieder geval veel plezier gehad…. dat is toch genieten.. kunst

  5 likes
 5. Laten die aliens of wie dan ook ons iets vertellen wat we kunnen begrijpen en waarvan we kunnen leren…………ik begin het goed zat te worden!

  5 likes
 6. Kabouters! Ze worden gemaakt door kabouters, Met vooraf goed geïnstrueerde, miljoenen kabouters …daarom zien we ze nooit en gaat het ook razendsnel ..

  4 likes
 7. Hallo,

  Ik heb een vraag:

  Welke channelaars zijn interessant om te volgen?

  Groetjes,

  Stijn

  1 likes
 8. ik zie het meer als een soort van printer hoe het gemaakt zou kunnen worden.
  in ieder geval een techniek die wij niet beheersen.

  en we proberen ze allemaal te ontcijferen maar wie zegt dat dat de bedoeling is.
  misschien zijn het wel geheime codes voor de illuminatie

  1 likes
 9. Cerman!!!om plat te walsen..Kan iemand hier Cerman uitleggen wat een graancirkel is?..omgegroeid in 1 nacht of ander kort tijdsbestek..niks gewalst….amateur

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Er blijven maar raadselachtige graancirkels opduiken in Frankrijk. Dit keer is het hier raak

Er blijven maar raadselachtige graancirkels opduiken in Frankrijk. Dit keer is het hier raak

Er blijven maar graancirkels opduiken in Frankrijk. ...

Opnieuw mysterieuze graancirkel ontdekt in Frankrijk. Is dit de nieuwe hotspot?

Opnieuw mysterieuze graancirkel ontdekt in Frankrijk. Is dit de nieuwe hotspot?

Normaal gesproken verschijnen graancirkels vooral in Engeland, ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.