Buitenland

6 weken oude baby krijgt bloedproppen nadat moeder Pfizer-prik haalt, en sterft

Help mee door deze informatie met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een zes weken oude baby kreeg hoge koorts nadat zijn moeder het vaccin tegen corona had gehaald en stierf enkele weken later aan de gevolgen van bloedproppen in zijn ontstoken bloedvaten. Dat blijkt uit een melding die is binnengekomen bij VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt, schrijft LifeSiteNews.

Een 36-jarige vrouw uit de staat New Mexico kreeg haar eerste Pfizer-prik op 4 juni. Ze gaf haar zes weken oude zoon op dat moment borstvoeding. “Op 17 juli is mijn baby overleden,” schrijft de vrouw.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De baby werd op 21 juni ‘heel ziek’ en kreeg ‘hoge koorts’. Hij kreeg antibiotica en lag twee weken in het ziekenhuis. Men dacht dat het jongetje een bacteriële infectie had. Er werd nooit een bacterie aangetroffen. Wel testte hij positief op het rhinovirus.

Van kwaad tot erger

De baby mocht weer naar huis, maar het ging al snel van kwaad tot erger. Hij kreeg last van een dik ooglid, ‘vreemde huiduitslag’ en moest overgeven. Op 15 juli ging de moeder opnieuw met hem naar het ziekenhuis, waar hij werd gediagnosticeerd met ‘atypische ziekte van Kawasaki’.

Dit is een ernstige infectieziekte in de aderen van jonge kinderen. De ontstekingsziekte is lastig te herkennen en kan een dodelijk gevolg hebben. De ziekte treft vooral de bloedvaten bij het hart, die kunnen verwijden en zelfs scheuren.

De baby ‘stierf korte tijd later als gevolg van bloedproppen in zijn ernstig ontstoken bloedvaten’. De moeder vraagt zich af of het spike-eiwit in de borstvoeding terecht kan zijn gekomen en een ontstekingsreactie heeft uitgelokt bij haar kind.

Immunoloog: spike-eiwitten concentreren zich in moedermelk

In mei waarschuwde de Canadese immunoloog Byram Bridle dat spike-eiwitten in het bloed zich concentreren in moedermelk en dat er bij VAERS meerdere gevallen zijn gemeld van bloedaandoeningen bij baby’s.

Zo haalde een moeder in maart het Pfizer-vaccin tegen corona. De dag erna kreeg haar vijf maanden oude baby last van huiduitslag. Ook was de baby ‘ontroostbaar’. Bij het kind werd trombotische trombocytopenische purpura vastgesteld, een aandoening van de bloedstolling. De baby stierf.

RIVM: geen aanwijzingen dat het vaccin in de moedermelk komt

Het RIVM zegt over borstvoeding en coronavaccinatie: “U kunt borstvoeding geven als u gevaccineerd bent. Volgens het RIVM zijn er geen aanwijzingen dat het vaccin in de moedermelk komt. En dat het via de borstvoeding bij uw kind kan komen.”

4.7 63 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pm’er
Pm’er
2 jaren geleden

Dat is iets wat die rasmoordenaars alleen maar zullen toejuichen!

Geen schaap
Geen schaap
2 jaren geleden

Blijven prikken mensen ! Je paspoort naar vrijheid is een ticket door de hel.

Danny
Danny
2 jaren geleden

Super triest voor het kind dat het zo’n moeder heeft.

Sanne
Sanne
2 jaren geleden

Je zou ze wat willen aandoen dit stelletje moordenaars.

De veiligheid van de burger staat weer ver beneden de propaganda blijkt wel weer.

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x