Homepagina » Het Complot » “CIA vermoordde president Kennedy om Amerikaanse oorlogsagenda te kunnen voortzetten”
"CIA vermoordde president Kennedy om Amerikaanse oorlogsagenda te kunnen voortzetten"

“CIA vermoordde president Kennedy om Amerikaanse oorlogsagenda te kunnen voortzetten”

De CIA heeft de Amerikaanse president John F. Kennedy vermoord om de Amerikaanse oorlogsagenda te kunnen voortzetten. Dat stelt een schrijver en politiek analist uit Chicago.

“Het Amerikaanse beleid blijft hetzelfde, ongeacht wie president is,” zei Stephen Lendman. “Amerika is een één partijstaat; een duopolie dat wordt gerund door rijke, machtige partijen.”

“Kennedy veranderde van een strijder in een vredestichter en om die reden heeft de CIA hem vermoord,” zei hij. “Om er zeker van te zijn dat Amerika permanent oorlog kan blijven voeren.”

Politiestaat

Als de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump president wordt, zal Amerika volgens Lendman vanaf de dag van zijn inauguratie tot zijn laatste werkdag oorlog voeren, ‘misschien nog wel meer dan onder Obama’.

“In de Verenigde Staten worden mensenrechten en burgerlijke vrijheden systematisch vernietigd, terwijl Amerika steeds meer verandert in een politiestaat,” voegde hij toe. “In het buitenland voert Amerika permanent oorlog.”

Noord-Korea

Lendman wijst erop dat Noord-Korea zijn zuidelijke buurman niet heeft aangevallen. “Zuid-Korea, het fascistische en stalinistische regime, en Harry Truman vielen Noord-Korea aan en gaven dat land de schuld van hun eigen misdaden,” zei hij.

Zaterdag zei Trump hoe bewonderenswaardig hij het vindt hoe Kim Jong-un in Noord-Korea de macht uitoefent. In Iowa stak de presidentskandidaat de loftrompet over de manier waarop de Noord-Koreaanse leider de macht van zijn vader heeft overgenomen en politieke vijanden uit de weg ruimt.

[PressTV]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IFF
IFF
4 jaren geleden

De VS hebben om de zoveel jaar een oorlog nodig. Het is gewoon een economisch gegeven. Oorlog voeren die ook nog eens liefst zo lang mogelijk duren. Eisenhower’s (een 5* generaal!) afscheidsspeech tot de natie op 17 januari 1961 waarschuwde reeds voor het gevaar van het militair-industriële complex. Zijn zorgen bleken terecht. De VS zijn het grootste gevaar voor de wereldvrede.

Elise49
Elise49
Reactie op  IFF
4 jaren geleden

Yep en die wereldoorlog zal binnenkort wel eens kunnen gebeuren en nog veel meer. 6 april mogen we voor het referendum Oekraïne gaan stemmen. EU aanhangers zijn heel bezorgd, dat een NEE voor gigantische problemen gaat leveren. “toevallig” begon op die datum de oorlog in Donbass.(Oekraïne) Wat ook toevallig is dat op 6 april 1830 de Kerk v. Jezus Christus van de Heiligen der laatste dagen officieel werd(mormonen). 6 april is de 96ste dag van het jaar. 9 omgedraaid is 6. Tegenstelling. Goed en kwaad. 2016- 1830= 186 1=8 = 9, wordt 96.

Elise49
Elise49
Reactie op  Elise49
4 jaren geleden

Oh ja en David Bowie werd ook heel “toevallig” 69 jaar.

Elise49
Elise49
Reactie op  Elise49
4 jaren geleden

69 staat voor de duivel. Maar 96 dus ook.

an argie
an argie
Reactie op  IFF
4 jaren geleden

En dat is dezelfde Eisenhower (een zionist) die 1,5 miljoen Duitse soldaten in de periode van 1945-1947 heeft afgemaakt, door ze zonder eten, drinken en sanitaire voorzieningen in de buitenlucht te laten STAAN!
Doordat de Duitsers zich hadden overgegeven heetten ze P.O.W’s meer, maar D.E.F.’s (Disarmed Enemy Forces). Op deze manier hoefde hij zich (volgens hemzelf) niet meer aan de conventie van Geneve te houden!

Hij was PERSOONLIJK verantwoordelijk van de wreedheden van de geallieerden die vele malen erger waren dan die van de Duitsers.

Kijk eens naar de “doodskampen” zoals Auschwitz
Gratis tandheelkunde, een bordeel, een zwembad, een bibliotheek, een voetbalveld, een zwembad, een postkantoor, een cultuurhuis; en dat allemaal voor de kampbewoners????

Dit rijmt in mijn ogen niet!

Loki
Loki
4 jaren geleden

We weten zo langzamerhand dat Gadaffi een vrij realistische kijk op zaken had. Luister hier maar eens naar.

The Truth about the Kennedy Assassination & Obama Told by Gadaffi

https://www.youtube.com/watch?list=FLS9ovzlzAgBtGN1iRhjLgXg&v=pWJiCsvhWpI

Jeff
Jeff
4 jaren geleden

Ik denk dat het zich uiteindelijk wel oplost … als je van hoog komt, val je namelijk hard. Het verbaasd me dan ook al niet, dat de VS regelmatig wordt getroffen door natuurrampen.
Expansie met als logisch gevolg … explosie.

J. Hofmans
J. Hofmans
4 jaren geleden

Het wordt tijd dat de VS aangepakt wordt. Landen moeten een coalitie vormen en de VS aanvallen, zomaar op een dag; New York, Washington, LA of Las Vegas? Gek idee he? Vind ik niet, aangezien de VS dit zelf al jarenlang doet in andere landen. Zie je het al voor je? Ik wel.

Raymond
Raymond
Reactie op  J. Hofmans
4 jaren geleden

geweld met geweld bestrijden is altijd verkeerd, en dom.
Kunt beter wel overdenkende mensen hier op los laten, om het op een vredige manier op te lossen, daar heeft iedereen wat aan…….

J. Hofmans
J. Hofmans
Reactie op  Raymond
4 jaren geleden

Zie je het al voor je? Wat moet ik mij daarbij voorstellen dan; hoe gaat dat in zijn werk volgens jou?

“Lieve Amerika, zouden jullie geen vieze spelletjes willen spelen; zouden jullie ons a.u.b. niet meer aan willen vallen”?

Zoiets?

Lees het boek van Machiavelli (The Prince; de vorst) maar, dan begrijp je wat ik bedoel.

an argie
an argie
Reactie op  Raymond
4 jaren geleden

Jij denkt zo, ik denk zo; 96% van de mensheid denkt zo.
Maar 4% van 7.000.000.000 is nog altijd 280.000.000

Dit zijn psychopaten van het ergste soort met de empathie van een theelepeltje en daarvan zitten er zeeeeeer veel in het Amerikaanse leger, denktanks en overheid.
Ze worden er door de CIA waarschijnlijk speciaal op geselecteerd 😉

Gaston
Gaston
4 jaren geleden

Dat maffiosi in opdracht van de CIA de aanslag hebben gepleegd mag bekend worden verondersteld. Drijvende krachten waren Johnson en vooral de door Kennedy ontslagen CIA directeur Dulles. Die laatste adverteerde daar zelfs openlijk mee, voor de goed verstaander: Geen plaatsnaam die zoveel lijkt en eender wordt uitgesproken dan Dallas.

flardinga
flardinga
4 jaren geleden

Heb over JFK al veel complotten gelezen, dat de CIA zelf achter de dood van hem zit is een 100% zekerheid maar voor welke redenen is het een vraagteken, dit continent is door oorlogen en genocide in bezit gekomen van de blanken uit Europa, dus over geweld en moorden van de Amerikanen heb ik niet zoveel illusies.

Sirious
Sirious
4 jaren geleden

Een politiek analist uit Chicago ?? Shill alert dus. Oorlogzuchtige Kennedy had bijna WW3 veroorzaakt vanwege Cuba.
Hij is afgevoerd omdat hij het bestaan van aliens wilde bekend maken.

an argie
an argie
Reactie op  Sirious
4 jaren geleden

Hij is net als Gadaffi, Lincoln, Tsaristisch Rusland, Assad, en vele vele anderen afgemaakt omdat hij de geldcreatie van de private banken weer terug wilde brengen onder de Amerikaanse staat.
In juni 1962 maakte hij directive 11110, wat dit mogelijk zou maken. Hij had al 4,7 miljard dollar aan zilver liggen om dit te starten.

Direct na de inauguratie van Johnson werd dit directive teniet gedaan.
Follow the money…

x

Check Also

bosma

Bosma: ‘Ik en miljoenen Nederlanders willen af van de NPO’

De gemiddelde Nederlander kijkt steeds minder tv ...

italianen

Italianen vechten terug tegen totalitaire lockdowns: ‘Genoeg!’

Protesten tegen de avondklok in de Italiaanse ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x