Het Complot

“CIA vermoordde president Kennedy om Amerikaanse oorlogsagenda te kunnen voortzetten”

Help door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De CIA heeft de Amerikaanse president John F. Kennedy vermoord om de Amerikaanse oorlogsagenda te kunnen voortzetten. Dat stelt een schrijver en politiek analist uit Chicago.

“Het Amerikaanse beleid blijft hetzelfde, ongeacht wie president is,” zei Stephen Lendman. “Amerika is een één partijstaat; een duopolie dat wordt gerund door rijke, machtige partijen.”

“Kennedy veranderde van een strijder in een vredestichter en om die reden heeft de CIA hem vermoord,” zei hij. “Om er zeker van te zijn dat Amerika permanent oorlog kan blijven voeren.”

Politiestaat

Als de Republikeinse presidentskandidaat Donald Trump president wordt, zal Amerika volgens Lendman vanaf de dag van zijn inauguratie tot zijn laatste werkdag oorlog voeren, ‘misschien nog wel meer dan onder Obama’.

“In de Verenigde Staten worden mensenrechten en burgerlijke vrijheden systematisch vernietigd, terwijl Amerika steeds meer verandert in een politiestaat,” voegde hij toe. “In het buitenland voert Amerika permanent oorlog.”

Noord-Korea

Lendman wijst erop dat Noord-Korea zijn zuidelijke buurman niet heeft aangevallen. “Zuid-Korea, het fascistische en stalinistische regime, en Harry Truman vielen Noord-Korea aan en gaven dat land de schuld van hun eigen misdaden,” zei hij.

Zaterdag zei Trump hoe bewonderenswaardig hij het vindt hoe Kim Jong-un in Noord-Korea de macht uitoefent. In Iowa stak de presidentskandidaat de loftrompet over de manier waarop de Noord-Koreaanse leider de macht van zijn vader heeft overgenomen en politieke vijanden uit de weg ruimt.

[PressTV]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IFF
IFF
7 jaren geleden

De VS hebben om de zoveel jaar een oorlog nodig. Het is gewoon een economisch gegeven. Oorlog voeren die ook nog eens liefst zo lang mogelijk duren. Eisenhower’s (een 5* generaal!) afscheidsspeech tot de natie op 17 januari 1961 waarschuwde reeds voor het gevaar van het militair-industriële complex. Zijn zorgen bleken terecht. De VS zijn het grootste gevaar voor de wereldvrede.

Loki
Loki
7 jaren geleden

We weten zo langzamerhand dat Gadaffi een vrij realistische kijk op zaken had. Luister hier maar eens naar.

The Truth about the Kennedy Assassination & Obama Told by Gadaffi

https://www.youtube.com/watch?list=FLS9ovzlzAgBtGN1iRhjLgXg&v=pWJiCsvhWpI

Jeff
Jeff
7 jaren geleden

Ik denk dat het zich uiteindelijk wel oplost … als je van hoog komt, val je namelijk hard. Het verbaasd me dan ook al niet, dat de VS regelmatig wordt getroffen door natuurrampen.
Expansie met als logisch gevolg … explosie.

J. Hofmans
J. Hofmans
7 jaren geleden

Het wordt tijd dat de VS aangepakt wordt. Landen moeten een coalitie vormen en de VS aanvallen, zomaar op een dag; New York, Washington, LA of Las Vegas? Gek idee he? Vind ik niet, aangezien de VS dit zelf al jarenlang doet in andere landen. Zie je het al voor je? Ik wel.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x