BuitenlandCorona

Coronavirus is door mensen gemaakt, beweert ex-MI6-baas: ‘Belangrijk rapport’

Help mee door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De voormalige baas van MI6 heeft beweerd dat het coronavirus ontsnapt is uit een lab in China. Sir Richard Dearlove, die tussen 1999 en 2004 aan het hoofd stond van de Britse spionagedienst, zei te geloven dat Covid-19 door mensen is gemaakt.

Hij verwees naar een ‘belangrijk’ rapport van professor Angus Dalgleish van de Universiteit van Londen en de Noorse viroloog Birger Sorensen waarin geclaimd wordt dat het virus in een laboratorium is gemaakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

De wetenschappers ontdekten dat het deel dat het virus gebruikt om zich te hechten aan cellen, is aangepast.

Geheime experimenten

“Ik geloof niet dat het per ongeluk is ontstaan,” zei Sir Richard in de podcast Planet Normal van The Telegraph.

Het onderzoek maakt ook duidelijk dat pogingen om een vaccin te vinden op niets zullen uitlopen omdat wetenschappers nog maar zo weinig weten over Covid-19.

Sir Richard suggereerde dat wetenschappers in een laboratorium in Wuhan in het geheim experimenteerden met vleermuizen en dat het coronavirus op de één of andere manier is ontsnapt.

De voormalige MI6-baas wees erop dat in een eerdere versie van het onderzoek stond dat de naam ‘Wuhanvirus’ de lading beter dekt.

Zonder twijfel

In de eerdere versie van het rapport, waar The Telegraph de hand op heeft weten te leggen, stond ook dat ‘Covid-19 zonder twijfel door mensen is gemaakt’.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) beweerde dat het virus op een voedselmarkt in Wuhan is overgesprongen van dier naar mens. Deze voedselmarkt bevindt zich vlak bij het Wuhan Instituut voor Virologie.

Afgelopen maand gaf een Chinese functionaris echter toe dat er geen virussen waren aangetroffen in monsters die op de markt waren verzameld.

[Daily Mail]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Klaasen
Rob Klaasen
4 jaren geleden

De mensheid zorgt dus voor z’n eigen ondergang .

Willem
Willem
4 jaren geleden

Tja of het nu door mensen is gemaakt of niet we zitten nog steeds in deze Twilight zone van 1,5 meter en mondkapjes waanzin die nergens op slaat. Regering blijft ondanks alle leugens en ellende die ze hebben aangericht gewoon zitten, niemand weet hoe ze weg te krijgen. Meeste mensen kunnen die koppen niet meer zien, maar ze vlijven liegen en draaien tot volgend jaat want dan komen er geen verkiezingen meer nee dan is de EU Nazistaat een feit.

exegese
exegese
4 jaren geleden

Het zijn altijd ex-bazen, ex-ministers of ex-machtshebbers die jaren na hun invloedrijke periode op de proppen komen met de stelling dat we besodemieterd worden. Te laat papzakken. Daar had je dan eerder mee moeten komen, toen je er nog wat aan kon doen. Nui vertellen waar we zelf ook al lang achter waren heeft geen enkele zin meer, DUS ZWIJG LIEVER en ga je schamen.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
4 jaren geleden

is het echt gemaakt en heel gevaarlijk en niets ontziend virus ?!!!!!!!

dan moeten de elite wel uitkijken als ook hun kinderen en kleinkinderen opa’s en oma’s zeker de groot en overgroot vaders en groot en overgroot moeders.. daarnaast ook hun aanverwante familie of tot hoe ver gaat dat eigenlijk..
of er waard daar al een vaccin rond of net als in vatticaanstad dat alleen de rotte (van uit ons gezien de goede) appels door dit virus er ook daar tussen uitvallen.. ook iemand die elite is heet jan klaas of piet..
dus peit zegt tegen zieke klaas heb jij dan niet de vaccinatie gehaald? o je heb geen bericht ontvangen daar over jo wat raar heb je wat verkeerds gedaan dan!

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x