Homepagina » Buitenland » Coronavirus is door mensen gemaakt, beweert ex-MI6-baas: ‘Belangrijk rapport’
coronavirus

Coronavirus is door mensen gemaakt, beweert ex-MI6-baas: ‘Belangrijk rapport’

De voormalige baas van MI6 heeft beweerd dat het coronavirus ontsnapt is uit een lab in China. Sir Richard Dearlove, die tussen 1999 en 2004 aan het hoofd stond van de Britse spionagedienst, zei te geloven dat Covid-19 door mensen is gemaakt.

Hij verwees naar een ‘belangrijk’ rapport van professor Angus Dalgleish van de Universiteit van Londen en de Noorse viroloog Birger Sorensen waarin geclaimd wordt dat het virus in een laboratorium is gemaakt.

De wetenschappers ontdekten dat het deel dat het virus gebruikt om zich te hechten aan cellen, is aangepast.

Geheime experimenten

“Ik geloof niet dat het per ongeluk is ontstaan,” zei Sir Richard in de podcast Planet Normal van The Telegraph.

Het onderzoek maakt ook duidelijk dat pogingen om een vaccin te vinden op niets zullen uitlopen omdat wetenschappers nog maar zo weinig weten over Covid-19.

Sir Richard suggereerde dat wetenschappers in een laboratorium in Wuhan in het geheim experimenteerden met vleermuizen en dat het coronavirus op de één of andere manier is ontsnapt.

De voormalige MI6-baas wees erop dat in een eerdere versie van het onderzoek stond dat de naam ‘Wuhanvirus’ de lading beter dekt.

Zonder twijfel

In de eerdere versie van het rapport, waar The Telegraph de hand op heeft weten te leggen, stond ook dat ‘Covid-19 zonder twijfel door mensen is gemaakt’.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) beweerde dat het virus op een voedselmarkt in Wuhan is overgesprongen van dier naar mens. Deze voedselmarkt bevindt zich vlak bij het Wuhan Instituut voor Virologie.

Afgelopen maand gaf een Chinese functionaris echter toe dat er geen virussen waren aangetroffen in monsters die op de markt waren verzameld.

[Daily Mail]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. Tja of het nu door mensen is gemaakt of niet we zitten nog steeds in deze Twilight zone van 1,5 meter en mondkapjes waanzin die nergens op slaat. Regering blijft ondanks alle leugens en ellende die ze hebben aangericht gewoon zitten, niemand weet hoe ze weg te krijgen. Meeste mensen kunnen die koppen niet meer zien, maar ze vlijven liegen en draaien tot volgend jaat want dan komen er geen verkiezingen meer nee dan is de EU Nazistaat een feit.

  19 likes
 2. “Afgelopen maand gaf een Chinese functionaris echter toe dat er geen virussen waren aangetroffen in monsters die op de markt waren verzameld”

  China heeft vanaf het begin al gelogen over het virus en zal dat blijven doen.
  Op die markt kwamen al het bloed en ingewanden van alle dieren samen in het riool. Iemand met aids zal zich hebben gesneden en dat bloed kwam er ook bij. De kou en klamme weersomstandigheden zijn ideaal voor een virus om zich te ontwikkelen en muteren en zo kwam covid-19 terecht. Het was er al van begin herfst; pas eind december kwam het naar buiten. Chinees nieuwjaar (25 januari) moest wereldwijd gevierd worden en zo reisde covid-19 de wereld rond. De meeste mensen zullen weinig tot milde klachten ervan krijgen. Slechts een klein deel (ouderen en zieken) ervaart ernstige symptomen en een nog kleiner deel zal overlijden, net als bij een gewone griep.

  Tot heden 6000 corona doden. Paniek, 1,5 meter, handschoenen en mondkapjes.
  Tijdens het griepseizoen van 2014-2015 stierven er 65.000 mensen. Daar hoor je nu niemand over. Toen was er geen paniek, en ook geen lockdown.

  14 likes
  • @Geen schaap

   lockdown , muilkorven , 1,5 meter .
   om macht te vergaren en de mensen monddood maken doe je zo.
   dat is ook de reden om te krijsen van daar komt het killervirus , nee dus maar ja 80% van de bevolking gelooft het dus diegeen die het niet geloven zijn de pineut.
   HERSENSPOELEN heeft altijd gewerkt.

   12 likes
  • Als het niet zo doortrapt was kon je je verbazen over de gigantische afstemming van bijna alle regeringen, de leidende medische wetenschap en de officiële media, gecombineerd met zoveel mogelijk censuur op “dissidenten”, alternatieve media en kritische wetenschappers.
   Al die moeite en kosten kunnen veel beter aan constructieve zaken worden besteed (bestrijden armoede, schone lucht en voldoende water voor iedereen, voldoende kleding, huisvesting, werk en ga zo maar door). Misschien een leuke suggestie “beste” elite ?

   5 likes
  • De chinesen hebben ook geen virus kunnen isoleren. Zij hebben een “verschijnsel” vastgesteld waar het hele COVID -19 is op gebaseerd. Het is dus meer dan waarschijnlijk dat het ging om een immuunreactie van de zieken; (bv. Exosomen ). Als je de omstandigheden ziet in Wuhan en de market daar dan is dat niet verwonderlijk. De onhygiënische omstandigheden op de markt, de luchtvervuiling door industrie en het testen van 5G in de nabijheid hadden een veel groter invloed op de ziekteverschijnselen.

   1 likes
 3. De mensheid zorgt dus voor z’n eigen ondergang .

  12 likes
 4. Het zijn altijd ex-bazen, ex-ministers of ex-machtshebbers die jaren na hun invloedrijke periode op de proppen komen met de stelling dat we besodemieterd worden. Te laat papzakken. Daar had je dan eerder mee moeten komen, toen je er nog wat aan kon doen. Nui vertellen waar we zelf ook al lang achter waren heeft geen enkele zin meer, DUS ZWIJG LIEVER en ga je schamen.

  11 likes
  • Bas van Stapelberg

   Ja inderdaad altijd ex dit ex dat. Waarschijnlijk financiël binnen en dan gaan ze dit roepen terwijl als zij in dienst van de overheid zouden zijn dan maken ze de bevolking wijs dat het komt door een bordje vleermuizensoep.
   Totaal niet geloofwaardig dit soort mensen.

   7 likes
   • Je kan de conclusie ook omdraaien, namelijk dat “bazen” die nog in dienst zijn meer risico lopen (onder druk gezet, gechanteerd, bedreigd met ontslag of erger etc.) plus dat gepensioneerden kunnen denken: “ik ben al oud, dus als mij wat overkomt is het mijn tijd, dan maar”.

    7 likes
 5. Misschien is het virus gemaakt in een lab in Amerika, naar China gebracht en daar losgelaten. Kan toch ook? Past wel in de relatie Amerika-China en het China-bashen. Wie zal het zeggen…..

  10 likes
 6. dat is ook die maloot die beweerde dat iraq massavernietigingswapens had

  7 likes
 7. Heel opvallend dat het altijd ex-bazen zijn die nu naar buiten treden.
  Toen ze nog de baas waren liepen ze achter de muziek aan.
  Alsof ze zich een beetje willen indekken!

  5 likes
  • Virussen zijn gemaakt in de krankjorum fabelfabriek van de zionistische wereldorde.

   Virussen zijn niets anders dan een verzinsel, een door de macht geïmplanteerde hersenspinsel waarmee gestuurd, onderdrukt en massa’s revenuen binnengehaald kunnen worden. Het idee van een virus is reeds honderd jaar oud en werkt als een perfect glijmiddel. Wat het glijmiddel religie voor de kerk, synagoge, moskee is, is een virus voor de farmaceutische industrie. Nep, alles nep!

   Controversiële uitspraak, maar nodig om duidelijk te maken dat de leugen ons vernietigd, niet een fabeltjesvirus.

   5 likes
   • ….de leugen die ons vernietigt, met de waarheid die steeds verder van ons komt af te staan. Het schijnt de twee perfecte ingrediënten te zijn waarmee de slaven zich willen laven.

    Veronderstel virussen bestaan, waren we dan niet allang allemaal dood geweest? Nee, omdat de mens beschermd wordt door een natuurlijk afweersysteem, een ingebouwde scherm wat ziektes buiten het lichaam houdt. Vandaar dat wij geen vaccins nodig hebben, maar een goed afweersysteem, met juiste condities en een sterk lichaam wat zelfredzaam is. Miljarden mensen voldoen aan deze eisen, waarom zou je deze dan willen inspuiten met gif tegen een fabeltjesvirus?? Geld en om macht (chip) over deze miljarden mensen te krijgen?

    6 likes
 8. Net een interessante uitzending gezien op you tube het kanaal van ,, Bleu Tiger,, Journalist in gesprek met Huisarts Bob en Karel v wolveren……… Dan weet je gelijk wat er precies speelt…..een gekochte pandemie , frauderende Lancet……En de drang van Amerika omChina te beschuldigen en veel gezondheids problemen ….en informatie over eventuele vaccins.
  Aangezien wij hier in West-Europa gedwee de Amerikanen volgen, moet je wel blind zijn om niet te kunnen zien wat er gebeurt……Niks dommer dan een Chinees te onderschatten….

  5 likes
 9. Maakt allemaal niet uit wat er gezegt word. NWO is hier de baas , de 1.5 meter maatschappij , het nieuwe normaal zit
  erin.

  De nederlandse kudde luistert braaf na de media. Probeer ze maar te overtuigen ? We zijn al over ‘the point of no return’. Malieveld ? Strijden voor vrijheid ? Ik hoop dat het zo werkt ! Dat er nog iets van onze vrijheid over is.
  Heb je ooit DeSoros met een bordje in de hand zien demonstreren ? Waarom niet ?

  Vaccinaties komen eraan , niemand gaat dood , niemand wordt steriel. Statistisch is het echter een ander verhaal. En op een zeker moment is de waarheid bij iedereen bekent , en niemand doet iets behalve.
  Misschien demonstreren , en samen dansen met politie of leger maar alleen als de NWO dat wil.

  Professor Angus Dalgleish van de Universiteit van Londen en de Noorse viroloog Birger Sorensen vertellen misschien de waarheid. Maar wat zal er met deze waarheid worden gedaan ?

  4 likes
 10. Covid-19 bestaat niet…mensen spreken over een schaduw op de muur in plato’s grot.

  De meest vervelende vragen voor een viroloog zijn: “zijn er ooit virussen geïsoleerd?zo ja welke?heeft u voor mij een geïsoleerd virus zichtbaar onder een microscoop?”

  Tijdens de “spaanse” griep kwam men erachter dat deze ziekte zelfs op de meest bespottelijke manieren niet overdraagbaar was, hetgeen vraagtekens zette bij het bestaan van schadelijke/giftige non-bacteriële micro-organismen (virussen); echter dacht Rockefeller daar net even anders over.
  Voor het uitbreken van de spaanse griep was hij het welke alle surplus militaire WO1 inentingen/vaccinaties op de markt gooide en keihard lobbyde om deze te pushen voor het volk.
  Want ja, de mannen kwamen immers thuis met een velerlei aan enge ziekten en “virussen” …ooooeee…eng!…onzichtbaar, dodelijk…eng!…

  Virussen zijn een hoax op zichzelf, maar een gegarandeerde dikke business sinds 1918…

  4 likes
 11. :adrianus-johannes.

  is het echt gemaakt en heel gevaarlijk en niets ontziend virus ?!!!!!!!

  dan moeten de elite wel uitkijken als ook hun kinderen en kleinkinderen opa’s en oma’s zeker de groot en overgroot vaders en groot en overgroot moeders.. daarnaast ook hun aanverwante familie of tot hoe ver gaat dat eigenlijk..
  of er waard daar al een vaccin rond of net als in vatticaanstad dat alleen de rotte (van uit ons gezien de goede) appels door dit virus er ook daar tussen uitvallen.. ook iemand die elite is heet jan klaas of piet..
  dus peit zegt tegen zieke klaas heb jij dan niet de vaccinatie gehaald? o je heb geen bericht ontvangen daar over jo wat raar heb je wat verkeerds gedaan dan!

  2 likes
  • @adrianus-johannes

   Binnenkort zullen vele negroïde en blanke damschreeuwers bij bosjes doodgaan op de IC. Volgens het RIVM en de politici is het fabeltjesvirus namelijk zo dodelijk als de pest.

   De pest was trouwens wel echt en een bacteriële infectieziekte die er 500 jaar inhakte. Net als zovele ziektes veroorzaakt worden door (resistente) schadelijke bacteriën en niet door ‘virussen’.

   Een virus ziet er trouwens uit als een Apollo moonlander. Een aardig grapje of werd de ‘ontwerper’ van het virus geïnspireerd door de Apollo hoax?

   http://questiongene.com/wp-content/uploads/2017/01/6598-01-1024×431.png

   4 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

corona

‘Niet gevaccineerd tegen corona? Dan kom je het concertgebouw niet in’

Veel mensen hebben twijfels over het vaccin ...

spray

Eerste spray goedgekeurd die het coronavirus in 2 MINUTEN doodt

Het Amerikaanse milieubeschermingsagentschap EPA heeft een desinfecterende ...