Mens en Dier

Voormalig OMT-lid schoffelt Marga Bult onderuit na bericht over ivermectine als kankerbehandeling

Help anderen door deze info met anderen op je socials te delen!

Nadat ex-verpleegkundige en artiest Marga Bult een klein berichtje op X had geplaatst over ivermectine als kankerbehandeling, doken de poortwachters van het establishment als een stel hongerige hyena’s op hun prooi.

‘CDA-watcher’ Pieter Gerrit Kroeger stelde dat BBB-voorvrouw Caroline van der Plas en Mona Keijzer ‘direct moeten interveniëren’. “Bult is van BBB Overijssel en is hier levensgevaarlijk bezig,” beweerde Kroeger, die zelf herhaaldelijk is betrapt op het verspreiden van nepnieuws.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Kroeger reageerde op een bericht waarin iemand Bult vergeleek met Jomanda.

Schande

Voormalig OMT-lid Marc Bonten voegde toe: “De gekte kent geen grenzen. Ivermectine als kankerbehandeling ‘geadviseerd’ door Marga Bult.” Voor de goede orde adviseerde de ex-verpleegkundige niets, ze deelde alleen een link naar wetenschappelijke artikelen.

Bonten verzweeg eerder zijn connectie met vaccinmakers Pfizer en AstraZeneca.

“Zullen we het behandelen van kanker overlaten aan de oncologen?” sneerde Volkskrant-journalist Maarten Keulemans naar Bult.

“Schande! Ik moet kapotgemaakt worden,” reageert ze verbolgen.

Heel triest

Er wordt overigens wel degelijk wetenschappelijk onderzoek verricht naar wat ivermectine kan betekenen bij kanker. Door oncologen.

“Maar ja, waarom zou je ook mensen daarover informeren als het kennelijk leuker is om een ex-verpleegkundige, die de handen uit de mouwen stak tijdens de pandemie en in de zorg kwam helpen, even een trap na te geven en weg te zetten als een soort Jomanda? Heel triest,” vindt verpleegkundige Alicia.

“Gewoon totale onzin over Marga aan het verkopen, en het kan ze niks schelen,” vervolgt Alicia. “Het is een slechte zaak als medicijnen tot politieke speelbal worden gemaakt. Men zou ons juist moeten informeren over nieuwe onderzoeken en niet moeten proberen om medicijnen verdacht te maken omwille van politieke vetes.”


Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 137 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

114 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jackie
jackie
1 maand geleden

Marga: Laat ze maar l.llen. De dombo’s die zich aangevallen voelen en zich geroepen voelen aan te vallen weten van toeten nog blazen, alleen hoe ze moeten aanvallen.

Jeroen
Jeroen
1 maand geleden

— CITAAT —
“Zullen we het behandelen van kanker overlaten aan de oncologen?” sneerde Volkskrant-journalist Maarten Keulemans naar Bult.
— EINDE CITAAT —

Zullen we journalistiek overlaten aan de journalisten?

Respect2024
Respect2024
1 maand geleden
Ron
Ron
1 maand geleden

O maar stel je voor zeg dat Ivermectine ook maar wat zou kunnen betekenen voor kankerbehandeling ook al adviseerde Mevrouw Bult helemaal niets. Ze zien het geld als sneeuw voor de ogen verdwijnen. NIets mag in de weg staan van dure vaccins en behandelingen waar ze flink aan kunnen verdienen. Vandaar die haat naar Mevrouw Bult. Wat bestaat er toch vreselijk volk op aarde.

Back to top button
114
0
We lezen graag je reactie!x