CoronaBuitenland

Europees Openbaar Ministerie opent onderzoek naar aankoop van coronavaccins

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Het Europees Openbaar Ministerie bevestigt ‘bij hoge uitzondering’ dat het een onderzoek heeft geopend naar de aankoop van coronavaccins in de Europese Unie. Er zijn op dit moment verder nog geen details bekend.

“Dankzij de enorme publieke betrokkenheid die is ontstaan als gevolg van onze strijd in het Europees Parlement en het reeds bestaande bewijs, heeft het Europees Openbaar Ministerie een onderzoek geopend naar de aankoop van vaccins!” twittert Europarlementariër Mislav Kolakusic, die oproept tot een onafhankelijk onderzoek zonder enige politieke beïnvloeding.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Ontslag

Europarlementslid Cristian Terhes vindt dat EU-baas Ursula von der Leyen ontslag moet nemen nu de Europese Commissie wordt onderzocht. “Ze kan lidstaten niet de les lezen over de rechtsstaat terwijl ze documenten en sms’jes met de directeur van Pfizer over vaccincontracten ter waarde van meerdere miljarden euro’s heeft vernietigd!” aldus Terhes.

Geheimzinnigheid

Er is al langer kritiek op de geheimzinnigheid die de Commissie laat bestaan over de miljardencontracten met Pfizer. Von der Leyen zou hoogstpersoonlijk hebben onderhandeld met Pfizer-baas Bourla, die niet wilde getuigen voor de coronacommissie van het Europees Parlement.

Europarlementariër Rob Roos wist een Pfizer-directeur te ontfutselen dat het coronavaccin nooit was getest op het voorkomen van verspreiding van het virus. Een filmpje daarover dat hij op Twitter plaatste, werd maar liefst 13 miljoen keer bekeken.

4.9 123 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

92 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Psa
Psa
1 jaar geleden

Dat zou mooi zijn, in de media is Elsevier via ingezonden het filmpje gaan noemen. Er moet een kentering komen, de leugen moet boven water.

Annette
Annette
1 jaar geleden

En…. zou dit dan eindelijk de lang verwachte doorbraak zijn?

Het Europees Openbaar Ministerie gaat, bij hoge uitzondering, een onderzoek instellen naar de aankoop van de experimentele gentechinjecties.

Op zich klinkt dit natuurlijk reuze positief, maar….. (ik ben nu eenmaal een beetje achterdochtig geworden) WIE zitten er dan wel in dat Europese Openbaar Ministerie?

Laten wij ons dat vooral afvragen, zeker gezien WIE er tegenwoordig bij de Openbare Ministeries in bijvoorbeeld Nederland zitten.

Zoals IK er naar kijk, is dit de zoveelste false flag. Kijk maar even hoe in Nederland de afgelopen jaren rechtszaken zijn gevoerd. Niet één keer, zelfs met zéér duidelijke bewijzen van de aanklagende partij, werd in het voordeel van laatstgenoemde geoordeeld.

DAT zegt toch alles? Niet alleen regering, Tweede Kamer, maar OOK alle belangrijke instituten zijn compleet geïnfiltreerd met het vergif, komende uit Davos. En dan weten jullie allemaal precies WIE ik daarmee bedoel.

Natuurlijk hoop ik, dat ik het hartstikke mis heb en dat dat hele Europese Parlement inclusief die heks van een Ursula von der Leijen zal verdwijnen.

Maar ik heb er een hard hoofd in. Al jaren en jaren heeft de leiding (ongekozen!!!) er, zachtjes gezegd, een potje van gemaakt. Zij hebben kans gezien, ondanks de vele protesten van de verschillende regeringen, steeds meer en meer macht naar zich toe te trekken.

Het lijkt er op, dat dit een Titanenstrijd wordt. Of beter gezegd: een strijd tussen goed en kwaad.

Momenteel is het kwaad (helaas) nog aan de macht. Ik heb altijd als credo gehad: Goed overwint ALTIJD.

Laat dit het begin zijn van een totale ommekeer.

David I
David I
1 jaar geleden

 (Cristian Terhes vindt dat EU-baas Ursula von der Leyen ontslag moet nemen) Nee nee nee, minimaal levenslang, dan laat de volgende WEF,er op die positie het wel uit zijn hoofd.

Schaap in Wolfskleren
Schaap in Wolfskleren
1 jaar geleden

De uitslag van dit onderzoek is natuurlijk afhankelijk van de onafhankelijkheid van het onderzoek.
Verder kan je je afvragen of verdere details publiekelijk zullen worden gezien het publieke belang hiervan.
Ursula treedt alleen af als ze een beter baantje zal krijgen van suikeroom klaus.

Back to top button
92
0
We lezen graag je reactie!x