Homepagina » Buitenland » Onthuld: Amerikaanse overheid financierde experimenten met corona in Wuhan-lab
corona

Onthuld: Amerikaanse overheid financierde experimenten met corona in Wuhan-lab

Het laboratorium in Wuhan dat in verband wordt gebracht met de uitbraak van corona, heeft 3,7 miljoen dollar gekregen van de Amerikaanse overheid, blijkt uit documenten die in handen zijn van The Mail on Sunday.

In het lab experimenteerden wetenschappers met vleermuizen als onderdeel van een project gefinancierd door het Amerikaanse gezondheidsinstituut NIH.

Het lab ontvangt nog altijd Amerikaans geld voor experimenten, onthult de krant.

Nieuwe inzichten

De wetenschappers vingen vleermuizen in een grot in de Chinese provincie Yunnan. Ze gebruikten de dieren vervolgens in het lab voor experimenten.

De experimenten waren goedgekeurd door de ethische commissie van het Wuhan Institute of Virology.

Uit onderzoek dat de wetenschappers in november 2017 publiceerden, blijkt dat coronavirussen uit vleermuizen ‘nieuwe inzichten hebben verschaft over de oorsprong van het Sars-coronavirus’.

In april 2018 publiceerden ze een studie over experimenten waarbij ze het coronavirus in het lab hadden gekweekt en ingespoten bij drie dagen oude biggetjes.

Steeds minder waarschijnlijk

Het lijkt steeds minder waarschijnlijk dat het virus afkomstig is van een voedselmarkt in Wuhan.

Afgelopen week wees arts Cao Bin van het Jinyintan-ziekenhuis in Wuhan op onderzoek waaruit blijkt dat 13 van de eerste 41 patiënten die waren gediagnosticeerd met corona, niet op de markt waren geweest.

Het Amerikaanse congreslid Matt Gaetz zei het walgelijk te vinden dat de Amerikaanse overheid jarenlang gevaarlijke experimenten van het Wuhan-instituut heeft gefinancierd die mogelijk hebben bijgedragen aan de verspreiding van het coronavirus.

[The Mail on Sunday]
3 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
1 jaar geleden

Hier op deze SITE is het ook een soort Experimenteren met speculatie,s die een ieder invult op zijn eigen Manier van experimenteren,men zuigt het op word vermalen in het Brein,het brein stoot het weer uit, met geluiden of woorden beschreven en daar heb je dan een uitkomst van,de uitkomst is dat men geëxperimenteerd heeft met het verhaal van hier beschreven Amerikaans overheid experimenteerde,
Wetenschappers vingen vleermuizen in een grot,hier op deze SITE beginnen allerlei verhalen rond te fladderen,en het verhaal is dan daarin een soort experiment om te zien wat de uitkomst is van verschillende uitspraken onderling, van dit verhaal zelf, het word een zooitje in elkaar geknutseld verhalen en natuurlijk treden daarmee verschillende uitkomsten eruit voort,dus het is ook een Experiment. met elkander met het verhaal en dan gaat het verhalen virus de ander ermee besmetten.

salvar
salvar
1 jaar geleden

beste mensen bereid je voor op een leven dat nooit en ook nooit meer normaal wordt.
1). 1,5 meter uit elkaar.
2). who wil voor altijd mondkapjes voor de rest van je leven.
3). apps zodat ze kunnen zien waar je bent en niet of je bij iemand staat die het corona virus heeft.
4). wagen met camera op de auto rijd rond of je je wel aan de regels houd.
5). ze staan op hoeken te loeren of je wel aan de regels houd, de ene keer parkeren ze de auto uitzicht en de volgende dag komen ze op fiets.
6). het begin van de nazi praktijken en heel heel langzaam wordt dit uitgevoerd.

Karel
Karel
1 jaar geleden

Waar is Batman als je hem echt nodig hebt.
Of is hij misschien zelf ook ten prooi gevallen? Vragen vragen vragen…..

Henk
Henk
1 jaar geleden

Verschikkelijk wat men gedaan heeft , uiteraard komt deze stinkzooi uit een laboratorium waar nu de godganse wereld de dupe van is . Wir hebben Das nicht gewust zullen de overheden blijven volhouden , en daadwerkelijke verklaringen krijgen we als klootjes volk toch niet , schandalig . Ze moeten zich bezig houden met genezing van ziektes en niet met de vernietiging van aardbewoners . Wat een gigantische klote zooi hebben ze er nu van gemaakt niet te geloven .

x

Check Also

baudet

Baudet geeft toespraak op Malieveld: ‘Zet je schrap, het wordt nog zoveel erger’

In Den Haag hebben vandaag duizenden tegenstanders ...

romkes

Tiemen Romkes is net als de meeste andere Urkers niet ingeënt: ‘We hebben hier veel verstandige mensen’

Tiemen Romkes heeft zich net als de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x