BuitenlandCorona

Onthuld: Amerikaanse overheid financierde experimenten met corona in Wuhan-lab

Help ons door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het laboratorium in Wuhan dat in verband wordt gebracht met de uitbraak van corona, heeft 3,7 miljoen dollar gekregen van de Amerikaanse overheid, blijkt uit documenten die in handen zijn van The Mail on Sunday.

In het lab experimenteerden wetenschappers met vleermuizen als onderdeel van een project gefinancierd door het Amerikaanse gezondheidsinstituut NIH.

Het lab ontvangt nog altijd Amerikaans geld voor experimenten, onthult de krant.

Nieuwe inzichten

De wetenschappers vingen vleermuizen in een grot in de Chinese provincie Yunnan. Ze gebruikten de dieren vervolgens in het lab voor experimenten.

De experimenten waren goedgekeurd door de ethische commissie van het Wuhan Institute of Virology.

Uit onderzoek dat de wetenschappers in november 2017 publiceerden, blijkt dat coronavirussen uit vleermuizen ‘nieuwe inzichten hebben verschaft over de oorsprong van het Sars-coronavirus’.

In april 2018 publiceerden ze een studie over experimenten waarbij ze het coronavirus in het lab hadden gekweekt en ingespoten bij drie dagen oude biggetjes.

Steeds minder waarschijnlijk

Het lijkt steeds minder waarschijnlijk dat het virus afkomstig is van een voedselmarkt in Wuhan.

Afgelopen week wees arts Cao Bin van het Jinyintan-ziekenhuis in Wuhan op onderzoek waaruit blijkt dat 13 van de eerste 41 patiënten die waren gediagnosticeerd met corona, niet op de markt waren geweest.

Het Amerikaanse congreslid Matt Gaetz zei het walgelijk te vinden dat de Amerikaanse overheid jarenlang gevaarlijke experimenten van het Wuhan-instituut heeft gefinancierd die mogelijk hebben bijgedragen aan de verspreiding van het coronavirus.

[The Mail on Sunday]

3 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
2 jaren geleden

Hier op deze SITE is het ook een soort Experimenteren met speculatie,s die een ieder invult op zijn eigen Manier van experimenteren,men zuigt het op word vermalen in het Brein,het brein stoot het weer uit, met geluiden of woorden beschreven en daar heb je dan een uitkomst van,de uitkomst is dat men geëxperimenteerd heeft met het verhaal van hier beschreven Amerikaans overheid experimenteerde,
Wetenschappers vingen vleermuizen in een grot,hier op deze SITE beginnen allerlei verhalen rond te fladderen,en het verhaal is dan daarin een soort experiment om te zien wat de uitkomst is van verschillende uitspraken onderling, van dit verhaal zelf, het word een zooitje in elkaar geknutseld verhalen en natuurlijk treden daarmee verschillende uitkomsten eruit voort,dus het is ook een Experiment. met elkander met het verhaal en dan gaat het verhalen virus de ander ermee besmetten.

salvar
salvar
2 jaren geleden

beste mensen bereid je voor op een leven dat nooit en ook nooit meer normaal wordt.
1). 1,5 meter uit elkaar.
2). who wil voor altijd mondkapjes voor de rest van je leven.
3). apps zodat ze kunnen zien waar je bent en niet of je bij iemand staat die het corona virus heeft.
4). wagen met camera op de auto rijd rond of je je wel aan de regels houd.
5). ze staan op hoeken te loeren of je wel aan de regels houd, de ene keer parkeren ze de auto uitzicht en de volgende dag komen ze op fiets.
6). het begin van de nazi praktijken en heel heel langzaam wordt dit uitgevoerd.

Karel
Karel
2 jaren geleden

Waar is Batman als je hem echt nodig hebt.
Of is hij misschien zelf ook ten prooi gevallen? Vragen vragen vragen…..

Henk
Henk
2 jaren geleden

Verschikkelijk wat men gedaan heeft , uiteraard komt deze stinkzooi uit een laboratorium waar nu de godganse wereld de dupe van is . Wir hebben Das nicht gewust zullen de overheden blijven volhouden , en daadwerkelijke verklaringen krijgen we als klootjes volk toch niet , schandalig . Ze moeten zich bezig houden met genezing van ziektes en niet met de vernietiging van aardbewoners . Wat een gigantische klote zooi hebben ze er nu van gemaakt niet te geloven .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x