Buitenland

Ministerie van Justitie verwijdert stilletjes informatie over kindersekshandel van website

Help ons door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft stilletjes informatie van haar website gehaald over kindersekshandel in binnen- en buitenland. Het gaat vooral om informatie die onder president Trump is toegevoegd.

Trump had de strijd tegen mensensmokkel tot speerpunt verheven. In januari 2020 tekende hij een decreet om een einde te maken aan mensensmokkel en de uitbuiting van kinderen op internet in de Verenigde Staten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Om de één of andere reden worden linkse mensen heel erg ongemakkelijk en defensief als je praat over de seksuele uitbuiting van kinderen,” citeerde de Washington Examiner Roger Severino van de Heritage Foundation.

Niet verrassend

Congreslid Anna Paulina Luna verwees naar een artikel in de New York Times waarin valt te lezen dat vele duizenden migrantenkinderen in handen zijn gevallen van kindersmokkelaars.

Ze wees erop dat het ministerie van Justitie een passage heeft verwijderd die het opengrenzenbeleid van de regering-Biden linkte aan kindersekshandel.

Het congreslid vindt dit niet verrassend, aangezien de regering niet schroomt om de schaamteloze seksualisering en het misbruik van kinderen te promoten.

Sound of Freedom

Uit gegevens blijkt dat sinds het aantreden van president Biden 345.000 alleenreizende minderjarigen de grens met de VS zijn overgestoken.

Luna voegde toe dat deze ontwikkelingen samenvallen met het uitkomen van de film Sound of Freedom over de handel in kinderen.

Ondanks aanvallen vanuit de media is de film met Jim Caviezel niet uit de top 10 weg te slaan. De film, die al meer dan 45 miljoen dollar heeft opgebracht, gaat over de zoektocht van agent Tim Ballard naar een kind dat in Colombia in handen is gevallen van smokkelaars.

Het ministerie van Justitie was niet bereikbaar voor commentaar.

[NTD]

4.8 153 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkel
Mikkel
9 maanden geleden

Ze zijn er zelf bij betrokken.

Victor Hugo
Victor Hugo
9 maanden geleden

De waarheid over deze weerzinwekkende praktijken kan niet langer de mond gesnoerd worden, zie de film Sound of Freedom en de krampachtige pogingen om hem uit beeld te houden!

Inhetmeer
Inhetmeer
9 maanden geleden

Hier gaat hetzelfde gebeuren. Ik herinner mij de grootste paniek in die tent toen die beerput open ging.

tray de pum
tray de pum
9 maanden geleden

Joris Demmink zal wel aan het zoeken zijn in het atlasje waar dat precies is,komt ie ook nog eens en wederom “straffeloos” aan zijn “trekken”

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x