CoronaBinnenland

2G-plan gedoemd te mislukken: ‘En nu doorpakken, weg met die coronapas’

Help door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!

Het 2G-wetsvoorstel gaat het niet halen, schrijft het AD dinsdagochtend. Mogelijk sneuvelt het plan vandaag al in de Tweede Kamer en anders wel in de Eerste Kamer. Regeringspartij ChristenUnie en GroenLinks hebben zich aangesloten bij een voorstel om de omstreden 2G-wet in te trekken. Vandaag wordt erover gestemd.

“Met vaccinatiedwang of -drang kom je er niet,” schrijft ChristenUnie-Kamerlid Mirjam Bikker op social media. Nu is het moment om door te pakken, vinden velen. “Niet alleen 2G, maar álle coronatoegangsbewijzen en de uitbreiding met mbo, hoger onderwijs en werk moeten weg!” reageert Tweede Kamerlid Fleur Agema (PVV).

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png
Ter verantwoording roepen

“Gelukkig! Maar dit is bij lange na niet genoeg. De hele coronapas moet van tafel. En dan bedoel ik ook internationaal,” schrijft journalist Annelies Strikkers. “En daarna de mensen ter verantwoording roepen die deze discriminatoire maatregel ondersteunden en ingevoerd hebben.”

“Fantastisch. En nu doorpakken, weg met die coronapas: weg met discriminatie, uitsluiting en stigmatisering,” zegt jurist en filosoof Raisa Blommestijn.

Het tij is gekeerd

“Dit is geweldig nieuws. Het tij is gekeerd. Nu nog het coronatoegangsbewijs in z’n geheel van tafel! En daarna nooit meer vergeten wie hier verantwoordelijk voor waren en tot het einde zonder fundering landgenoten wilden uitsluiten van een normaal leven,” twittert bioloog Richard Steenvoorden.

Denk-Kamerlid Stephan van Baarle stelt: “Denk zal zich blijven verzetten tegen alle coronatoegangsbewijzen. Geen 2G. Geen 3G. Geen coronapas op het werk of op school. De coronapas is bewezen niet effectief en leidt tot uitsluiting van een groot deel van de bevolking.”

4.9 128 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

135 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
NooT
NooT
2 jaren geleden

En weg met de rest van de maatregelen graag: het afstand houden, mondkapjes dragen, handen wassen, elkaar geen hand geven, testen, in quarantaine gaan, ‘vaccineren’ en alle andere flauwekul. Wég ermee!

Bibi
Bibi
2 jaren geleden

En doorpakken naar het Europees Digitaal Paspoort, wat allang geregeld is, hoeft alleen nog even geactiveerd te worden en alles wordt er straks aangekoppeld!
Dit was alleen nog maar de voorzet naar het echte werk……

Maria
Maria
2 jaren geleden

Er zijn nog genoeg plannen die de EU aan het voorbereiden is. Weg met dit ongekozen zooitje daar. Kijk nu naar de voorzitster die allerlei dingen wil geheim houden. Zolang er geen transparantie is kan het volk deze mensen NOOIT vertrouwen.

Pieter
Pieter
2 jaren geleden

Jaja, massaal tegen 2g. Ik geloof er niets van. Wacht maar netjes af tot einde van dit jaar als er ineens een mysterieuze ultra variant opduikt en gevaccineerde massaal omvallen. De mensen zullen schreeuwen om een nieuwe vaccinatie en QRpas omdat ze zich hebben vergist. De overheid heeft geduld. Enige oplossing? Nexit!!

Back to top button
135
0
We lezen graag je reactie!x