Great ResetBuitenland

Managing director World Economic Forum klaagt over kritiek op World Economic Forum

Help anderen door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!

Adrian Monck, managing director van het World Economic Forum, klaagt dat zijn organisatie te veel kritiek krijgt. Hij vindt dat critici zich moeten gaan richten op belangrijkere zaken in plaats van ‘complottheorieën’.

Monck bekritiseerde politici die vraagtekens zetten bij de beleidsvoorstellen van het World Economic Forum, met name in Canada, waar veel wordt gesproken over de invloed van de organisatie.

“Helaas is Canada één van die plekken die vatbaar zijn voor desinformatie. Het is een open samenleving,” zei hij afgelopen weekend op CBC Radio.

Onschuldig onderwerp

“In Canada zou op dit moment over veel verschillende dingen gesproken moeten worden. Er zou echter niet gesproken moeten worden over het World Economic Forum hier in Genève,” voegde hij toe. “Er zijn belangrijkere dingen.”

Monck zei verder dat de ‘Great Reset’ een onschuldig onderwerp is dat verder geen aandacht verdient. Hij suggereerde ook dat je een antisemiet bent als je het WEF bekritiseert. “Politici moeten heel goed letten op de taal die ze bezigen en waar het vandaan komt, en of het uit de antisemitische hoek komt,” zei hij.

Spiegel

“Ik denk dat ze eens goed in de spiegel moeten kijken,” aldus Monck.

Dat terwijl Klaus Schwab, oprichter van het WEF, opschepte dat zijn organisatie kabinetten heeft geïnfiltreerd middels het Young Global Leaders-programma om de Great Reset mogelijk te maken. Hij zei dat meer dan de helft van het Canadese kabinet, waaronder premier Justin Trudeau, bestaat uit Young Global Leaders.

[Infowars]

4.9 111 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
139 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Onheilsprofeet!
Onheilsprofeet!
3 maanden geleden

Wat heeft antisemitisme met kritiek te maken ? Beschouwt het WEF zich als joodse organisatie?

Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
3 maanden geleden

“Ik denk dat ze eens goed in de spiegel moeten kijken,” aldus Monck.

En ik denk (lees: weet) dat Monck beter zichzelf eens even in de spiegel moet gaan kijken. (Eikel).

Jojo
Jojo
3 maanden geleden

Dat maak ik zelf wel uit of ik over die crimi’s praat

Mar
Mar
3 maanden geleden

Ik denk dat het wef zelf rven in de spuegel moet kijken. Met deze rariteiten, jweekvlees, krejelbrood, crisis op crisis die geen crisissen zijn. Denk dat jullie prachtige (…) gezichten hebben.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

139
0
We lezen graag je reactie!x