CoronaBinnenland

Verpleegkundige Daphne spreekt zich uit: ‘Na elke nieuwe prik zijn er uitbraken en overlijdens’

Help ons door dit met je vrienden op je socials te delen!

In elk verzorgings- en verpleeghuis waar gespecialiseerd wondverpleegkundige Daphne komt, zijn uitbraken en overlijdens gerelateerd aan corona geweest nadat er in 2021 is begonnen met het zetten van prikken. Dat laat zij weten aan Zorgmedewerkers Verenigd, een groep verpleegkundigen en verzorgenden.

“De hele zomer van 2021 zijn er meer overlijdens geweest dan wat er redelijk normaal is. Na elke nieuwe prik die gegeven wordt, zijn er uitbraken en overlijdens,” stelt de verpleegkundige.

Vreemd verschijnsel

Daphne ziet naar eigen zeggen in toenemende mate ontstekingen van de huid en het onderliggende weefsel. Denk aan erysipelas oftewel wondroos en cellulitis, een ontsteking van de dieper gelegen delen van het onderhuidse bindweefsel.

“Een ander vreemd verschijnsel is dat ik meer patiënten zie die grote blaren op de benen krijgen, vaak over de omvang van het hele onderbeen,” vertelt Daphne. “De bovenste huidlaag raakt los van de huidlaag eronder, zonder duidelijke oorzaak. Wonden genezen niet meer of gaan na het toedienen van een nieuwe prik achteruit.”

Constante staat van doodsangst

De verpleegkundige ziet verder dat het aantal amputaties van tenen en onderbenen toeneemt. Veel mensen die Daphne behandelt, leven in een constante staat van doodsangst. “En volgens mij deden we het toch om de ouderen te beschermen? Al met al een zeer verdrietige situatie.”

4.7 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anne
Anne
8 maanden geleden

Ik vraag me af, wat heeft het eigenlijk voor nut dat we dit hier lezen, wij weten dit zo wel es. Ik wil dit in het journaal horen, in de talkshows en in de krant lezen….

Mar
Mar
8 maanden geleden

Arme oudjes, ze hebben ooit zo hard gewerkt, dit verdienen ze niet, maar dit alles was bekend. Zij moeten als 1ste verdwijnen dan 60 plusser en oensioengerechtige, gij zult er niet meer van genieten. En straks kunnen ze zienbwat men aan je heeft, anders ook foetsie. Slaap er ook niet meer van. Maar goed dat je je uitgesproken hebt, maar er word niets mee gedaan……helaas

Nehemia
Nehemia
8 maanden geleden

Wanner gaat dit rampkabinet de oversterfte eens goed onderzoeken?

Fransdo
Fransdo
8 maanden geleden

‘We doen het voor de Zorg, we doen het voor de ouderen’ Was een heel leuk deuntje https://youtu.be/zTlVSw_w3So

Naar De Zorg wordt nauwelijks meer omgekeken, de vaste huisarts wordt binnenkort waarschijnlijk afgeschaft en de ouderen die de prik tot nu toe overleefd hebben verkeren in doodsangst.

Goed gedaan Mark en Hugo!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

57
0
We lezen graag je reactie!x