CoronaBinnenland

Verpleegkundige Daphne spreekt zich uit: ‘Na elke nieuwe prik zijn er uitbraken en overlijdens’

Help door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!

In elk verzorgings- en verpleeghuis waar gespecialiseerd wondverpleegkundige Daphne komt, zijn uitbraken en overlijdens gerelateerd aan corona geweest nadat er in 2021 is begonnen met het zetten van prikken. Dat laat zij weten aan Zorgmedewerkers Verenigd, een groep verpleegkundigen en verzorgenden.

“De hele zomer van 2021 zijn er meer overlijdens geweest dan wat er redelijk normaal is. Na elke nieuwe prik die gegeven wordt, zijn er uitbraken en overlijdens,” stelt de verpleegkundige.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png
Vreemd verschijnsel

Daphne ziet naar eigen zeggen in toenemende mate ontstekingen van de huid en het onderliggende weefsel. Denk aan erysipelas oftewel wondroos en cellulitis, een ontsteking van de dieper gelegen delen van het onderhuidse bindweefsel.

“Een ander vreemd verschijnsel is dat ik meer patiënten zie die grote blaren op de benen krijgen, vaak over de omvang van het hele onderbeen,” vertelt Daphne. “De bovenste huidlaag raakt los van de huidlaag eronder, zonder duidelijke oorzaak. Wonden genezen niet meer of gaan na het toedienen van een nieuwe prik achteruit.”

Constante staat van doodsangst

De verpleegkundige ziet verder dat het aantal amputaties van tenen en onderbenen toeneemt. Veel mensen die Daphne behandelt, leven in een constante staat van doodsangst. “En volgens mij deden we het toch om de ouderen te beschermen? Al met al een zeer verdrietige situatie.”

4.7 102 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anne
Anne
1 jaar geleden

Ik vraag me af, wat heeft het eigenlijk voor nut dat we dit hier lezen, wij weten dit zo wel es. Ik wil dit in het journaal horen, in de talkshows en in de krant lezen….

Mar
Mar
1 jaar geleden

Arme oudjes, ze hebben ooit zo hard gewerkt, dit verdienen ze niet, maar dit alles was bekend. Zij moeten als 1ste verdwijnen dan 60 plusser en oensioengerechtige, gij zult er niet meer van genieten. En straks kunnen ze zienbwat men aan je heeft, anders ook foetsie. Slaap er ook niet meer van. Maar goed dat je je uitgesproken hebt, maar er word niets mee gedaan……helaas

Nehemia
Nehemia
1 jaar geleden

Wanner gaat dit rampkabinet de oversterfte eens goed onderzoeken?

Fransdo
Fransdo
1 jaar geleden

‘We doen het voor de Zorg, we doen het voor de ouderen’ Was een heel leuk deuntje https://youtu.be/zTlVSw_w3So

Naar De Zorg wordt nauwelijks meer omgekeken, de vaste huisarts wordt binnenkort waarschijnlijk afgeschaft en de ouderen die de prik tot nu toe overleefd hebben verkeren in doodsangst.

Goed gedaan Mark en Hugo!!

Back to top button
57
0
We lezen graag je reactie!x