Homepagina » Buitenland » Journalist tijdens persconferentie tegen Amerikaanse minister Kerry: “U heeft ISIS gecreëerd!”
Vrouw roept tijdens persconferentie in Rome tegen Amerikaanse minister Kerry: "U heeft IS gecreëerd!"

Journalist tijdens persconferentie tegen Amerikaanse minister Kerry: “U heeft ISIS gecreëerd!”

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry werd tijdens een persconferentie in Rome onderbroken door een journalist. “U heeft ISIS gecreëerd!” riep ze tegen hem.

Aan het einde van de persconferentie van Kerry en zijn Italiaanse ambtgenoot Paolo Gentiloni stond de vrouw plotseling op. “U heeft ISIS gecreëerd!” riep ze vanaf de voorste rij een aantal keren tegen de twee ministers, meldt de Italiaanse zender RAI.

De vrouw werd vervolgens uit de zaal verwijderd door de carabinieri. Politici uit 23 landen waren dinsdag bijeen in Rome om de strijd tegen ISIS te bespreken.

Kerry zei tijdens de persconferentie dat Libië onder enorme druk is komen te staan door de toestroom van leden van de terreurgroep. Nu ISIS wordt teruggedrongen in Irak en Syrië, wijken steeds meer terroristen uit naar het olierijke Libië.

“Het laatste wat je wilt is een vals kalifaat met toegang tot miljarden dollars aan olie-inkomsten,” aldus de minister. ISIS heeft momenteel de controle over een deel van de Libische kust rond de stad Sirte. Daar wonen ongeveer twee- tot vijfduizend ISIS-strijders.

Een centrale regering is er niet in Libië: het land is na de val van Moammar Gaddafi ontaard in anarchie. De westerse landen overwegen nu ook de militanten in Libië aan te vallen.

[RT, PressTV]


Vond je dit leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

24 reacties

 1. Hou het totaal plaatje goed in beeld.

  De koran is de basis van de isis gedachtegoed, Amerika is degene die faciliteert.

  16 likes
  • We hoeven straks niet gek te kijken als Yahweh met al die corrupties, en speciaal uit de VS, de mensheid en planeet vernietigd.

   5 likes
  • Ben je een eerst geleerd van de koran of heb je al de koran bestudeerd om te beweren dat

   de koran de basis van de isis is???

   het lis zo simple je bent gehersenspoeld door de media,en geef je mening door het onwetenheid van de echt islam.

   4 likes
   • Beste Moslim,

    Ik vrees dat juist de is-strijders zijn gehersenspoeld. christenen onthoofden of
    in brand steken zijn absoluut niet de acties die je zou verwachten van de echte
    islam, dat begrijp ik donders goed.
    Als christen kan ik deze salafisten bij isis en degenen die Europa infiltreren, niet
    anders beschouwen dan de legers van lucifer, het zelfde geldt voor het Vaticaan.

    1 likes
 2. Alles wat men zou hoeven doen als internationale gemeenschap tegen een kwaadwillende organisatie als I.S. is een ieder die olie koopt en daarmee steun verleent aan I.S. is straffen met onoverkomelijke sancties, en daarmee gewoon isoleren van de goedwillenden. Dat schept een overzichtelijke situatie. Te genezen of veranderen is dat soort volk immers toch niet. Technisch is zoiets mogelijk, als Poetin precies kan zien waar ze met hun gestolen olie heen gaan kan de NAVO of de EU dat toch ook wel. Zo simpel kan het zijn, toch raar dat het niet gebeurt en dat zou een ieder toch te denken moeten geven vooral op weg naar de stembus ! Nogmaals, er zijn geen integere politici en als ze er wel zijn hebben ze geen invloed of moeten ze het veld ruimen.

  21 likes
 3. Een moedige Vrouw!!!
  Als steeds meer mensen van zo dichtbij bij de boeven staand gaan roepen dan heb je een begin van disclosure.
  Dan is het geen complottheorie maar een complete theorie als waarheid in de praktijk.
  Gaat de Vs nu de schepen, onderzeeërs en landingsvaartuigen leveren voor de aan de kust aanwezig zijnde IS-sers
  voor een tochtje over de woelige middellandse Zee?

  20 likes
 4. Vraag me toch af waarom terroristen zich blijkbaar alleen bevinden in landen met flink waardevolle grondstoffen, zoals olie…..

  15 likes
 5. Kerry/VS hebben niet alleen IS gekreeerd maar vallen ook de wereldleraar al meer dan 40 jaar aan.

  10 likes
 6. ISIS heeft nog geen. 50.000 soldaten.
  Heel dat leger past in de Arena in Amsterdam.

  Dit heeft niks met politiek of geld te maken. Dit is onze samenleving die niet zonder monster kan om de gebreken van onze eigen ‘cultuur’ achter te verstoppen.

  11 likes
 7. IS is binnen een week gedecimeerd als men dat wil. Het gedachtegoed echter niet. Over 10 jaar zal er ongetwijfeld een nieuw fenomeen ontstaan die de wereldvrede bedreigd. Dat wil zeggen, wederom een gecreëerde vijand, een fantoom die er voor zorgt dat de echte bedreiging (het volk) in het gareel loopt. En zolang wij de andere opkijken doet de elite nog maar een greep uit de kassa.

  8 likes
  • Over tien jaar zitten we in een hele andere wereld. Het Saoedische koningshuis (vriendjes met de U.S. overigens) schijnen trouwens zelf niet eens moslim te zijn. Die doen maar alsof en je hebt niet heel fantasie nodig om te bedenken dat er in die koran dus ook het nodige aan tekst veranderd is in wat hen goed uitkomt, de haatzaai pagina’s bijv. en dat mannen vrouwen mogen slaan.
   Zo krijg je vanzelf datgene waar Wilders (toevallig ook een vriendje van de U.S. hoe krom wil je het hebben) nu zo druk druk mee is. Zinvol werk vinden ze zelf, en zo houden ze de halve wereld onder de knoet.
   Maar de zielen die niet klaar zijn voor een paradijs op aarde verdwijnen vanzelf naar een andere plek waar ze naar hartenlust verder kunnen ravotten en hun zieke spelletjes verder kunnen uitspelen, of er de dupe van worden van wat ze anderen toewensen/aangedaan hebben, die mogelijk bestaat. Toch fijn voor ze.

   2 likes
 8. Iemand die de waarheid zegt wordt afgevoerd. Wat n idiote situatie.
  Kerry staat er met n uitgestreken smoel te vertellen dat Libië onder enorme druk staat etc etc.De Amerikanen hebben dit op hun geweten. Ze zijn heel druk met propaganda tegen de Russen. En onze media doet mee met de demonisering van Rusland terwijl Amerika (dus wij ook) zelf nog grotere monsters zijn. Ze terroriseren de halve wereld met hun Oost-West verhaal en het willen bezitten van de olie. Vriendjes met de grootste bandieten uit t Midden Oosten:Saudie Arabie. Zij allemaal moeten naar het Tribunaal in Den Haag. Koenders, Timmermans, Rutte de hele bende. Laat ze zich verantwoorden. Ze sleuren de gewone burgers mee de afgrond in. Wanneer staan we op tegen dit grove onrecht????
  Turkije is nu ook onze “vriend”. Wij maar betalen (vele miljarden) en er zal geen oplossing komen.
  We kijken het met lede ogen aan. Ik ben elke dag meer stomverbaasd over al deze politici.

  7 likes
  • Ik ben stomverbaasd dat men kennelijk nog steeds niet snapt dat politici aangestuurd worden door dat handjevol parasieten die de twee religies doelbewust tegen elkaar uitspelen. De politici mogen het oplossen. Een dijenkletser voor ze want dat gaat natuurlijk nooit lukken omdat de elite, parasieten, dat niet willen.
   Ach ja je moet wat te doen hebben als je je geld niet meer kan tellen zoveel het is en verder alles voor je gedaan wordt. Maar het tij gaat keren. Dit is de interessantste tijd op aarde mensen, geniet ervan.

   1 likes
 9. Als je wat zegt wat niet past ga je de bak in.
  Zo ging de 85 jarige Ursula Haverbeck een paar maanden geleden ook de gevangenis in, omdat ze een mening heeft. Dat is dan de Eu voor vrijheid en veiligheid.

  De Europese Unie is een plannetje van de Oranjes vanuit de Bilderberg groep, die slimme jongens.
  Een vrij goede samenvatting van het spelletje wat ze spelen.
  https://www.youtube.com/watch?v=vtF0QsIRoCk

  The Big Israel project, het Sion koninkrijk.
  http://www.globalresearch.ca/greater-israel-the-zionist-plan-for-the-middle-east/5324815
  Het gebied is nu leeg, ISIS is daar niet meer nodig, nu mogen ze elders gaan spelen.

  De mensen worden tegen elkaar uitgespeeld door een aantal bedorven zielen, leer U vijand kennen, de ware parasieten, bloedzuigers zijn het.

  GENTILES UNITE AND PREPARE FOR YOUR FREEDOM FIGHT.

  6 likes
 10. hij zegt RUSLAND te moeten laten stoppen vanwege dat RUSLAND z g n burgers dood .maar wat heeft hij zelf geschapen dan !! DE ENE MOORD NA DE ANDERE hij kijkt maar om zich heen in AMERIKA zelf waar tekens een valse vlag operatie is .of de POLITIE die de negerbevolking uitmoord terweil deze mensen gewoon op straat lopen omdat zij menen een bekende te zien in zon bevolker .

  3 likes
 11. Al deze ellende komt voort dat rijk rijker en arm armer wordt; zouden de rijken hun rijkdom onder de armen verdelen dan hoeft ook niemand een ISIS te kreeeren.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

is-terroristen

IS-terroristen op tv: ‘Ja, wij werkten samen met Amerikaanse leger’

Gevangengenomen IS-terroristen hebben op tv toegegeven dat ...

Syrische vluchtelingen

De waarheid over de ‘Syrische vluchtelingen’ die Erdogan naar Europa stuurt

Enkele dagen geleden meldden de media dat ...