Homepagina » Buitenaards » Concert in Malibu moet buitenaardse wezens lokken
Concert in Malibu moet buitenaardse wezens lokken

Concert in Malibu moet buitenaardse wezens lokken

Paul McCartney en Ringo Starr zijn uitgenodigd om op te treden op Alien Woodstock, een festival dat door UFO-expert Michael Luckman wordt georganiseerd in Malibu om buitenaardse wezens te lokken.

Volgens Luckman, voorzitter van het New York Center for Extraterrestrial Research, zit vlak voor de kust van Malibu een onderzeese basis van buitenaardsen. Hij noemt deze plek ‘de Heilige Graal voor ufologen’. Door popsterren die geloven in het bestaan van buitenaards leven te laten optreden, wil hij proberen de wezens te lokken.

Concert in Malibu moet buitenaardse wezens lokken

De vermeende basis (Google Earth)

Luckman wil een expeditie organiseren om op zoek te gaan naar de onderwaterbasis. Voor zijn onderneming heeft hij al verschillende geldschieters weten te strikken. Het is de bedoeling dat onder meer Shirley MacLaine, Steven Spielberg, Star Trek-icoon William Shatner en Russell Crowe meegaan. Die laatste zag vorig jaar mogelijk een UFO, wat veel tongen losmaakte.

De Amerikaan heeft ook Yoko Ono, de weduwe van John Lennon, hun zoon Sean Lennon en Dahni Harrison, de zoon van wijlen George Harrison, uitgenodigd. Lennon zou buiten een penthouse in Manhattan eens een vliegende schotel hebben gezien.

Luckman heeft ook Robbie Williams, Mick Jagger, Sting, Matthew Bellamy van Muse en gitaarlegende Joe Satriani gevraagd om op te treden. Satriani schreef het nummer ‘Surfing with the Alien’, wat het themalied moet worden van het concert.

Luckman hoopt tijdens Alien Woodstock contact te leggen met de buitenaardsen. Hij wil tijdens het concert een aantal boten sturen naar de plek waarvan hij vermoedt dat er buitenaardse wezens kunnen worden gevonden.


[AD]Vond je dit artikel goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

13 reacties

 1. Uitnodigen oké, maar uit hun onderkomen trekken c.q. lokken, dat gaat weer net te ver.
  Als ze willen komen, dan komen ze wel.
  Wij kunnen hooguit aangeven, dat we vinden er klaar voor te zijn en dan moet je gewoon afwachten of zij dat ook vinden.
  Komen ze niet, dan zijn wij er nog niet klaar voor.
  Niets forceren s.v.p.

  4 likes
  • Ben het met je eens Wim, maar het feit, dat de mensheid er NU klaar voor is, blijkt uit vele berichtgevingen, die we zeker de afgelopen jaren hebben gelezen en als mensen onder elkaar hebben besproken en gedeeld. Ik juich het initiatief van harte toe, dit was 15 jaren geleden niet mogelijk geweest om de wereld voor te stellen. Er is veel ten positieve veranderd met betrekking tot buitenaards leven en de bewustzijnsverruiming van ons menszijn. En de puinhoop, die de mensheid hier op Moeder Aarde er van heeft gemaakt, al dan niet onder invloed van de Cabal, verlangt hulp van buitenaf.

   7 likes
  • De wereld is bezig te vergaan; komen de buitenaardsen NU niet, dan is het straks te laat.
   Daarom, wat is de datum van dit concert?

   6 likes
  • Het is natuurlijk en normaal voor een jong opkomend ras zoals de mensheid om er vanuit te gaan
   dat we er klaar voor zijn om andere beschavingen te ontmoeten. En het is inderdaad ons lot dit te ervaren.
   Dit is evolutie. Maar geloof me Wim , we zijn hier nog niet klaar voor. Lees a.u.b dit boek
   “Life in the Universe” Marshall Vian Summers.

   3 likes
 2. Een geweldig initiatief, Michael Luckman, en nu maar hopen dat het effect heeft, de mensheid met de
  ‘ Aliens ‘ gaan samenwerken.
  Al is het alleen maar omdat we dan gezamelijk rampen gaan bestrijden.

  10 likes
 3. Denk je nu echt dat “ze” eropaf komen? Dit ademt een en al commercie uit. Gewoon een concept bedenken om geld te verdienen. Als de gemeenschap denkt dat groen in is, en dan een groen concert organiseren… Geld… Niks meer en niks minder. Kijk er eens dwars doorheen. Maar goed, we zien elkaar hier weer als het concert geweest is, en wat het heeft opgeleverd heeft…. Voor ons niets, maar voor de organisatoren wel…

  9 likes
 4. of ze worden gek van de muziek en stralen iedereen op

  3 likes
 5. Niemand komt ons redden en degenen die dat beweren, dat ze hier komen om dit te doen, zullen onze grootste gevaar worden.

  Quote from “What Will Save Humanity” at http://www.newmessage.org/what-will-save-humanity

  No one is going to come and rescue you, and those that claim to be here to do so will be your greatest danger. You do not understand this yet because you do not understand the reality of life in the Greater Community. The revelation of this must be given to you from God if it is to be real and authentic and not some form of manipulation from some other race who seeks to gain advantage here.
  Necessity will require that human nations unite for their own defense, establish their own rules of engagement with any [foreign races] who are in the world today or who may seek to come here in the future. If one nation is infiltrated, it will threaten the whole world. This is thinking at a different level now. It is not thinking as a member of a tribe or a group or a nation. It is thinking as a member of the human family. It is being concerned with the welfare and the security of the entire human family, the native race of this world that is now facing intervention from beyond and competition from beyond.

  You must learn to think in these ways, to gain the courage to do this and to recognize that those who would visit your world are not here because they are fascinated with you or they are trying to uplift you spiritually or they are going to shepherd you into some glorious future.
  In the history of your own world, ignorant races have fallen under complete subjugation following assumptions of this kind, believing that advanced technology represents a higher moral or ethical approach to life.

  Verklaring van de Menselijke Soevereiniteit at http://www.humansovereignty.org/nl/
  ET Intervention: ‘Allies Of Humanity Briefings’ Marshall Vian Summers FREE Download
  http://www.alliesofhumanity.org/allies-of-humanity-book1.pdf

  2 likes
  • In grote lijnen ben ik het met je eens. Het lijkt mij ook niet verstandig om hulp te verwachten van wezens die verder geëvolueerd zijn dan wij om onze problemen op te lossen. Als we willen aangeven dat we een ethisch hoogstaand “ras” zijn dat in staat is om zijn eigen tekortkomingen te onderkennen en hiernaar te handelen dan hebben we nog een enorme klus voor de boeg. Pas als wij in staat zijn om onze eigen boontjes te dopen zullen we een contact met een andere (buitenaardse) beschaving aan kunnen gaan. Zolang dat niet zo is bevinden we ons als mensheid in een afhankelijke positie.

   Ik heb overigens gekeken en geluisterd naar de uiteenzettingen van Marshall Vian Summers (interview Camelot) en vond dit zeer intrigerend.

   3 likes
 6. Dat zou geweldig zijn!!

  3 likes
 7. Wat denk je van blokjes kaas? daarmee lok je ook makkelijk muizen.
  Het moet niet gekker worden.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo

UFO-hype: ‘We zeggen letterlijk tegen jullie dat aliens bestaan. Het kan niemand wat schelen’

Het Pentagon heeft videobeelden vrijgegeven van drie ...

democratische

Democratische presidentskandidaat laat zich uit over UFO-geheimen

De Democratische presidentskandidaat Amy Klobuchar deed in ...