Buitenland

Congreslid zet boel op scherp met waarschuwing aan Deep State: ‘We komen achter jullie aan’

Help mee door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!

Afgelopen week waren in Amerika alle ogen gericht op de verkiezing van de nieuwe voorzitter van het Huis van Afgevaardigden. Pas na 15 stemrondes werd Kevin McCarthy verkozen tot voorzitter.

Tijdens de stemrondes gebeurde er iets opmerkelijks. Congreslid Dan Bishop stemde 11 keer tegen McCarthy, maar stemde uiteindelijk toch voor nadat hem was beloofd dat hij een nieuwe commissie zou mogen vormen om onderzoek te doen naar de schimmige activiteiten van overheidsagentschappen zoals de FBI en NSA.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Volgens Bishop vormen de politiediensten en de veiligheidsstaat een gevaar voor Amerikanen. De Twitter Files hebben laten zien dat dergelijke agentschappen samenwerken met social media om onwelgevallige informatie weg te moffelen, zoals het verhaal over de laptop van Hunter Biden en informatie over corona.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Dit kan niet zo doorgaan

Bishop somde een aantal inlichtingenoperaties op die volgens hem niet alleen illegaal zijn, maar ook on-Amerikaans. “Dit kan niet zo doorgaan,” zei hij.

Het congreslid vergelijkt zijn commissie met die van senator Frank Church uit de jaren zeventig. Die ontdekte dat inlichtingendiensten moordcomplotten smeedden, Amerikanen in de gaten hielden en zeer controversiële experimenten uitvoerden met betrekking tot hersenspoeling, die later bekend werden als project MK-ULTRA.

Gruwelijke daden

Sommige Amerikanen die het slachtoffer werden van deze experimenten, pleegden later gruwelijke daden, zoals Unabomber Ted Kaczynski, maffiabaas Whitey Bulger en sekteleider Charles Manson.

Een meerderheid van het Huis van Afgevaardigden nam een motie aan om een nieuwe commissie te vormen.

Bishop heeft de Deep State alvast gewaarschuwd: “We komen achter jullie aan. ”


4.9 130 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

82 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Mag ik jullie, redactie van ninefornews, allereerst heel hartelijk bedanken voor deze duidelijke uitleg over WAT er nu precies gebeurd is in de afgelopen week.

Ik heb werkelijk met verbazing het nieuws gevolgd over het kiezen van de voorzitter van het Huis van Afgevaardigden. VIJFTIEN stemrondes. Dat is werkelijk nog nooit eerder vertoond. Althans in mijn beleving.

NU is het tenminste duidelijk. Congreslid Dan Bishop mag een commissie vormen om onderzoek te doen naar zo’n beetje ALLES, wat de afgelopen jaren nauwelijks het daglicht kon verdragen.

Anders gezegd: DE BEERPUT WORDT GEOPEND. Dat zien wij de afgelopen weken natuurlijk al gebeuren.

En…. wat Donald Trump vóór en tijdens zijn presidentschap al aankondigde: wij gaan achter de Deep State aan. We will drain the swamp!

Wat mij betreft: liever vandaag dan morgen!

Natuurlijk ken ik het verhaal over sekteleider Charles Manson, maar ik had geen flauw idee van HOE deze gek dus eigenlijk gemanipuleerd is door inlichtingendiensten. Ik dacht gewoon, dat het een individuele GEK was. Zo leer je iedere dag weer méér.

Eén ding is voor mij zeker: er komen NU over de hele wereld steeds meer zaken volop in het daglicht te staan en dat is natuurlijk goed nieuws. Hoe meer hoe beter.

Wij zitten met z’n allen in een film en die film is nog lang niet afgelopen. Maar berichten als deze stemmen mij in ieder geval positief.

WIJ, vertegenwoordigers van het LICHT, gaan het DUISTER verslaan.

Hans
Hans
1 jaar geleden

Ik verwasht een hho lawaai en er gebeurd niks. maybe a bit cinical?

Ron
Ron
1 jaar geleden

De val van het cabal 🙏

dna
dna
1 jaar geleden

Doen ze hier nog langer

Back to top button
82
0
We lezen graag je reactie!x