Homepagina » Natuur en Milieu » Wetenschapper biecht op: “Global warming is miljardenzwendel”
Wetenschapper biecht op: "Global warming is miljardenzwendel"

Wetenschapper biecht op: “Global warming is miljardenzwendel”

De Amerikaanse wetenschapper Tom Luongo, die onder meer werkzaam was voor de Universiteit van Florida, heeft naar eigen zeggen een 164 pagina’s tellend document onder ogen gekregen waaruit blijkt dat de klimaatopwarming een leugen is.

Het document is opgesteld door John Casey, voormalig adviseur van het Witte Huis en van NASA. Daarnaast werkte hij aan het spaceshuttleprogramma. Vandaag de dag is hij één van de meest succesvolle klimaatwetenschappers.

Casey kwam in 2007 na het bestuderen van milieustudies van de overheid tot de ontdekking de ‘global warming’ een grote zwendel is. Toch investeert diezelfde overheid ieder jaar 22 miljard dollar in initiatieven die global warming bestrijden. Luongo stelt dat het onderzoek van Casey inmiddels is bevestigd door 17 wetenschappers en organisaties.

Casey laat aan de hand van metingen van NASA zien dat de temperatuur op aarde in de afgelopen 35 jaar 0,36 graad is gestegen. Tussen 1979 en 1998 was er sprake van een temperatuurstijging, maar daarna is de temperatuur gaan dalen, zo blijkt uit de metingen. In 1998 was het op aarde 1,08 graad warmer dan nu.

Daarnaast neemt de oppervlakte van het zeeijs op de Noordpool toe, aldus Luongo. Hij voegt toe dat de oceanen sinds 2002 niet meer opwarmen. In mei twitterde president Obama: “97 procent van de wetenschappers is het erover eens dat klimaatverandering een feit is, door mensen wordt veroorzaakt en een gevaar vormt.” Lungo wijst op een artikel in The Wall Street Journal waaruit blijkt dat die uitspraak onjuist is. Uit het onderzoek van de krant bleek namelijk dat slechts 1 procent van de wetenschappers gelooft dat de mens verantwoordelijk is voor klimaatverandering.

Meer dan 31.000 wetenschappers ondertekenden een petitie waarin stond dat ‘er geen overtuigend wetenschappelijk bewijs is dat de uitstoot van koolstofdioxide, methaan of andere broeikasgassen leidt tot een catastrofale opwarming van de atmosfeer van de aarde en het klimaat verstoort’.

Wetenschapper biecht op: "Global warming is miljardenzwendel"

Luongo zegt dat de stijging en daling van de temperatuur op aarde wordt beïnvloed door de zon. “De zonnecycli zijn het meest krachtige argument tegen de door mensen veroorzaakte ‘global warming’,” zegt hij. Casey vond een verband tussen zonnecycli en de temperatuur op aarde.

Waarom zouden politici, corporaties en wetenschappers liegen over klimaatverandering? Al Gore, de bekendste voorvechter van de strijd tegen klimaatverandering, was in 2001 minder dan 2 miljoen dollar waard. Sindsdien is zijn vermogen gegroeid naar ruim 100 miljoen dollar, door alleen maar te investeren in een handvol ‘groene’ bedrijven.

Het is goed mogelijk dat Gore de eerste koolstofmiljardair wordt door zijn investeringen in groene bedrijven, die leningen, subsidies en belastingvoordelen krijgen omdat ze ‘global warming’ helpen voorkomen.

Ook president Obama heeft zijn hand in de koektrommel. Producent van zonnepanelen Solyndra kreeg bij de opstart maar liefst 535 miljoen dollar aan leningen van de Obama-regering. Het faillissement van de fabrikant bracht Obama in de problemen. Solyndra kwam in handen van Goldman Sachs en George Kaiser, die profiteerden van de riante lening. Zowel Goldman Sachs als George Kaiser spekten vervolgens de campagnekas van Obama tijdens zijn herverkiezing.

[Newsmax]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Reinaldo schreef:

  Ik vind dit een beetje koffiedik kijken. Misschien niet de beste term maar beter kan ik het niet beschrijven. Ons klimaat zit heel ingewikkeld in elkaar. Een verandering hoeft niet per se nadelig te zijn. Maar je ziet wel veel gebieden die enorm zijn aangetast door mensen. Bossen kappen, olie rampen, jagen op bedreigde diersoorten, koraal dat verdwijnt, grootschalig vissen (met/of zonder explosieven), uitstoot van giftige gassen. Kunnen we concluderen dat we niet heel erg lekker bezig zijn.

  Het kan mij weinig schelen wat één of andere persoon schrijft over ontkenning van deze problemen. We hebben juist erkenning nodig om dit op te lossen. En ja dat mensen proberen ervan te profiteren is er met de paplepel in gegoten. Kijk naar onze consumptie maatschappij en globaal economie stelsel. Zo zit deze wereld in elkaar. De keuze is aan ons of we dat ook willen veranderen.

  24 likes
  • densie schreef:

   Fukushima, Chemtrails, HAARP, Monsanto’s round up…Vaccinaties, Big pharma….NWO, Agenda 21…durf alles te noemen…
   niet van God…
   ben op de Aarde, van de planten, mét de dieren, onder de mensen…
   de wereld is krankzinnig…
   het klimaat zit niet ingewikkeld in elkaar…wij gaan er niet over…

   19 likes
   • BastaPapa schreef:

    Het blijft inderdaad koffiedik kijken.
    De aarde is een planeet die zijn eigen gang gaat, soms een beetje geholpen of tegengewerkt door de mens. Dit is een prachtige planeet en de mens zal/kan beter zichzelf aanpassen dan deze planeet proberen te veranderen.
    Zoals wij nu bezig zijn is er over jaaaaaaaaaaaaaaaaaren geen bewoonbare planeet meer aanwezig. Wij zijn alleen uit op gewin, maakt niet uit hoe.
    Wij zijn de hufters die dit alles bewerkstelligen.

    1 likes
  • David schreef:

   Jammer is dat de politiek zich alleen lijkt te richten op CO2, i.p.v. veel belangrijkere problemen zoals de vervuiling van onze bodem en lucht met chemicaliën, oceanen met plastic en voedsel met kunstmatige smaakversterkers.

   Tunnelvisie noemen ze dat.

   15 likes
 • Jan schreef:

  Ik hoop dat er gauw meer onthullingen volgen over de grootste scam aller tijden. Wat is dat een miljardenverslindende b*llshit geweest dat antropogeen CO2 dé oorzaak is van het vermeende broeikaseffect. De fundamenten van de wetenschap zijn met voeten getreden. Ik hoop dat Gore zijn nobelprijs ooit zal moeten afstaan en aan de schandpaal zal worden genageld.

  14 likes
 • Henk001 schreef:

  Nu 2014 hard op weg is een nieuw record te vestigen (na 2010) heeft de fossiele-brandstof-clan kennelijk een nieuwe clown nodig om de oude leugens weer eens rond te strooien.
  Metingen van de nasa laten zien dat de temperatuur sinds 1975 0,6°C is gestegen (http://data.giss.nasa.gov/gistemp/graphs_v3/) 1998 was een enorme uitschieter naar boven (bijna 0,2 hoger dan 1997 en 1999) en wordt daarom door dit soort desinformatie rondstrooiende figuren steeds als beginpunt genomen. Desondanks waren 2005, 2010 en nu 2014 warmer dan 1998. Zelfs als je vanuit 1998 vertrekt is er nog een stijgende trend. Oceaantemperatuur? Kijk zelf: (http://environmentalforest.blogspot.nl/2014/11/tom-luongos-multiple-lies-about-climate.html)
  Sinds cyclus 19 (1957) neemt de zonneactiviteit af. Zeeijs noordpool neemt toe? Kijk zelf:http://nsidc.org/arcticseaicenews/2014/10/2014-melt-season-in-review/
  Is er hier iemand die de moeite neemt om gewoon de meetgegevens te bekijken?

  24 likes
  • Ozzy schreef:

   @ Henk001

   Ja ik! Het ijs nu is in omvang meer dan het gemiddelde tussen 1979-2000! Kijk de resultaten er maar op na. Dan heb ik zowel de noord- als zuidpool bekeken. Er was eerst een afname, maar de laatste jaren zie je een verandering. Naar mijn mening heeft dit te maken met de zonnecyclus. Ook ik doe mijn huiswerk 😉

   1 likes
 • martin schreef:

  Jaja huisheks snuif nog een paar lijntjes coke…Ze weten het simpelweg gewoon niet zeker of de opwarming nou wel of niet door de mens wordt veroorzaakt. Maar om het veilig te spelen doen ze eindelijk eens een keer wat verstandig is investeren in duurzame energie. Wat wil je dan?? Afwachten en er dan over 50 jaar achter komen als het 5 graden warmer is en dan zeggen van kut blobal warming werd dus wel door mensen veroorzaakt.
  Denk daar maar eens over na..

  8 likes
  • days of our lives schreef:

   http://www.mamieyoung.com/dailydawdle/Create%20a%20better%20world%20for%20nothing.jpg

   Uitstoot en vervuiling terugbrengen is mijns inziens nooit een slecht idee. Kun je helemaal los zien van de discussie over menselijke invloed van het klimaat (die overigens wel overduidelijk is, maargoed).

   Dit soort berichten zijn een pleidooi vòòr de fossiele energiereuzen en het grootkapitaal voor een beperkt groepje mensen. En het aloude “doorlopen mensen, niks aan de hand”.

   9 likes
  • Huisheks schreef:

   Die Martin, ik heb een afwijkende mening en hopla meteen moet er weer coke aan te pas komen. Triest vind ik zo’n reactie.
   Alsof je het gewoon niet kunt hebben dat jij er met open ogen ingetuind bent en ook een van die mensen bent die in galop achter groen dit en groen dat aanhollen.
   Met al dat “groene ” gedoe (eco zus groene stroom zo) wordt je flink genaaid, want er lopen geen aparte lijntjes voor groene stroom en de eco tax gaat ook op de grote hoop. Dus blijf er lekker in geloven en spek de regering. En ik blijf mijn lijntje wel snuiven hoor … ben blij dat je het zo goed met me voor hebt dat je mij dit gunt. Dank je wel.

   2 likes
   • martin schreef:

    @huisheks, dit was geen aanval maar een constatering van mij dat je doordraait in de complottheorien of ze nou wel waar zijn of niet. Een tijd geleden was ik ook zo en was compleet doorgesnoven. Kan je vertellen dat je moet kappen hiermee voordat je doordraaid. Wat heb je tot nu toe hiermee bereikt? is er al iets veranderd? de wereld heeft veel slechte kanten maar ook veel positieve, probeer je daar meer op te richten want er gebeuren ook genoeg mooie dingen

    5 likes
 • eNdEmiOn schreef:

  Eerst was het broeikaseffect juist dat waar de alternatieve media over berichtte. Uiteindelijk werd het dan toch geaccepteerd en nu is het weer een zwendel!? Wat moet je daar nu mee?

  Wat mij trouwens wel opvalt dat die temperatuurdaling vanaf 1998 wat genoemd wordt hand in hand gaat met het chemtrail fenomeen. Wat ook vanaf die periode grootschalig z’n kop op stak.

  En zoals laatst hier op 9FN al aan bod kwam neemt het noordpool ijs helemaal niet toe. Daar was toen een duidelijke noord en zuidpool time-lapse vergelijking bij gegeven.

  Daarbij te bedenken dat de schil atmosfeer super dun is. Zeg maar als je een globe van 10cm doorsnee hebt zo dik als de verf die de continenten aangeeft (±0,1mm). Daar valt best invloed op uit te oefenen met al die gigantische hoeveelheden uitstoot die er geproduceerd worden. Smog verdwijnt niet hoor maar waaiert enkel uit.

  We zien ook duidelijk ander weer. Hoe lang is er al geen 11 stedentocht meer mogelijk geweest? Terwijl dat volgens dit verhaal al wel weer een behoorlijk aantal jaar mogelijk had moeten zijn.

  Kon je het maar navragen bij een betrouwbare 3e partij maar daar is contact met aliens voor nodig wat ook weer alleen voor de 0,1%’ers is weggelegd.

  2 likes
 • LucC schreef:

  Al die onzin , zoals ‘dat er met het klimaat niks aan de hand is’ komt uit tea-party-kringen en wordt door websites over de hele wereld schaamteloos overgenomen.
  Het FEIT is dat de permafrost smelt en gletsjers verdwijnen!
  Dat kan iedereen met eigen ogen gaan aanschouwen, maar neen, daar zwijgen ze over op de conspiracy-websites!

  16 likes
 • Odette schreef:

  Goed om te lezen, al uit 2009
  De activiteit van de zon valt ook af te lezen aan de hoeveelheid zonnevlekken. Die zijn gewoon te tellen, en dat is de afgelopen vierhonderd jaar ook gebeurd. “De afgelopen decennia hebben we een uitzonderlijk hoge zonneactiviteit gehad. Maar de laatste jaren is die activiteit sterk afgenomen en hebben we opeens ook geen temperatuurstijging meer op aarde”, aldus Van Geel. Zo zou ook de wereldwijde temperatuurdaling tussen 1940 en 1970 verklaard kunnen worden. De menselijke uitstoot van broeikasgassen ging ook toen onverminderd door.
  Rampscenario’s doen het nu eenmaal goed in de media
  Volgens Labohm kun je als scepticus je verhaal ook nergens kwijt in de media. In het verleden schreef Labohm columns in het Financieel Dagblad, maar toen hij zich kritisch begon uit te laten over de klimaatcrisis, werden zijn stukken geweigerd. “Ook de stukken over andere onderwerpen. Ik kwam al gauw nergens meer aan de bak”, zegt hij.
  Priem publiceerde in de jaren negentig van de vorige eeuw met enige regelmaat een kritisch stuk in NRC Handelsblad. Maar de afgelopen tien jaar krijgt hij zijn stukken vriendelijk teruggestuurd.
  Er is consensus in de wetenschap en dus hoeft er niet meer geluisterd te worden naar de sceptici, was de trend. “De politiek en de media zijn veel te gevoelig voor alarmistische geluiden van de milieubewegingen”, zegt Priem. “Rampscenario’s doen het nu eenmaal goed in de media. Het is net als met de hype rond de Mexicaanse griep.”
  http://www.napnieuws.nl/2009/10/23/de-aarde-koelt-af-het-debat-laait-op/

  7 likes
  • Huisheks schreef:

   Slecht nieuws verkoopt !
   Rampen, ongelukken, moord en doodslag, oorlogen, klimaatrampen, dit alles verkoopt.
   Waarom ? Omdat de mens in zijn onderbewuste dan kan zeggen – er zijn altijd mensen die het veel slechter hebben dan ik -, dat voelt goed en is deel van de mentaliteit van heden.
   Dit nieuws is al zo oud als de weg naar Rome, maar niemand wenste de waarheid onder ogen te zien; zoals altijd – er was/is nog steeds teveel geld mee gemoeid – . Fijn he..

   5 likes
  • Hasidic = Karma schreef:

   Er zit een duistere agenda achter die hun karma niet ontlopen.

   3 likes
  • days of our lives schreef:

   Haha, de Tea Party.
   Zij hebben de “visie” dat de wereld is gecreëerd door god en dat de mens niet aan zijn schepping kan tornen.
   En god heeft ons fossiele energiebronnen geschonken voor ons gebruik en welvaart.

   Wel jammer dat God ons nog maar voor korte tijd bronnen heeft geschonken. Olie is over enkele tientallen jaren op, danwel moeilijk en duur uit de grond te halen. De zonnepanelen, windmolens, waterkrachtcentrales e.d. zijn natuurlijk géén geschenk van God en grootschalige toepassing mòet voorkomen worden.

   Rare jongens, die extremisten.

   14 likes
 • Richard11 schreef:

  Kijk vanaf 27.20 mijn video en dan begrijp je de financiele en militaire redenen waarom het klimaat verhaal is omarmd:

  https://www.youtube.com/watch?v=fRjtO_yqN4k

  1 likes
  • Henk001 schreef:

   Ik heb een paar problemen met jouw theorie.
   1. De suggestie wordt gewekt dat nadat er opwarming is geconstateerd, dat toen is bedacht dat dat door CO2 werd veroorzaakt om de werkelijke oorzaak (vervuiling) te verdoezelen. Historisch zit het anders in elkaar: al vanaf ca 1900 werd door eerst enkelingen maar sinds 1950 door steeds meer en in de jaren 70 door vrijwel alle klimatologen onderkend dat CO2 een broeikasgas is en dat de stijging van de concentratie CO2 in theorie voor opwarming zou moeten zorgen, dus nog voordat er echt opwarming was vastgesteld.
   2. Sinds in de jaren 60 en 70 de noodklok werd geluid over de luchtvervuiling zijn er vooral in Noord-Amerika en Europa veel maatregelen getroffen om die terug te dringen en met succes: de luchtkwaliteit is in 40 jaar enorm verbeterd. Dit is in strijd met jouw theorie want als vervuiling de opwarming zou veroorzaken, zou het voor 1970 warmer moeten zijn geweest en zou de temperatuur de afgelopen 40 moeten zijn gedaald.
   3. Veel rotzooi die in de lucht wordt (werd) gegooid bestond uit aerosolen, die een afkoelende werking hebben. In de jaren 70 was een discussie gaande onder klimatologen welke van de twee het zou winnen: het opwarmende effect van CO2 of het afkoelende effect van de aerosolen. De snelle opwarming van de afgelopen 40 jaar wordt door sommigen deels toegeschreven aan het afnemen van de afkoelende aerosolen zowel als aan het blijven toenemen van de CO2.

   12 likes
 • Marc schreef:

  Nou nou, de wetenschappers en klokkenluiders komen nu wel en masse naar voren met allerlei uitingen, nog even en het wordt ongeloofwaardig….

  Voor ons de vraag: wie moeten we nou geloven? Als Luongo gelijk zou hebben met zijn beweringen, dan is dat bijna een vrijbrief voor producenten van fossiele brandstoffen om nog meer troep de lucht in te gooien, in plaats van op zoek te gaan naar duurzame oplossingen die de wereld verrijken in plaats van te verarmen.

  Zolang we nog denken aan winst in termen van financieel gewin hebben we nog niet begrepen dat we de aarde niet eindeloos kunnen exploiteren.

  12 likes
 • Rudy schreef:

  blijkbaar heeft meneer luongo ook nog wat gesjoemeld met cijfers
  lees deze blog
  http://environmentalforest.blogspot.be/2014/11/tom-luongos-multiple-lies-about-climate.html
  klimaatsverandering een scam??? De zon als boosdoener misschien! wij als boosdoener ook misschien
  Ik ben al meer dan 30 jaar birdwatcher-natuur observeren naar mijn mening zou ik toch zeggen dat je hier vroeger geen mediterrane soorten zag en nu wel. Tijgerspin, blauwvleugelsprinkhaan verschuivingen in flora, paddestoelen enz. Misschien kan ook nog eens ontkend worden dat biodiversiteit achteruit gaat. kom zeg aub! En zo lang die discussie duurt moeten we eigenlijk zelf niets doen. Ik ben alvast begonnen, ik eet geen vlees! en mijn ecologische voetafdruk is absoluut niet groot
  En normaal doe ik eigenlijk niet mee aan de zoveelste zinloze discussie 😉

  11 likes
 • Als jullie de grafieken zelf willen bekijken over de opwarming, je kunt ze vinden via deze link. Deze grafieken laten aan duidelijkheid niets te wensen over, voor ‘scepticus’ en ‘alarmist’. http://environmentalforest.blogspot.nl/2014/11/tom-luongos-multiple-lies-about-climate.html#comment-form
  Luongo slecteert stukjes uit de onderzoeken en uit de grafieken en komt tot bijzondere meningen.

  8 likes
 • JRO schreef:

  Er lopen m.i. allerlei klimaat tendensen door elkaar, waardoor werkelijk inzichtelijke patronen moeilijk te duiden zijn.
  Een simpel voorbeeld m.b.t. Nederland vind ik de mate waarin overheersende windrichtingen beduidend bijdragen aan temperatuursverschillen. In de twintigste eeuw was de westerse zeewind overheersend, en kwam zuidenwind weinig voor, i.t.t. in deze eeuw, waardoor met de frequente zuidenwind hogere temperaturen voorkomen dan voorheen.
  Afgelopen winter was abnormaal zacht in West Europa, terwijl men elders in ‘t noordelijk halfrond regelmatig te maken had met kouderecords. Dus wat voor conclusie moet je nou trekken ? http://www.iceagenow.info is met name een site die global cooling tendensen rapporteert, waar je in de reguliere media bijna nooit over leest.
  En dan is ook zoiets als geo-engineering, die zich bezig houdt met chemtrails, HAARP en kunstmatige sneeuwval, heel weird.
  Ik zelf sta meer achter de afkoelingsperiode theorie, in samenhang met de aanhoudende zonnevlekkenminimum, zoals die door Nasa wordt gerapporteerd.
  CO2 maakt ongeveer 0,04 % uit van de totale atmosfeer en stelt CO2 als broeikasgas weinig voor i.v.m. methaangas en gewone waterdamp, die tientallen malen sterker zijn als broeikasgas dan CO2. Er komt momenteel veel methaangas vrij uit de methaan ijsvelden in de omgeving van de Noordpool, waardoor er een gevaarlijke broeikaslaag zich aan ‘t vormen is boven de Noorpool, hetgeen door satellietbeelden bevestigd zou zijn. Helaas kan ik de site niet meer vinden, waar dit alles wordt uitgelegd.
  De werking van onderwater vulkanisme wordt m.i. ook onderschat. Er zijn meen ik momenteel heel wat actieve vulkanen op de zeebodem die best een steentje bijdragen aan de oceaanopwarming, waardoor er veel meer CO2 en waterdamp vrijkomt uit de oceanen dan in andere perioden. Anderzijds zorgt meer waterdamp uit de oceanen voor veel meer bewolking, waardoor er weer oceaanafkoeling plaatsvindt, zonder direct zonlicht op de oceanen.
  Maar nogmaals, alle bovenstaande factoren en nog veel meer invloeden werken elkaar vaak tegen, waardoor een duidelijke trend m.i. nog niet echt aanwijsbaar is. Waarschijnlijk wèl in de loop van deze eeuw.

  0 likes
  • Henk001 schreef:

   Je moet niet naar Nederland, Europa of afzonderlijke gebeurtenissen als koude- of hittegolven kijken, maar naar het gemiddelde over de hele aardbol. En daarvan de dertigjarige trend. Dan pas heb je het over klimaat. En die trend is nog steeds stijgend. De hoeveelheid vulkanisch CO2 is vrij goed bekend: ongeveer 1% van wat de mens uitstoot. En het vulkanisme is niet aan het toenemen. Het methaanmolecuul is 28x zo effectief als het CO2 molecuul (en ook het H2O molecuul trouwens) maar er is maar 1,8 ppm tegen 400 ppm CO2. Dus het broeikaseffect van CO2 is 8x zo sterk. Waterdamp levert de grootste bijdrage van het huidige broeikaseffect, ruwweg 70% en CO2 ruwweg 20%. Maar waterdamp is zelf temperatuurafhankelijk (afhankelijk van het dauwpunt) en kan daarom niet verantwoordelijk zijn voor de recente versterking van het broeikaseffect. Meer bewolking werkt naar twee kanten: het houdt inkomende zonnestraling tegen, maar het houdt ook uitgestraalde IR tegen. Het netto-effect is onduidelijk, maar in ieder geval klein.

   7 likes
 • EllenB schreef:

  Ik lees hier twee verschillende meningen.
  Volgens mij zijn ze allebei waar.

  De aarde is over het algemeen, iets warmer geworden.
  Dit komt echter niet door ons, mensen.
  De opwarming, komt van binnenuit.
  Ons hele zonnestelsel, is zich aan het ‘vernieuwen’.
  Je ziet dit zelfde proces, namelijk ook op de andere planeten.
  En ja, het CO2 gehalte is iets hoger dan anders, maar dit komt vooral door de ontbossing/ontgroening.

  En ja, we zijn belazerd.
  Eerst was het Global Warming, maar dat konden ze niet langer verantwoorden, omdat het op sommige plaatsen, juist extreem koud was, dus werd het ineens Global Change genoemd.
  Al Gore, is stinkend rijk geworden aan deze hoax.
  En met hem, vele anderen.

  3 likes
 • Dennis schreef:

  Doe jezelf een groots plezier en ga de serie C(lie)mate eens bekijken op Youtube.
  Gemaakt door ‘Suspicious0bservers’

  Geniaal.

  2 likes
 • Richard11 schreef:

  Bekijk deze video en je begrijpt waarom de klimaatzwendel is omarmt door de wereldveroveraars:

  https://www.youtube.com/watch?v=fRjtO_yqN4k

  2 likes
 • Tempe schreef:

  Ik persoonlijk vind het niet warmer maar kouder worden, in Nederland dan.
  Maar dat is lonesome me, een tropenkind.
  Niet wetenschappelijk onderbouwd etc blabla… maar dat is mijn ondervinding.

  1 likes
 • […] 31.000 scientists sign a petition there is no evidence of global warming: https://www.ninefornews.nl/wetenschapper-biecht-op-global-warming-miljardenzwendel/ They claim it is a multi-billion dollar scam and everybody on a high level is involved. The Obama […]

 • Dnnnoz schreef:

  €02 bedoelen ze

  0 likes
 • […] 31.000 scientists sign a petition there is no evidence of global warming: https://www.ninefornews.nl/wetenschapper-biecht-op-global-warming-miljardenzwendel/ They claim it is a multi-billion dollar scam and everybody on a high level is involved. The Obama […]

 • […] 1)    https://www.ninefornews.nl/wetenschapper-biecht-op-global-warming-miljardenzwendel/ […]

 • […] 2)  https://www.ninefornews.nl/wetenschapper-biecht-op-global-warming-miljardenzwendel/ […]

 • […] 31.000 scientists sign a petition there is no evidence of global warming: https://www.ninefornews.nl/wetenschapper-biecht-op-global-warming-miljardenzwendel/ They claim it is a multi-billion dollar scam and everybody on a high level is involved. The Obama […]

 • x

  Check Also

  duitse

  Het tij keert: Duitse volk zegt massaal ‘nein’ tegen beperkingen

  Afgelopen weekend demonstreerden tienduizenden mensen (de schattingen ...

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  >