Homepagina » Gezondheid » Je maakt een grote fout. Kijken: congreslid vraagt Mark Zuckerberg waarom Facebook informatie over vaccins censureert
Je maakt een grote fout. Kijken: congreslid vraagt Mark Zuckerberg waarom Facebook informatie over vaccins censureert

Je maakt een grote fout. Kijken: congreslid vraagt Mark Zuckerberg waarom Facebook informatie over vaccins censureert

Het Amerikaanse congreslid Bill Posey wilde van Facebookbaas Mark Zuckerberg weten waarom het sociale medium informatie over de risico’s van vaccins censureert.

Posey stelde dat de vrijheid van meningsuiting in het gedrang komt nu Facebook een vuist maakt tegen berichten waarin wordt gesteld dat vaccins gevaarlijk zijn.

Volgens het congreslid moeten mensen zowel de voor- als nadelen van vaccinaties openlijk kunnen bespreken.

Grote fout

“Je maakt een grote fout,” waarschuwde Posey.

Zuckerberg verscheen woensdag voor een commissie van het Huis van Afgevaardigden.

Hij zei dat zijn bedrijf de vrijheid van meningsuiting belangrijk vindt, maar dat het tegelijkertijd de verspreiding van misinformatie wil terugdringen.

Risico’s

Posey: “Ik ben voorstander van vaccinaties, maar ik ben ook voorstander van open en eerlijke communicatie over de risico’s van vaccinaties.”

Het congreslid zei verder tegen Zuckerberg dat veel van de mensen die schade ondervinden van het beleid van Facebook, ouders van gehandicapte kinderen zijn en dat de overheid en Facebook hen niet zomaar de rug moeten toekeren.

Autisme

Posey werkt al jaren samen met ouders en anderen die stellen dat vaccinaties autisme veroorzaken.

In 2015 verwees hij in het Congres naar een ex-wetenschapper van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC, die claimde dat zijn voormalige werkgever gegevens had achtergehouden waaruit was gebleken dat autisme kan worden veroorzaakt door het mazelenvaccin.

In maart dit jaar maakte Facebook bekend geen anti-vaccinatiepagina’s of -groepen meer aan te raden.

[CE]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Chantal schreef:

  Zuckenberg is een pion. Vraag me af wat hij nog doet in bij Facebook dan continu zijn aandelen verkopen. En de lijst is nog veel langer.

 • IIS schreef:

  Zuckerberg is slechts een opgetuigde stropop van de criminele nep jeudjes en facebook komt uit de koker van de mossad en die bijten niet hun farmaceutische sekte/maffia leden.

  Simpele uitleg: “nep!”, oogt alles onschuldig en grappig, maar is uiteindelijk een serieuze bedreiging richting totale controle.

 • Jantje schreef:

  Facebook is veel gevaarlijker dan welk vaccin dan ook.

 • Klaas Vaak schreef:

  Zuckerberg maakt tegenwoordig uit wat misinformatie is. Zijn klanten zijn daar volgens hem te dom voor; in de begintijd van zijn bedrijf liet hij zich tegenover een vriend van hem ook al eens zeer grof en misprijzend uit over de gebruikers van Facebook.
  Wie wil er nou bij de club van zo’n ARROGANTE ASSHOLE horen? Oh hemeltje, zeg. Wat doe ik nou weer? Excuses, duizendmaal excuses voor de hoofdletters, hoor. Dat geldt als schreeuwen volgens degenen, die zich exclusief onze taal toe eigenen, de links-liberale medemensen, het vleesgeworden fatsoen dus (zie voor vlees ook de heer Timmerfrans). In de jaren zestig vonden ze fatsoen nog iets vies. Lachten ze die fatsoenlijke Ridder van Rappard uit. Kun je nagaan wat een windvanen het zijn.
  Waarom nog lid blijven van Facebook? Hebben de mensen dan geen trots en gevoel van eigenlijkwaarde meer? Of zijn ze volkomen onwetend als kleine kinderen. Als kleine kinderen gedragen zij zich namelijk, wanneer ik ze over hun geliefde Facebook hoor praten. Facebook is niets anders dan brood en spelen, spiegeltjes en kralen voor de inboorlingen, de aboriginals, de autochtonen. Voor onze inlichtingendiensten is het een bron van informatie.
  Zuckerberg en zijn vriendjes willen meewerken aan het verdere transport van de bezittingen van 99,9 procent van de wereldbevolking naar die 0,1 procent die al 80 procent van alles bezit. Gaskraan dicht betekent hun rotzooi kopen anders zit je in de kou. Doet me denken aan een tekstregel uit Sixteen tons van Tennessee Ernie Ford: “I owed my soul to the company store. Wat vonden de linksen dat gedrag van bazen toch door en door slecht. Nu zijn die Werten umgewert. Ik denk dat GroenLinks de meeste aandelen in die troep gaat krijgen. Dat worden dan onze nieuwe kapitalisten. Waarmee ze bewijzen dat er geen wezenlijk verschil bestaat tussen kapitalisten en communisten. Vroeger kon je op school nog leren dat communisme gewoon staatskapitalisme is. Dan sturen achter de schermen bankiers de staat aan. De communisten van de USSR ontvingen tussen de wereldoorlogen gigantische bedragen van zgn. westerse bankiers. Bij kapitalisme wordt niet de staat, maar worden de corporaties aangestuurd. Dat merken we hier, waar verdragen ter bescherming van onze gezondheid teniet gedaan kunnen worden door buitenlandse ondernemingen, die kunnen procederen tegen die beschermende regels, dus tegen de Nederlandse staat en de staat schuift het weer op de protesterende burger af, een mogelijkheid, die hen gegeven is in slinkse handelsverdragen als TTIP, CETA en een rechterlijke macht, die geen idee meer heeft van wat gerechtigheid betekent. De rechters als politieke commissarissen als het wereldcommunisme vermomd als politieke correctheid.
  Alles wat er nu gebeurt zoals manipulatie in de richting van onteigening van boeren en in de toekomst van onteigening van huurders t.b.v. “asielzoekers”, gebeurt in dat kader.
  Hierboven is er een reaguurder die wat sjeu aan zijn stukje geeft en het over de jeudjes heeft.
  Ik werd eens door een Katwijkse punker op een aftandse fiets uitgescholden voor juude. Jeudje of jeude klinkt eigenlijk veel chiquer. Een Leidse corpsbal van Joodse komaf wordt dan natuurlijk een jeu de boule.

 • dna schreef:

  Facebook maakt veel families, gezinnen, warmte etcetc KAPOT!!!

 • Klaas Vaak schreef:

  Maar via Facebook kan ook de revolutie verspreid worden. Zie de boeren.

 • Elise schreef:

  Totale controle op/over welk vlak dan ook is gevaarlijk!
  Sowieso hebben we teveel communicatie middelen, waarbij er vaak/veel misstanden ontstaan. Het kost ook nog eens bergen aan grondstoffen/slecht voor het milieu en gezondheid. Het is hack gevoelig. Men gebruikt programma’s om mensen te filteren.(ook als deze niks verkeerds doen). Om kort te zijn: het is een tering bende aan het worden.

 • x

  Check Also

  hoogleraar

  Hoogleraar: ‘Strengere maatregelen zijn nergens voor nodig. Horeca sluiten is bullsh*t’

  Strengere coronamaatregelen zijn nergens voor nodig, zegt ...

  australië

  Australië kondigt komst digitaal vaccinatiecertificaat aan

  Tijdens een vliegreis naar Australië moet je ...

  >