CoronaBuitenland

Bodybuilder (63) overleden: ‘Degenen die denken dat het vaccin mensen doodt, kunnen mij gebruiken als test’

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!

Bodybuilder Doug Brignole is op 63-jarige leeftijd overleden. De doodsoorzaak is nog niet bekend. Hij was groot voorstander van de coronavaccinatie.

Een bericht dat hij plaatste over de coronaprik wordt massaal verspreid op internet. De bodybuilder schreef dat hij onderzoek had gedaan en genoeg vertrouwen in het vaccin had om het te nemen.

bodybuilder

Tegen de mensen die denken dat het vaccin mensen doodt, zei hij: “Jullie kunnen me gebruiken als test. Als ik sterf, hebben jullie gelijk. Als ik niet sterf en er geen nadelige effecten optreden, zaten jullie ernaast en zouden jullie moeten toegeven dat jullie misleid zijn en tegen de rest van de wereld moeten zeggen door wie jullie misleid zijn zodat anderen deze angstzaaiers kunnen mijden.”

Doug Brignole haalde het vaccin van Moderna, zo liet hij eerder weten op Facebook. “Ik ben gevaccineerd! Dit is de eerste van de twee. Laten we dit doen zodat we weer kunnen reizen, naar concerten kunnen gaan en weer plezier kunnen hebben. Ik heb mijn vaccin gisteren genomen en heb geen problemen gehad,” schreef hij.

bodybuilder

Een vriend van de bodybuilder laat aan The Gateway Pundit weten dat hij geen steroïden nam. “We weten niet of de prik heeft bijgedragen aan zijn dood of de doodsoorzaak is, maar ik wou dat hij dat bericht nooit had geplaatst,” aldus de vriend.

4.8 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Verzet !
Verzet !
3 maanden geleden

Heeeeel zuivere Karma

Geen schaap
Geen schaap
3 maanden geleden

Eigen stomme schuld !
Ik heb nog nooit een masker gedragen, of meegedaan aan die kulmaatregelen of een spuitje gehaald en ben gewoon gezond.
Overigens hoor ik er veel in mijn omgeving zwaar hoesten, anders dan een verkoudheid… Opvallend ?

Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
3 maanden geleden

“Ik wou dat hij dat bericht nooit geplaatst had.”
Ja, hoe zeer ik ook tegenstander ben van deze specifieke spuiten, als het een vriend van mij was, zou ik dat ook zo voelen door alle commotie die erdoor zou ontstaan.

Maar feit is wel dat hij Russisch roulette heeft gespeeld in een poging het ongelijk van de spuit-tegenstanders te bewijzen. Natuurlijk weten we alleen na autopsie zeker of het zo is, maar het lijkt er dus op dat hij heeft verloren.

Maar wat ik ook op Twitter al zei, het lijkt er dus op dat ik gelijk heb gekregen, maar er zijn momenten dat gelijk krijgen helemaal niet zo leuk is. Ik WOU dat ik ernaast zat. Echt waar.

ralf
ralf
3 maanden geleden

karma

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

99
0
We lezen graag je reactie!x